Ik ben heel tevreden over deze autogarage. De mensen zijn vriendelijk en geven duidelijke uitleg zodat je ook begrijpt wat er aan de hand is. Mijn Audi A3 is snel gemaakt en rijdt weer als nieuw.... Vis mer
Selskapet har svart
Altijd bereikbaar voor advies en supersnelle levering. Ik heb al aardig wat bestellingen gedaan bij Carcare en nooit teleurgesteld. Grote pluim! Ow ja…… klein minpuntje…ik mis de laatste tijd de klein... Vis mer
Selskapet har svart
Hele goede klantenservice en gunstige prijzen. Ik wilde beginnen met mijn auto goed onderhouden, maar heb nog niet zoveel kennis. Op de websites staan veel blogs waar ik veel informatie in kon vinden,... Vis mer
Selskapet har svart
Wil jij ook een blinkende bak 💎? Welkom bij Car Care Nederland 🚕✨. Bestel voor 17.00u, volgende werkdag binnen! Bezoek het forum 🎓, de Detailer Zoeker en onze blog of bezoek ons op een evenement/beurs. Tot snel 👍! Wij verkopen Dodo Juice, ODK Wax, Klin Korea, HBS Custom Wax, Flex Tools en CCNL ✌.
Drontenhof 3, 5043HL, Tilburg, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vlotte levering van mijn bestelling, volgend keer weer.

Svar fra Car Care Nederland
De website is duidelijk en overzichtelijk. Wellicht dat er wat meer variatie en spullen verkocht kunnen worden.
Verder komt het bestelde netjes en op tijd volgens afspraak. Ook zat er wat "extra" en een persoonlijke geschreven tekst bij wat ik heel erg waardeer. Kortom, indien ik wat nodig heb kom ik zeker nog een keer shoppen.

Svar fra Car Care Nederland
Altijd een prettig bedrijf om goede spullen te halen. En houden je altijd op de hoogte als er iets plotseling niet op voorraad is. Alles altijd netjes verpakt en snelle leveringen. Tot de volgende bestelling.

Svar fra Car Care Nederland
prima producten en zeker prima en vriendlijke en zeer vlotte servcie

Svar fra Car Care Nederland
Bestelde producten supersnel verzonden, heb alleen nog niet alles kunnen proberen omdat ik geen tijd had.
Leuke verrassing in de doos verstopt 🤫

Svar fra Car Care Nederland
alles in goede staat en mooi op tijd geleverd.
Er zat zelfs een klein zakje snoep bij,
Echt een leuk gebaar.

Snelle bezorging.
Klein min puntje bij een onjuist ontvangen artikel moet je zelf de helft van de porto kosten betalen.
Zo ie zo is porto kosten een beetje ouderwets.

Svar fra Car Care Nederland
Goede en snelle levering.
Kwaliteitsproducten die werken.

Svar fra Car Care Nederland
Dit is dus zo een webshop waar ik vrolijk van wordt, topproducten, waanzinnig snelle levering, keurig verpakt. Ook de site zelf is zeer overzichtelijk en je ziet dat er aandacht aan wordt besteed, echt heel netjes , ik blijf zeker klant.

Svar fra Car Care Nederland
Beste adres voor Dodo Juice producten!
Ruim assortiment tegen goede prijzen, bestelling goed en snel geleverd. Kortom top!

Svar fra Car Care Nederland
Snelle levering en product zoals omschreven.
En de gummy snoepjes en de geschreven tekst op de pakbon word zeker gewaardeerd 👍🏽

Svar fra Car Care Nederland
Mooie producten, makkelijk bestelproces, goede communicatie en snelle verzending. Top.

Svar fra Car Care Nederland
Perfecte winkel, vind er wat ik nodig heb om het car detailing naar een hogere level te tillen. Erg leuk om te doen, en rustgevend als de producten ook het werk nog makkelijker maken, en dus er meer plezier aan beleef.
Hele correcte afhandeling van bestellingen, en je word netjes op de hoogte gehouden.

Svar fra Car Care Nederland
Wat een plezier met deze mensen!
Vragen , gewoon effe Whatsappen en je wordt geholpen met een geduldige en degelijke uitleg. Snelle verzending!
Ik bestelde oudejaarsdag en kreeg m maandag aan in België.
Met nog een zakje snoep en een leuk berichtje op de factuur 😉👍🏼.
Dit kom je in België zelden of nooit tegen! Aub blijf op deze manier verder doen! Jullie zijn toppers!

Svar fra Car Care Nederland
Topservice, vriendelijke meedenkers en ongelofelijke goede op de hoogtehouders. Verander nix en ga zo door 🙏 bedankt voor de goede afwikkeling vriendelijke groet André

Svar fra Car Care Nederland
goede prijzen, snelle verzending en als er wat verkeerd is, wordt er een goede oplossing geboden

Zeer goede ervaring !
Uitstekende klantenservice , zowel via e-mail als whatsapp.Snelle reactie !
Snelle levering met een persoonlijke tint.
Prijstechnisch was het iets duurder als een andere leverancier , minimaal verschil, maar de service die "Car Care Nederland hierin levert betaald zich ruimschoots terug .
Dus absolute aanrader ! Thanks again 👍

Svar fra Car Care Nederland
Ik zocht een kleinere nozzle voor mijn foamcanon. scherp geprijst en direct uit voorraad geleverd. Blij mee!

Svar fra Car Care Nederland
Fijne en snelle communicatie via de mail. Car Care Nederland is flexibel. Producten zoals beschreven en een snelle levering.

Svar fra Car Care Nederland
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.