rommelig van oorlog in nederland . heel veel munten met zoveel verschillende . bv vanaf nummer 100 kun op map plakken en later weer anderen nummer bv vanaf 700 en volgende vanaf 400 . ik heb liever ee... Vis mer
Selskapet har svart
Ik ben ontzettend blij met mijn bestelling bij Edel Collecties Postzegels en Munten. Ik heb de André Hazes 75 jaar-herdenkingsmunt besteld en ben er erg tevreden mee. De kwaliteit is prachtig en... Vis mer
Selskapet har svart
Goede service, snelle verzending en makkelijk om zowel losse munten als collecties te verzamelen. Munten/collecties zijn ook erg mooi! Ik lees vaker dat mensen zeggen dat ze zomaar aan abonnementen va... Vis mer
Selskapet har svart
Ter nagedachtenis van mijn overleden vrouw Wil op 27 jan dit jaar. De grootste fan ooit. Doe ik deze collectie van Hazes. Echt mooi. Voor onze kinderen/kleinkinderen
Selskapet har svart
Het Postorderbedrijf op het gebied van postzegel- en muntproducten met Service, Garantie én Persoonlijke behandeling. Edel Collecties.
Vondelstraat 3, 3751 EV, Bunschoten-Spakenburg, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 92 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Het is een top service en vriendelijk personeel en me bassie en Adriaan munt is mooi en netjes geleverd en kan niet wachten op meer

Svar fra Edel Collecties
Ik had via een advertentie de zilver verzameling van Bassie en Adriaan gezien en gekocht. En ik was meteen onder de indruk van de kwaliteit en de mooie verzameling. Dat ik ook voor de gouden verzameling gegaan ben.
Je krijgt waar voor je geld.
En ik vind het een hele mooi verzameling van mij jeugdhelden

Svar fra Edel Collecties
Wij hebben de Bassie en Adriaan zilveren munten bij elkaar verzameld en ze zijn echt prachtig. Nu zijn we ook de gouden munten aan het verzamelen. Het wordt allemaal keurig verzonden duidelijk gecommuniceerd via de mail voor de echte verzamelaars de perfecte plek!

Svar fra Edel Collecties
Voor de Bassie en Adriaan (gouden muntencollectie) aangemeld met een paar dagen de 1e alweer in huis super snel en goede kwaliteit.

Svar fra Edel Collecties
Ontzettend blij met mijn mooie collectie en nu door naar deel 2!!

Svar fra Edel Collecties
Na bestelling zijn 5 collectors zilveren munten geleverd volgens de planning. Waarna ik ook de optie kreeg op voorrang bij de aankoop van een nieuwe serie van de munt goud. Zeer tevreden over de levering en afhandeling.

Svar fra Edel Collecties
Once you have subscribed for an ending serie of coins or another serie of valuables they subscribe you unwanted to other series too. It is hard to unsubsribe, because they only accept paper unsubscriptions
And the ending serie is also suddenly an unending serie.
The only thing is that the product is good

Svar fra Edel Collecties
Bestelling op 23 mei gedaan, levertijd 3 a 4 werkdagen. Na een week nog geen bestelling ontvangen, Edel benaderd per e-mailbericht, eerste reactie was dat het bij de verzendafdeling ligt, 2e reactie na benadering zat het in het verzendproces…18 juni weer benaderd en 19 juni reactie ontvangen dat het uitverkocht is. Belachelijk dat hier 4 weken overheen gaan na bestelling! Ontzettend slecht! Bestelling geannuleerd!!
29 juni 2026 - aangepast review
Na het plaatsten van bovenstaande review heeft Edel Collections, telefonisch, per e-mail en via What’s app contact gezocht om het op te lossen. Blijkbaar was de munt toch nog op voorraad want op 22 juni is deze naar mij verstuurd en kon ik het kosteloos ontvangen. Ik heb mijn geld ook retour ontvangen, daar ging het mij voornamelijk om. Ze hebben meermaals gevraagd of ik de review aan wil passen, bij deze. Ze hebben mij vandaag namelijk weer telefonisch benaderd en per e-mail. Ipv 1 ster nu 3 sterren maar doe wat aan je bestelproces als ik de reviews zo lees op trustpilot.

Svar fra Edel Collecties
Ze blijven gewoon facturen en munten sturen zonder overleg. Oplichters

Svar fra Edel Collecties
Keurig bedrijf, producten zoals voorgesteld. Weinig tot niets op aan te merken.

Svar fra Edel Collecties
Super item en netjes aangekomen.
Zeer snelle levering.

Svar fra Edel Collecties
Goede service fijne samenstelling van aangeboden collecties prijs kwaliteit is ook goed

Svar fra Edel Collecties
Na mijn bestelling van de Bassie & Adriaan munten is de zending in goede orde bij mij afgeleverd, toen ik een vraag had mbt de levering van de munten ben ik ook goed geholpen door de klantenservice. Mooie munten en goede service, top website.

Svar fra Edel Collecties
Goede service en leuke/nostalgische collecties

Svar fra Edel Collecties
Ik vond de munten hartstikke mooi als eerbetoon van bassie en Adriaan hun waren mijn jeugd helden en nog steeds hou ik van die twee
ik kijk vandaag de dag nog steeds naar hun afleveringen en vind ik ze nog steeds interessant het hele b&A verhaal vind ik zeer interessant vooral het geheime van de sleutel is zeer mijn interessant en het verzonken stad
daarom vindt ik dit B&A punten moet hebben ik ben blij dat ik in dit tijdperk bent waarin de B&A nu nog leven en ik al blijven het series van de duo altijd blijven kijken en leuk vinden en ik wou dat ik die duo zelfs in het echt met m’n eigen ogen ontmoet hadden..
Ik zal die munten altijd blijven bewaren voor ze en B&A blijven in mn hart zijn..

Svar fra Edel Collecties
Goede service en snelle levering. Bassie en Adriaan collectie helemaal compleet. Goed op de hoogte gehouden.

Svar fra Edel Collecties
Mooie collecties munten en postzegels, mochten er zich problemen voordoen, dan lossen ze dit eenvoudig op.
Een dikke 10 voor edel collecties.

Svar fra Edel Collecties
Ze beloven bij je bestelling van munten dat je een mooie LUXE opbergmap GRATIS krijgt. Volgens de website is dit een map die in hun winkel wel €30 tot €40 kost. Letterlijk dezelfde map kun je echter bij de Action voor ongeveer €5 kopen. Het enige verschil is dat er een loshangend uitgeprint papiertje omheen zit. Dat ziet er niet uit.
Maar goed, dan komt het... De map die gratis zou moeten zijn, sturen ze niet mee met de munt, zodat je alleen voor de munt verzendkosten hoeft te betalen. Nee, de map wordt apart verzonden met verzendkosten van €10. Die verzendkosten zijn al het dubbele van de waarde van de map als je die zelf in de winkel koopt. Gratis is het dus niet, en luxe al helemaal niet.
Vervolgens bellen ze je meerdere keren op om je munten te proberen te verkopen. Ze zeggen dan: "Omdat u klant bij ons bent, hebben we een mooie actie voor u." Vervolgens kun je de munt zogenaamd tegen een lagere prijs kopen, maar als je naar de website gaat, blijkt die voor iedereen precies dezelfde prijs te hebben.
Als je vervolgens aangeeft dat je het hier graag bij wilt laten, zeggen ze: "Helemaal goed, we noteren het." Maar daarna blijven ze ongevraagd munten toesturen, inclusief facturen voor munten die je nooit hebt besteld. Ik heb er inmiddels al een paar teruggestuurd.
Ook heb ik meerdere keren aangegeven dat ik uit hun systeem gehaald wil worden. Dat wordt telkens toegezegd, maar vervolgens gebeurt er niets. Inmiddels heb ik alweer twee e-mails gestuurd omdat ik een factuur heb ontvangen voor een munt die ik niet heb besteld en ook niet heb ontvangen.
Zeven dagen later heb ik nog steeds geen reactie ontvangen, maar wel een nieuwe betalingsherinnering per e-mail. En vandaag lag er zelfs een brief op de mat waarin staat dat er, als je niet binnen 14 dagen betaalt, telkens €5 aan aanmaningskosten wordt toegevoegd, met een maximum van €6.775.
Ik kan eerlijk zeggen dat ik me niet kan herinneren ooit een bedrijf te hebben meegemaakt waarbij zoveel fout gaat en waar men zo nadrukkelijk probeert munten aan je op te dringen om ze maar te verkopen.
Ik bestel hier niets meer!
En ik hoop dat jullie snel via e-mail zullen reageren op mijn bericht en ervoor zorgen dat dit wordt opgelost.

Svar fra Edel Collecties
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.