Fijn contact met Danny in verband het vervangen van onze huidige watercooler. We zijn straks weer up to date met een prachtige nieuwe cooler die tevens heet water kan geven!
Eigenlijk is 1 ster nog teveel.! Wij staan al vanaf woendag 17 juni op de planning voor de levering van 6 a 7 flacons water. Vanaf bovengenoemde datum worden wij door de planning op de hoogte ge... Vis mer
Krijgen maandelijks automatisch waterlevering voor onze waterkoeler. Via het online portaal makkelijk extra water te bestellen of extra levering aan te vragen. Waterkoeler is ons eigendom, geen huur... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 70 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
de waterman Elton die precies hoe en…
de waterman Elton die precies hoe en wat de klant wil

Svar fra Culligan Nederland
De persoon die ze geleverd heeft
De persoon die ze geleverd heeft, is een aardig persoon die weet waar hij over praat en hebben m uiteraard ook even geholpen.

Zeer tevreden
Er werd zeer snel telefonisch contact opgenomen, nadat ik een aanvraag voor offerte op de webshop had ingediend. Ik werd zeer goed geïnformeerd. De levertijd was vooral gezien het seizoen kort en ik ben ook zeer tevreden over de montage. Na een korte vraag werd zelfs direct een monteur gestuurd, terwijl ze dit ook telefonisch af hadden kunnen handelen. Prima bedrijf

Deze chauffeur is top
Deze chauffeur is top, altijd vriendelijk en niet te beroerd de flessen op zn plek te zetten.

Svar fra Culligan Nederland
Their service is very good
Their service is very good, ahead of time delivery is successful

Svar fra Culligan Nederland
Vriendelijke bezorger.wat ik wel jammer…
Vriendelijke bezorger.wat ik wel jammer vind als je iets te laat met betalen bent word er gelijk gedreigt met incasso bureau.

Svar fra Culligan Nederland
Prima, geen omkijken naar.
Waterkoeler is ons eigendom, geen huur, maar als er iets mis mee is (tot op heden slechts 1 maal meegemaakt, hebben dat ding al jaren) is er binnen 24 uur iemand beschikbaar om eea op te lossen. Prima bedrijf!

Svar fra Culligan Nederland
Service van sales was top en levering…
Service van sales was top en levering op tijd en goed

Op tijd leveren
Waterleveringen zijn op tijd en worden goed gepland.
Alleen svp meer kijken na verbruik en dat aanleveren.
Nu teveel flessen geleverd die te lang liggen

Svar fra Culligan Nederland
de bestelling is op een plek gezet waar…
de bestelling is op een plek gezet waar deze in de weg staat en niet op de juiste