Na het bestellen van huispakken echt ervaren dat het kwalitatief goede producten zijn! Heerlijk! En toen ik de klantenservice nodig had, werd er vlot gereageerd en kwamen ze met een zeer nette oploss... Vis mer
Se hva andre synes
Altijd wat leuks: homewear, beddengoed & mondjapjes dames, heren, unisex en kinderen. Vaak aanbiedingen. Cadeaubonnen zijn ook online in te wisselen. Goede klantenservice en stipte bezorging via... Vis mer
Ik had 2 pakketten besteld, deze werden geleverd door het bedrijf GLS. Ik wist dat ik niet thuis ging zijn, ik had als mededeling geschreven dat ze de pakketten in de pakket brievenbus mogen steke... Vis mer
Huispakken en pyjama’s
En toen ik de klantenservice nodig had, werd er vlot gereageerd en kwamen ze met een zeer nette oplossing. Ze dachten mee en echt; wat een service!!! 5 sterren voor dit bedrijf!!! En ik ga mijn volgende bestelling gerust weer hier doen!
Geen gehoor, alsook geen bestelling toegekregen
Helaas vorige week maandag een bestelling gedaan van 2 lakens zijnde voor €160. Er stond duidelijk vermeld in de leveringsvoorwaarden dat dit binnen de 2 werkdagen verzonden wordt met GLS richting België. Helaas zijn we nu een week verder en nog steeds geen track & trace. Wij gingen ons dochtertje gisteren in haar nieuwe kamer ipv haar baybedje met haar nieuwe lakentjes laten slapen, maar is helaas niet van gekomen, aangezien we geen lakens hadden. Al reeds gemaild hoe het zit met mijn bestelling alsook enkele keren proberen bellen, maar op niets wordt gereageerd! Dit was de 1ste keer dat ik bij jullie besteld heb, maar dan ook meteen de laatste keer geweest! Hopelijk zie ik de dekens nog of krijg ik op zijn minst mijn geld terug, want voor 2 lakens is dit niet goedkoop denk ik.
Goede service en super kwaliteit
GLS heeft ons pakje zoek gemaakt, we krijgen netjes een nieuw item opgestuurd.
De kwaliteit van de pyjama's is geweldig, mijn dochter draagt ze jaren, tot er gaten in vallen en dan nog wil ze er geen afscheid van nemen!
Beddengoed is ook top, ben erg fan van de flanellen overtrekken.
Prettig materiaal
Prettig materiaal en enkele prachtige dessins.
Ben heel tevreden. Zie mijn wens!
Wens: zou graag op kleding/beddengoed vaker bloemenmotieven zien ipv dierenprints.
Lakens beschadigd ontvangen (kapotte…
Lakens beschadigd ontvangen (kapotte kussensloop) - tot 2x toe contact gezocht met Snurk en meer dan één maand later nog steeds geen antwoord ontvangen van Snurk. Voor deze prijscategorie verwacht je meer kwaliteit en service.
De helpdesk is een toppertje en helemaal in de stijl van kwaliteit die Snurk levert.
Recent de pyjama’s van Snurk ontdekt en wat is het toch heerlijk slapen in de pyjama’s van Snurk. Helaas zat er 1 tussen met een slechte afwerking. Helemaal niet des Snurks. Contact gezocht met de helpdesk en zij waren het helemaal met me eens. Gelijk een tegoed bon gekregen en nota bene werd een dag later zelfs het hele bedrag teruggestort. Wat een services.
Onvoldoende voor de bezorging
Onvoldoende voor de bezorging
Ik had 2 pakketten besteld, 1 niet geleverd. Slechte levering door GLS
Ik had 2 pakketten besteld, deze werden geleverd door het bedrijf GLS.
Ik wist dat ik niet thuis ging zijn, ik had als mededeling geschreven dat ze de pakketten in de pakket brievenbus mogen steken, of indien te groot, het achteraan op het terras zetten, ik had het poortje bewust los gelaten.
Maar ik heb slechts 1 pakket ontvangen, en dat is over onze poort gegooid.
Gisteren namiddag een mailtje gestuurd ivm het vermiste pakket, hoop vandaag antwoord te krijgen.
Waanzinnige service
Na 2 maanden in ons bezit en slechts een enkele keer gedragen, raakte de naadjes los van de pyjamabroek. Na een mailtje met veel foto’s gestuurd te hebben, ontving ik een nette mail dat dit om een productiefout ging en dat ze de broek om wilde ruilen. Helaas was de broek niet meer in de maat leverbaar en mocht ik een hele nieuwe pyjama uitzoeken. Echt top!
