Aguni

Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Update: uiteindelijk gevonden en de trui zelf is mooi. Geweldig idee voor vaderdag. Nu nog steeds niet ontvangen. Weken gewacht, meerdere keren gemaild. Volgens Aguni vorige week bij een “buur” be... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Teleurstellende ervaring – slechte kwaliteit en geen reactie op klacht Ik heb een T-shirt besteld bij Gundi met een eigen ontwerp. Op de website zag de bedrukking er mooi en subtiel uit, maa... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Doen alsof ze zelf producten personaliseren, komt gewoon van Ali of iets vergelijkbaars. Zending komt of niet binnen of over maanden, zeker niet binnen de Max van 8 dagen die ze noemen. Tip voor ieder... Vis mer

Kontaktopplysninger

Alle anmeldelser

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

NIET BESTELLEN

Ik heb nog steeds niks ontvangen en de track en trace werkt niet. Het zou nog steeds ergens in het buitenland zijn, maar voor vaderdag al besteld.

28. juli 2025

Ervaring is zeer slecht

Ervaring is zeer slecht. Voor vaderdag besteld na 3 maanden ontvangen. Ik had een trui in maatje L genomen wat niet goed was. heb gemaild of ze de maat konden veranderen wat niet meer kon. Na die mail reageerde ze echt een maand niet. Maar uiteindelijk ben k met vakantie gegaan en ik heb ze het pakketje maar in de tuin laten gooien. Na een maand vakantie opende ik het en wat stond er op een XXL dat was gelukkig goed verkeerd gegaan🤣 wel … als je een maat s besteld en een xxl binnen krijgt na maanden. Maar goed. Het is echt een hele mooie trui met een mooie geborduurde foto van ons gelukkig is dat goed gegaan. En iedereen vind hem super mooi als ze vragen waar ik hem heb besteld zeg ik doe maar niet! Heel jammer van de lange verzendtijd en de communicatie.

31. juli 2025

Slechte service

Heb een TwistCore Pro | Waist training disc gekocht maar hij werkt niet goed.heb al meerdere malen een mail gestuurd maar krijg geen antwoord meer. Eerst reageerde ze mog wel maar nadat hij helemaal niet goed werkte heb ik niks meer gehoord.

6. juli 2025

Teleurstellende ervaring

Teleurstellende ervaring – slechte kwaliteit en geen reactie op klacht

Ik heb een T-shirt besteld bij Gundi met een eigen ontwerp. Op de website zag de bedrukking er mooi en subtiel uit, maar het ontvangen product had een dikke, grove print die totaal niet overeenkomt met wat werd gepresenteerd. Daarnaast duurde de levering bijna vier weken, terwijl een veel kortere levertijd werd beloofd.

Ik heb hierover meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice, inclusief het meesturen van duidelijke foto’s. Ondanks herhaalde verzoeken en vriendelijke herinneringen heb ik nooit een inhoudelijke reactie of oplossing ontvangen. De communicatie is traag en ontwijkend.

Erg jammer, want ik had gehoopt op een positieve ervaring. Helaas voel ik me nu als klant niet serieus genomen. Ik zou hier dan ook niet opnieuw bestellen.

7. juli 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Geweldig idee voor vaderdag.

Update: uiteindelijk gevonden en de trui zelf is mooi.

Geweldig idee voor vaderdag. Nu nog steeds niet ontvangen. Weken gewacht, meerdere keren gemaild. Volgens Aguni vorige week bij een “buur” bezorgd maar die weten van niks (en ik kan moeilijk honderden deuren langs). Waardeloos dus en krijg geen reactie op mijn vraag op welk nummer het dan is bezorgd, maar advies om rond te vragen..

9. juli 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Op 5 juni 2025 een bestelling geplaatst…

Op 5 juni 2025 een bestelling geplaatst bij dit bedrijf voor vaderdag. Tot op de dag van vandaag nog niks ontvangen… Meerdere keren contact gezocht met het bedrijf via de mail en middels de chat op hun website. Hier krijg ik geen reactie op terug. Ben er echt helemaal klaar mee. Echt onbeschoft! Ben bang dat ik mijn geld kwijt ben. Ik zou hier niks bestellen! Erg slechte service!

9. juli 2025

SCAM!

If I could, I would give an even worse review. I feel completely scammed by Aguni. Purchased a father`s day personalized t-shirt that not only took a month to arrive but the print in the t-shirt is not even close to the picture I sent to be used for the print. They have used a standard whatever print and just sent me like this. I feel even embarrassed of the thought of giving this present to my husband.

5. juli 2025

23 mei besteld, 7 juli nog steeds niks

23 mei besteld voor vaderdag en nog steeds niks. Contact krijgen is ook een drama. Ik houd mijn hart vast voor de kwaliteit. Het is die 41 euro voor mij nu al niet meer waard. Zeker omdat vaderdag al een tijdje geleden was.

7. juli 2025

This is just a SCAM

This is just a SCAM! I ordered a personalised hoodie from them thinking it was an Amsterdam brand... I received it 4 weeks later from China and the quality is so poor that you shouldn't be able to sell that! Since then I am contacting the customer service but no answer. Really sad!

15. juni 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Product wordt gemaakt in China en het eindresultaat is lelijk

Product wordt gemaakt in China, de levering duurt daardoor heel lang.
Op de site wordt de indruk gewekt dat product in Amsterdam gepersonaliseerd wordt. Daarnaast is het eindresultaat van slechte kwaliteit en ronduit lelijk geworden. Lijkt in het niets op de voorbeelden die op de site worden gegeven.

1. juli 2025

Zeer slecht

Zeer slecht, ten eerste wat ze beweren 24/7 bereikbaar zijn klopt niet alleen via de mail. Heb ik eindelijk dus net mijn pakketje binnen werkt het niet die airkoeler. Vervolgens lees ik dat je het wel kan retourneren maar kosten voor jezelf zijn en adres in China. Deze grap heeft mij meer gekost dan dat ik er plezier van heb gehad. Ik bestel hier nooit weer iets, weg 30 euro.

Zie onderstaande retour. Alles in het Nederlands en hoe kunnen ze dat daar dan lezen en verwerken. Werkelijk waar dit slaat helemaal nergens op.
========================================
Retourformulier Aguni
Als je niet tevreden bent over de door jou bestelde artikelen dan heb je de
mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Stuur
het ingevulde retourformulier samen met de factuur mee met de zending.
Indien dit formulier niet volledig isingevuld kunnen we de retouraanvraag
niet in behandeling nemen.
Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of
omruiling moet het teruggestuurde product in originele staat en voorzien
van labels en etiketten geretourneerd worden. Het product mag geen
gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde
artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reedszijn
gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.
Een retourzending dient te zijn voorzien van track & trace code. De
verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.
Retouradres:
Naam bedrijf: Liu Changxing
Adres: No. 2 freight elevator on the west side of the 3rd floor, upstairs, Yuantong
Express, No. 409, , Suxi Yiwu Town
o Omruilen voor nieuw exemplaar
o Geld terugstorten op rekeningnummer (IBAN):

2. juli 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Leuke hoodie, duurde wel lang

Oke, het duurde een paar weken langer dan op de site staat. Maar ik heb de gepersonaliseerde hoodie wel netjes ontvangen en het ziet er ook goed uit. Ik ontving ook netjes een track en trace. Inderdaad wel misleidend dat er Aguni Amsterdam staat, terwijl het rechtstreeks uit China komt.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Na het lezen van de reviews

Na het lezen van de reviews op trustpiloot had ik lichte paniek. Normaal controleer ik altijd alles en deze keer niet.
Ik heb gemaild en kreeg direct mail terug dat de bestelling (voor vaderdag) helaas niet bijtijds zou worden verzonden vanwege de drukte. Ik had inmiddels in mijn hoofd dat die hele bestelling nooit zou binnenkomen dus het een beetje overgegeven. Ineens kreeg ik einde vorige week een bestelling update en daarna volgende heel snel de volgende en vandaag lag het pakketje dan eindelijk voor de deur. Het heeft 3,5 week geduurd maar ach allang blij dat me geld niet helemaal had weg gegooid. Kwaliteit voel een beetje matig en de uitwerking is wat minder als verwacht maar het gaat dan maar even om de gedachten. Ik weet niet of ik hier weer snel zou bestellen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik had beter moeten weten.

Bestelling (bijna 1 maand geleden) geplaatst en tot heden niks binnen. Ik ben benieuwd of ik, net als alle anderen, het alsnog ga ontvangen. Tot die tijd ben ik zeer negatief en sla ik mezelf op mijn kop dat ik hier ingetrapt ben.

6 juni besteld nog steeds niks binnen

6 juni besteld nog steeds niks binnen en op geen enkele manier contact te krijgen met ze. Erg frustrerend en teleurstellend!

Inmiddels is het 14 juni en nog steeds heb ik mijn bestelling niet binnen. Nog steeds op geen enkele manier contact te krijgen met ze.

28. juni 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Hele lange levertijd, mooi t-shirt

Ik had een gepersonaliseerd t-shirt besteld, het kwam alleen niet binnen op de aangegeven datum maar veel later. Ik was bang dat ik het niet meer zou ontvangen, maar gelukkig wel ontvangen en het ziet er mooi uit. Komt inderdaad uit China, maar wat niet;-)

27. juni 2025

Heel jammer

Heel jammer. Eerst 2,5 week gewacht tot het binnen was. Besteld voor vaderdag. Vervolgens komt de trui eindelijk binnen staat er een heel ander gezin op. Totaal andere foto. Wil ik het retour sturen, zijn de kosten voor mijzelf. Voortaan maar eerst revieuws lezen, want dit is 3x niks.

26. juni 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Mooi product! Levering duurde alleen lang.

Zoals ik wel vaker de fout heb gemaakt om eerst een bestelling te plaatsen, voordat ik de revieuws gelezen had. Baalde ik al helemaal toen ik na de betaling de reviews op deze pagina las. Heb direct een mail gestuurd en kreeg hier heel snel antwoord op, helaas inderdaad niet de afgesproken levertijd want hij kwam veel later aan. Maar het product is heel mooi! En ja.. wat komt tegenwoordig niet uit China? Als dat dan t enige probleem is. Het is in ieder geval netjes binnen gekomen en helemaal zoals ik verwacht had!

25. juni 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv