CHIQUELLE.COM Anmeldelser

2 733

2,7

Forferdelig opplevelse med kundeservice, fikk ikke retunert klærene jeg ikke ønsket. Bestilte klær for omtrent 7 000kr, de ga meg feil retur adresse. Fikk pakken i retur. Nå 1 år seinere har de fortsa... Vis mer

Meshtoppen med søtt mønster av kirsebær var helt passe i forventet størrelse. Positivt! Også veldig fin å bruke over en mer nøytral, langermet topp. Joggebukse hadde et stoff som virker som... Vis mer

Bestilte 3 plagg i large fra Chiquelle. Jeg pleier normalt å gå med medium men av og til gå over til large pga store bryst. De 2 kjolene og shortsen jeg bestilte er ment for folk med small! Har aldri... Vis mer

Ikke fornøyd med kvaliteten på produktet, noe som har skjedd flere ganger fra Chiquelle nå. Heller ikke fornøyd med returprosess og at det ikke følger med seddel for å returnere som _all_ andre nettbu... Vis mer

1. Arrangementer og underholdning

Om CHIQUELLE.COM

Chiquelle.com (Chiquelle AB - Org. 556889-8992) is a Swedish brand selling clothes, bags and accessories for young and fashionable women. Chiquelle started in Sweden (Stockholm) and Europe in 2012 and directly expanded to United States and countries worldwide as well. Today we are proud of being one of the fastest growing online fashion stores in Sweden and the Nordic countries and we ship to more than 70 countries worldwide. Chiquelle's Headquarters in Stockholm is: ''a luxury fashion world behind the scene's''.

Our goal is to inspire women/girls with offering the latest trends and unique products.

During daily updates on Instagram we engage and inspire our customers, which nowadays have become our fans. A reason why our customers become to be fans is our highly focus on Customer Service. Our goal, every day to every customer, is that all people should left the conversation with a smile. We are working on daily basis to offer an excellent Customer Service in email, chat and our social media channels.

We are proud to tell you that Chiquelle is a six-times awards-winner and won the biggest International E-commerce Award in Barcelona as well (June 2017). Furthermore we won ”Newcomer of the Year” and ”Mobile experience of the Year” at Jetshop Awards 2015 and ”The rising star” at the international ecommerce event Nordic Commerce Summit 2015. In 2017 we won two more awards: ’E-commerce Store of the Year’' and ‘'Design of The Year’’ at SEBC, Scandinavia's biggest e-commerce event.

“Chiquelle.com is an online shopping destination that you need to bookmark and visit again and again.”

Under middels

3k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

(2 733)

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Veldig god kvalitet

13. juni 2023

Hi Maja,
Thank you for taking the time to write us a review.

Thank you for the feedback. We really appreciate it. Thank you for shopping with us ❤

Chiquelle.com

Det samme skrev jeg i avsnittet ovenfor

Hei
Jeg var veldig fornøyd med alt, men denne gangen hadde et av klærne du sendte meg et hull. Jeg ville sende det tilbake, men jeg sa at det er greit. Men vær så snill, sjekk neste serie nøye og ikke send meg klær med tårer eller hull.🙏

13. juni 2023

Hej Nasrin,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Vi blir så ledsna över att du mottagit en defekt vara. Självklart vill vi hjälpa dig! Vi har kontaktat dig idag för vidare hjälp ❤

Chiquelle.com

Rar passform og lengre levering enn…

Rar passform og lengre levering enn oppgitt.

7. juni 2023

Hej Maria,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Tack för din utförliga feedback - den är otroligt viktig för oss och vi tar den vidare. Vi hoppas att vi får fler chanser att göra dig nöjd i framtiden ❤

Hi Gina,
Thank you for taking the time to write us a review.

We're so sorry to hear that! We'd love to hear more about it and find a solution for you. We have emailed you today! ❤

Chiquelle.com

Elsker kvaliteten på klærne og de…

Elsker kvaliteten på klærne og de utrolige rabattene

10. juni 2023

Hej Makka,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Vad roligt att du känner så! Vi hoppas att vi ser dig tillbaka hos oss snart igen ❤

Chiquelle.com

Belag deg på lang leveringstid

Det står opptil 5 dager leveringstid, bestilte søndag, pakken har fortsatt ikke kommet så jeg får nå ikke tatt med meg plagget på ferie slik jeg hadde tenkt.

10. juni 2023

Hej,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Vi förstår. Vad tråkigt att höra att den blev lite försenad med Bring den här gången. Vi kan se i spårningen av din beställning att den levererats till ombudet idag och att den finns att hämta nu. Vi hoppas verkligen att du kommer att känna dig nöjd med beställningen. Tack för att du shoppar hos oss ❤

Overpriset osv…

Overpriset, de tar imot bestilling på varer som ikke er tilgjengelige osv. Størrelsene er også meget barbie. En L er mer som en liten M.

6. juni 2023

Hej Maren,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Vad tråkigt att höra att du känner så! Vi uppskattar att höra om din upplevelse samt om storlekarna. Vi jobbar mycket med våra storlekar hela tiden så den här feedbacken blir viktig för oss. Vi hoppas du ger oss fler chanser att göra dig nöjd i framtiden. Tack för att du shoppar hos oss ❤

Chiquelle.com

Gode på å oppdatere hvor pakken er og…

Gode på å oppdatere hvor pakken er og om eventuelle forsinkelser, setter veldig pris på dette!

31. mai 2023

Hej Silje,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Vad roligt att du känner dig nöjd med upplevelsen hos oss! Det gör oss verkligen glada. Tack för att du shoppar hos oss ❤

Chiquelle.com

Rask levering og varen stemte overens…

Rask levering og varen stemte overens med bilde! Litt små i str eneste, men passet fint!

5. juni 2023

Hi Ellen,
Thank you for taking the time to write us this review.

It makes us so happy to hear about your Chiquelle experience❤

Veldig fornøyd

Bra kvalitet på klærene
Rask levering

3. juni 2023

Hi Emilie,
Thank you for taking the time to write us a review. We're so happy to hear you like your new Chiquelle item ❤

Love it!

Elsker klærne, størrelsen var ok. Alt passet og leveringstiden var ok.

1. juni 2023

Hi Siw,
Thank you for taking the time to write us a review.

We're so happy to hear that! We really appreciate your review and you shopping with us ❤

fornøyd som alltid.

Fornøyd som alltid.
. over 2 måneder senere og kan ikke si det samme lenger. Returnerte en vare for 1,5 mnd siden og hverken fått tilbake penger eller bekreftelse på retur. Ekstremt dårlig

29. mai 2023

Hej Andrea,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Åh vad roligt att höra. Vi hoppas att vi ser dig tillbaka hos oss snart igen. Tack för att du shoppar hos oss ❤

Chiquelle.com

Har ikke fått bestillingen i posten…

Har ikke fått bestillingen i posten eller påstkontor etter en uke fra leveringsbekreftelse

23. mai 2023

Hej Ada,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Vi förstår. Vad tråkigt att höra! Vi kan dock se i spårningen av din beställning att den uppdaterats idag och att du beräknas motta paketet imorgon. Vi hoppas att du blir nöjd med din beställning. Tack för att du shoppar hos oss ❤

Chiquelle.com

jeg har sendt melding om sporingsnummer…

jeg har sendt melding om sporingsnummer og har fortsatt ikke fått én, jeg bestilte for en hel uke siden og har ingen informasjon om hvis pakken min er sendt og på vei mot meg eller ikke

24. mai 2023

Hej,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Vi förstår. Vi är ledsna över att du inte mottagit någon information. Vi kan dock se att vi svarade på ditt mail igår. Vänligen kika på det för mer information ❤

Chiquelle.com

Fornøyd med topp. Joggebukse ikke helt optimal

Joggebukse hadde et stoff som virker som om det loer veldig i vaskemaskin. Ikke bra. Passe i størrelse, det var bra.
Så joggebukse blir nok mindre brukt enn forventet!
Retursystenet deres er IKKE tilfredsstillende.

19. mai 2023

Hej Monica,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Tack för din feedback gällande plaggen och retursystemet! När det gäller retursystemet så kan vi tyvärr inte skicka med färdiga etiketter till Norge utan de skapas i efterhand när en retur registreras. Vi hoppas att du förstår. Tack för att du shoppar hos oss ❤

Veldig gjennomsiktig

Veldig gjennomsiktig. Kvaliteten var veldig dårlig og det er ikke verdt for prisen i det hele tatt. Jeg måtte sende den rett til retur dessverre

1. mai 2023

Hi Sara,
Thank you for taking the time to write us a review.

Sad to hear! We really hope we get more chances to make you happy. Thank you for shopping with us ❤

Gått over leveringstiden

Gått over leveringstiden. Får ikke noe svar når jeg har prøvd å kontakte. Utenom greit. Gleder meg til å prøve tøyet

29. april 2023

Hej Linn,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Vi förstår. Vi kan se att vi svarat på dina mail idag med mer information angående din beställning. Vi hoppas att du kommer att känna dig nöjd med plaggen. Tack för att du shoppar hos oss ❤