Ik heb een bestelling geplaatst (volgens website volgende werkdag in huis). Ondertussen nog steeds niet ontvangen en geen updates via mail betreft verzending. Heb ze gemaild, gebeld en bericht, kreeg... Vis mer
Se hva andre synes
Selskapet har svart
Ik heb een defect product ontvangen, croomsanitair gecontacteerd, zonder enige vraag te stellen hebben ze meteen een nieuwe opgestuurd! Perfecte service. Ik ben zeer content. Heb al een aantal kee... Vis mer
De knop voor het omzetten van gewone straal naar douche straal op de uitloop van mijn Nymex matzwarte keukenkraan was kapot. Nadat ik dit via een mail had gemeld, direct een persoonlijk antwoord van S... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Wij hebben de oplossing voor jouw: Keuken🚰 Badkamer 🛁 Toilet 🚽
Kontaktopplysninger
Kaapstanderweg 36, 8243 RB, Lelystad, Nederland
- 020-3086794
- Info@croom-sanitair.nl
- croom-sanitair.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 8 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Geen reacties op vragen aan klantenservice
2x Klantenservice mail gestuurd ivm vraag, geen enkele reactie...best slecht terwijl ze zelf het over een goede klantenservice hebben?
Product wel besteld, ipv volgende dag kwam bestelling 3 dagen later.
Kraan ziet er wel goed uit maar nog niet gemonteerd

Svar fra Croom Sanitair
Ik heb mijn bestelling nog niet…
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen , er wordt niet gereageerd op mijn mail
Jammer

Svar fra Croom Sanitair
Exact wat je ervan mag verwachten
Exact wat je ervan mag verwachten. Duidelijke communicatie. Snelle levering. Goed product.
Garantie niet goed
Na een maand de kraan in gebruik te hebben ging deze kapot, na contact zal er een vervangend onderdeel worden opgestuurd.
Nu inmiddels al een maand en vele mails verder waarin mij is beloofd dit op te sturen echter tot op heden nog niks.
Prijs kwaliteit helemaal prima…
Prijs kwaliteit helemaal prima ,verzending was vertraagd door het weekend en feest dagen, kraan gemonteerd in 25 min filmpje was handig want de instructie mist een aansluit legenda.
leuk die 5 jaar garantie die ze geven als ze het niet waarmaken
Helaas hebben wij de kraan nu een jaartje. Na een tijdje begon hij mankementen te krijgen. De sproei stand gaat uit zichzelf aan wanneer die op de 'normale' stand staat. Inmiddels zo erg dat als we de normale stand willen we de knop vast moeten houden. Ook na ontkalken etc. Contact gehad in december en er zou op 1 december een nieuwe kop opgestuurd worden. Tot op de dag van vandaag geen kop ontvangen en zijn we al 2/3 weken bezig contact te krijgen met het bedrijf via mail, whatsapp en telefonisch maar krijgen we geen reactie..
wij bestellen hier in ieder geval nooit meer iets want van een klantenservice hebben ze blijkbaar niet gehoord...
web winkel prima
artikel een magnetische vaatdoekhouder voldeed niet , magneet niet sterk genoeg. Retour gezonden maar daarna geen bericht meer. Terugbetaling nog niets ontvangen. Na plaatsing review werd er kort erna contact door winkel gezocht en verzocht om per mail contact op te nemen zodat ze het snel konden afwikkelen. Inderdaad hebben ze het snel opgepakt en betaalde bedrag per omgaande terug gestort. In ieder geval is mijn negatieve ervaring omgedraaid naar een positieve ervaring.

Goed ervaring
Goed ervaring, het duurde wat langer om te leveren gezien de feestdagen: maar goed geholpen!
Heel snel geleverd
Ik heb nog niets ontvangen
Ik heb nog niets ontvangen. En ook geen berichten over verzending gezien. Dus ik wacht op actie.
Terrible support, no answer
I did not receive the product. Tried to contact via e-mail and WhatsApp with no answer. Bought the product 10 days ago and any information was provided (including tracking number) and any communication method worked.
I will open a complain in the EU authorities as I didn’t receive the product and nobody answer me.
Product na een week nog niet gekregen…
Product na een week nog niet gekregen en wel al betaald.
Het product was perfect
Het product was perfect. De reden voor deze beoordeling is het feit dat jullie me blijven achtervolgen om een review. Ik doe dit dus alleen om ervanaf te zijn!
Helaas was de kraan niet meer voorradig…
Helaas was de kraan niet meer voorradig wegens leveringsproblemen maar ik heb wel na contact te hebben gehad keurig mijn geld terug gestort gekregen.
Bestelling geplaatst en zou volgende…
Bestelling geplaatst en zou volgende dag geleverd worden. Nu 4 dagen later geen kraan en geen contact. Geprobeerd te bellen maar nummer niet in gebruik. Gemaild maar geen reactie. Ik bestel een kraan om het snel te gebruiken. Niet om het niet binnen te krijgen.
2 weken geleden een kraan besteld..
2 weken geleden een kraan besteld... nog steeds niets ontvangen!! Geen reactie meer op mijn mails...
Ik hoop nog steeds mijn kraan te krijgen en een antwoord op al mijn mails zou fijn zijn!
Spoelbak ging stuk en werd direct vervangen door een nieuwe zonder moeilijk gedoe.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.