Dealproffsen.se Anmeldelser

13 154

3,4

Vi bestilte ett skap til badet , og det ble levert etter bare noen dager ,imponerende 😊👍🌟😇Montering var kjempebra! Alt var sortert etter bokstaver, tall og nummer, fin bruksanvisning, nesten ikke... Vis mer

Bestilte noe for 12 dager siden. Kun fått ordre bekreftelse og har ikke hørt noe mer. Utrolig hvor lang tid det skal ta å få sendt avgårde en bestilling. Blir jo veldig mistenksom..... Nå legger j... Vis mer

Bestillte en hjørnehylle. Delene som skulle monteres sammen var så skjeve at de ikke gikk inn i hverandre. Desverre brukte jeg så lang tid på å montere den at jeg ikke var innenfor "rimelig tid" for å... Vis mer

Jeg bestilte et klatrestativ til katt (Kattestativ med hengekøye, takfeste og justerbar høyde 30 x 25 x 220–240 cm mørkegrå + kremhvit). Bestilte 07.01 og fikk stativet levert 27.01. Jeg måtte purr... Vis mer

1. Kjøkkenforhandler
  2. Forhandler av kontormøbler
  3. Møbelbutikk
  4. Oppussingsforretning
  5. Soveromsmøbler
  6. Utemøbler

Dealproffsen AB är ett svenskt företag baserad i Helsingborg, Vi säljer allt du behöver i hemmet - från möbler och trädgård till husdjur och kontor. Vi är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av produkter som passar alla behov. Låt oss vara din guide till en vackrare och mer funktionell livsmiljö. Utforska vårt sortiment och låt Dealproffsen bli ditt val för kvalitetsprodukter till ditt hem!

Dealproffsen AB

Deals för alla

Express leverans, snabb support

1-2 dagar frakt.

1-2 dagar frakt.
✓ 30 dagars öppet köp ✓ Snabbleverans ✓ Fri frakt över 800 kr ✓ Lågprisgaranti

Middels

13k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 93 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Alle anmeldelser

(13 154)

2 719 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Jeg har gjentatte ganger (5–10 ganger)…

Jeg har gjentatte ganger (5–10 ganger) tatt kontakt angående refusjon for ordre nr. 357815, uten å få noe fornuftig svar. Varen har ikke blitt hentet siden begynnelsen av januar, og nå har det gått nesten fem måneder. Til tross for dette mottar jeg purringer på betaling. Jeg anbefaler ingen å handle herfra.

8. januar 2026

Hei Kristoffer,

Vi beklager frustrasjonen dette har medført for deg.

Vi kan se at tilbakebetalingen allerede ble gjennomført for en god stund siden via samme betalingsmetode som ble brukt ved bestilling. Saken er derfor avsluttet fra vår side.

Dealproffsen

UNNGÅ: Nekter reklamasjon på defekt vare, bryter loven og anklager kunder for svindel

Kjøpte en ergonomisk kontorstol hos Dealproffsen som viste seg å ha klare mangler allerede etter første dags bruk. Stoffet ga etter med én gang, og låsemekanismen på ryggen fungerte ikke, noe som gjorde stolen uegnet til bruk.

Da jeg opprettet en reklamasjonssak, møtte jeg en kundeservice som overhodet ikke forholder seg til norsk lovverk. De avviste reklamasjonen med begrunnelse om at en reklamasjon må meldes inn før montering, og tilbød i stedet et useriøst "goodwill-prisavslag" på 5–10 %. Hvordan man skal oppdage produksjonsfeil og funksjonsfeil på en kontorstol før den er montert og testet, er en gåte.

Som et VOEC-registrert selskap som selger til Norge, er Dealproffsen juridisk bundet av den norske forbrukerkjøpsloven, som er ufravikelig til ugunst for forbrukeren. Deres egne interne kjøpsvilkår er direkte ulovlige når de forsøker å innskrenke den lovfestede reklamasjonsretten.

Etter mye fravær av samarbeidsvilje fra butikken, måtte jeg ta saken videre via kredittkortselskapet mitt etter anbefaling fra forbrukerrådet. Jeg vant saken fullt ut, og kredittselskapet refunderte pengene.

Det mest grove i hele prosessen er at Dealproffsen i sine offisielle dokumenter til kredittselskapet presterte å skrive i klartekst: "Vi ser det tyvärr som ett försök till bedrägeri", utelukkende fordi jeg nektet å godta de ulovlige vilkårene deres og i stedet krevde min rett. De kaller altså kunder som benytter seg av lovfestede rettigheter for svindlere.

Stolen i seg selv er for øvrig et billig "dropshipping"-produkt som finnes identisk på både AliExpress og Temu til en brøkdel av prisen.

Styr unna dette firmaet. De har null respekt for forbrukerrettigheter, og kundeservicen er under enhver kritikk når de tyr til personangrep og falske anklager i stedet for å rydde opp.

Obs: Dealproffsen, dere kan spare dere for å svare på denne. For det kommer garantert til å være fullt av løgner og bortforklaringer, akkurat som i resten av saksgangen.

30. desember 2025

Hei Martin,

Vi beklager at du har hatt en så negativ opplevelse og forstår at saken har vært svært frustrerende for deg.

Vi tar til oss tilbakemeldingen din rundt både produktkvalitet, reklamasjonshåndtering og kommunikasjon. Det er selvfølgelig ikke vår intensjon at kunder skal sitte igjen med denne opplevelsen.

Takk for at du deler erfaringen din med oss.

Dealproffsen

Bestilte grind for hund…Hørte aldri noe…

Bestilte grind for hund…Hørte aldri noe mer.Heldigvis betalte jeg via Klarna…Møkkaopplegg

3. april 2026

Hei Finn,

Vi beklager virkelig opplevelsen din og forstår frustrasjonen over manglende oppdateringer på bestillingen.

Jeg kan se at bestillingen din har blitt avbrutt og at du har mottatt en tilbakebetaling.

Dårlig kundebehandlig

Vi hadde bestilt og mottatt en større leverands (kom forresten over 1 mnd etter bestilling). Vi ønsket å returnere dette, da vi ikke var fornøyd med produktene. Det var ikke like lett først var det umulig å komme i kontakt med kundeservice, de svarte ikke - verken på mail eller telefon. Da vi endelig fikk svar fra kundeservice på mail, var deres krav vanskelig å forholde seg til . Vi fikk beskjed om at returen ville koste nesten halvparten av det vi hadde betalt for varene, men at vi kunne velge å returnere dem selv. På et tidspunkt sluttet de å kommunisere med oss, uansett hvordan vi gjorde det. Til slutt gav vi opp og bestemte oss for å beholde produktene allikevel, selv om kvaliteten ikke var god nok. Jeg vil på det STERKESTE anbefale å IKKE bruke dette firmaet. De er useriøse og produktene har dårlig kvalitet.

12. mai 2026

Hei Ester,

Vi beklager virkelig opplevelsen din og forstår at både leveringstiden, returprosessen og kommunikasjonen har vært svært frustrerende for deg. Dette er selvfølgelig ikke den opplevelsen vi ønsker å gi våre kunder.

Vi tar til oss tilbakemeldingen din både når det gjelder kundeservice, returhåndtering og produktkvalitet, og jobber kontinuerlig med å forbedre våre rutiner og prosesser.

Takk for at du deler din opplevelse med oss.

Svindel?

Helt håpløs å få tak i kundeservice. Sendt mailer og forsøkt å ringe, men det er kun en telefonsvarer. Har en treåring som blir ekstremt skuffet på bursdagen sin og muligens ei mor som har tapt en god del penger? 😥

12. mai 2026

Hei Bjørg,

Vi beklager virkelig forsinkelsen og forstår godt hvor frustrerende dette er.

Jeg kan se at pakken din har forlatt vårt lager og er på vei til deg. Vi håper at du mottar leveransen innen kort tid.

2-6 dager leverings tid er en spøk

2-6 dagers leveringstid på varer må være en stor skrive feil, for det er tiden du må vente for å få svar fra kundeservice. Det du har bestilt kan du se lenge etter, selv etter en måned siden det ble bestilt, og flere mailer til kunde service, har ikke en gang varene blir sendt

17. april 2026

Hei FIA,

Vi beklager virkelig forsinkelsen og forstår godt frustrasjonen din over både leveringstiden og manglende oppdateringer.

Jeg kan se at min kollega har tatt saken din videre med ansvarlig avdeling og vil komme tilbake til deg så snart vi har fått mer informasjon.

Elendig og treg kundeservice

Elendig og treg kundeservice. Ignorerer deler av ticketen som ble sendt inn.
Selger ting de ikke har på lager selvom nettsiden viser at det er på lager.

Jeg venter 2 mnd

Jeg venter 2 mnd. Uten svar fra kundeservice Dårlig opplevelse.

Hei Paulina,

Vi beklager virkelig den lange ventetiden og forstår at dette har vært en svært dårlig opplevelse for deg.

Jeg kan se at min kollega har tatt saken din videre med ansvarlig avdeling for videre oppfølging.

Dealproffsen

Styr unna denne siden! Anbefales ikke.

Har ventet i snart to uker på skumklossene jeg bestilte, uten å høre noe som helst fra nettbutikken. Kundeservice svarer ikke, jeg har ikke fått informasjon om levering, og bestillingen kan ikke spores.

Dette er første og definitivt siste gang jeg handler her. Anbefales ikke – styr unna denne siden!!

Hei Kaltrina,

Vi beklager virkelig forsinkelsen og forstår at det er frustrerende å ikke få oppdateringer på bestillingen din. Jeg kan se at pakken din har forlatt vårt lager og er på vei til deg.

Vi håper at du mottar leveransen innen kort tid.

Dealproffsen

Fikk aldri noe forsendelsesnummer eller…

Fikk aldri noe forsendelsesnummer eller bekreftelse på at varen var sendt. Bare bestillingsbekreftelse og faktura. Når keg forsøker å sende e-post så finnes ikke e-post adressen. Og tlf nummeret går ikke ann å ringe til

7. april 2026

Hei Othelie,

Vi beklager virkelig at du ikke har fått sporingsinformasjon eller tydelige oppdateringer, og vi forstår at dette er frustrerende. Jeg kan se at min kollega undersøker leveransen og følger opp saken for å sikre at du mottar bestillingen din så snart som mulig.

Dårleg erfaring med Dealproffsen

Eg bestilte ein sparkesykkel frå Dealproffsen.no fordi det stod 2–3 dagar leveringstid. No har det gått over ein månad utan at eg har fått varen. Eg har kontakta kundeservice fleire gonger, og kvar gong får eg berre svar om at dei skal sende den “så raskt som mogleg”, men ingenting skjer.

Eg har også spurt om å få pengane tilbake, men får ikkje eit skikkeleg svar på det heller. Dette skulle vere bursdagsgåve, og heile opplevinga har vore veldig skuffande.

Eg kan dessverre ikkje anbefale å handle frå Dealproffsen basert på mi erfaring.

4. april 2026

Hei Ammar,

Vi beklager virkelig den lange ventetiden. Jeg kan se at du har mottatt pakken din.

Vi tar samtidig med oss tilbakemeldingen din om både leveringstid og kommunikasjon, da dette er noe vi jobber med å forbedre.

Styr unna denne siden

Skulle ønske jeg leste anmeldelser før jeg kjøpte noe fra den siden der, 3uker siden bestilling og fortsatt ikke fått varen Eneste jeg har fått er bestillning bekreftelse Detter er dårlig behandling av kunder.

7. mai 2026

Hei Glenn,

Vi beklager virkelig forsinkelsen og forstår at dette har vært frustrerende for deg. Jeg kan se at pakken din nå har blitt levert.

Vi tar samtidig med oss tilbakemeldingen din om kommunikasjon og leveringstid for å kunne forbedre oss fremover.

Sara
Dealproffsen

Jeg bestilte varer 23.04.26 og har ennå…

Vi Jeg bestilte varer 23.04.26 og har ennå ikke fått bekreftelse på at varene er sendt eller at de er forsinket. Dette er svært dårlig og jeg vurderer å kontakte banken for mulig svindel.

Hei Marit,

Vi beklager virkelig at du ikke har fått noen oppdatering og forstår at dette oppleves som frustrerende.

Vi vil nå undersøke leveransen og følge den opp for å sikre at du mottar bestillingen din så snart som mulig.

Dealproffsen

Bestilte en drivhustunell 12 april.

Bestilte en drivhustunell 12 april.
Vi valgte dealproffsen fordi de kunne levere relativt raskt, og vi kunne satt opp tunellen før mai, i god tid til att vekstene kunne settes ute.
Har ikke fått varen, eller fått bekreftelse på om den finnes (6mai nå). Tatt kontakt på mail flere ganger, men får samme standarmail hver gang. Har også prøvd telefon uten hell.
Om varen ikke kan leveres innen forventet leveringstid, bør kunden få beskjed om det.
Det ser faktisk ut som de svarer raskere her på trustpilot.
Hører vi ikke noe iløpet av kort tid kanselleres hele bestillingen.

Hei Rune,

Vi beklager virkelig den lange ventetiden og mangelen på oppdateringer rundt bestillingen din. Vi forstår godt frustrasjonen over å ikke ha mottatt varen eller fått tydelig informasjon om leveringssituasjonen.

Jeg kan se at du har bedt om å kansellere bestillingen, og at saken nå ligger hos økonomiavdelingen. Du vil få tilbakebetalingen din så snart behandlingen av saken er fullført.

Dealproffsen

Det var mugg på hyllen vi bestilte og…

Det var mugg på hyllen vi bestilte og vi fikk ikke godkjent reklamasjon på det da hyllen akkurat hadde blitt montert. STYR UNNA! Forferdelig kvalitet og dårlig kundebehandling

Hei Eira,

Vi beklager virkelig din opplevelse og forstår at dette er både frustrerende og skuffende.

Vi må dessverre følge våre regler og vilkår ved behandling av reklamasjoner. For at en reklamasjon skal kunne godkjennes, må varen være umontert.

Bestilte en vare 10.april

Bestilte en vare 10.april, den ble ikke sendt før rundt 28.april.. varen kom aldri ut av Sverige før den ble sendt i retur til nettbutikken igjen, og jeg vet ikke grunnen. Nettbutikken sin kundeservice tar også lang tid og få svar i fra og ikke så særlig behjelpelige.. prøvd å ringe via tlf, men får alltid at kundebehandlerene er opptatte. Prøver nå å få penger tilbake igjen eller at de sender meg et produkt fort som F..

10. april 2026

Hei Todd,

Vi beklager virkelig opplevelsen din og forstår at dette har vært både frustrerende og tidkrevende.

Vennligst kontakt vår kundeservice igjen og opplys om at pakken har blitt returnert til oss, så vil de kunne hjelpe deg videre enten med ny utsendelse eller tilbakebetaling.

Jan

Ventet 3 uker på min vare

Ventet 3 uker på min vare. Sendt mail(telefon svarer de ikke på), får ikke svar.

4. mai 2026

Hej Kristina,

Vi beklagar verkligen för förseningen och förstår att det är frustrerande att inte få svar. Jag kan se att min kollega har satt upp en undersökning kring din leverans för att ta reda på vad som hänt och säkerställa att du får din beställning så snart som möjligt.

Tack för ditt tålamod under tiden.

Dealproffsen

Treig kundeservice og fikk aldri bestilllingen min

Prøvde å bestille dette produktet

Odlingskasse med spaljé og to hyller 76 x 33 x 177 cm

Da forventet leveringstid hadde gått ut tok jeg kontakt med kundestøtte.

Dag 4 startet de en undersøkelse, dag 11 hadde jeg fortsatt ikke fått svar.

Da kansellerte jeg ordren min og på dag 20 ble den endelig kansellert.

8. april 2026

Hej Christoffer,

Vi beklagar verkligen din upplevelse och förstår att både väntetiden och hanteringen av ditt ärende har varit frustrerande.

Jag kan se att ditt ärende nu ligger hos vår ekonomiavdelning för vidare hantering. Vi arbetar för att slutföra detta så snart som möjligt.

Tack för ditt tålamod.

Dealproffsen

Jeg har bestillt et baderomsskap…

Jeg har bestillt et baderomsskap herfra, og bestillte det 11.04 og alt jeg har fått er en ordrebekreftelse. Har vært i kontakt med dem flere ganger og ingenting skjer. Har til og med kansellert varen, men hører ingenting. Og kommer som sagt ikke gjennom på tlf. Hva er det med slike bedrifter som gir blanke f i kundene sine. Nei aldri mer om jeg handler hos dealproffsen. 😡

11. mars 2026

Hej Elisabeth,

Vi beklagar verkligen din upplevelse och förstår att situationen känns frustrerande. Jag kan se att du har begärt att avbryta din beställning och att ditt ärende nu hanteras av vår ekonomiavdelning för vidare behandling.

Vi arbetar för att lösa detta så snart som möjligt och återkommer till dig så fort vi har en uppdatering. Tack för ditt tålamod.

Dealproffsen

Leveringstid, mistenker usanne opplysninger i annonsen.

Som jeg forstår så har dere ikke holdt leveringsfrister til så veldig mange kunder som har bestilt varer fra dealproffsen, mulig det var en eller to fornøyde kunder med positiv tilbakemelding av de mange sidene med kritikk jeg orket å lese, det var mange flere tilbakemeldinger,
Men dere skal få en sjanse av meg til å levere som avtalt, men får jeg ikke sporingsnummer og/eller beskjed om at varen jeg bestilte er pakket og er på vei noenlunde innen de dagene som står dere skal bruke så må jeg dessverre avbestille og handle i en annen butikk.
Bestillingsnummer er-406194

Oppdatering 01.05-26

Fremdeles ikke hørt noe.
Jeg avbestiller snart(hvis det er mulig da)

Oppdatering 07.05-26

Fremdeles ikke fått noe beskjed om at vare er sendt, og fristen deres er vel passert med noen dager nå.. Eller?

Oppdatering. 12.05-26

Fikk da bekreftelse på at det var sendt en pakke.

Jeg fikk jo varen omsider, men jeg synes den, 1 til 3 dager fristen var vell lang.
Hovedsakelig så fikk jeg pakken og jeg berget grønnsaker!
God sommer til alle sammen:)

29. april 2026

Hej,

Vi beklagar verkligen att du inte har fått någon uppdatering och förstår att detta skapar frustration. Leveranstiden är normalt 3–6 arbetsdagar, och då din beställning gjordes den 29 april har den tiden ännu inte passerat fullt ut.

Vi ber dig att avvakta lite till, och du ska självklart få information så snart din order skickas.

Anna