dealproffsen.no Anmeldelser

6 215
TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bestilte en bokhylle med LED og er fornøyd med produkt, kvalitet er gjenspeilet i prisen. Vare var enkelt å montere med bra instruks. Var egentlig noe skeptisk når jeg leste anmeldelser fra andre kun... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Enkel og grei nettside. Gode priser, og rask levering. Produktet (klorestativ katt) virker å være av god kvalitet. Enkelt å skru sammen, med forståelig monteringsanvisning.Har ikke hatt produktet så l... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Returkostnader til høyere pris enn varen. Her ble jeg nok lurt av en svensk nettbutikk med norsk domene. Greit med åpent kjøp, men retur sverige kom fort opp mot 1000kr på en vare til 900kr. Kvalitete... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg bestilte et sidebord til min sofa en tirsdag formiddag. Varen ble sendt umiddelbart og var fremme hos meg allerede fredag. Så kjapp levering har jeg aldri tidligere opplevd fra noen når noe skal s... Vis mer

Kontaktopplysninger

Bra

TrustScore 4 av 5

6k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 90 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

(6 215)

1 441 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Det ble ved en feil bestilt to av samme…

Det ble ved en feil bestilt to av samme bestilling. Tok umiddelbart kontakt med kundeservice ,noe som viste seg å være helt nytteløst og ubrukelig. Kom hyggelig svar tilbake at den ene bestillingen var kansellert. Bare løgn og tull, bestillingen kom og jeg fikk mail om henting og krav om betaling. Sendt ørten mailer og til slutt svarer de ikke i det hele tatt, du tror du mailer med en person så er det bare AI. Bedt de sende returlapp, men nei, ingen svar.Det står oppført et tlf nr men det er ikke i bruk. Så hvis du skal kjøpe noe herfra, vær 100% sikker på at du skal beholde det. Kundeservice og retur er lik null!

9. september 2026

Hei Birgit,

Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse.

Jeg kan se at min kollega har sendt deg en returetikett. Vennligst bruk denne dersom du ønsker å returnere det ene av de to produktene du har mottatt.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det var veldig fint å verdt å kjøpe

Det var veldig fint å verdt å kjøpe. God kvalitet

Hei Masoumeh,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! 😊

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med kvaliteten og synes produktet var verdt kjøpet.

Rask og grei levering

Hei Isabel,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! 😊

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med den raske og smidige leveringen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Informativt oppfølging under veis.

Informativt oppfølging under veis.

Hei Bjørg,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! 😊

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med informasjonen og oppfølgingen underveis.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

4 hjuling. Varen ble raskt levert men det var en…

Varen ble raskt levert men det var en stor skuffelse at 4 hjulingen går ca 1 time ( det viste vi jo ) og bruker 4 - 6 timer hver lading. Det var kjedelig for en 4 åring.

Hei Lise,

Tusen takk for anmeldelsen og tilbakemeldingen din! 😊 Så hyggelig å høre at leveringen var rask.

Takk for at du deler erfaringen din med oss.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

PostNord er dessverre valget hos dere…

PostNord er dessverre valget hos dere og de klarte å rote vekk den ene pakken.

Hei Jenny,

Vi beklager at den ene pakken har kommet bort under leveringen.

Vi forstår at dette er frustrerende og beklager ulempene det har medført. Takk for at du deler tilbakemeldingen din med oss.

Positivt overrasket

Kjempe fornøyd

Hei Gøran,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! 😊

Så hyggelig å høre at du er kjempefornøyd og positivt overrasket.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Måtte mase flere ganger om når pakken…

Måtte mase flere ganger om når pakken skulle sendes

Hei,

Vi beklager at du måtte kontakte oss flere ganger for å få informasjon om når pakken skulle sendes.

Vi forstår at dette har vært frustrerende og beklager ulempene det har medført.

Drivhus Den varen jeg bestilte

Den varen jeg bestilte, kom ganske fort. Varen var identisk med bilde. Anbefales

Hei Ragnhild,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! 😊

Så hyggelig å høre at varen kom raskt og var som forventet ut fra bildene. Takk for anbefalingen!

