Ik heb hier recent een bestelling geplaatst voor verschillende trading card producten en mijn ervaring was erg positief. De website is overzichtelijk en het bestellen ging snel en eenvoudig. Mijn... Vis mer
Selskapet har svart
Deze gasten weten precies wat ze doen en waar ze goed in zijn! Meerdere malen hier besteld en altijd goede service ontvangen. Thanks Guys.
Top service heel vriendelijke mensen en geven om de klant. Producten altijd netjes op orde geen klachten vanuit mij ga zo door toppers!!!
Selskapet har svart
Your Trading Card Protection Supplier. We deliver top notch products to keep your TCG cards in mint condition! From standard trading cards, sealed products up to graded card slabs, we have a product for every type of collector. Save your trading cards in a sideloading binder, or go top notch with a toploader binder. Keep your cards in mint condition with our binders, together with our sleeves and toploaders. For graded card slabs we offer sleeves, bumpers and rigid storage cases. We even supply protection supplies for oversized cards from Pokemon. Our TCG supplies are suited for any trading card on the market. They will best fit with standard 2.5" by 3.5" trading cards (64 x 88 mm).
Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Card-Binder.com
Snel, goed verpakt en er zat zelfs een klein cadeautje bij voor mijn kleine spaarder! Fijne vibe in de live op tiktok!

Svar fra Card-Binder.com
Leuke community! Altijd gezellig.
Pakken de bestellingen zorgvuldig in en er is een goede communicatie. Zeker aanraden om hier te bestellen!

Svar fra Card-Binder.com
Al vaker een bestelling gedaan, maar de afgelopen bestelling heeft me doen besluiten een review te schrijven. Had een mysterybox twv €50 besteld en 2 packs OP-14 JP&ENG. Ten eerste werd deze mega snel verzonden en toen ik hem in ontvangt nam en open maakte kwam ik een goed samen gestelde mysterybox tegen. Ik ben erg tevreden over card-binder en hun service. Bedankt jongens!

Svar fra Card-Binder.com
We bestellen regelmatig hier en de service is belachelijk GOED! We hebben allemaal gratis poppetjes gekregen, ons zoontje en wij zijn extreem tevreden dankjulliewel!
Ik had een binder en sleeves besteld. Binder ziet er heel goed uit en is ook fijn om te gebruiken. Daarnaast was alles heel goed en netjes ingepakt. Erg blij met de service!
Super fijn bedrijf om bij te bestellen. Alles wordt snel verzonden en ze hebben leuke/ mooie producten. Ik kreeg vandaag mijn producten binnen en er zat een leuke kleine verrassing bij. Echt klasse.
Alles heel professioneel maar ook persoonlijk. Heel blij dat ik bij het starten met verzamelen van TCG ik Card-Binder heb gevonden.
Snel verzonden en ook nog eens een hele goede kans gehad met een mystery bag zeer tevreden !
Zoals altijd top. Ook nadat langer in opslag heeft gestaan even vriendelijk :)
Always happy to get my orders on time en shipped in the best way possible
De persoon die mijn bestelling deed was super vriendelijk waardoor ik het ook vertrouwde

Svar fra Card-Binder.com
Netjes op tijd ontvangen. Goede kwaliteit. Ik ben super tevreden.

Svar fra Card-Binder.com
Leuke live ervaring. Vlotte service en verzending. Goede verpakking om de producten onberispelijk tot aan de deur te leveren.

Svar fra Card-Binder.com
Zeer snel, goede prijzen, binders van stevige kwaliteit

Netjes en snel verstuurd

Svar fra Card-Binder.com
Wordt snel en netjes verstuurd

Svar fra Card-Binder.com
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.