Kjøpte ett plagg på nettet fra Dressmann. Kastet lappen som var på og 2 dager senere fant jeg ut at dette var ikke ett plagg jeg ville bruke. Ringte sentralbordet og fikk tlf. nr. til Dressmann,... Vis mer

2,6

Under middels

Var og handlet tre langbukser og tre…

Var og handlet tre langbukser og tre skjorter, Dressman i Halden. Hun som jobbet der hadde null interesse av å hjelpe til selvom jeg spurte. En tragisk opplevelse, elendig kunderservice. Viktig at personalet man ansetter har bitte litt kundeservice i tankene....

28. mars 2026

Strålende service og god kvalitet hos Dressmann

Har en veldig positiv erfaring med Dressmann etter flere nylige kjøp på nett og i butikk. Er meget fornøyd med klærne som har en veldig god kvalitet og en passform som svarer til forventningene. Ble også imponert over profesjonell kundeservice etter at jeg hadde behov for å ordne opp i en retur og refusjon. Dette ble håndtert på en ryddig og smidig måte, både over telefon og i butikken i Åsane.
Det eneste lille minuset, er at en skinnjakke jeg kjøpte mangler lukking med glidelås eller knapp på sidelommene, så med tanke på mobilen føles det litt utrygt å ha den i en åpen lomme. Dette burde kanskje være noe som kunne vært forbedret i fremtidige modeller. Ellers er jeg kjempefornøyd med både produktene og servicen, og jeg kommer definitivt til å handle der igjen!

20. mars 2026

Stovner - noe unikt

Dressmann Stovner bør kåres til Norges beste butikk. Service nivået i høflighet og kompetanse er milevis over hva som er hos andre i bransjen. Idag fikk jeg byttet et plagg etter nesten 60 dager. Ubrukt, men lappene hade jeg tatt vekk. Kvaliteten var veldig god, men litt liten fordi jeg ikke hørte på ekspeditøren. Jeg går ikke inn i noen klesbutikk untatt Dressmann Stovner. En butikk kan ikke drives bedre enn denne. Her sier de fra om det er noe de ikke anbefaler og gir råd om bedre, og de er fabelaktige til å lese kunden. En takk til ansatte i butikken. Man blir alltid godt mottatt og selv sure kunder får hjelp og mer til enn de fortjener.

24. februar 2026

Fra superbra til dårlig kvalitet?

Etter svært mange år med nesten upåklagelig kvalitet til grei pris har jeg nå opplevd særdeles dårlig kvalitet på stoffet i flere plagg der det blir hull i første vask. Har Dressmann ofret kvaliteten fullstendig?

23. februar 2026

Kjøper stort sett alle klær hos…

Kjøper stort sett alle klær hos Dressmann og er fornøyd med det men anbefaler å ikke kjøpe T-skjorter der, etter en vask så er halsen på T-sjortene som en god gammel "prestekrage" ,er vel ingen kvalitetskontroll,☹️

14. februar 2026

Et råd

Et råd. Kjøpte en Nevada jeans på DM i Vestby. Jeg er gutt så vet str og går da inn plukker den og ut igjen. Jeg har opptil flere Nevada bukser i forskjellige farger.
Når jeg kom hjem så hadde jeg fått høyvannsbukse, følte jeg. Tok den med til DM Vinterbro for at de skulle se på den. Vi la en av deres bukser på disken og den jeg hadde oppå deres. Min var nesten to tre cm kortere.
I dag opplevde jeg det samme (med flere bukser), men forskjellen var en cm/halvannen. Tross samme bukse/farge og str.
Så mitt råd, prøv flere bukser i samme str før du lander noe. Du kan bli grådig lurt av str lappen.
Hun i butikken sa også at hun ikke hadde hørt om dette i fjor, men opptil flere ganger i år, også når det gjaldt boxere.

20. november 2025

Kjøpte ett plagg på nettet fra…

Kjøpte ett plagg på nettet fra Dressmann.
Ringte sentralbordet og fikk tlf. nr. til Dressmann, Sirkus Shopping, Trondheim.
Fikk byttet til noe annet uten problemer.
Super service hele veien hos Dressmann.
Takk for hjelpen.

26. november 2025

Jeg var på Dressmann på Sandvika…

Jeg var på Dressmann på Sandvika Storsenter og skulle kjøpe en gave til min bror og har sett noen typer gensere der tidligere i år og så de sist fo 1 mnd siden i den samme butikken når jeg spurte de som jobbet der om de hadde de inne eller på lager så sa hun til meg at de ikke har solgt det produktet i det hele tatt i år og at jeg har måttet sett det for 2 år siden, men det har jeg ikke jeg så det senest for en mnd sidne flere jeg kjenner har kjøpt denne type genser der i forskjellige farger i den modelle jeg så etter. Så at de sier de ikke har solgt det på 2 år og skal si at jeg lyver og finner opp ting er useriøst. Sykt frekk sjef som jobbet der og sykt dårlig kundeservice og sykt uprofesjonelle vil jeg. Å drive å si at en kunde står der og lyver når man har sett produkte der tidligere er sykt dårlig business

26. november 2025

Dårlig opplevelse

Var på dressmann city syd i trondheim i dag og fikk en ufyselig service fra en dame i kassa. Denne dama tolererer tydeligvis ikke barn da min 4 år gamle datter var nyssgjerrig på denne dama og spurte «hva hullet i kassa var til» altså, der du kaster ned magneter. Det fikk hun pent og pyntelig beskjed om å ikke bry seg med og at det ikke var lov å ta på hullet med et spydig tonefall. Etter dette spurte dattera mi om kassedama ville ha en klem. Hun snudde seg, gikk og svarte ikke engang. Hadde gått ann å bare si «nei, det ønsker jeg ikke å smile» men neida, hun snudde ryggen til, så stygt å dømmende på meg og gikk.. herregud sier jeg bare

6. november 2025

Elendig kundeservice.

Kjøpte 4 boxershorts av samme type og størrelse. Ene var feilmerket og var for liten, prøvde ta kontakt via nettsiden, men da fikk jeg beskjed om at alt måtte inn til butikken. Dvs at det ikke er noen mulighet til å reklamere digitalt. Så reisevei på 2 timer t/r er dette helt uaktuelt. Er ikke snakk om å videreformidle kontakten videre til butikken. Elendig kundeservice.

16. september 2025

Tidligere veldig fornøyd

Tidligere veldig fornøyd. Var i dag 24.06 ca kl 10.15 hos Dressmann Fagernes og møtte en arrogant og uhøflig ekspeditrise. I kassa spurte jeg for å sikker på at jeg fikk riktig bukser og størrelse fikk jeg til svar: Dette har jeg fortalt deg minst tre ganger i en nedlatende tone. Dette opplevde jeg som ren mobbing og føltes svært ubehagelig. Er det slik Dressmann ønsker å behandle sine kunder?

24. juni 2025

Forferdelig dårlig kundebehandling Dressmann Bryn Senter

Forferdelig dårlig kundebehandling. Kjøpte dress sammen med sønnen min. Spurte om rabatt og fikk ingen. Greit nok (selvom det er en dress til 3000,- og da pleier man å få med et par sokker eller noe annet i det minste).. Stapper dressen og skjorten irritert nedi posen så jeg må ta den ut igjen og brette den selv på disken samt legge den i posen på nytt. Den unge jenta begynner å diskutere og krangle med oss fordi jeg ikke vil ha dressen stappet inn i posen. Surrealistisk opplevelse. Aldri mer Dressmann på Bryn Senter.

16. juni 2025

Dressmann alltid god kvalitet!

Jeg velger alltid Dressmann når jeg trenger klær av god kvalitet. Aldri hatt problemer med produktene, og bytte er enkelt om noe ikke passer. Jeg elsker også reklamene deres – de er faktisk de eneste jeg ikke skipper!

4. juni 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis