Culligan Nederland  Anmeldelser

3,8

Fijn contact met Danny in verband het vervangen van onze huidige watercooler. We zijn straks weer up to date met een prachtige nieuwe cooler die tevens heet water kan geven!

Eigenlijk is 1 ster nog teveel.! Wij staan al vanaf woendag 17 juni op de planning voor de levering van 6 a 7 flacons water. Vanaf bovengenoemde datum worden wij door de planning op de hoogte ge... Vis mer

Krijgen maandelijks automatisch waterlevering voor onze waterkoeler. Via het online portaal makkelijk extra water te bestellen of extra levering aan te vragen. Waterkoeler is ons eigendom, geen huur... Vis mer

Er werd zeer snel telefonisch contact opgenomen, nadat ik een aanvraag voor offerte op de webshop had ingediend. Ik werd zeer goed geïnformeerd. De levertijd was vooral gezien het seizoen kort en ik b... Vis mer

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 70 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Alle anmeldelser

25 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

veel mail

de overkill aan mails over de levering van een paar flessen water mogen wat mij betreft best wat minder

15. mai 2024

Svar fra Culligan Nederland

Bedankt voor uw review. We gaan hiermee aan de slag.

Prima leveringen

Leveringen altijd op tijd en vriendelijke bezorger.

1. mai 2024

Svar fra Culligan Nederland

Bedankt voor de goede review.

Prima bedrijf

Komt afspraken na en levert altijd op tijd. Duidelijke communicatie. Goede after service.

1. mai 2024

Svar fra Culligan Nederland

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent! Bedankt voor de review.

perfect

Altijd op tijd en vriendelijk

30. april 2024

Svar fra Culligan Nederland

Bedankt voor uw mooie review!

Goede dag mensen

Goede dag mensen
Hebben met deze firma zaken gedaan
Maar helaas zeer teleurgesteld.
Handelen onder verschillenden namen maar is één firma. Wij hebben vanaf begin veel geld betaald voor een waardeloos product wat wij deze week op de schroothoop gooien.denk melding te maken bij Radar of de consumenten bond.Advies pak kraanwater of uit de supermarkt geen gezeur en vele malen goedkoper.
Bedankt Eden en andere namen onder één hoedje voor de wijze les.....nooit meer.

18. april 2024

Svar fra Culligan Nederland

Goedemiddag. Wat vervelend dat het niet naar wens verloopt. Ik kan helaas uw gegevens niet vinden. Kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 0800 9040. En vragen naar uw accountmanager? We lossen het graag voor u op.

Fijne bezorger/chauffeur (Bob)

De vaste bezorger/chauffeur (Bob) weet waar hij moet zijn, kent de route in het gebouw en is altijd vriendelijk.

8. april 2024

Svar fra Culligan Nederland

Bedankt voor uw mooie review!

Goede service

Goede service. Aardige bezorger en is altijd op tijd.

2. april 2024

Svar fra Culligan Nederland

Bedankt voor de fijne review!

Prettig contact

Prettig telefonisch onderhoud, directe actie en goed voorstel gehad voor onderhoud aan de waterkoelers, door Danny Meesters.

14. mars 2024

Beste klant,

Bedankt voor deze mooie review, wij hechten enorm veel belang aan uw feedback. Wij staan steeds tot uw dienst!

Het Culligan Team

Vriendelijk geholpen

Het was even onduidelijk voor ons wanneer de levering zou komen, dus gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan en goed geïnformeerd. Ook is gelijk het mailadres aangepast zodat de volgende keer er geen misverstand kan ontstaan wanneer er geleverd wordt.

6. mars 2024

Svar fra Culligan Nederland

Wij danken u voor uw positieve review en zijn blij te horen dat het inmiddels is opgelost!