ArlyToys Trading Card Games Anmeldelser 553

4,9

Door persoonlijk contact met de eigenaar kan ik goed overleggen over de verschillende mogelijkheden. De sfeer is warm en welkom.

Ik heb hier card sleeves besteld en ben zeer tevreden over de hele ervaring. De prijzen zijn opvallend scherp, zeker vergeleken met andere webshops, en de levering verliep snel en netjes. Alles goed v... Vis mer

Hun whatsap heeft AI , super handig! Mijn vragen over het toernooi en de locatie werden direct beantwoord. Erg aardige mensen, super avond gehad! Aanrader voor iedereen

1. Leketøysbutikk
  2. Samlerbutikk
  3. Spillbutikk
  4. Hobbybutikk
  5. Samlekortbutikk
  6. Dataspillbutikk

ArlyToys Trading Card Games (arlytrading.nl) verkoopt Pokemon TCG, Yu-Gi-Oh!, Speelgoed, Dragon Ball SCG, Digimon, Magic the Gathering , Nintendo Switch games en accessoires, Gaming Merchandise. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan sleeves, deckboxen, verzamelmappen, toploaders etc. ArlyToys is een TCG winkel en tevens webshop in Lelystad, wij verzenden alles met PostNL, DHL of DPD 👍. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Bolderweg 2a te Lelystad. Combineer een bezoek aan Bataviastad met een bezoekje aan onze winkel. Gratis parkeren voor de deur mogelijk. Wij verkopen Nintendo, Super Mario, The Legend of Zelda, Pokémon knuffels, Asmodee Dobble, Hasbro Monopoly, Jada Toys, Asmodee , Epoch Sylvanian Families en andere merken. Betalen gaat veilig via het platform van Mollie of paypal, u kunt afrekenen met iDeal, creditcard, Klarna betaal later, In3, Paypal of indien u kiest voor afhalen in Lelystad kan dat ook wanneer u de bestelling ophaalt. (contant, pin, creditcard of betaalverzoek) Wilt u pokemon kaarten kopen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruime voorraad en verkopen tevens de Ultra Pro mappen (pro binder, portfolio), speelmatten en sleeves. Ook hebben wij de pluche Pokemon voor u beschikbaar, en andere leuke merchandise. Graag tot ziens! Onze openingstijden staan wekelijks bijgewerkt op onze site en Google maps. Wij zijn officeel Pokemon, Digimon, Magic the Gathering, Dragon Ball, One Piece, Lorcana en Yu-Gi-Oh! dealer en aangesloten bij de officiëleel aangewezen TCG distributeurs van Pokemon, Bandai, Wizards of the Coast. ArlyToys Trading Card Games Bolderweg 2a (1e verdieping) 8243RD Lelystad Flevoland GSM 06-45101144 Email info@arlytrading.nl

4,9

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Hun whatsap heeft AI !

18. februar 2026

Bestelling Arlytoys

Bestelling geplaatst bij Arlytoys en ik heb mijn bestelling keurig netjes op tijd en goed ingepakt ontvangen. Ik wou bij mijn bestelling nog iets anders bijbestellen en Arlytoys had mijn bestelling meteen gewijzigd, dus ben hartstikke tevreden met de service en zal in de toekomst zeker weer bestellen bij Arlytoys.

15. januar 2026

Precies hoe ik verwachte

Precies hoe ik verwachte
Supersnel binnen, gisteren besteld vandaag bezorgt en een hele mooie extra pokemon kaart in sleeve bij de verzending!
Goede communicatie, lekker vlot behandeld en afgehandeld.

22. desember 2025

Geweldig!

Figuurtje en sleutelhanger van Psyduck besteld, en sleeves voor Pokemon kaarten. Als cadeautje kregen we er een Japanse Pokemon kaart bij van Psysduck in een stevige beschermhoes. Echt super leuk!! Heel erg bedankt voor deze toffe kaart en de super snelle verzending ondanks het weer. :)

9. januar 2026

Top service

Top service, ze hebben zelfs geregeld dat ik buiten de openingstijden mijn bestelling kon ophalen!

22. desember 2025

Pokemon winkel

Mijn ervaring is dat je in die gezellige winkel vriendelijk en snel geholpen wordt.
Meestal is alles op voorraad , ook erg belangrijk.
Een fijne speelgoedwinkel met veel opties! Een echte aanrader.

16. november 2025