Scherm van carplay ging na een dag op zwart, meermaals contact gezocht en kreeg na 7(!) Maanden een nieuwe lader toegestuurd. Zijn dropshippende oplichters.
By Lisashop
Werd netjes op de hoogte gesteld wanneer ik mijn bestelling kon verwachten,helemaal met track en trace erbij! Pakket ook op de aangegeven datum ontvangen.Netjes ook mails ontvangen waar alle mogelijkh... Vis mer
Klantendienst werkt prima en heel vriendelijk. De bestelling was niet compleet en ik had dat niet direct gezien, zonder problemen is het ontbrekende onderdeel verzonden. Het enige minpunt vind ik de... Vis mer
Erg blij met mijn carplay scherm. Het komt voor dat het blijft haperen of even wegvalt, maar dit is na even resetten opgelost. Helaas is de belfunctie niet zo goed aangezien je bijna niks hoor vanuit... Vis mer
Zeer goede service
Zeer goede service, snelle correctie op een levering. Zeker een aanrader om zaken mee te doen. Compliment!!
Jullie reclames op sociale media is niet correct.
Jullie reclames op sociale media is goed. Communicatie kan veel beter.
Wat ik irritant vind is, als je een product tot 2x toe wil retourneren, dat er eerst uitgebreid word gevraagd waarom,terwijl ik dat duidelijk beschreven heb. Vervolgens komt er een mail waarin ik 33% korting aangeboden krijg, terwijl ik had aangegeven om het retour te sturen. Uiteindelijk ben ik maar akkoord gegaan met die 33% korting omdat ik geen zin had in dat heen en weer mailen. Als een product tegenvalt, kan je het volgens de wet altijd retour zenden , mits het onbeschadigd, werkend, en in originele verpakt retour gestuurd word. Jullie halen mensen over om korting aan te bieden.
Ook staat er in het filmpje, dat je het gewoon retour mag zenden als het niet aan je verwachtingen voldoet.
Ik vind dat niet netjes, en ben een beetje teleurgesteld.
Eerste scherm was helaas niet goed
Eerste scherm was helaas niet goed, maar werd snel opgepakt en goed afgehandeld. Ben zeer tevreden over het scherm en over de klant afhandeling!
we zijn er blij mee
we zijn er blij mee
goed verpakt
Pakket was zoek geraakt
Pakket was zoek geraakt. Daarna opnieuw verzonden en correct bezorgd.
Ik raad ByLisa aan voor aankopen
Ondanks dat ik 2 schermen bestelde recht voor de feestdagen, kwam het super snel binnen! En ik ben zo ontzettend blij met het product! Een zuignap met plakrand zodat hij overal blijft plakken en super easy om in te stellen. Via iPhone is het 1 druk op de knop op je telefoon. En Android is iets meer werk maar nogsteeds super makkelijk! Ik en mijn moeder zijn er blij mee!
Goede supprt na probleempje
Ik had een probleempje met de bevestiging van de Carplay Display, Anne van het support team heeft dit op een uitstekende wijze voor mij opgelost, niets was teveel.
Prima service
Geweldig apparaat met veel…
Geweldig apparaat met veel gebruikersgemak.
Een klein minpunt is dat t geluid van een telefoongesprek via de autospeakers erg zacht is. Je moet de radio dan vol open zetten.
Prima service en erg goed product.
Prima service, werd goed op de hoogte gehouden. Carplay werkt uitstekend en binnen de aangegeven tijd geleverd.
Perfect meer hoef ik niet te zeggen.
De service is vriendelijk en goed en het product is perfect. Goede kwaliteit en makkelijk te installeren. Zeker een aanrader.
Alles top!
Snel geleverd. Kwaliteit prima, zoals omschreven.
Installatie was echt een fluitje van een cent.
Alles zoals in de reclame werd gezegd.
De klantenservice is prima
De klantenservice is prima.
Maar de Apple CarPlay gaat niet automatisch uit, dus je moet de stekker er steeds uithalen.
En de achteruitrijcamera is niet zo makkelijk aan te sluiten. Ons is het i.i.g. niet gelukt. Dus gaat retour.
De dongle voor draadloos Apple CarPlay (voor andere auto) die werkt prima en eenvoudig.