Kwiatowa Przesyłka Anmeldelser 1 257

TrustScore 3 av 5

3,1

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ostatnio jak zamawialam z jednych kwiatow bylam zadowolona ale z tulipanow na dzien mamy juz nie bo padly bardzo szybko a swieze tulipany staja dluzej,ale mam nadzueje ze ten bukiet ponownie zamowiony... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Oto tłumaczenie na polski: Powinni oferować opcję dokupienia wazonu, żeby osoba obdarowana nie musiała szukać własnego ani opróżniać jakiegoś naczynia. Można kupić wazon za 5 dolarów i sprzedać go z... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Blomsterlevering
  2. Blomstermarked
  3. Gavebutikk

Skrevet av virksomheten

Kwiatowaprzesylka.pl to polska kwiaciarnia online, która oferuje wysyłkę kwiatów i prezentów na terenie całego kraju. Na stronie znajduje się szeroki wybór bukietów oraz personalizowanych upominków, które można dostosować do różnych okazji. Klienci mogą dokonywać zakupów online jak i telefonicznie, wybierając produkty i określając datę oraz adres dostawy. Bezpłatna dostawa na terenie całej Polski już w 2 godziny! Zapewniamy wysoką jakość dostarczanych produktów, ekspresową dostawę oraz znakomitą obsługę klienta.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Dramat !!!!

Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług tej firmy. Bukiet za 200 zł drastycznie odbiega od tego, co prezentowano na zdjęciach ofertowych. Kwiaty dotarły w stanie pełnego rozkwitu – są tak „dojrzałe”, że ich żywotność oceniam na maksymalnie 2 dni. Kolejnym dowodem na brak profesjonalizmu jest bilecik: zamiast estetycznych życzeń, otrzymałam wydruk zawierający dane zamawiającego i wewnętrzne notatki firmy wymieszane z treścią dedykacji. Reklamacja to strata czasu – firma twierdzi, że wszystko jest w porządku. Jeśli liczycie na jakość i estetykę, szukajcie gdzie indziej.

11. mai 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Produkt na stronie vs rzeczywistość

Zamówiony został duży, elegancki bukiet ze zdjęcia za 299 zł, pełen róż i pięknie ułożonych kwiatów. To, co przyszło, wygląda jak przypadkowy mały bukiet za 40 zł z marketu. Zero podobieństwa do oferty — inny rozmiar, inny efekt, dramatyczna jakość i ogromne rozczarowanie. Zdjęcie na stronie kompletnie nie odwzorowuje rzeczywistości. Zdecydowanie nie polecam.

7. mai 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kwiaty wetknięte w skrzynkę na listy

Kwiaty wetknięte w skrzynkę na listy, bo kurier nie potrafi obsłużyć domofonu, co połamało kilka kwiatów. Rozmiar średniego bukietu to dosłownie kilka kwiatów, przy cenie ponad200zl. Zaoferowany zwrot to 15% (po negocjacjach). Śmiało mogę powiedzieć, że już nie wrócę :)

2. mai 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zero rzetelności – niewywiązanie się z zamówienia

Zdecydowanie odradzam korzystanie z tej firmy. Zamówiłem kwiaty z czterodniowym wyprzedzeniem, wskazując konkretną datę i godzinę dostawy (9:00). Mimo to już po dwóch dniach poinformowano mnie, że nie są w stanie dotrzymać ustalonego terminu i zaproponowano zmianę na 15:00. Zgodziłem się, choć było to dla mnie bardzo problematyczne.

Na tym jednak problemy się nie skończyły. W dniu dostawy otrzymałem kolejną informację – tym razem, że kwiaciarnia nie ma zamówionego koloru róż i proponują zupełnie inny. To jest niedopuszczalne. Firma przyjmuje zamówienie, pobiera pieniądze, a następnie nie jest w stanie zrealizować ani godziny dostawy, ani podstawowych parametrów produktu.

Cała sytuacja wygląda na kompletny brak organizacji i lekceważenie klienta. Gdyby od początku jasno poinformowano o ograniczeniach, nie zdecydowałbym się na zakup. Ostatecznie byłem zmuszony zrezygnować w dniu realizacji, co całkowicie przekreśliło sens zamówienia.

Nie polecam – strata czasu i nerwów.

4. mai 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zamówiłem jakieś rzeczy dla dziewczyny…

Zamówiłem jakieś rzeczy dla dziewczyny mniejsza jakie napisałem, że będzie w szkole i paczka by musiała być dostateczna w danych godzinach, a więc po krótko nikt nic nikomu nie przekazał po prostu nadali paczkę do wysyłali i tyle bez informacji dla kuriera …

29. april 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv