eKwiaty Anmeldelser

2 536
TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Firma dotrzymuje terminu, co jest bardzo ważne. Prezent jest aktualny w danym dniu, a nie za dwa lub trzy dni. Ważne, że towar jest świeży. Tylko trochę drogo. Latem, przy dużej dostępności kwiatów po... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kwiaty miały być dostarczone na urodziny, między 9 a 12. Nie dość, że człowiek siedział w domu oczekując przesyłki, to jeszcze wysłali powiadomienie, że przesyłka została dostarczona. Po mojej interwe... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Świetna obsługa. Co najważniejsze kwiaty świeże - co przy ekstremalnych upałach mogło stanowić wyzwanie. :) Wiązanka śliczna, odpowiadająca tej ze zdjęcia na stronie. Dostawa wg specyfikacji. Adresat... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zamówienie przebiegło bardzo sprawnie i szybko. Czytelna strona i dobrze skonstruowane opisy bukietów. Opis był zgodny z rzeczywistymi kwiatami. Czas realizacji dokładnie taki, jaki był podany. Szko... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bygg, anlegg og produksjon

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Wejdź i zamów kwiaty przez internet lub telefon. Dostawa pocztą - Ekspresem kwiatowym nawet w dniu zamówienia. Wyślij piękny bukiet z E-kwiaty!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(2 536)

754 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kwiaty 2 dni później jeszcze nie…

Kwiaty 2 dni później jeszcze nie zostały dostarczone. Niespodzianka się nie udała a mama dalej czeka. Również wymóg dopłaty 30zl za dostarczenie w kolejny dzień. Teraz czekają na świeże kwiaty niby i dostawa o 20tej. Żenada. Nigdy więcej.

Brak dostawy na Dzień Matki

Niestety bardzo rozczarowujące doświadczenie. Zamówiłem kwiaty na Dzień Matki, jednak do dziś nie zostały dostarczone. Dwa dni temu wysłałem maila do firmy z prośbą o wyjaśnienie sytuacji i nadal nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Brak kontaktu ze strony obsługi klienta jest nieprofesjonalny i bardzo frustrujący. Nie polecam

28. mai 2026

Ostrzegam

Ostrzegam. Kwiat miały być dostarczone wraz z balonem. Przyszły same kwiaty w opłakanym stanie. Po zgłoszeniu reklamacji sam bakon został dostarczony dzień później. Żadnego kontaktu ze strony biura obsługi klienta. Zdecydowanie ostatni raz korzystam.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Kwiaty na Dzien Matki

Macie fajna strone. Jest przejrzysta i zamawianie kwiatow jest bezproblemowe. Same bukiety to juz wieksze ryzyko. Jak wspolpracujaca z Wami kwiaciarnia nie bedzie posiadala kwiatow do wypelnienia zamowienia lub ulozenie kwiatow bedzie odbiegalo od zdjec oryginalnych na stronie, to wiadomo, ze klient nie bedzie zadowolony. Moje ostatnie doswiadczenie nie nalezy do zbyt udanych, ale zdarza sie. Poprzednich kilka bylo wzorowe. Zakladam, ze wpadka zdarzyc sie moze zawsze. Bukiet nie byl brzydki, ale wlasnie odbiegal znacznie od oryginalu. Za to ujelam gwiazdki.

23. mai 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Oszusci I naciagacze.Pobrali pieniadze…

Oszusci I naciagacze.Pobrali pieniadze za Kwiaty zamowione na Dzien Matki I do tej pory nie bylo dostawy.Biuro obslugi klienta nie odpisuje na maila a na infolini nikt nie odbiera telefonow.Wlasciwe organy powinny zakazac tej firmie prowadzenia dzialalnosci handlowej.To jest skandal

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nie polecam! Zawiedli na całej linii. Gwarancja doręczenia kwiatów na Dzień Matki. Dziś już jest późny wieczór 27 maja, a kwiaty nadal niedoreczone. Jak można coś takiego zrobić??
Na infolinii wisiałam 3 godzinny, nikt nie odebrał. DRAMAT NIE FIRMA

Witam

Witam. Widzę, ze niestety wiele osób tak jak ja jest zawiedzionych dostawą kwiatów na Dzień Matki prze firmę E-kwiaty. Dzis przez godzinę probowałam się polaczyc się telefonicznie z Biurem Obslugi Klienta E- kwiaty, niestety bylo to niemozliwe.
Jestem calkowicie zawiedziona dostawą zmowiena nr 2026/EK/1517896 Kwiatowa niespodziankana dla Mamy.
Po pierwsze kwiaty nie zostały dostarczone na czas zgodnie z umową 26.05.2026 w Dzien Matki. Napisałam wczoraj do biuro@e-kwiaty:
„Jesli nie jestescie Państwo w stanie zrealizować ilość przyjetych zamowień w popularny swiatecznym dniu, uczciwie byloby powiadomic klienta, ze realizacja tego zamowienia moze byc niemozliwa w danym dniu ze wzgledu na ilosc zlozonych zamowien, a nie pobierac pieniadze a potem powiadomic o opoznieniu”
Niestety dzis sie okazło, ze sytuacja jest jeszcze gorsza, całkowicie nie do przyjęcia! Dostarczone dzis kwiaty ogodzinie ok.12ej . Tulipany byly zuelnie zwiędłe i zolte nadawaly się juz tylko do wyrzucenia na smietnik. Jakiś koszmarny żart dostawcy GLP Poland wspolpracujacej z E kwiaty🙈!!!
To naprawdę wstyd dla od tylu lat działającej na rynku Firmy E-kwiaty! Przyznam się, ze korzystałam z uslug E-kwiaty bardzo czesto przez 18 lat i pierwszy raz spotkałam sie z taką dostawa!!!
W zalaczeniu przesłałam tez dzis do Biura Obslugi Klienta wraz z reklamacją filmik i zdjęcia przesłane przez nasza Mamę, Dostałam tez automatyczne potwierdzenie przyjecia reklamacji z obietnicą zwrotu pieniedzy. Mam jednak obawy czy to nastapi, jesli jest tak duze grono zawiedzionych klientów!!!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zamówienie nie dotarło na czas

Zamówienie nie dotarło na czas, biuro obsługi klienta nie odbiera telefonów ani nie odpisuję na maile. Totalna porażka, ktoś powinien zająć się tym syfem bo okradają ludzi na niemałe jak za kwiaty pieniądze. Wstyd.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Widzę że nie jestem jedyną osobą…

Widzę że nie jestem jedyną osobą oszukana !!!kiedy mama dostała kwiaty wszystkie były zgniłe i śmierdzące jesteś straszna firma tak traktować klientów!!! Mam nadzieję że ludzie przed zakupem u Was poczytają opinie !! Napisałam też opinie na ich stronie jest ucięta w połowie !!!

Zdecydowanie nie polecam

Zdecydowanie nie polecam. Kwiaty nie zostały dostarczone, mimo że w systemie zamówienie widnieje jako „dostarczone”. Brak jakiegokolwiek kontaktu z firmą – nie można dodzwonić się ani uzyskać odpowiedzi. Bardzo nieprofesjonalne podejście i ogromne rozczarowanie

Very disappointed

Very disappointed. I ordered 2 tulips bouquets for my mom and mother in law on Mother's Day. Both bouquets was dead. Only a few tulips can rescueed rest went to the trush. I'm still waiting for response customer service but after saw lot of bad reviews I don't think they gonna refund money.

Zamówiłem kwiaty dla mamy

Zamówiłem kwiaty dla mamy, niestety nie dotarły. Piszę e-maile , dzwonię i niestety zero odpowiedzi. Ta firma to porażka. Dobrze że zapłaciłam PayPal dzisiaj zgłasza i będę oczekiwał zwrotu pieniędzy. Moja mama ma 93 lata i chciałem zrobić jej niespodziankę.
Nigdy więcej, wstydu nie macie;((()

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Otrzymalam stare zwiedniete roze w…

Otrzymalam stare zwiedniete roze w bukiecie ktory niczym nie przypominal zamowionego. Nie wiem jak kwiaciarnia z ktora wspolpracuja jeszcze funkcjonuje. Byloby mi wstyd cos takiego wyslac klientowi. Nie kupujcie, lepiej poprosic kogos znajomego o zakup. Bukiet kosztowal 200zl i poszedl w smietnik.
Ekwiaty nie odbiera telefonow. W ogole . Dzwonie drugi dzien 🤦‍♀️

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zamówiłam 2 bukiety tulipanow na Dzień…

Zamówiłam 2 bukiety tulipanow na Dzień Mamy. Dotarły. Zgniłe w pudełku. Wyglądały jak by były wyciągnięte z kosza na śmieci. Caly Dzień próbowałam się skontaktować z firmą:telefon, messenger, email,czat. Po wielu godzinach w koncu na czacie porozmawialam z konsultantem. Wysłałam reklamację. Teraz czekam.

Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv