Skulle kun ha domenene, men blir fakturert for Web 5/webhotell i tillegg på hvert domene. Dette utgjør en betydelig sum når man har flere domener. Jeg opplever at de er svært kreative når det gjeld... Vis mer
Et effektiv domene-team. Svarer rask på forespørsler; både om fakturaer, men og om kompliserte integrasjoner som en lekmann ikke forstår helt. Knut tar seg tid til å skrive utfyllende svar, og følge... Vis mer
Jeg hadde et problem når jeg ikke fikk innkommende mail, hadde endret noe i c-panel for å knytte et nettsted til domene mitt. Tok kontakt på support, fikk svar i løpet av 5 minutter, ble satt ove... Vis mer
Jeg hadde i går en svært god brukeropplevelse med Domene.no, som drifter mine nettsider. Utenfor deres kontroll ble domenenavnet og de faktiske sidene frakoblet. Men raskt svar på telefonen og en tålm... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 94 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Domene + EyeonID = Scam
Jeg hadde akkurat samme opplevelse som de andre én-stjerners anmeldelsene her nylig hadde:
1. Telefonsamtalen
Jeg fikk en rekke tilfeldige telefoner over flere uker – virket som en svindel – men til slutt svarte jeg for å stoppe trakasseringen. Personen på telefonen fortalte meg noe om domenet mitt og en ny tjeneste, og jeg ba ham sende meg en e-post, så jeg kunne lese hva han fortalte meg. Han nevnte aldri noen kostnad, og jeg godkjente aldri å kjøpe noe.
2. E-posten
Så fikk jeg en e-post fra domene.no som fortalte meg at jeg måtte aktivere noe. Det virket veldig som om det bare var en ny tilleggstjeneste som jeg MÅTTE aktivere for å beholde domenet mitt, ingen nevnte kostnader verken i e-posten eller på nettsiden. Jeg sjekket.
3. Fakturaen
Så får jeg plutselig en e-post med en faktura på over 5000 NOK. Jeg administrerer nettsiden til en frivillig organisasjon, vi har ikke så mye penger. Det er derfor jeg sjekket om det var kostnader knyttet til aktiveringen i utgangspunktet.
4. Klagen
Jeg klagde umiddelbart på fakturaen. De fortalte meg at "I henhold til samtaler som har blitt gjennomført med selgeren, har du godkjent EyeonID-tjenesten." og sa at de ikke ville trekke fakturaen tilbake, ettersom jeg er utenfor 14-dagersfristen. Igjen: Jeg har aldri godkjent noe på telefonen, og aktiveringen ble gjort for bare en uke siden.
5. Kampen fortsetter...
Takket være de andre menneskene her, vet jeg nå at hele telefonsalgsdelen er ulovlig, og jeg fortalte dem det. Her er omtrent hva jeg skrev i tilfelle neste person trenger det:
- Dere hevder at jeg kjøpte en tjeneste på telefonen: Det er ulovlig å selge noe på telefon uten skriftlig godkjenning etterpå. I tillegg har jeg aldri samtykket til å kjøpe noe i den telefonsamtalen.
- Jeg antar at dere baserer dette kravet på en opptak av telefonsamtalen: Det er ulovlig å ta opp folk på telefon uten samtykke.
- Dere hevder at min klage på EyeonID-kontrakten er utenfor 14-dagers angrefrist: Første gang jeg hørte at dette var en kontrakt, var da jeg mottok fakturaen, da dere ikke nevnte kostnader verken i e-posten om aktivering eller på nettsiden – ulovlig. Min første lovlige interaksjon som kunne anses som en avtale var forespørselen til kundeservice 11.10., kun 4 dager før fakturaen, og jeg klaget umiddelbart – altså godt innenfor angrefristen.
- Jeg tok meg også friheten til å legge til mine egne erfaringer på trustpilot.no, da det ser ut til å fremskynde deres vilje til å faktisk løse saken.
Edit:
6. Den magiske Viktor dukker opp...
Jeg mottar en telefonsamtale og en e-post fra 'Viktor' som sier at fakturaen nå er kansellert og tilbød ett år med gratis domenehosting som kompensasjon. Suksess! Takket være folkene her!

Svar fra Domene AS
Ble ringt av en svensk telefonselger…
Ble ringt av en svensk telefonselger som forsøker å selge ett produkt for å beskytte id på nett. Det var svært vanskelig å forstå hva som ble sakt i telefonen, grunnet uklar tale. Jeg skulle få mer informasjon på epost, men det kom en faktura på over 5000kr istedenfor. Jeg har ikke bekreftet kjøp av noe produkt, og sier det er en feil som har skjedd. Men de nekter å kansellere fakturaen.
De har ikke fulgt Norske lover og regler for telefonsalg. Og de tar opp telefonsamtaler uten å gi informasjon eller få samtykke til dette.
Oppdatering:
Viktor fra domene ringte i dag 17.10.24 og fikk fjernet faktura, samt tilbydd kompensasjon. Slik at vi fikk lukket denne saken.

Tvilsomme salgstaktikker over telefon
Oppdatert! Saken har nå løst seg, med hjelp fra Victor hos domene.
Saken:
Eyeonid/Miss Hosting kontaktet meg på telefon for å informere meg om en av tjenestene deres. Det var vanskelig å skjønne hva dama i andre enden sa, og jeg ville ikke være frekk og bare legge på, siden jeg hadde nettside hos domene. Ingen skriftlig avtale ble sendt til meg for godkjenning. Plutselig, etter et par uker dukket en faktura på over 5000kr opp på epost, og jeg kontakter de for å si at dette ikke er noe jeg ønsker, hvorpå de sier at angrefristen er over og at de ikke kan gjøre noe. Måtte krangle frem og tilbake flere ganger med Neviin hos domene, før Victor ringte meg, og forklarte at dette var en feiltakelse.
Håper dette er noe de følger opp grundig, for dette var ikke noe hyggelig opplevelse, og en veldig tvilsom prosess fra selger sin side, samt dårlig kundebehandlig fra kundeservice.

Svar fra Domene AS
Useriøs kundebehandling og krever penger for noe du ikke har godkjent.
Har hatt lignende problemer som andre personer har anmeldt på trust pilot.
Jeg kjøpte domene her fordi dette var det billigste og hadde enkle løsninger for dns pekere etc. Dette var for et midlertidig domene, men kjøpte et år for ca. 120 kroner. Etter 4 måneder blir jeg oppringt av en svensk selger som selger Id beskyttelse for domenet som koster 300 kroner måneden. Jeg sa at dette domenet blir ikke brukt lengre, og har ikke behov for Id beskyttelse.
Noen dager senere ringer hun tilbake og spør om jeg har registrert kontaktinformasjonen for Id beskyttelsen. Da sier at dette er ikke nødvendig, og takker nei til tilbudet. Selger sier da: "på grunn av nye regler så er dette en nødvendig oppgradering for alle domener på domene.no."
Jeg kontakter da kundeservice for å få flyttet domene. Benny fra kundeservice sier da at jeg ikke trenger å flytte domene fordi jeg bare kan takke nei til tilbudet. Jeg videresendte dette til selgeren som kontaktet meg på mail. 2 dager har gått, ingen respons, så jeg sender enda en mail for å bekrefte at dette er mottatt. Prøvde å ringe, ingen svar, har sendt chat på nettsiden deres, fikk tilsvar at dette må løses over mail. 5 dager etterpå kommer det en faktura på 3500 kroner.
Jeg vil legge til at 2 dager etter at jeg skrev denne anmeldelsen så fikk jeg en telefonsamtale fra Victor som senere bestemte seg for å hjelpe meg i saken ved å kreditere fakturaen

Svar fra Domene AS
Alvorlige brudd på norsk lov – ingen prisinformasjon eller skriftlig avtale
Jeg har hatt en ekstremt uprofesjonell og uakseptabel opplevelse med domene.no. Domene.no kontaktet meg på telefon for å informere meg om en av tjenestene deres. Telefonsamtalen ble gjennomført på engelsk, og det ble aldri informert om at tjenesten var betalt. Jeg fikk ingen prisinformasjon, og ingen skriftlig avtale ble sendt til meg for godkjenning, noe som er et krav i henhold til norsk lov.
Dette er alvorlige brudd på norsk markedsføringslov. Telefonsalg skal gjennomføres på norsk, og avtalen skal alltid bekreftes skriftlig etter samtalen. Denne praksisen er ikke bare ulovlig, men også fullstendig uetisk.
Dersom dette ikke rettes opp umiddelbart, vil jeg kansellere alle mine abonnementer hos domene.no og vurdere rettslige skritt for å beskytte mine interesser.
Jeg advarer sterkt andre mot å inngå avtaler med dette selskapet, da de viser en total mangel på respekt for lover og regler.

Svar fra Domene AS
De har selgere som ringer for å selge…
De har selgere som ringer for å selge id beskyttelse blandt annet, irriterendes at en havner på en telefonselgers liste når en kjøper domene, menneskene på kundeservice chat er trege med å svare.

Påtrengende tillegstjenester
Domene.no kontaktet meg for noen uker sider med en svensktalende selger. 2-3 uker etterpå får jeg en faktura på 5000kr.
Jeg kontakter Domene på tlf og e-post, og forteller at dette er en feil da jeg aldri har signert, bekreftet eller ønsket noe tjeneste fra dem.
Jeg får svar fra Domene at "Enligt samtal som har gjorts med säljaren, så har ni godkänt tjänsten". Jeg gjør det igjen klart for dem at dette er feil, men de gir seg ikke.
Etter flere e-poster frem og tilbake der jeg må vise til norsk lovverk, blant annet at telefonsalg skal foregå på norsk i Norge og at salget skal bekreftes skriftlig etter endt telefonsamtale, trekker de fakturaen.
Dette fremstår som ren svindel da jeg må diskutere meg frem til at jeg ikke skal ha en tilleggstjeneste.
Jeg avslutter nå min konto hos domene.no
Oppdatering 22/10:
Domene har tilbudt et års gratis tjenester til en verdi av 400,- for bryderiet og ønsker at jeg sletter denne anmeldelsen. Anmeldelsen står på grunn av elendig kundeservice og at 400,- ikke kompenserer for alle timene jeg brukte på saken.
Ser også at veldig mange andre har samme opplevelse som meg.

Svar fra Domene AS
Telefonselgere, utdatert portal og frekk kundesupport
[Les alt for kontekst]
[Oppsummering]
Domene.no pleide å være bra. Men nå bytter jeg vekk fordi jeg ikke har vært fornøyd med portalen deres og telefonselgere. Svenske telefonselgere prøvde å selge meg en ny tjeneste og løy om produktet, selv om jeg svarte nei til det fikk jeg faktura på over 5000kr. Men Domene AS ordnet opp i det til slutt og fakturaen ble annullert. De beklaget også og sa de jobber med å få det i orden slik at andre kunder ikke skal oppleve det samme.
[Telefonselgere]
Den 8. oktober; over et år etter jeg ble kunde hos Domene AS begynte jeg å få svenske telefonselgere som sa jeg måtte få en lovpålagt tillegstjeneste fra Domene AS for ID-tyveri/nettlekasje.
Jeg var skeptisk med en gang fordi jeg ikke kunne forstå hva de sa, grunnet at jeg ikke kan flytende svensk og mikrofonen deres var veldig dårlig.
De sa jeg måtte få den nye tjenesten til 500kr i måneden og at jeg ikke hadde noe valg. Men dette kunne ikke stemme så jeg benektet å ha tilleggstjenesten.
Alikevel litt over en ukes tid etter samtalen, får jeg en faktura på over 5000kr. Jeg var sint og irritert. Følte meg rett og slett svindlet.
Etter dette var jeg bestemt på å bytte leverandør, både fordi jeg har vært ufornøyd med portalen og nå med det som virket som svindel.
Da jeg prøvde å kontakte support var de direkte frekke mot meg og til ingen hjelp dessverre.
[Dagsdato]
I dag (16.10.2024) fikk jeg en telefon fra Domene AS angående problemene jeg har hatt. De var veldig beklagelig og hyggelig om situasjonen. De har nå annullert fakturaen og tilbydt meg 12 måneders gratis webhotell for å fortsatt bli hos dem. Men jeg ønsker fortsatt å bytte.
Jeg er glad Domene AS har gjort opp for seg, men jeg tror ikke jeg kommer til å bruke dem som leverandør igjen ettersom jeg har blitt skremt bort av hele situasjonen og ønsker å gå til noen litt mer pålitelig.
Men setter pris på at de har nå ordnet opp i situasjonen.

Veldig behjelpelige
Veldig behjelpelige de som jobber med support. Fikk super hjelp av banny da jeg slet med å få domenet opp å gå på microsoft
Benny gjorde en strålende jobb da jeg…
Benny gjorde en strålende jobb da jeg var litt langt ned.
tusen takk
Ba om å få kontoen min slettet …
Ba om å få kontoen min slettet 21.07.2024 (12:06) i sak 380436, dette er ikke gjort enda? Sjekket igjen nå i dag 28.09.2024 og alt er enda der. BRUDD PÅ GDPR! DERE FÅR IKKE TA VARE PÅ MIN KONTO! SLETT DEN!
Hele startet med at de tok betalt for domener som ikke engang eksisterer lenger!
Domene.no nekter å slette…
Domene.no nekter å slette personopplysninger fra WHMCS database.
Fikk følgende svar fra deres kundeservice:
"Din konto er deaktivert. Vi må nok dessverre oppbevare data i 5 år etter siste transaksjon, dette kommer av regnskapsloven som krever dette. Dette fremgår også av datatilsynets guide om sletting av data"
Og når jeg forsøkte å gi dem en sjanse til før jeg saksøker fikk jeg følgende:
"samme svar her
Domene AS"
Kan overhodet ikke anbefale denne tjenesten, de tar overhodet ikke GDPR eller personvern på noe alvor, noe som er meget straffbart.
Faktura, samt reskontro skal oppbevares i autorisert regnskapsprogram, ikke i WHMCS. Deaktivere kundekonto, er LANGT i fra nok. Dette firmaet bryter mot all lovgivning i Norge. I tillegg til at de svindler også, de sender inkasso på domenenavn som er overført vekk og sagt opp for lengst, samt fikk eposter om at webhotellene også ikke ville bli fornyet, men gjett hva, de har sendt inkasso på det også.
Rask hjelp
Rask hjelp, Hyggelig support team. Veldig fornøyd og sterk anbefalt.
Jeg slet med at domenet mitt fortsattt…
Jeg slet med at domenet mitt fortsattt hadde tilknytning til en gammel tenant som hindrer meg som ny eier å flytte dette. Benny tok på seg å ordne dette med Microsoft (som var en langtekkelig prosess), og fikk omsider ordnet det. Vil anbefale Benny/Domene AS på det sterkeste. Er ikke mange aktører som tar på seg å rydde opp i slike ting for kunden!
Dette er en av de mest useriøse…
Dette er en av de mest useriøse aktørene jeg har vert borti innen dette segmentet.
I tillegg til svært dårlig og utdaterte back end sider så er ledelsen/kundekontakten arrogant og vanskelig.
Alt virker greit så lenge det ikke er noen problemer, men når det minste problem melder seg så møten man veggen. I tillegg har de ikke kontroll på eget regnskapssystem og strør rundt seg med inkasso
Det finnes så utrolig mange bedre selskap enn dette, så om det koster noen kroner mer i begynnelsen så er nok total regninga bedre. Prisen går veldig fort opp etter første år her og.

Veldig fornøyd!
Veldig fornøyd!
Fikk superrask og god hjelp av Benny på Domene.no til å fikse et problem jeg hadde.
Tipp topp tommel opp 👍🏻
Mvh Vidar
Kritisk utfordring
Kritisk utfordring - kjapt løst!
Jeg hadde en kritisk utfordring ift mail og annet som ble løst ved hjelp av rask besvarelse og kompetent support. Veldig fornøyd med servicegrad og rask løsning på utfordringer.
Fantastisk god service
Fantastisk god service! Kjapp respons og gode forklaringer. Alltid like hyggelige, selv om jeg har bedt om hjelp om og om igjen😇
God hjelp og oppklaring!
Tusen takk til Benjamin for god oppklaring og hjelp for kunstnerkollektivet vårt! Er ikke alltid så greit for kreative sjeler å skjønne sånne datagreier (sier vel noe om alderssnittet🤭)
Super service og kjempegod oppfølging…
Super service og kjempegod oppfølging av Benny. Hadde for mange domener registrert og nyregistrering ble dermed avvist. Benny fikset opp og slettet gamle domener og aktiverte nytt..faktisk midt på natten.