Rough on skin / no buttons - no thanks
The prints are great and I appreciate the cotton is organic but both the duvet covers and pillow covers are really rough on the skin. Secondly, the bottom of the duvet covers are completely open so the duvet quickly falls out. How hard is it to add buttons or sew the corners shut so this is prevented.
Will not be buying from here again despite the great design.
Slijtage slag!
Ik en m'n kinderen hebben een aantal snurk pyamas. We dragen ze alleen in de wintermaanden. De gaten vallen erin (wassen op 30 graden en nooit in de droger). Ik kreeg bij t indienen van een klacht een verhaal over biologische stof en dat de maaksters en makers er ook aan moeten verdienen. Ja tuurlijk compleet eens!! Maar het is natuurlijk belachelijk dat je ruim 100 euro uitgeeft aan een pyama die amper 3 jaar meegaat. Dat vind ik totaal niet duurzaam. Ik kan ze zo weggooien, bij alle boorden vallen de gaten erin en wordt de stof heel dun. Voor ons geen snurk meer!
Al jaren ben ik fan van jullie…
Al jaren ben ik fan van jullie producten! Dekbedovertrekken, pyjama’s en chill-pakken. Het blijft allemaal even mooi. 1 keer hadden we een onesie die niet voldeed aan de kwaliteit die ik gewend ben, maar meteen werd er gezocht naar een oplossing, fantastisch! Net ontving ik een mail van Snurk met de uitleg waarom jullie wat duurder zijn dan een HEMA of IKEA. Wat een super mooi verhaal. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk goede reviews zijn, vaak wordt er alleen iets geschreven als het niet goed is. Vandaar dit berichtje, om te laten weten dat wij grote fans zijn! We sparen liever iets langer zodat we een heerlijk zacht en leuk item hebben.
Blijf zo door gaan!
Klantenservice reageert alsnog op klacht
Heb de klantenservice al een paar keer gemaild. Zat een productie fout in de trui, je kon zien waar verf niet goed had gepakt. Heb helaas ook naar aandringen geen reactie mogen ontvangen. Update 14-2, mail was in spam beland. Excuses en nieuw producten ontvangen. Dank klantenservice en hierbij aangepaste review.
Geweldige klantenservice
Door omstandigheden kon ik mijn pakketje niet tijdig ophalen bij het pick-up punt van gls. De klantenservice van Snurk heeft zelf contact opgenomen met de vraag of ik dit pakket alsnog wilde ontvangen, en een dag later werd het al opnieuw afgeleverd. Bedankt Snurk klantenservice!!
Wassen
Prachtig beddegoed. Echter het beddegoed kan maar op max 40 graden Celsius gewassen worden.Jammer. Ik had anders meer dekbedovertrekken van hen gehad. Voor "gezond" beddegoed wordt aanbevolen om de zoveel tijd op 60 graden te wassen. Jammer Snurk.
Supertoffe designs maar ik vind de…
Supertoffe designs maar ik vind de kwaliteit niet super. De stof zie je achteruit gaan bij het wassen. En een dekbed moet je eenmaal vaak wassen.
Top service en geweldige producten!
Geweldige producten en een fantastische service. Wij kopen al jaren 'Snurk' en zijn altijd super tevreden!
Niet helemaal tevreden over het snurk…
Niet helemaal tevreden over het snurk beddengoed wat we hebben gekocht.
Omdat het aan de onderkant geheel open is, zakt ons dekbed steeds naar onderen.
Dit is ontzettend storend, waardoor we het dekbedovertrek er na 2 nachten maar weer afgehaald hebben.
Wat ontzettend jammer is, want de kwaliteit is top, en voelt fijn aan op je lichaam.
Heerlijke lakens
Heerlijke lakens, van biologisch katoen. Ze vallen super mooi op het bed. Wij zijn fervente teckel-liefhebbers en zijn nu zo blij onder een dekbed te slapen met die super schattige viervoeters. Top kwaliteit!
Hele leuke prints + goede kwaliteit en…
Hele leuke prints + goede kwaliteit en mooie kleuren. Vorige week email-contact met Team Snurk over mondmaskertjes en direct antwoord gekregen en hele mooie oplossing voorzien. Tevreden klant - check!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.