Lacros Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Superfijne vouwfiets gekocht, Lacros gemini. Daarna nog één aangeschaft voor mijn partner. Deze had een probleem, mee terug geweest. De sensor werd vervangen. Na een paar km gefietst te hebben was... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn super tevreden over onze Lacros S400 fietsen. Zo tevreden dat we onze stadsfietsen de deur uit hebben gedaan en onze vouwfietsen ook thuis gebruiken. Ook over de service zijn we zeer tevred... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Sykkelbutikk
  2. Butikk med sykkeltilbehør

Skrevet av virksomheten

Lacros is sinds 2009 dé specialist op het gebied van elektrische vouwfietsen. Met jarenlange ervaring, oog voor kwaliteit en een sterke focus op service en garantie, hebben wij ons ontwikkeld tot een toonaangevend merk binnen Nederland en daarbuiten. Onze elektrische vouwfietsen zijn populair onder camperaars en kampeerders dankzij hun compacte formaat, comfortabele rijervaring en betrouwbare prestaties. Maar ook voor dagelijks gebruik, woon-werkverkeer of lange tochten – zelfs in heuvelachtig gebied – zijn onze fietsen een uitstekende keuze. Bij ons vindt u een breed assortiment elektrische (vouw)fietsen, allemaal ontworpen met comfort, gebruiksgemak en duurzaamheid in gedachten. Service en persoonlijk contact zijn voor ons net zo belangrijk als de fiets zelf. Ons deskundige team neemt de tijd om u te adviseren en biedt zowel service aan huis als vakkundig onderhoud en reparaties in onze werkplaats. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd veilig en zorgeloos onderweg bent.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

236 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Superfijne vouwfiets gekocht

Superfijne vouwfiets gekocht, Lacros gemini.
Daarna nog één aangeschaft voor mijn partner. Deze had een probleem, mee terug geweest. De sensor werd vervangen. Na een paar km gefietst te hebben was het probleem er nog steeds.
Weer met de fiets teruggegaan en heb ik een andere, nieuwe fiets gekregen. Superservice!

13. juli 2026

Betrouwbaar

Betrouwbaar, deskundig en klantvriendelijk !

9. juli 2026

Svar fra Lacros

Wat een mooi compliment, dank u wel! Geweldig om te horen dat u ons als betrouwbaar, deskundig en klantvriendelijk ervaart.

Daar doen we het iedere dag voor. Veel plezier met uw Lacros fiets!

Een top bedrijf

Een top bedrijf
Onze scampers moesten andere banden.
Tja het was erg druk en het moest tussen de bedrijven door even gebeuren.
Dus dat kon wel even gaan duren
Maar we wilden gaan fietsen in de omgeving.
Geen punt
Zet de fietsen maar neer en je krijgt van ons 2 leenfietsen mee.
Wat een service
En onze complimenten voor Rick
Wat heeft hij ons weer top geholpen
5 sterren voor LaCross

8. juli 2026

Svar fra Lacros

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn dat u, ondanks de drukte, toch zorgeloos op pad kon dankzij onze leenfietsen. Zo kunt u blijven genieten terwijl wij aan uw fietsen werken.

Ook de mooie woorden voor Rick doen ons goed. We geven uw complimenten met veel plezier aan hem door.

Bedankt voor uw vertrouwen en de 5 sterren. We wensen u nog veel fijne kilometers toe en zien u graag weer terug!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top bedrijf met top personeel (voorbeeld voor andere bedrijven)

Nadat ik had gelezen dat de Ambling 400 XL ook kon worden voorzien van een verende voorvork besloot ik te informeren of dit nog uitgevoerd zou kunnen worden binnen de 4 dagen dat ik nog in de buurt van Schijndel op de camping stond. Kreeg bericht dat het zou kunnen binnen de genoemde termijn. Tevens een prijs afspraak gemaakt. In Schijndel werden we 👍 top ontvangen aan de koffietafel door zeer vriendelijk personeel. De vervanging werd uitgevoerd, de fiets werd voor ons in de auto geplaatst en zijn we weer terug naar de camping gegaan. Kortom een super bedrijf met idem personeel! Enneh de prijs was lager dan de opgegeven prijs😉!

7. juli 2026

Svar fra Lacros

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en enthousiaste review. Wat leuk om te lezen dat we de aanpassing aan uw Ambling A400XL nog binnen uw verblijf in de buurt van Schijndel konden realiseren.

Fijn dat u onze ontvangst, de service en de manier waarop we met u hebben meegedacht zo heeft gewaardeerd. We vinden het belangrijk dat afspraken worden nagekomen en dat klanten met een goed gevoel weer op weg gaan.

En mooi meegenomen dat de uiteindelijke prijs ook nog gunstiger uitviel dan verwacht. Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier gewenst met uw aangepaste fiets en alle mooie kilometers die nog volgen!

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel! Goede service. Mooi bedrijf!

6. juli 2026

Svar fra Lacros

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Leuk om te horen dat u onze service, het team én ons bedrijf zo waardeert.

We hopen u in de toekomst graag weer te mogen verwelkomen. Veel fietsplezier gewenst!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn super tevreden over onze…

Wij zijn super tevreden over onze Lacros S400 fietsen.
Ook over de service zijn we zeer tevreden. Onze volgende fietsen worden zeker weer Lacros!

6. juli 2026

Svar fra Lacros

Wat een geweldig compliment, hartelijk dank voor uw mooie review! Fantastisch om te lezen dat de Lacros S400 fietsen zo goed bevallen dat ze zelfs uw stadsfietsen hebben vervangen.

Ook uw mooie woorden over onze service waarderen we enorm. Het is fijn om te horen dat u zoveel plezier beleeft aan uw fietsen en dat u nu al weet dat een volgende fiets weer een Lacros zal zijn.

Wij wensen u nog heel veel mooie en comfortabele fietskilometers toe!

Topfiets

We hebben net proefritten gemaakt in Schijndel. Het personeel is zeer vriendelijk en kundig. Men neemt hier alle tijd voor de klant. En wat een fijne fietsen. Na lang wikken en wegen en proefritten maken bij andere vouwfietsbedrijven hebben we voor Lacros gekozen. We hebben vertrouwen in de beloofde service.

Svar fra Lacros

Hartelijk dank voor uw prachtige review. Wat mooi om te horen dat u na het vergelijken van verschillende vouwfietsen uiteindelijk voor Lacros heeft gekozen.

Fijn dat u onze persoonlijke benadering, de uitgebreide proefritten en het advies als prettig heeft ervaren. We vinden het belangrijk om de tijd te nemen, zodat iedereen met vertrouwen de juiste keuze kan maken.

Bedankt voor het vertrouwen in ons en onze service. We wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe fietsen en staan ook in de toekomst graag voor u klaar.

Er wordt goed geluisterd

Svar fra Lacros

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u zich gehoord voelde. We vinden het belangrijk om goed naar onze klanten te luisteren en samen tot de beste oplossing te komen.

Ik heb een fiets met 24 inch wielen

Ik heb een fiets met 24 inch wielen. Deze rijdt als een "normale" fiets, dus grote afstanden geen probleem. Zeer stabiel en handig te verstellen. Zeer krachtige motor met goede batterij. In een vreemde stad is het handig snel het zadel lager te zetten zodat je met beide benen aan de grond staat na het remmen.
Kortom, zeer tevreden. Als je daarbij de werkelijk goede service en klantvriendelijkheid opteld. Alleen maar lof.

Svar fra Lacros

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review. Geweldig om te lezen dat uw 24 inch fiets zo comfortabel en stabiel rijdt en dat u er met plezier ook langere afstanden mee aflegt.

Leuk dat u ook uw praktische ervaring deelt over het eenvoudig verstellen van het zadel. Juist dat soort gebruiksgemak maakt het fietsen in onbekende omgevingen extra prettig.

Uw complimenten over onze service en klantvriendelijkheid waarderen we enorm. Bedankt voor het vertrouwen en we wensen u nog heel veel mooie en veilige fietskilometers toe!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Onlangs 2 x de Scamper S600XL Belt…

Onlangs 2 x de Scamper S600XL Belt gekocht.
Zeer goede service - snelle levering - Goede kwaliteit.
Maar ook een nadeel: de fietsen zijn veel te duur.
Er wordt nogal gebruik gemaakt van de hoge score bij de ANWB fietstest.

12. mai 2026

Svar fra Lacros

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de fietsen, de snelle levering en onze service. We wensen u veel plezier met uw twee nieuwe Scamper S600XL Belt fietsen!

We lezen ook uw opmerking over de prijs. Daar zijn we uiteraard benieuwd naar. Mocht u willen toelichten waarom u de fiets te duur vindt, dan horen we dat graag.

De Scamper S600XL Belt is uitgerust met onder andere een middenmotor, naafversnellingen en een riemaandrijving. Daarnaast investeren we veel in onze service en garantie, zodat u ook na de aankoop op ons kunt blijven rekenen. Juist de combinatie van deze onderdelen en onze dienstverlening maakt dat wij geloven een eerlijke prijs voor deze fiets te vragen.

Desondanks waarderen we uw feedback enorm en nemen we die zeker mee. Nogmaals bedankt voor uw review en heel veel veilige en plezierige kilometers gewenst!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Altijd vriendelijk en meedenkend…

Altijd vriendelijk en meedenkend personeel. Plus adequate steun bij probleem oplossing. En hele goede service. Fam Smith. Meer dan tevreden rijden wij al jaren op onze Lacros e-bikes. Gaan ook mee op de camper. Al veel landen “befietst”.

1. juli 2026

Svar fra Lacros

Hartelijk dank voor uw mooie en loyale review. Wat geweldig om te horen dat u al jarenlang met zoveel plezier op uw Lacros e-bikes rijdt en ze zelfs meeneemt op uw camperreizen door verschillende landen.

Fijn ook dat u onze service en het meedenken van het team zo waardeert, zeker wanneer er een keer iets opgelost moet worden. Daar doen we het voor.

We wensen u nog heel veel mooie nieuwe fietstochten en avonturen toe!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Al sinds 2018 rijden wij op een Lacros…

Al sinds 2018 rijden wij op een Lacros vouwfiets. Begonnen met een Scamper en nu op een Ambling. We hebben hier een verende voorvork op laten moteren. De service is altijd geweldig.Jens en Rick en al hun collega's zijn zeer bij de klant betrokken; denken mee bij aanvullende wensen en zullen altijd proberen geen nee te verkopen. Wij hopen nog lang van deze service gebruik te mogen maken.

25. juni 2026

Svar fra Lacros

Hartelijk dank voor uw mooie en trouwe review. Wat bijzonder dat u al sinds 2018 op Lacros fietsen rijdt en inmiddels bent overgestapt van de Scamper naar de Ambling.

Fijn om te horen dat de aanpassingen, zoals de verende voorvork, goed zijn bevallen en dat u onze service als zo betrokken ervaart. We vinden het belangrijk om mee te denken en oplossingen te zoeken waar mogelijk, dus uw woorden betekenen veel voor ons team.

Dank voor uw vertrouwen door de jaren heen. We hopen u nog heel lang met plezier op uw Lacros fietsen te zien!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

I just bought a nice bike

I just bought a nice bike! The explanation was very good and friendly, all good!

26. juni 2026

Svar fra Lacros

Thank you for your review! Great to hear you’re happy with your new bike and that the explanation and service were clear and friendly.

We wish you lots of enjoyable rides!

Kind regards,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij waren bij de wit in Schijndel toen…

Wij waren bij de wit in Schijndel toen Wij de naam lacros hoorde, en tevens dat de winkel vlakbij was ,Wij hadden al een vouwfiets, maar die fietste niet lekker.
Een proefrit gemaakt aldaar en gelijk 2 gekocht die wij direct mee konden nemen.
De eerste rit in de heuvels voelde het voor mij als een miskoop,ik heb 1 lam been en kwam echt niet omhoog.
Lacros gebeld ene Pieter had ik aan de lijn deze zegde wij lossen het op.
Bijde fietsen gebracht 1 week later opgehaald, en we zijn nu helemaal blij ,elke heuvel kom ik op en de fiets fiets als een volwassen fiets.
Heel heel erg bedankt voor de goede service en de vriendelijke benadering.
Groet Jan van Steenbergen
Een zeer tevreden klant. 👍👍👍👍

5. juni 2026

Svar fra Lacros

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review. Wat fijn om te lezen dat u ons heeft weten te vinden en dat de fietsen na de aanpassing nu zo goed voor u werken, juist ook in heuvelachtig terrein.

We vinden het belangrijk dat een fiets echt past bij de gebruiker, en daarom is het mooi om te horen dat Pieter en ons team dit samen met u hebben kunnen oplossen. Uw tevredenheid en het plezier waarmee u nu fietst, daar doen we het voor.

Dank u wel voor uw vertrouwen en uw vriendelijke woorden. We wensen u nog heel veel fijne en zorgeloze fietskilometers toe!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede persoonsgerichte begeleiding bij koop en levering

Goede, gerichte adviezen en tips bij keuze model fiets en extra voorzieningen waarbij ingespeeld wordt op toekomstig gebruik, manier van vervoeren en mijn fysieke beperking daarbij. Vervolgens ook heel snel en flexibel met opleveren. Dat is niet even snel overhandigen, er wordt genoeg tijd genomen voor afstellen zadel, stuur enz en een goede instructie voor vouwen en uitvouwen, in auto tillen. Door mijn fysieke beperking kon ik dat niet allemaal op standaard manier doen. Er werd goed meegedacht en met wat tips lukt dat nu prima.

23. juni 2026

Svar fra Lacros

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review. Wat fijn om te horen dat u zich zo goed geholpen heeft gevoeld tijdens het hele traject, van de keuze van de fiets tot de aflevering.

Wij vinden het belangrijk om niet alleen naar de fiets te kijken, maar vooral naar hoe deze in de praktijk gebruikt gaat worden. Daarom is het mooi om te lezen dat het advies aansloot bij uw toekomstige gebruik, de manier van vervoeren én uw persoonlijke situatie. Extra fijn dat het dankzij het meedenken en de praktische tips nu goed lukt om de fiets te vouwen, te vervoeren en te gebruiken op een manier die voor u prettig werkt.

Wij wensen u veel comfort, vrijheid en mooie fietskilometers toe met uw nieuwe fiets. Bedankt voor het vertrouwen in Lacros!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Op onze vakantie in Frankrijk wat…

Op onze vakantie in Frankrijk wat kleine problemen. Contact gezocht met Lacross en voortreffelijk geholpen . Zelfs na sluitingstijd mailverkeer gehad.

18. mai 2026

Svar fra Lacros

Bedankt voor uw mooie review. Wat vervelend dat u tijdens uw vakantie in Frankrijk tegen wat problemen aanliep, maar fijn om te horen dat we u snel hebben kunnen helpen.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten ook onderweg op ons kunnen rekenen. Daarom doen we ons best om waar mogelijk direct mee te denken, ook als dat soms buiten de reguliere openingstijden is.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en we wensen u nog veel zorgeloze en fijne fietskilometers toe!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ik had wat problemen met mijn fiets en…

Ik had wat problemen met mijn fiets en die zijn steeds goed opgelost
Goede service!
Marjs

19. juni 2026

Svar fra Lacros

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de problemen naar tevredenheid zijn opgelost en dat u onze service waardeert.

LACROS; wat een TOP zaak met FANTASTISCHE fietsen

Ik heb afgelopen week bij Lacros een electrische vouwfiets van het type Trotter T400 gekocht. Hieromtrent had ik meermaals telefonisch contact (met Lars) Dit met allerlei vragen over de te kopen fiets en inruil van mijn huidige fiets. Steeds werd ik zeer terzake kundig en vooral klantvriendelijk te woord gestaan. Echt fantastisch zoals ik geholpen werd. Last but not least is de fiets “geweldig”, In vergelijking tot alle elektrische vouwfietsen die ik in de loop der jaren heb gehad steekt deze er op alle vlakken met kop en schouders bovenuit.
Concluderend kan ik niet anders aanbevelen dan bij deze zaak uw fiets te kopen, een absolute aanrader

17. juni 2026

Svar fra Lacros

Wat een prachtige review, hartelijk dank daarvoor. Het doet ons goed om te lezen dat u zowel voor als tijdens de aankoop zo prettig bent geholpen en dat Lars al uw vragen naar tevredenheid heeft kunnen beantwoorden.

Nog mooier is het om te horen dat de Trotter T400 uw verwachtingen heeft overtroffen en zich onderscheidt van de andere elektrische vouwfietsen die u in de loop der jaren heeft gehad. Dat is een geweldig compliment.

Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling. Wij wensen u ontzettend veel plezierige en zorgeloze kilometers toe!

Zeer vriendelijk en professioneel

Zeer vriendelijk en professioneel

11. juni 2026

Svar fra Lacros

Dank u wel voor uw review. Fijn om te horen dat u ons als vriendelijk en professioneel heeft ervaren.

Perfecte service

Perfecte service, vriendelijk personeel

11. juni 2026

Svar fra Lacros

Bedankt voor uw mooie review. Leuk om te horen dat u onze service en het team zo waardeert.

Team Lacros

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv