Bestilte en bokhylle med LED og er fornøyd med produkt, kvalitet er gjenspeilet i prisen. Vare var enkelt å montere med bra instruks. Var egentlig noe skeptisk når jeg leste anmeldelser fra andre kun... Vis mer
Enkel og grei nettside. Gode priser, og rask levering. Produktet (klorestativ katt) virker å være av god kvalitet. Enkelt å skru sammen, med forståelig monteringsanvisning.Har ikke hatt produktet så l... Vis mer
Returkostnader til høyere pris enn varen. Her ble jeg nok lurt av en svensk nettbutikk med norsk domene. Greit med åpent kjøp, men retur sverige kom fort opp mot 1000kr på en vare til 900kr. Kvalitete... Vis mer
Jeg bestilte et sidebord til min sofa en tirsdag formiddag. Varen ble sendt umiddelbart og var fremme hos meg allerede fredag. Så kjapp levering har jeg aldri tidligere opplevd fra noen når noe skal s... Vis mer
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 90 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Fikk produkte fort. Fra jeg bestilte til sendt til motatt 3 dager. Likte veldig produkte jeg bestilte 😃

Svar fra dealproffsen.no
Jeg har nå lagt inn flere bestillinger hos Dealproffsen, og dessverre har den samlede opplevelsen blitt stadig mer skuffende. Jeg valgte opprinnelig å handle hos dem fordi prisene er attraktive, og fordi den norske nettsiden gir inntrykk av å være en profesjonell norsk nettbutikk. Dessverre har den faktiske kundeopplevelsen vært ganske annerledes.
Med tidligere bestillinger har jeg opplevd problemer som dobbeltbelastning, bestillinger som ikke har blitt levert, og svært begrenset informasjon om forsendelse og sporing. Kundeservice har også tidvis vært vanskelig å få kontakt med, og det har vært nødvendig å følge opp flere ganger bare for å få grunnleggende informasjon om en bestilling.
Det er også et merkelig problem med den norske nettsiden. Det finnes en funksjon for å logge inn på en kundekonto, men det ser ikke ut til å være mulig å opprette eller registrere en konto. Dermed kan man som kunde ikke koble bestillingene sine til en konto eller bruke innloggingsfunksjonen til å følge ordrene sine. Dette synes jeg er spesielt problematisk for en nettbutikk hvor ordresporing og leveringsinformasjon burde være enkelt og oversiktlig.
Jeg har nå valgt å gi Dealproffsen en ny sjanse og la inn en ny bestilling, #no456077 på et sammenleggbart tørkestativ, den 26. august 2026. Jeg mottok ordrebekreftelse og faktura, men selv om nettsiden deres opplyser om rask levering og levering innen cirka 3–6 virkedager, har jeg fortsatt ikke mottatt noe sporingsnummer eller tydelig informasjon om når pakken faktisk ble sendt.
En annen bekymring er at selv om jeg handler gjennom Dealproffsen.no, viser dokumentasjonen at bestillingen håndteres gjennom Dealproffsen.se i Sverige. Dette gjør den norske kundeopplevelsen og logistikken enda mindre oversiktlig.
Jeg håper selvfølgelig at den siste bestillingen blir levert uten problemer, men etter flere kompliserte erfaringer har jeg per nå liten tillit til selskapets systemer for ordrebehandling og kundekommunikasjon.
Produktene og prisene kan være attraktive, men pålitelig levering, tydelig sporing og god kundekommunikasjon er minst like viktig. Dette er et område hvor Dealproffsen etter min erfaring har betydelig forbedringspotensial.

Svar fra dealproffsen.no
Bestillte 2stk skrivebord den 16 aug, har ikke ankommet ennå!! Har kun fått bekreftelse på bestilling, sendt mail til dem og fått tilbakemelding at det tar noe lenger tid på bestillingen. Selv om disse varene var på tilbud og på lager, så burde leveringstiden være innenfor. Det har tatt altfor lang tid nå og har ikke fått noe informasjon om at varene er på vei eller når de ankommer!😠

Svar fra dealproffsen.no
Jeg kjøpte Bærbart Hageskur Sykkeltelt Mørk Grå Metallramme Med Rulledør.
Produktet var stort sett som avbildet, med noen små untak. Står det følger med hansker, det gjorde det ikke. Bryr meg egentlig ikke om de hanskene. Jordspydene som fulgte med var ikke spiraler som avbildet, men noen tynne små rette spyd, det var litt irriterende da de ikke er veldig kraftig.
Levering var oppgitt som 3-6 dager. Etter 6 dager uten at sendingsbekreftelse var kommet tok jeg kontakt og fikk svar veldig kjapt og så sendte de varen. 7 av 10 opplevelse med tanke på noen mindre småplukk med opplevelsen, men rask respons på kundeservice.

