Selskapet har svart
Selskapet har svart
Breed assortiment gaande van alle soorten lakens, kussens, bedden en matrassen tot verschillende slaaphulpmiddelen. Kort samengevat, voor ieder wat wils! Daarbovenop zijn de blogs ook een leuke toevoe... Vis mer
Vandaag contact gehad met Sjouke. Een man met verstand van zaken. Rustige nacht is eigenlijk alles wat je nodig hebt als je last hebt van slapeloze nachten. Van zwangerschapskussens tot informatieve b... Vis mer
Bij Rustige Nacht draait alles om beter slapen en het stoppen met snurken. We bieden effectieve oplossingen zoals anti snurkbeugels en mondtape, aangevuld met praktische slaaptips van experts. Onze missie: jou helpen om weer uitgerust en snurkvrij wakker te worden.
6663 NA, Nijmegen, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
deze beugel werkt niet voor mij want mijn onderkaak blijft niet in de beugel zitten maar valt snachts naar beneden zodat de onderkaak toch weer naar achteren gaat. heb hem een paar weken uitgeprobeerd maar slaap er juist slechter door

Svar fra Rustige Nacht
Wat heb ik die 1e nacht in oktober 2025 heerlijk geslapen. Slaap nu aprik 2026 nog steeds als een roos. Superfijn!
Materiaal voelt fijn aan en irriteert niet.
Nog steeds zéér tevreden over Rustige Nacht. Sinds ik het gebruik heb ik geen neusspray meer gebruikt.
Het werkt geweldig!!
Effectief, doen wat ze moeten. Zitten comfortabel, plakken goed.
Helaas niet herbruikbaar wat het voor dagelijks gebruik toch een dure en geen duurzame investering maakt
Het bestelproces en de levering verliepen soepel en zonder problemen, wat ik erg prettig vond. Helaas werkt het product voor mij persoonlijk niet zoals gehoopt. Ik heb zowel de beugel als de neusspreiders geprobeerd, maar helaas zonder resultaat.
In vergelijking met andere snurkbeugels moet ik wel zeggen dat deze erg comfortabel zit. Het materiaal voelt prettig aan en het dragen is niet storend, wat een pluspunt is. Jammer dat het voor mijn situatie niet effectief bleek, maar qua comfort en gebruiksgemak scoort het zeker goed.
Voor het eerst bij dit bedrijf gekocht ,de bestelling en verzending goed en snel verlopen.
Netjes verpakt in stevige doos.
Levering goed gegaan, snel geleverd en prima verpakt. Werkzaamheden dusver nog onduidelijk. Ben alles een voor een aan het afgaan, met een opgezette en bebloede neus dusver elke ochtend. Vooralsnog weinig effect gehad op minder snurken, wel hinder van de verschillende stukken.
Ik was sceptisch, maar door een collega kon ik 2 strips proberen en ik was meteen overtuigd na het plakken. Ik kan weer makkelijker inslapen zonder verstopte neus!
Ik kon niet goed ademhalen door de neus moest mijn mondpleister iets los maken. Verder wel goed geslapen.
Goed geïnformeerd over het product ook al is het niets voor mij. Ik heb zelf het idee dat mijn tanden en kiezen anders in mijn mond gaan staan en dat voelt niet oke. En mijn wang aan de binnenkant werd pijnlijk. Maar het is makkelijk te doen en te proberen. En ik kan me voorstellen dat mensen er baat bij hebben.
Voor mij werken deze mondpleisters het best.
Dit zijn de enige pleisters die ik heb kunnen vinden die de hele nacht blijven zitten.
Ook vind ik het fijn dat ze elastisch zijn en er (op de manier zoals beschreven) weer makkelijk van af te halen zijn.
Ik gebruik ze inmiddels al heel lang.
Ik heb onlangs de Boflow besteld en ben heel tevreden met mijn aankoop. Hij staat voornamelijk in de slaapkamer en doet wat hij belooft. Installatie en en water vullen zijn heel gemakkelijk en voordeel is dat deze geen mistvorming geeft waardoor je ook geen natte vloer hebt, systeem werkt met een ingebouwde ventilator waardoor het wordt verneveld, haast niet voelbaar en onzichtbaar. Ik merkte gelijk dat ik vrijer kon ademen in de nachten, kortom heel tevreden met mijn aankoop. Enig minpunt wat ik kan benoemen is dat hij vrij aanwezig is in de slaap modus, een lichte gezoem op de achtergrond.
Waardeloos. Meer een boxers bit o.i.d. als je de hele nacht met dichte mond slaapt zal het misschien nog wel lukken, maar welke snurker doet dat?

Svar fra Rustige Nacht
Betere spullen op de markt brengen, de producten blijven voor geen meter zitten.
Echt een beetje geld verspilling.

Svar fra Rustige Nacht
Op 24-09 heb ik een luchtbevochtiger besteld bij Rustigenacht.nl. Bij ontvangst bleek er iets niet goed te zijn gegaan in het magazijn. Ik heb het product toen retour gemeld. Ik kreeg toen een mail van Adam (de eigenaar) hij heeft ervoor gezorgd dat het direct opgelost was en voordat ik de oude geretourneerd had, had ik de nieuwe en perfect werkende luchtbevochtiger binnen. Echt een absolute top service. Ik raad ze zeker aan.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.