Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mateusz serwis. REWELACJA!!! Pan Mateusz z serwisu rowerowego w Piasecznie rozwiązał mój problem rowerowy w błyskawiczny i merytoryczny sposób. Jako emeryt siedemdziesięciolatek jestem bardzo wdzięcz... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Rozczarowanie zakupami online i brak zwrotu pieniędzy. Pierwsze zamówienie przyjechało niezabezpieczone wszystko wrzucone do kartonu luzem, buty, kalosze, ubrania.. zamówiłam drugi raz to samo, żeb... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Powinienem sprawdzić opinie na temat tego sklepu zanim złożyłem zamówienie. Zamiast którego otrzymałem informacje że moja opłacona przesyłka nie dotrze, i dostane zwrot środków jedynie za produkt. Str... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Pomimo informacji dostawy na kolejny dzień, po złożeniu i opłaceniu zamówienia dostawa ponad tydzień. Typowe wprowadzanie w błąd. Sprawa nadaje się do UKOiK. Numer zamówienia: PL5PXFLXC51L

Informasjon om virksomheten

1. Butikk med treningstøy
  2. Løpeutstyrsbutikk
  3. Butikk med sportsklær

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Decathlon: sprzedaż artykułów, ubrań i butów sportowych. Sprzedaż internetowa i Sklep sportowy decathlon.pl

Kontaktopplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

1,8

Alle anmeldelser

81 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Jestem zażenowany sytuacją

Jestem zażenowany sytuacją, która po raz pierwszy w życiu mnie spotkała i to w sklepie internetowym Decathlon oraz podejściem lekceważącym klienta ze strony tej firmy. Zamówiłem kilka artykułów w tym między innymi spodenki. Decathlon nie przykłada uwagi do swoich produktów,ani ich nie kontroluje. Spodenki musiał ktoś wcześniej przymierzać lub nosić ponieważ miały bardzo nieprzyjemny zapach specyficzny w środku i mniej intensywny na zewnątrz. Był to bardzo nieprzyjemny i specyficzny zapach potu. Oczywiście produkt odesłałem i dodatkowo złożyłem reklamację opisując zaistniałą sytuację. W odpowiedzi otrzymałem przeprosiny i w ramach przeprosin zaoferowano mi kupon na bezpłatną dostawę. W zaistniałej sytuacji uważam że to nieadekwatne do zaistniałej sytuacji, ponieważ nie wiem kto przede mną przymierzał te spodenki i czy ta osoba była zdrowa. Przecież mogłem dostać uczulenia. Wniosek z tej sytuacji mam taki, że Decathlon nie przykłada uwagi do higieny i bezpieczeństwa produktów oraz ma lekceważący stosunek do klienta. Mam uraz do sklepu online Decathlon i z pewnością już nie kupię. Podaję wykaz rozmowy z czatu z konsultantem jak Decathlon podchodzi do klienta i jak ma go za nic bo kwota rekompensaty w mojej sytuacji jest nieadekwatna do problemu: Dzień dobry,
dziękuję za poświęcony czas i wystawienie opinii.
Bardzo mi przykro powodu opisanej sytuacji.
Każdego dnia staramy się, aby nasze produkty miały jak najwyższą jakość.
Sprawę przekażę do osób odpowiedzialnych na naszym magazynie w celu weryfikacji i uniknięcia podobnych zdarzeń w przyszłości.
Zatwierdziłam już formularz zwrotu i zleciłam zwrot kosztów.
Serdecznie przepraszam za wszelkie niedogodności z naszej strony.
Ze sportowymi pozdrowieniami,
Agnieszka z decathlon.pl
main-img
2022-11-26 11:27
Przesyłam załączniki
img-fluid
img-fluid
2022-11-26 11:28
Wszystko co opisałem jest zgodne z prawdą.
2022-11-26 11:29
Czekam na sensowną i szczerą rekompensatę z Państwa strony. Napisałem reklamację i po uzyskaniu odpowiedzi odwołałem się od niej.
Odpowiedź firmy
2022-11-26 11:39
Panie Piotrze, zdaję sobie sprawę, że nie powinno dojść od zaistniałej sytuacji, będzie to wyjaśniane z osobami odpowiedzialnymi na naszym magazynie za strefę pakowania zamówień. Doszło do ludzkiej pomyłki, za co jeszcze raz bardzo przepraszam.
W ramach rekompensaty mogę zaproponować kartę podarunkowa w kwocie 10 zł.
Proszę o informację, czy taka forma rekompensaty Pana satysfakcjonuje?
main-img
2022-11-26 11:51
Taka kwota mnie nie satysfakcjonuje. Wygląda to tak jakby kpili sobie Państwo ze mnie. Proszę o przekazanie tej rozmowy i ciągłości korespondencji emailowej reklamacyjnej do dyrekcji firmy Decathlon skoro Pani ma ograniczone możliwości decyzyjne z całym szacunkiem dla Pani. Oczekuję zatem odpowiedzi ze strony dyrekcji.
message.notRead
2022-11-26 11:52
Czuję się zniechęcony do zakupów i proponuje mi Pani śmieszną kwotę do tak poważnej zaistniałej sytuacji. Sprawa nadaje się do mediów.
message.notRead
Wpisz swoją wiadomość...
Nie wybrano pliku

ZMIEŃ OPINIĘ
Jeżeli zdecydujesz się na zmianę oceny przed ukończeniem mediacji możesz to zrobić za pomocą przycisku "Zmień opinię".

WYCOFAJ OPINIĘ
Klikając w przycisk wycofaj opinię kończysz mediację. Twoja opinia nie pojawi się już w serwisie.

Przebieg dyskusji nie jest kontrolowany - możesz pisać swobodnie.

Podczas rozmowy należy przestrzegać zasad netykiety - kultura to podstawa budowania relacji.

W przypadku całkowitego braku reakcji z Twojej strony naniesiemy na Twoją opinię komunikat z informacją o braku chęci rozwiązania nieporozumienia - daj firmie szanse rozwiązać nieporozumienie.

Przez cały okres trwania rozmowy Twoja opinia pozostanie zakryta zaślepką. W jej miejscu znajduje się informacja o trwającej między Wami rozmowie. Opinia będzie ponownie wyświetlana w momencie zakończenia dialogu.

Twój adres email jest całkowicie bezpieczny, nikomu go nie udostępniamy.

Obsługę ankiet zapewnia

25. november 2022

Decathlon Panties Challenge.

From 7 ordered panties on Sunday , First finished race on Tuesday. Second was cancelled on Wednesday. Five others are still running to me and can't finished up to Saturday. Just now looks like a " One week+ Marathon ".
Nevertheless All the best for all talented Decathlon Staff and ...
Climate Change contribution by Decathlon on the photo enclosed.
One panties, One big Box - really zero emission action !!!

6. august 2022

Obawa.

Szkoda ze nie moge wkleic zrzutow z ekranu
dotyczacych pomocy specjalisty
Niejaka sylwia z czatu pomocy specjalisty
Zero wiedzy - kto to dopuscil do dzialu obslugi klienta z opisem "pomoc specjalisty"..(?!)
Kompletna strata czasu
Strach cokolwiek kupowac w Decathlon, bo jak wygladac bedzie serwis po sprzedażowy skoro juz przed zakupem dowiadujesz sie ze:
"nie znam sie niestety nie moge pomoc"

27. mai 2022
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Sklep jest dobry

Sklep jest dobry, ale cenzuruje komentarze. Już odżucili dwie moje opinie choć nie zawierały żadnych wulgaryzmów bądź podobnych sformułowań a jedynie wg. mnie przydatne sugestie.
Mirek

26. juni 2018
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv