Vi bestilte ett skap til badet , og det ble levert etter bare noen dager ,imponerende 😊👍🌟😇Montering var kjempebra! Alt var sortert etter bokstaver, tall og nummer, fin bruksanvisning, nesten ikke... Vis mer
Bestilte noe for 12 dager siden. Kun fått ordre bekreftelse og har ikke hørt noe mer. Utrolig hvor lang tid det skal ta å få sendt avgårde en bestilling. Blir jo veldig mistenksom..... Nå legger j... Vis mer
Bestillte en hjørnehylle. Delene som skulle monteres sammen var så skjeve at de ikke gikk inn i hverandre. Desverre brukte jeg så lang tid på å montere den at jeg ikke var innenfor "rimelig tid" for å... Vis mer
Jeg bestilte et klatrestativ til katt (Kattestativ med hengekøye, takfeste og justerbar høyde 30 x 25 x 220–240 cm mørkegrå + kremhvit). Bestilte 07.01 og fikk stativet levert 27.01. Jeg måtte purr... Vis mer
Dealproffsen AB är ett svenskt företag baserad i Helsingborg, Vi säljer allt du behöver i hemmet - från möbler och trädgård till husdjur och kontor. Vi är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av produkter som passar alla behov. Låt oss vara din guide till en vackrare och mer funktionell livsmiljö. Utforska vårt sortiment och låt Dealproffsen bli ditt val för kvalitetsprodukter till ditt hem!

1-2 dagar frakt.

Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 93 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Advarsel til deg som vurderer å bestille herfra! Styr unna! Jeg har blitt trukket 8000.- for kjøp av 5 varer, alt som normalt ,ordrebekreftelse sporing osv. Kommer på postkontoret med tilhenger og skal hente varene men det eneste som kommer er en liten hylle til 200 kroner. Support kan du glemme å ringe til både i no og se, gjentatte eposter fører til et bot svar om at de skal se på saken men det gjør de altså ikke. Samtidig kommer det spam reklame hver eneste dag fra disse lurifaxane. Masse ekstraarbeid venter om en måneds tid midt i ferien når jeg må anmelde dette til mitt kortselskap og forhåpentligvis få pengene tilbake. Kanskje går det ann å komme i kontakt med support gjennom en omtale som jeg ser de i det minste besvarer.
Styr unna!
Lang ventetid. Dårlig kundeservice og lang svartid når du først får svar.

Svar fra Dealproffsen.se
no396581. Bestilling 6/april, mottar vare 10/4, mangler 2 deler . Melder ifra samme dag. I dag er det 14/juni. Har ikke fått manglende deler , heller ikke ny vare . Skjønner ikke hva dere driver med. Ikke svar med at en kollega tar seg av saken, de tok seg av saken for over 2mnd siden og har ennå ikke løst problemet . Men vil bare at folk skal vite, at hvis noe slik hos dealproffsen skjer , så må dere betale for en manglende vare som dere må kaste i søpla fordi de sender ikke manglende deler . Og de bare svarer vi jobber med saken.

Svar fra Dealproffsen.se
Svada svar på kundeservice hver gang man kontakter de for fortgang i saken, de skal undersøke og komme tilbake til saken! Men så går det fler dager uten noe svar og jeg purrer på igjen og får da SAMME svar.
Bestilte to vekst drivhus 26 mai - fortsatt ikke fått noe sporings link og de kan heller ikke gi meg det. Nå må jeg kaste alle plantene for de kan ikke stå lengre inne pga vi reiser på ferie.
Skrevet at jeg vil kanselere kjøpet men det svarer de ikke på - verste av alt er at jeg har betalt allerede via klarna - har rapporter sak gjennom de også men kan vell se langt etter pengene!
ALDRI kjøp fra denne nettbutikken - ALDRI før vært borti SÅ dårlig service. Burde ikke vært lov!!!

Svar fra Dealproffsen.se
Dei svarer kjappare her enn på kundeservice.. går ikkje an å nå på telefon. Opererer etter prinsippet at dei kan sende ut varer alt for seint, for deretter å kreve betaling for retur om du avbestiller før dei har sendt ut. Useriøs side!

Svar fra Dealproffsen.se
Står oppgitt 2-5 virkedager, har fremdeles ikke mottatt varen, 11 dager senere. De sender ingen mail om sporing eller når varen skal bli levert. De unngår også å svare på kundeservice.

Svar fra Dealproffsen.se
Ikke engang vurder å kjøpe fra denne butikken!! Den er ikke troverdig, de lover rask frakt, og det er bare en løgn, de leverer ikke. Jeg kjøpte to produkter.Det tok dem nesten to måneder å levere bare deler av bestillingen, etter at jeg klaget mye ... Jeg betalte for begge samtidig, så logisk nok vil jeg ha begge produktene. leveres sammen Jeg ba om en kansellering og refusjon for det andre produktet, og de lurte meg og refunderte ikke pengene.De sa at refusjonen var behandlet, men det finnes ingen registreringer av at noen penger har kommet fra dem. Etter alt dette har de selvfølgelig ingen troverdighet, og jeg tror ikke de noen gang utstedte en refusjon. Jeg skal anlegge sak hos en advokat. Kort sagt, ikke la deg lure av prisene i denne butikken; unngå hodebry og bortkastet tid.

Svar fra Dealproffsen.se
Mistenker at dette er en svindelsjappe. Bestilte en vifte for 2 dager siden. Fikk en ordrebekreftelse men ingen sporing. Sendte så mail til support med henvisning til ordrenummer i går og fortsatt har det ikke dukket opp sporing eller svar på mailen.
Nå i dag forsøkte jeg å ringe dem men da kommer det opp en engelsk svarer som sier "No support agency are available at this moment…." og sånn har det vært helt siden kundeservicen åpnet. Og nå er det dag 3 dvs 4/6-26 og fortsatt ikke fått mail med sporing.
Useriøst så det holder. Kommer til å frasi meg ethvert krav om betaling på kredittkortet og melder dette inn hvis det ikke har dukket opp sporing og vare før regningen kommer.
Som nevnt over. Er nok svindel og så gir dem seg ovenfor de som kjører på dem mens de som gir opp tar dem bare pengene fra. Om de får inn 1-2 av 10 tilfeller blir det penger rett i lomma av slikt også.
Min anbefaling: STYR UNNA

Svar fra Dealproffsen.se
Svindel, svarer ikke på epost eller telefon. Levere ikke varer og refuderer ikke pengene.
Oppdatering den 13 juni 2026.
Vi har fortsatt ikke fått refundert pengene.
Dealproffsen svarer ikke på epost og helpdesk, men bruker en dag på å svare på Trustpilot.

Svar fra Dealproffsen.se
Jeg skulle kjøpe en stol til kontoret mitt. Første gang jeg forsøkte å betale, gikk betalingen ikke gjennom, så jeg gjennomførte betalingen på nytt. Til slutt viste det seg at jeg hadde betalt to ganger for samme stol.
Jeg mottok den første stolen, og det ble deretter sendt en ekstra stol fra Dealproffsen. Jeg kontaktet Dealproffsen og fikk beskjed om at jeg ikke skulle hente den ekstra stolen. De opplyste at stolen ville bli returnert til Dealproffsen av Posten, og at jeg deretter ville få pengene tilbakebetalt.
Til tross for dette har jeg i mer enn ett år forsøkt å få tilbake pengene mine, uten å lykkes. Jeg har gjentatte ganger vært i kontakt med Dealproffsen, men saken er fortsatt ikke løst.
Jeg opplever at jeg ikke har fått den tilbakebetalingen jeg har krav på, og jeg føler meg derfor lurt i denne saken.

Svar fra Dealproffsen.se
Litt treg levering, men varen kom frem etter hvert.

Svar fra Dealproffsen.se
Bare for å oppdattere at jeg har ikke fått pengene tilbake for returnert vare. Det er nå mer enn ett år siden jeg returnerte varen. Det ble lovet hver gang at de skal sende pengene, men dette har ikke skjedd enda. Ikke lei av å skrive hver måned her. Ikke pga penger, enn pga andre, slik at de ikke kjøper fra denne sida.

Svar fra Dealproffsen.se
Ringte dealsproffen om bestilling av to kontorstoler. De sa levering på ca 1 uke. På nettet var stolene beskrevet som lagervare.
Bestilte stolene 24 april. Etter en mnd 19 mai etterspurte jeg stolene og fikk svadasvar fra noe de kalte Simen. Nå skulle de undersøke hva som hadde skjedd og ønsket meg en god dag videre. Deretter den store svenske skogstystnaden. Purret på noe mer konkret svar, men nå blåser kun vinden stille.
Regner med de har bestilt varen fra Punhjan i Kina og venter på at de skal produseres og skippes til Sverige. For å si det slik, et firma som ikke overholder god foretningskikk skal man ikke handle fra.
Et normalt firma ville si at vi kan levere stolene i august og innformere ved forsinkelse. Her lar de skogsvinden blåse. De vet at offisielle klager tar år og payback krav fra bank ta ekstremt mye arbeid.
Min private mening er at man i størst mulig utstrekning bør unngå å handle hos butikker på nett som har mange klagesaker på seg. Ser det ligger inne mange tilsvarende klager på «Proffsen».
Regner med butikk har etisk beskrivelse i sine styringsdokumet. Det avsnittet tror jeg at ingen leser.

Svar fra Dealproffsen.se
Svært lang leveringstid og laaaaang responstid på kundeservice

Svar fra Dealproffsen.se
Ønsker du å ikke motta varen din innen tiden, eller i det hele tatt, handler du her! Pakken min kom etter 2 mnd, og 5 purringer til deres "kundeservice". Her fikk jeg samme svar hver gang: "vi ser på saken". Til slutt dukket den plutselig opp. Kvaliteten er også kjempedårlig og det lukter intenst av varen. Anbefales 0 av 10 ganger.

Svar fra Dealproffsen.se
Dette er den 3 anmeldelsen eg skriver av Dealproffsen. Grunnen til at eg skriv denne no er enkelt og greitt for å advare dere som lurer på å bestille frå dei. Om de ser dei andre anmeldelsene mine så verker det på svarene deres som at dei gjer det dei kan for hjelpe til med ei god løsning. Dette er lureri, dei svarer ikkje på spørsmål ein stiller dei på mail (kundeservice). Ein kjøpsopplevelse med dei er kun stressande, så enkelt er det. Dei kjem til å svare meg på denne og, men ikkje la dere lure.
Eg mottok eit produkt (ei fin fontene) der pumpen ikkje vil feste seg fordi underlaget inne i fontenen er ujevnt. Dei vil ikkje svare meg på om dei har tips til korleis den kan festes, eller om det er trygt å bruke det med pumpa liggende løst inni den. Dei har fått både bilete og filmer frå meg, samt skriftlig og muntlig forklaring på kor feilen ligger. Men dei nekter å svare meg på det ein lurer på for å kunne føle at ein vil ta i bruk fontenen. Konklusjonen min er derfor at utan faktiske svar, så er dette bortkastet tid / energi / pengar. Me har hatt minst 15 mailer att og fram.
Min anbefaling er å sjekka ut 24hshop for å kjøpe fontene! Dei er så gode og fantastisk kundeservice.
Dealproffsen har tilsynelatende mykje fint, men ingen bør ville kjøpe der med så dårlig kundeservice når ting ikkje er som det skal?
Den einaste måten dei kan redde seg inn igjen på etter så stor påkjenning som dette hadde vore om eg hadde fått svar på spørsmålene og 50% avslag på fontenen. Og det snør ein viss plass før dei er snille og serviceinnstilte nok til å gjera det.
Så ja, kjøp heller på steder som 24hshop, cdon, osv. Min erfaring er i alle fall at dei har betre kundeservice.

Svar fra Dealproffsen.se
Betalte for varen juni 2025. 1000 kr. Fikk bekreftelse. Ingen vare kom. Ble sagt ved hver henvendelse at de skulle få økonomikontoret til å se på det. Ikke hørt noe på nesten ett år. Ren svindel og lureri

Svar fra Dealproffsen.se
Treig levering, men gikk fort etter jeg spurte kundeservice hvor bestillingen var. De ergonomiske skrivebordene jeg bestillte er i god kvalitet og funker som de skal 😁 lett å montere sammen.

Svar fra Dealproffsen.se
Fortsatt ingen endring, returvare ikke tilbakebetalt som ble returnert i juli 2025.

Svar fra Dealproffsen.se
Bestilte et klorestativ til katt den 13/5 nå er det den 21/5. Fikk bekreftelse på at ordren er mottatt etter det har det vært stille . Purret på mail , da fikk jeg svar om at de ikke finner noen bestilling på meg . Jeg sender ordrebekreftelsen og får da beskjed om at de skal undersøke saken . Nå har jeg spurt to ganger om det er slik at jeg får denne bestillingen ,eller ikke og evn når den kommer . Men det kan de tydeligvis ikke svare på , får bare beskjed om at de skal undersøke og takker for tålmodigheten . Jeg er absolutt ikke tålmodig . Angrer på denne bestillingen . Styr unna folkens.