CHIQUELLE.COM Anmeldelser

2 733

2,7

Forferdelig opplevelse med kundeservice, fikk ikke retunert klærene jeg ikke ønsket. Bestilte klær for omtrent 7 000kr, de ga meg feil retur adresse. Fikk pakken i retur. Nå 1 år seinere har de fortsa... Vis mer

Meshtoppen med søtt mønster av kirsebær var helt passe i forventet størrelse. Positivt! Også veldig fin å bruke over en mer nøytral, langermet topp. Joggebukse hadde et stoff som virker som... Vis mer

Bestilte 3 plagg i large fra Chiquelle. Jeg pleier normalt å gå med medium men av og til gå over til large pga store bryst. De 2 kjolene og shortsen jeg bestilte er ment for folk med small! Har aldri... Vis mer

1. Arrangementer og underholdning

Om CHIQUELLE.COM

Chiquelle.com (Chiquelle AB - Org. 556889-8992) is a Swedish brand selling clothes, bags and accessories for young and fashionable women. Chiquelle started in Sweden (Stockholm) and Europe in 2012 and directly expanded to United States and countries worldwide as well. Today we are proud of being one of the fastest growing online fashion stores in Sweden and the Nordic countries and we ship to more than 70 countries worldwide. Chiquelle's Headquarters in Stockholm is: ''a luxury fashion world behind the scene's''.

Our goal is to inspire women/girls with offering the latest trends and unique products.

During daily updates on Instagram we engage and inspire our customers, which nowadays have become our fans. A reason why our customers become to be fans is our highly focus on Customer Service. Our goal, every day to every customer, is that all people should left the conversation with a smile. We are working on daily basis to offer an excellent Customer Service in email, chat and our social media channels.

We are proud to tell you that Chiquelle is a six-times awards-winner and won the biggest International E-commerce Award in Barcelona as well (June 2017). Furthermore we won ”Newcomer of the Year” and ”Mobile experience of the Year” at Jetshop Awards 2015 and ”The rising star” at the international ecommerce event Nordic Commerce Summit 2015. In 2017 we won two more awards: ’E-commerce Store of the Year’' and ‘'Design of The Year’’ at SEBC, Scandinavia's biggest e-commerce event.

“Chiquelle.com is an online shopping destination that you need to bookmark and visit again and again.”

Under middels

3k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

(2 733)

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Lang leveringstid

30. november 2022

Hej Lill-Karin,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Tack för din feedback gällande leveransen. Vi kan se i spårningen av ditt paket att det finns att hämta ut på ombudet sedan den 26/11. Vi har mailat dig mer information om det idag ❤

Chiquelle.com

Dårlig kvalitet og tungvint returprosess

Ikke fornøyd med kvaliteten på produktet, noe som har skjedd flere ganger fra Chiquelle nå. Heller ikke fornøyd med returprosess og at det ikke følger med seddel for å returnere som _all_ andre nettbutikker jeg handler fra har. Dette gjør at jeg ikke lenger ønsker å bestille fra Chiquelle fordi jeg vet at det 1) koster meg 60kr i frakt for returen og 2) må ha tilgang på skriver for å i det hele tatt kunne returnere, noe som er veldig tungvint.

22. november 2022

Hej Christina,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Tack för din feedback gällande returprocessen och kvaliteten på kläderna. Customer Care har svarat på ditt mail för vidare hjälp idag ❤

Nydelig kjole

Fin kjole og passform

18. november 2022

Hej Amanda,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Vad roligt att du känner dig så nöjd med din nya klänning! Vi ser verkligen fram emot att se dig tillbaka hos oss snart igen ❤

God kundeservice

Nydelige klær, noen klær hadde små feil som løse tråder eller en liten flekk. Jeg vil ikke plage dem med sånt, jeg er fornøyd.
Veldig god kundeservice.
Handler der gjerne igjen :)

17. november 2022

Hej Julie,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Vad roligt att höra att du känner dig så nöjd! Vi hoppas på att se dig tillbaka hos oss snart igen. Tack för att du shoppar hos oss ❤

Størrelsene er forferdelige små

Størrelsene er forferdelige små
Dere har lagd klær for de som er fra xs-m.
Skikkelig dårlig
Kommer aldri til å kjøpe der igjen.

14. november 2022

Hej Julie,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med storlekarna. Vi uppskattar verkligen din feedback. Vi har svarat på ditt andra mail idag. Tack för att du shoppar hos oss ❤

Ryddig reklamasjon og refusjon

Mottok et produkt som var ødelagt. Klagde og kundeservice ryddet opp svært kjapt. Produktet var dessverre utsolgt så å få tilsendt ny var ikke mulig. Fikk refundert hele beløpet i løpet av noen få dager.
En dårlig opplevelse ble snudd på hodet til en god opplevelse.

11. november 2022

Hej Sarah,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Åh vad roligt att höra att lösningen kändes bra för dig Sarah! Vi hoppas på att se dig tillbaka hos oss snart igen. Tack för att du shoppar hos oss ❤

God kvalitet

God kvalitet, rask levering👍🏼 veldig fornøyd 🥰

2. november 2022

Hej Ebru,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Vad roligt att du känner dig så nöjd! Vi hoppas att vi ser dig tillbaka snart igen. Tack för att du shoppar hos oss! ❤

Super bra opplevelse.

5. november 2022

Hej Aina,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Vad roligt att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Tack för att du shoppar från Chiquelle ❤

Higher sense pants.

Higher sense pants.
Fine bukser med høyt liv, men veldig store i livet i min størrelse. De må sys inn for at de skal sitte pent. Synes også det er dyrt å sende tilbake varer som ikke passer. En størrelse ned blir nok for trange over rumpe og lår.

3. november 2022

Hej,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Vad tråkigt att byxorna var stora i midjan! Vår ambition är alltid att plaggen ska vara true to size. Vi försöker även alltid vara noga med att informera om eventuella avvikelser i produktbeskrivningen så att det blir lättare att välja rätt storlek. Tyvärr så har vi ingen byteshantering i dagsläget. Önskar du att byta byxorna till en annan storlek ber vi dig istället att göra en helt ny beställning på den varan och returnera den som du inte önskar behålla. Vi hoppas att du förstår ❤

Varene kommer kjapt

Varene kommer kjapt, nydelig kvalitet og fantastisk kundeservice.

7. november 2022

Hej Lisa,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Vad roligt att höra att du känner dig så nöjd och att du uppskattade vår service! Vi blir så glada och hoppas vi ser dig tillbaka snart igen. Tack för att du shoppar hos oss! ❤

Hej Åshild,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Vad tråkigt att höra att du inte känner dig nöjd! Våra kollegor på Customer Care har mailat dig idag för vidare hjälp ❤

Bra kvalitet

Bra kvalitet! Fikk pakken kjempe fort! Ikke noe stress eller trøbbel underveis :D Elsker plagene!

3. november 2022

Hej Lise,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Vad roligt att höra att du är så nöjd med shoppingupplevelsen och plaggen! Vi hoppas på att se dig tillbaka hos oss snart igen ❤

Dårlig kvalitet

2. november 2022

Hej Kamilla,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Vad tråkigt att höra att du känner så! Vi skulle gärna vilja höra lite mer. Vi har mailat dig idag för vidare hjälp ❤

Chiquelle.com

Veldig fornøyd med alle ting jeg har…

Veldig fornøyd med alle ting jeg har bestilt, top kvalitet på alle klær elsker å kjøpe fra Chiquelle🎉

Hej Sema,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Vad roligt att höra! Det gör oss otroligt glada. Vi hoppas på att se dig tillbaka snart igen ❤

Chiquelle.com

Jeg har enda ikke mottatt noe pakke.

Jeg har enda ikke mottatt noe pakke.. bestilte for over 1 uke siden og har ikke fått mer info om hvorfor det tar tid..

Hej Katrine,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Vi förstår. Vi är så ledsna över att du inte mottagit din order än. Vi har mailat dig mer information idag ❤

Chiquelle.com

Bruker altfor lang tid til å levere…

Bruker altfor lang tid til å levere varene.

26. oktober 2022

Hej Diana,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Vad tråkigt att du inte känner dig nöjd med leveransen. Vi uppskattar dina synpunkter och hoppas att vi får fler chanser att göra dig nöjd ❤

Chiquelle.com

Rask levering og fine produkt

Rask levering, flott produkt

Hej Gunn,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Vad roligt att du är nöjd med leveransen och produkten du beställde! Tack för att du shoppar hos oss ❤

Generelt fornøyd

Tok litt tid å få varene. To fine strikkekjoler i sort og hvit. Bestilte også en genser i "one size", Denne var ekstremt stor.

13. oktober 2022

Hej Trine,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Tack för din feedback gällande plaggen och leveransen! Vi hoppas att vi ser dig tillbaka snart igen. Tack för att du shoppar hos oss! ❤

Veldig fin vinterjakke

Veldig fin vinterjakke, gleder meg til vinteren

16. oktober 2022

Hej Agathe,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Vad roligt att du hittat en ny vinterjacka hos oss! Vi hoppas att det blir en riktig favorit i vinter ❤