Vi bestilte ett skap til badet , og det ble levert etter bare noen dager ,imponerende 😊👍🌟😇Montering var kjempebra! Alt var sortert etter bokstaver, tall og nummer, fin bruksanvisning, nesten ikke... Vis mer
Bestilte noe for 12 dager siden. Kun fått ordre bekreftelse og har ikke hørt noe mer. Utrolig hvor lang tid det skal ta å få sendt avgårde en bestilling. Blir jo veldig mistenksom..... Nå legger j... Vis mer
Bestillte en hjørnehylle. Delene som skulle monteres sammen var så skjeve at de ikke gikk inn i hverandre. Desverre brukte jeg så lang tid på å montere den at jeg ikke var innenfor "rimelig tid" for å... Vis mer
Jeg bestilte et klatrestativ til katt (Kattestativ med hengekøye, takfeste og justerbar høyde 30 x 25 x 220–240 cm mørkegrå + kremhvit). Bestilte 07.01 og fikk stativet levert 27.01. Jeg måtte purr... Vis mer
Dealproffsen AB är ett svenskt företag baserad i Helsingborg, Vi säljer allt du behöver i hemmet - från möbler och trädgård till husdjur och kontor. Vi är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av produkter som passar alla behov. Låt oss vara din guide till en vackrare och mer funktionell livsmiljö. Utforska vårt sortiment och låt Dealproffsen bli ditt val för kvalitetsprodukter till ditt hem!

1-2 dagar frakt.

Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 93 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Bestilte en trenings benk hos de, når jeg fikk hentet pakken og åpnet den da ble jeg skuffet. mesteparten av delene var rustet, lakken falt av, tjukk lag med lakk noen steder, og riper vi kontaktet dem med engang og spurte om erstatning. jeg tok bilder av selve delene så spurte de om jeg kunne ta video da var det etter 3 dager de svarte og da hadde jeg montert alt for å sjekke hvordan de så ut, plutselig nektet de returen på grunn av vi hadde montert den, de gidde tilbud på 5% avslag men, følte det ikke var aktuelt generelt dårlig kundeservice, og dårlig kvalitet av varer.

Svar fra Dealproffsen.se
NY oppdatering uke 12; Jeg har nå, etter enda litt til frem og tilbake, endelig fått stolen, og den er heeelt super 🤩🥳🤩
Opprinnelig anmeldelse: Forsøker å ringe i gitt åpningstid, men får alltid bare "No support agents available". Så ber de om at du legger inn kontaktinformasjon, men ringer aldri tilbake. Jeg har ventet på varen min siden midten av November. Jeg ble informert om at den hadde status "På lager" ved en feil, og ville vente til det kom tilbake på lager. La inn varsling, så jeg kunne følge opp. Første gang den var tilbake på lager, var andre kunder tydeligvis blitt prioritert, så jeg la inn ny varsling, så fort lagerstatus på hjemmesiden dems oppdaterte seg. For ca 3 uker siden kom den tilbake på lager, og jeg lurte på om de ville sende den. Så svarer de at den er utsolgt igjen. Varen står fremdeles som på lager etter 3 uker. Jeg spurte også om ikke jeg snart var først i køen til å få tilsendt lenestolen. Da skulle de undersøke med en overordnet. Det er 1 uke siden. Nå har de sluttet å svare på mail. Svarte dem tilbake rett etterpå og spurte om forventet svartid, men ikke hørt noe mer. Og går som sagt ikke å ringe. Jeg kan helt fint vente, så lenge ordren blir fulgt opp, men det gjør den jo ikke. Jeg vil bare ha den stolen jeg har bestilt. Jeg ønsker ikke kansellere eller noe, jeg vil bare ha stolen jeg har gledet meg til å få. Håper noen kan sjekke denne saken, og ta kontakt med meg snarest. Dagen dette ordner seg, kommer jeg til å oppdatere omtalen min.
Ordrenr: no349022
Ønsker å spesifisere at jeg ikke ønsker at ordren kanselleres.
Nå har jeg fått svar at de skal sende meg stolen så fort de får den på lager igjen - Venter i spenning :-)

Svar fra Dealproffsen.se
Var skeptisk etter å lese andres tilbakemeldinger og siden så shady ut. Men de hadde klarna betaling så forsøkte. Billig materiale, men absolutt brukbart og som forventet👍

Svar fra Dealproffsen.se
Svarer ikkew på NOEN eposter. support mailen deres er bare ''unknown sender'' og nada svar fra zendesk systemet deres. Forsøkt å reklamere for et produkt siden Mai 2025 på en vare kjøpt Mars samme året som knakk og smuldret opp. IKKE KJØP FRA DEM.
Oppdatert med ordre.nr: no266719

Svar fra Dealproffsen.se
Ingen svarer på kundeservice, epost som ligger på nettsiden fungerer heller ikke.
Kommer Ingen vei her. Bestille barkrakker, tok laaaaang tid før de kom og den ene var med feil. Har forsøkt nå å få tak i noen på kundeservice i over 1 måned. Ingen svar.

Svar fra Dealproffsen.se
Veldig dårlig skruer og lyset over skapet var ikke der.

Svar fra Dealproffsen.se
Styr unna dette firmaet. Veldig lang ventetid og kundeservice svarer ikke på spørsmål… og hvis de svarer så er det bare standar svar du får. Venter fortsatt på varen min. De har trukket pengene fra kontoen min men noen varer eller svar på når jeg kan forvente å få den får jeg ikke fra dem. De er useriøse og ikke til å stole på.

Svar fra Dealproffsen.se
Bare styre unna, laaaang leveringstid og null kontakt

Svar fra Dealproffsen.se
Benyttet angreretten og sendte en kjelke i retur 17.11.2025.
Per i dag (18.02.2026) har ikke Dealproffsen håndtert returen og overført beløpet tilbake.

Svar fra Dealproffsen.se
Bestilte en TV-benk som hadde 3-5 leveringsdager. Etter to uker tar jeg kontakt med kundeservice og ber om å få ordren kansellert, da det tar for lang tid og jeg ikke kan vente på varen lengre. Får svar først 10 dager senere (svartid på kundeservice er 3-5 virkedager oppgis det). Svaret jeg får er at orderen ikke lengre kan kanselleres da den allerede er sendt. Jeg har ikke fått sendingsbekreftelse. Ber derfor om denne. Står svart på hvitt der at orderen fremdeles ikke er sendt, men at shippingselskapet har fått melding om pakken. Har aldri vært borti maken til dårlig service og kundebehandling fra kundeservice. Kommer aldri til å handle her igjen, og anbefaler heller ingen andre å gjøre det. 16. februar i dag, og varen er fremdeles ikke levert til bring.

Svar fra Dealproffsen.se
Det er andre gangen eg bestiller av dei. Varen var litt ødelagt når eg fekk den, ikkje so gale so eg kunne bruke den. Klagde siden den var ødelagt og fekk valget om eg ville beholde den å få ein rabatt på usle 7%, kunne ha gitt litt meir i rabatt når noke er ødelagt når den kjem til kunden. So aldri meir skal eg handle der. Sist so måtte eg gå til forbrukerrådet for å få igjenn penger for ei vare eg hadde sendt inn igjen pga den var ødelagt. Derfor valgte eg heller å beholde denne gangen for usle 7% rabatt på eine Varen.

Svar fra Dealproffsen.se
Jeg bestilte en lenestol, som var på lager ved bestilling. Senere viser det seg at den tydeligvis var tom på lager. Jeg forsøkte flere ganger å spørre kundeservice om forventet leveringstid, det kunne de ikke gi noe svar på. Dette er nå 4 mnd siden, og jeg har fremdeles ikke hørt noe om hvordan den ligger an. Jeg vil ikke kjøpe en annen stol til fullpris - Jeg vil ha en stol med de samme funksjonene, til den samme prisen, men det forstår de dessverre ikke. Jeg vil ikke kansellere eller noe, jeg vil bare ha en lenestol, som jeg har bestilt. Nå er også muligheten for å spore ordren borte fra hjemmesiden dems. Da blir jeg bekymret.

Svar fra Dealproffsen.se
Hei! Etter hva jeg leser på anmeldelsene kjenner jeg nå at jeg angrer min bestilling... Men skal gi det en sjans - uansett useriøst å sende mail om at betalingen ikke er gjennomført... istedet for å sjekke at den faktisk er det og heller sende en ordrebekreftelse på bestillingen osv - håper virkelig at dette blir en ikke skuffende opplevelse - og at jeg får en ordentlig mail og sporingsnummer iløpet av uken/start av neste uke ..

Svar fra Dealproffsen.se
Bestilte fra dem for nå 14 dager siden.
Bestillingen er ikke engang sendt ut. Har sendt to mailer hvor de sier at de «undersøker» det. Har ikke fått noe informasjon om hva som skjer eller hva som skyldes forsinkelsen. Håper virkelig jeg får den, men hele opplevelsen har vært skuffende og mangelen på hva dette skyldes skaper mer usikkerhet.

Svar fra Dealproffsen.se
Kjempefornøyd med både produkt ( kjøkkenhylle med strømuttak) , kundekontakt ( rask å svare) og kjapt levert. Bestiller gjerne flere ganger!

Svar fra Dealproffsen.se
Bestilte fra denne nettbutikken den 8. desember, men varene ble aldri sendt.
Etter cirka 14 dager avbestilte jeg bestillingen. Selskapet opplyste via e-post at tilbakebetaling skulle skje.
Nå har det gått over to måneder uten tilbakebetaling, til tross for gjentatte henvendelser. Selskapet svarer ikke lenger på e-post.
Dette er min personlige opplevelse, og jeg kan derfor ikke anbefale å handle her.

Svar fra Dealproffsen.se
Jeg har ikke fått varen jeg har bestilt. Dealproffsen sier den er sendt til postnord, postnord sier de kun har fått beskjed men ikke mottatt noen pakke. Nå har Dealproffsen sluttet å svare på mail...
Den har stått som venter på varen hos postnord siden 21.01. I dag er det 06.02....

Svar fra Dealproffsen.se
Jeg bestilt varer 14.12.2025 og fått ikke denne. Og nå er rund 2 måneder og fått ikke tilbake pengene mine. Skrevet mange meldinger til de og svar er bare vi sender informasjon til kontor . Min bestilling er no 359784.

Svar fra Dealproffsen.se
Kjøpte byggeklosser til barn, hvor den ene raknet i sømmene nesten med en gang. Her prøvd å kontakte kundeservice flere ganger, men de svarer ikke. Ser også ut som de har tilbud på alt alltid…
Anbefales ikke.

Svar fra Dealproffsen.se
Står det tar 2-6 dager å få produktet. 2-3 uker gikk og fremdeles ikke blitt sendt. Sendte mail om kansellering og gått 2 uker til og fremdeles ikke fått pengene tilbake enda eller noe oppdatering utenom "kansellering har blitt send ttil økonomiavdelingen".