Svar fra dealproffsen.no
Meget fornøyd med kjøkken reol med strømuttak.
Meget bra kvalitet og utseende

Svar fra dealproffsen.no
Jeg bestilte en vare for dealproffsen fordi det stod at det var lynrask levering mellom 3-6 dager. Det var andre nettsider jeg kunne valgt som hadde samme vare, men det var leveringstiden som var avgjørende. Jeg la inn en bestilling den 17.08, og det er nå 12 dager siden. Jeg tok etterhvert kontakt med kundeservice på mail (finnes forøvrig ingen telefonnr å finne, og det står også at du kan chatte på hverdager, men det stemmer ikke). Jeg fikk først en automatisk mail der jeg måtte verifisere min mailadresse, og det gjorde jeg, men ingenting skjedde etter det. Nok en mail ut fra meg, og kundeservice svarte etter flere dager at de skulle se på saken, og igjen hørte jeg hørte ikke noe mer. Etter enda en mail som tok de to dager å svare på så skrev de at nå var den sendt og jeg kunne følge PostNord sin link de la ved. Det er 4 dager siden, og PostNord melder fortsatt at de venter en pakke fra dealproffsen. Den er altså ikke levert inn en gang. Meget lite fornøyd med andre ord! Veldig uproft Dealproffsen.

Svar fra dealproffsen.no
Det har nå gått 10 dager, og varen er enda ikke bekreftet sendt. Har dog fått noen eposter etter bestilling, men det er reklame for andre produkter.
Go' mårn...

Svar fra dealproffsen.no
Jeg bestilte en vare hos Dealproffsen og fikk først beskjed om at ordren (no414867) var under behandling. Da estimert leveringstid var passert, kontaktet jeg kundeservice. Da fikk jeg beskjed om at varen faktisk ikke var på lager på grunn av feil i lagerbeholdningen.
Siden de ikke kunne gi noe estimat for når varen ville være tilgjengelig igjen, valgte jeg å kansellere ordren. Dette ble bekreftet av kundeservice.
Det er nå over to måneder siden ordren ble kansellert, og jeg har fortsatt ikke fått pengene tilbake. Jeg har sendt utallige henvendelser til kundeservice og fått flere løfter om at saken skal løses, men ingenting skjer.
Min erfaring er at kundeservice følger opp med standardsvar uten at saken faktisk blir løst. Dette er uten tvil den dårligste netthandelsopplevelsen jeg har hatt. Jeg kommer ikke til å handle hos Dealproffsen igjen og kan ikke anbefale dem til andre.

Svar fra dealproffsen.no
Bestilte et bord 16.aug, fikk bordet 28.aug. Fornøyd med bordet, bedre kvalitet enn jeg hadde sett for meg mtp pris.
Fikk aldri mail at om varen var sendt fra dem. Sendte hendelse til kundeservice med spørsmål om når de antok jeg kom til å få det, fikk et vagt svar tilbake. Fulgte opp seinere og da viste det seg at varen hadde blitt sendt noen dager tidligere.
Kan fint finne på å bestille mer herfra senere.

Svar fra dealproffsen.no
Har bestilt en klatrestativ til katt , den var på laget og estimert leveringstid tid var 3-6 virkedager. Det har vært 1 uke nå, har ike engang fått bekreftet leveringen. Har skrevet ti Dealproffsen, da svarer de at denne varen har lengre leveringstid.. men dette er ikke forklart på nettsiden.. der den er på laget. Forstå ingenting.. selv 7 dager etter bestillingen har den ikke ble sendt ennå eller fått bekreftet på email. Siste gang eg kjøpe noe der.

Svar fra dealproffsen.no
Har inne ei bestilling, bekreftet 21.08. Ringte kundeservice for å få med ei tilleggs bestilling. La igjen tlf nr, er ei uke siden. Ikke svar enda.
Har ikke fått beskjed om bestillinga mi er sendt. Ser dere svarer her, kanskje dere vil sjekke dette .
Mvh Lisbeth