Leverdatum zou op een dinsdag zijn, nog speciaal over gebeld, werd echter op een maandag bezorgd en dan is kantoor gesloten. Verder na samenloop van omstandigheden zending toch kunnen accepteren. Geen... Vis mer
Selskapet har svart
We hebben voor een goede prijs, aangevuld met een mooie korting vanwege black friday, goede producten ontvangen. Ook namen we de installatie af, en dit gebeurde ook keurig. Enige punt was dat levering... Vis mer
Selskapet har svart
Goed: De administratieve handelingen en de bezorging. Minder: Geen gebruiksvriendelijke website. Klantenservice: Niet zo heel prettig te woord gestaan over een opmerking over de website. Ik moes... Vis mer
Selskapet har svart
Een leidingwaterkoeler besteld die snel werd geleverd. Helaas na gebruik van vier maanden begon het te lekken. Zonder aarzeling werd een het product vervangen met een nieuwe. Vlotte en keurige behande... Vis mer
Selskapet har svart
Mocht u vragen hebben over onze producten of informatie willen verkrijgen, dan kunt u contact opnemen met de Watercooler Gigant.
Skrevet av virksomheten

Edelgasstraat 50, 2718 SX , Zoetermeer, Nederland
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Dank aan Arnolda en de chauffeur! Wat een topservice! Levering en product boven verwachting én op tijd.

Svar fra Watercooler Gigant
Telefoonummer op de factuur is verkeerd.
Help jou en precies zeggen wat en welke je moet kopen of wat beter bij je pas precies wat ik nodig had 👍👍

Svar fra Watercooler Gigant
Snel en netjes bezorgd en geleverd..kan niet beter..zelfs de chauffeur belde..of ik thuis kwam voor de levering

Svar fra Watercooler Gigant
Steeds content van watercooler gigant. De leverancier ( vrachtwagen chauferur) was deze keer echter niet vriendelijk. Normaal zetten ze de pallet aan de voordeur met behulp van een transpallet. Enkel mijn zoon was thuis en hij moet vanaan de vrachtwagen fles ( 15L) per fles van de palet halen en tot aan de voordeur dragen . de pallet moest blijkbaar terug mee. Dat is de eerste keer dat dit zo is! Was ikzelf thuisgeweest kon hij zo vertrekken zonder lossen en vroeg ik mijn geld terug.

Svar fra Watercooler Gigant
Ik heb een product ontvangen waarvan de vervaldatum reeds verstreken was. Ik ben sinds november 2024 bezig om dit opgelost te krijgen, maar nog steeds geen enkele reactie ontvangen. Ik ga hier niet meer bestellen.

Svar fra Watercooler Gigant
Na de bestelling snelle reactie over de levering.
Levering zoals afgesproken. Zeer snel ook.

Svar fra Watercooler Gigant
Bestellen ging heel eenvoudig en hele snelle levering.
Zaterdagnacht besteld.
Dinsdagmiddag geleverd.

Svar fra Watercooler Gigant
Snelle levering en goede communicatie. Bij mijn watercooler ontbrak echter een onderplaat. Toegegeven, ik heb hierover niet aan de bel getrokken. Wie weet was dit wel snel opgelost als ik contact had opgenomen, maar ik had daar geen zin in en tijd voor. Je verwacht gewoon een direct een compleet product. Verder prima verlopen, nette zaak.

Svar fra Watercooler Gigant
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.