1. Dekkservice

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Delticom AG is a listed company based in Hanover.

1,2

Dårlig

Fornøyd kunde!

Jeg bestilte fire stk klassiske dekk til min veteranbil. Det tokk ikke lang tid, før jeg fikk bekreftelse at dekkene var pakket.
Dekkene ble levert hjem til meg med Postnord, og ble levert 3dager før forventet levering.
Alle dekkene var fra samme parti/dato 1625 som betyr uke 16 2025. Litt skuffet over at dekkene er 1år gamle, men disse klassiske mønsteret brukes på begrenset kjøretøy( eldre militære kjøretøy) dekkene var pakket godt inn.
+kjapp ordre bekreftelse
+sporing hele veien.
+samme parti på dekkene
-ett år gamle dekk.
Kommer til å handle her igjen👍

4. mai 2026

Alt gikk galt

Absolutt alt gikk galt med min relativt enkle bestilling på 8 dekk. De har overhodet INGEN kontroll på hva dem driver med og tilbakemeldingene du får på telefon og mail er ren svada. Hold dere unna!

16. mai 2025

Svindel?

Bestilte fire dekk 10. juni og mottok to dekk 28. juni hvorav kun ett var riktig. Har sendt de mange meldinger uten respons og ringt flere ganger hvor jeg har snakket med tre forskjellige personer. Ingen har klart å rydde opp. 3. juli skulle de siste tre dekken sendes og fikk to nye ordrenummer. Får nå opplyst at ett dekk er levert uten at jeg har mottatt leveranse og de siste to dekkene ser ut til å ikke være sendt. I følge selskapets nettside er dekkene tilgjengelig på lager. Selskapet og kundeservice representantene fremstår som den reneste svindel hvor de bekrefte og lover å rydde opp men roter bare mer og mer. Er selvfølgelig blitt belastet for alle dekkene så pengene har de mottatt. Styr unna Delticom og dekkonline!

10. juni 2024

Dette er et svært useriøst selskap.

Dette er et svært useriøst selskap.
Vi har vært monteringspartner for selskapet, men det er så mye kaos at vi for et par år siden forsøkte å si opp avtalen.
Det er sendt både mailer og telefoner, men ingen svarer på noe.
Vi er fortsatt oppført på nettsiden deres mot vår vilje, men ønsker ikke noe samarbeid fremover.

28. mai 2024

eg er blandt de 10%, der ikke får levert dekk

Kan se eg er i blandt de uheldige 10% herinde som ikke får levert dekk innenfor 7 dager.
Har en lang kjøre tur her 1. juni og tenkte eg trenger et nytt dekk, så bestilte 6. mai fra motorsykkeldekk.com for at være i god tid, nå er det 28. mai og pakken er fortsatt i tyskland, trur eg får ta sjanse og kjører med det dekk eg har og kansje få det skiftet på veien.
håper det er mulig og få pengerne tilbake betalt, for dette er dårlig service.
bare glem det kan se de vil ha 950 kr. for at sende pakken i retur.

27. mai 2023

Useriøst selskap

Useriøst selskap. Deres egne vilkår sier at de skal levere dekkene på 7 arbeidsdager, dette klarer de ikke å overholde selv når de selv sier at dekkene er på lager. De splitter også opp ordre hvis man bestiller forskjellig dimensjon, slik at disse kommer frem ved forskjellige tidspunkt.
Kundeservicen er en vits og henviser bare til at de ikke har ansvar for transportøren. Første og siste gang jeg handler dekk herfra.

Edit: Det gikk i det minste raskt å få kansellert ordren siden den fortsatt ikke var sendt etter 7 dager. Så de får én ektra stjerne bare pga det.

Edit2: Tilbake til 1 stjerne. Dekkene er ikke sendt fra Tyskland, men de vil ikke refundere beløpet før dekkene har blitt sendt til Norge, for at jeg skal nekte å ta i mot dekkene. For så at dekkene skal sendes tilbake til der de er i Tyskland...

17. oktober 2022

ingen dekk men trakassering av kunder

bestilte dekk i våren - disse kom ikke - firma kunne ikke finne ut hvor disse var så bestilling bli annullert og jeg fikk penger tilbake - fint ? nei da starter marerittet
dekkene kom noen uker seinere og jeg nektet å ta disse imot som avtalt
- men nå ville dem plutselig ha betaling fra meg ( dekkene var tilbake hos dem)
- jeg leverte bekreftelse fra sjefen fra Postnord med det aktuelle sendingskoder og signatur
- det hold ikke , jeg fikk tilsend deres skjema jeg skulle signere og sende 8 sider) jeg gjorte også det hold ikke
- jeg fikk om og om igjen via e post nye skjemaer som jeg skulle printe ut ( jeg ha ikke printer må hver gang be noen å hjelpe) og sende tilbake jeg ha tat bilder av skjemaer og send via e-post
- det hold ikke , jeg ha send med postveien flere ganger
- det eneste som skjer nye epost med krav om enda et skjema jeg skal printe ut og sende på postveien
seinest i dag fikk jeg igjen ei epost med et skjema jeg skulle printe ut og sende på postveien tilbake :( jeg ha bare kostnader - fikk tilbud om et kupon 200nok på neste bestilling - tro dem virkelig at jeg noen gang kommer å bestille dekk på dem? og portogebyrer er langt over det + kostnader for skjemaer printet ut i byen hver gang
Styr unna - ingen norsk telefon nr en kan ringe

27. november 2021
Vis anmeldelser på alle språk. (794 anmeldelser)

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis