Vi bestilte ett skap til badet , og det ble levert etter bare noen dager ,imponerende 😊👍🌟😇Montering var kjempebra! Alt var sortert etter bokstaver, tall og nummer, fin bruksanvisning, nesten ikke... Vis mer
Bestilte noe for 12 dager siden. Kun fått ordre bekreftelse og har ikke hørt noe mer. Utrolig hvor lang tid det skal ta å få sendt avgårde en bestilling. Blir jo veldig mistenksom..... Nå legger j... Vis mer
Bestillte en hjørnehylle. Delene som skulle monteres sammen var så skjeve at de ikke gikk inn i hverandre. Desverre brukte jeg så lang tid på å montere den at jeg ikke var innenfor "rimelig tid" for å... Vis mer
Jeg bestilte et klatrestativ til katt (Kattestativ med hengekøye, takfeste og justerbar høyde 30 x 25 x 220–240 cm mørkegrå + kremhvit). Bestilte 07.01 og fikk stativet levert 27.01. Jeg måtte purr... Vis mer
Dealproffsen AB är ett svenskt företag baserad i Helsingborg, Vi säljer allt du behöver i hemmet - från möbler och trädgård till husdjur och kontor. Vi är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av produkter som passar alla behov. Låt oss vara din guide till en vackrare och mer funktionell livsmiljö. Utforska vårt sortiment och låt Dealproffsen bli ditt val för kvalitetsprodukter till ditt hem!

1-2 dagar frakt.

Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 93 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Jeg har gjentatte ganger (5–10 ganger) tatt kontakt angående refusjon for ordre nr. 357815, uten å få noe fornuftig svar. Varen har ikke blitt hentet siden begynnelsen av januar, og nå har det gått nesten fem måneder. Til tross for dette mottar jeg purringer på betaling. Jeg anbefaler ingen å handle herfra.

Svar fra Dealproffsen.se
Kjøpte en ergonomisk kontorstol hos Dealproffsen som viste seg å ha klare mangler allerede etter første dags bruk. Stoffet ga etter med én gang, og låsemekanismen på ryggen fungerte ikke, noe som gjorde stolen uegnet til bruk.
Da jeg opprettet en reklamasjonssak, møtte jeg en kundeservice som overhodet ikke forholder seg til norsk lovverk. De avviste reklamasjonen med begrunnelse om at en reklamasjon må meldes inn før montering, og tilbød i stedet et useriøst "goodwill-prisavslag" på 5–10 %. Hvordan man skal oppdage produksjonsfeil og funksjonsfeil på en kontorstol før den er montert og testet, er en gåte.
Som et VOEC-registrert selskap som selger til Norge, er Dealproffsen juridisk bundet av den norske forbrukerkjøpsloven, som er ufravikelig til ugunst for forbrukeren. Deres egne interne kjøpsvilkår er direkte ulovlige når de forsøker å innskrenke den lovfestede reklamasjonsretten.
Etter mye fravær av samarbeidsvilje fra butikken, måtte jeg ta saken videre via kredittkortselskapet mitt etter anbefaling fra forbrukerrådet. Jeg vant saken fullt ut, og kredittselskapet refunderte pengene.
Det mest grove i hele prosessen er at Dealproffsen i sine offisielle dokumenter til kredittselskapet presterte å skrive i klartekst: "Vi ser det tyvärr som ett försök till bedrägeri", utelukkende fordi jeg nektet å godta de ulovlige vilkårene deres og i stedet krevde min rett. De kaller altså kunder som benytter seg av lovfestede rettigheter for svindlere.
Stolen i seg selv er for øvrig et billig "dropshipping"-produkt som finnes identisk på både AliExpress og Temu til en brøkdel av prisen.
Styr unna dette firmaet. De har null respekt for forbrukerrettigheter, og kundeservicen er under enhver kritikk når de tyr til personangrep og falske anklager i stedet for å rydde opp.
Obs: Dealproffsen, dere kan spare dere for å svare på denne. For det kommer garantert til å være fullt av løgner og bortforklaringer, akkurat som i resten av saksgangen.

Svar fra Dealproffsen.se
Bestilte grind for hund…Hørte aldri noe mer.Heldigvis betalte jeg via Klarna…Møkkaopplegg

Svar fra Dealproffsen.se
Vi hadde bestilt og mottatt en større leverands (kom forresten over 1 mnd etter bestilling). Vi ønsket å returnere dette, da vi ikke var fornøyd med produktene. Det var ikke like lett først var det umulig å komme i kontakt med kundeservice, de svarte ikke - verken på mail eller telefon. Da vi endelig fikk svar fra kundeservice på mail, var deres krav vanskelig å forholde seg til . Vi fikk beskjed om at returen ville koste nesten halvparten av det vi hadde betalt for varene, men at vi kunne velge å returnere dem selv. På et tidspunkt sluttet de å kommunisere med oss, uansett hvordan vi gjorde det. Til slutt gav vi opp og bestemte oss for å beholde produktene allikevel, selv om kvaliteten ikke var god nok. Jeg vil på det STERKESTE anbefale å IKKE bruke dette firmaet. De er useriøse og produktene har dårlig kvalitet.

Svar fra Dealproffsen.se
Helt håpløs å få tak i kundeservice. Sendt mailer og forsøkt å ringe, men det er kun en telefonsvarer. Har en treåring som blir ekstremt skuffet på bursdagen sin og muligens ei mor som har tapt en god del penger? 😥

Svar fra Dealproffsen.se
2-6 dagers leveringstid på varer må være en stor skrive feil, for det er tiden du må vente for å få svar fra kundeservice. Det du har bestilt kan du se lenge etter, selv etter en måned siden det ble bestilt, og flere mailer til kunde service, har ikke en gang varene blir sendt

Svar fra Dealproffsen.se
Elendig og treg kundeservice. Ignorerer deler av ticketen som ble sendt inn.
Selger ting de ikke har på lager selvom nettsiden viser at det er på lager.
Jeg venter 2 mnd. Uten svar fra kundeservice Dårlig opplevelse.

Svar fra Dealproffsen.se
Har ventet i snart to uker på skumklossene jeg bestilte, uten å høre noe som helst fra nettbutikken. Kundeservice svarer ikke, jeg har ikke fått informasjon om levering, og bestillingen kan ikke spores.
Dette er første og definitivt siste gang jeg handler her. Anbefales ikke – styr unna denne siden!!

Svar fra Dealproffsen.se
Fikk aldri noe forsendelsesnummer eller bekreftelse på at varen var sendt. Bare bestillingsbekreftelse og faktura. Når keg forsøker å sende e-post så finnes ikke e-post adressen. Og tlf nummeret går ikke ann å ringe til

Svar fra Dealproffsen.se
Eg bestilte ein sparkesykkel frå Dealproffsen.no fordi det stod 2–3 dagar leveringstid. No har det gått over ein månad utan at eg har fått varen. Eg har kontakta kundeservice fleire gonger, og kvar gong får eg berre svar om at dei skal sende den “så raskt som mogleg”, men ingenting skjer.
Eg har også spurt om å få pengane tilbake, men får ikkje eit skikkeleg svar på det heller. Dette skulle vere bursdagsgåve, og heile opplevinga har vore veldig skuffande.
Eg kan dessverre ikkje anbefale å handle frå Dealproffsen basert på mi erfaring.

Svar fra Dealproffsen.se
Skulle ønske jeg leste anmeldelser før jeg kjøpte noe fra den siden der, 3uker siden bestilling og fortsatt ikke fått varen Eneste jeg har fått er bestillning bekreftelse Detter er dårlig behandling av kunder.

Svar fra Dealproffsen.se
Vi Jeg bestilte varer 23.04.26 og har ennå ikke fått bekreftelse på at varene er sendt eller at de er forsinket. Dette er svært dårlig og jeg vurderer å kontakte banken for mulig svindel.

Svar fra Dealproffsen.se
Bestilte en drivhustunell 12 april.
Vi valgte dealproffsen fordi de kunne levere relativt raskt, og vi kunne satt opp tunellen før mai, i god tid til att vekstene kunne settes ute.
Har ikke fått varen, eller fått bekreftelse på om den finnes (6mai nå). Tatt kontakt på mail flere ganger, men får samme standarmail hver gang. Har også prøvd telefon uten hell.
Om varen ikke kan leveres innen forventet leveringstid, bør kunden få beskjed om det.
Det ser faktisk ut som de svarer raskere her på trustpilot.
Hører vi ikke noe iløpet av kort tid kanselleres hele bestillingen.

Svar fra Dealproffsen.se
Det var mugg på hyllen vi bestilte og vi fikk ikke godkjent reklamasjon på det da hyllen akkurat hadde blitt montert. STYR UNNA! Forferdelig kvalitet og dårlig kundebehandling

Svar fra Dealproffsen.se
Bestilte en vare 10.april, den ble ikke sendt før rundt 28.april.. varen kom aldri ut av Sverige før den ble sendt i retur til nettbutikken igjen, og jeg vet ikke grunnen. Nettbutikken sin kundeservice tar også lang tid og få svar i fra og ikke så særlig behjelpelige.. prøvd å ringe via tlf, men får alltid at kundebehandlerene er opptatte. Prøver nå å få penger tilbake igjen eller at de sender meg et produkt fort som F..

Svar fra Dealproffsen.se
Ventet 3 uker på min vare. Sendt mail(telefon svarer de ikke på), får ikke svar.

Svar fra Dealproffsen.se
Prøvde å bestille dette produktet
Odlingskasse med spaljé og to hyller 76 x 33 x 177 cm
Da forventet leveringstid hadde gått ut tok jeg kontakt med kundestøtte.
Dag 4 startet de en undersøkelse, dag 11 hadde jeg fortsatt ikke fått svar.
Da kansellerte jeg ordren min og på dag 20 ble den endelig kansellert.

Svar fra Dealproffsen.se
Jeg har bestillt et baderomsskap herfra, og bestillte det 11.04 og alt jeg har fått er en ordrebekreftelse. Har vært i kontakt med dem flere ganger og ingenting skjer. Har til og med kansellert varen, men hører ingenting. Og kommer som sagt ikke gjennom på tlf. Hva er det med slike bedrifter som gir blanke f i kundene sine. Nei aldri mer om jeg handler hos dealproffsen. 😡

Svar fra Dealproffsen.se
Som jeg forstår så har dere ikke holdt leveringsfrister til så veldig mange kunder som har bestilt varer fra dealproffsen, mulig det var en eller to fornøyde kunder med positiv tilbakemelding av de mange sidene med kritikk jeg orket å lese, det var mange flere tilbakemeldinger,
Men dere skal få en sjanse av meg til å levere som avtalt, men får jeg ikke sporingsnummer og/eller beskjed om at varen jeg bestilte er pakket og er på vei noenlunde innen de dagene som står dere skal bruke så må jeg dessverre avbestille og handle i en annen butikk.
Bestillingsnummer er-406194
Oppdatering 01.05-26
Fremdeles ikke hørt noe.
Jeg avbestiller snart(hvis det er mulig da)
Oppdatering 07.05-26
Fremdeles ikke fått noe beskjed om at vare er sendt, og fristen deres er vel passert med noen dager nå.. Eller?
Oppdatering. 12.05-26
Fikk da bekreftelse på at det var sendt en pakke.
Jeg fikk jo varen omsider, men jeg synes den, 1 til 3 dager fristen var vell lang.
Hovedsakelig så fikk jeg pakken og jeg berget grønnsaker!
God sommer til alle sammen:)