Dårlig kundeservice og kommunikasjon

Dårlig kundeservice og kommunikasjon, virker useriøse og virker som svindel!!
12 dager siden jeg bestilte et katteklatrestativ. Har kun fått ordrebekreftelse ingen sporing. Har forsøkt sende mail til den norske mailadressen som står oppført på hjemmesiden, men får i retur at den ikke eksisterer. Har forsøkt ringe det norske kundeservice nummeret innen betjeningstiden men kommer rett til telefonsvarer at ingen er tilgjengelig. Nå har jeg sendt mail til den svenske kundeservice og håper på svar. Det har gått 3 dager siden jeg sendte mailen og om jeg ikke får svar innen en uke så klager jeg inn dealproffsen til forbrukertilsynet.

26. august 2026

Hei Marita,

Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse og at kommunikasjonen rundt bestillingen har vært mangelfull.

Jeg kan se at pakken din nå er tilgjengelig for henting.

Vi beklager ventetiden og ulempene dette har medført.

Helt elendig

Helt elendig. Ikke kjøp noe herfra

4. september 2026

Hei Nils,

Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse.

Dessverre kan vi ikke kansellere en bestilling når den allerede har forlatt lageret vårt.

Sara

Imponerende raskt levering.

Bestilte justerbart manualsett på 30kg og er kjempe fornøyd. Kan ikke huske å ha opplevd raskere levering enn fra proffsen.no. Anbefales på det sterkeste.

4. september 2026

Hei Nils,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! 😊

Så hyggelig å høre at du er kjempefornøyd med manualsettet og den raske leveringen. Tusen takk for anbefalingen!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Dealproffsen fungerer supert når alt er…

Dealproffsen fungerer supert når alt er bra. De gangene det oppstår problemer er det verre. Kundeservice er veldig trege, de unngår å svare direkte på spørsmål og det går veldig sakte å få ordnet opp i ting. Er så fornøyd med de produktene jeg har kjøpt/beholdt, men problemene ellers gjør at jeg kvier meg for å handle der flere ganger.

31. august 2026

Hei Kristin,

Tusen takk for at du deler erfaringen din.

Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med produktene du har beholdt. Samtidig beklager vi at kundeservicen og oppfølgingen ved problemer ikke har svart til forventningene dine.

Vi setter pris på tilbakemeldingen din.

raskt levering og fint produkt

raskt levering og fint produkt

31. august 2026

Hei Fatemeh,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! 😊

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med den raske leveringen og produktet.

Rask levering

Rask levering, fra varen ble bestilt til den kunne hentes på post i butikk.

Hei Marit,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! 😊

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med den raske leveringen fra bestilling til pakken var klar for henting.

Rask levering

Hei Liv,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! 😊

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med den raske leveringen.

Sara

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God kvalitet på varene som jeg har…

God kvalitet på varene som jeg har kjøpt fra dere. Kort leveringstid.

Hei Gaute,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! 😊

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med kvaliteten på varene og den raske leveringen.

Rask og god service

Alt var greit, men savnet et varsel om at varene snart ble levert til utleveringsstedet. Ellers var alt på stell.

Hei Roger,

Tusen takk for anmeldelsen og tilbakemeldingen din! 😊

Så hyggelig å høre at alt ellers var på stell. Vi setter også pris på tilbakemeldingen din om manglende varsel før pakken ankom utleveringsstedet.

Dårlig produkt og kundeservice

Bestilte baderomsskap. Lukter så dårlig at man ikke kan bruke produktet inne, selv etter uker med lufting. Tar kontakt med kundeservice som ikke svarer.

24. august 2026

Hei Kine,

Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse med produktet.

Dessverre er det ikke mulig å returnere varen når den allerede er montert.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Grei levering grei vare,enkel og…

Grei levering grei vare,enkel og grei,takk.

2. september 2026

Hei Milfred,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! 😊

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både varen og leveringen.

Dealproffsen

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv