BlueAirco

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dit zijn grote oplichters, ga hiermee niet in zee...!!! Ze hebben een geïmporteerde airco uit Italië geplaatst, eerst verkeerd aangesloten wat na 3 maanden pas verholpen werd en na 10 maanden deed de... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn een zeer blije klant van Blue Airco, Wij hebben al een paar projecten aan hun overgedragen in onze vakantie huizen, deze week hebben hun de 31e vakantie huis bij ons op het park voo... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

TOP!!! Blue airco ten eerste bedank voor de goede service die we hebben gehad ik heb ik mijn nieuwbouw woning twee airco’s laten installeren het personeel was heel vriendelijk en netjes ze hebben al... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Erg teleurstellende ervaring met Blue Airco In december 2024 hebben wij op verzoek van Blue Airco snel en vakkundig de webhosting en het onderhoud van hun website overgenomen. Vanaf het begin s... Vis mer

Kontaktopplysninger

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

De gene die het heb gemonteerd heb het…

De gene die het heb gemonteerd heb het niet alleen niet netjes gedaan maar ook een ravage van mijn vliering gemaakt.in september geplaatst .en nu ook lekt de binnen unit .en krijg geen gehoor van vincent en ap wordt niet gelezen en mail bestaat niet meer.zit nu met probleem.6jaar garantie?

6. juli 2025

This company is a scam

I had an air conditioner installed by BlueAirco in January 2024. After just 6 months, it developed a leakage, which they fixed after some delay. However, after 12 months, the unit completely stopped working. I’ve tried contacting BlueAirco multiple times via phone, their website, and social media, but received no response whatsoever. The lack of customer service and accountability is unacceptable, especially for such an expensive investment. I strongly advise others to avoid this company.

1. januar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vorige jaar airco laten plaatsen .

Vorige jaar airco laten plaatsen .
Geeft problemen aan .
Contact gezocht via telefoon krijgen te horen dat de airco niet door hun is geplaatst was . Terwijl er bewijs is .via app laten weten dat er problemen zijn ook verder geen gehoor .
Denk der over na om hoger op te zoeken . Wat een ... bedrijf

14. august 2024

Dit zijn grote oplichters

Dit zijn grote oplichters, ga hiermee niet in zee...!!!
Ze hebben een geïmporteerde airco uit Italië geplaatst, eerst verkeerd aangesloten wat na 3 maanden pas verholpen werd en na 10 maanden deed de airco niets meer... geven garantie van 6 jaar, maar nu geven ze niet thuis naar herhaaldelijk mailen, telefoon wordt niet opgenomen.

10. april 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Erg teleurstellende ervaring met Blue…

Erg teleurstellende ervaring met Blue Airco

In december 2024 hebben wij op verzoek van Blue Airco snel en vakkundig de webhosting en het onderhoud van hun website overgenomen. Vanaf het begin stonden we altijd voor ze klaar en hebben we onze diensten geleverd zoals afgesproken. Helaas blijkt het contact volledig stil te liggen. Facturen blijven onbetaald en er wordt simpelweg niet gereageerd op telefoontjes of e-mails. Dit is niet hoe je zaken doet.

Als iemand weet wat er aan de hand is met Blue Airco, hoor ik het graag. Blue Airco, als jullie dit lezen: reageer en los dit aub op.

Rick van Websitetoday.

5. mars 2025

frustratie,s en papieren garantie

hallo,sinds zeven maanden een airco gekocht en eigenlijk drie maanden intensief gebruikt met veel problemen. al vier keer geweest maar niks opgelost.
hadden de airco op vier stenen gezet en heb aangegeven hier moeite mee te hebben. afspraak gemaakt en hebben hem aan aan de muur gemaakt zo als het hoort.de problemen die ik hiervoor had zijn niet opgelost maar krijg er nieuwe problemen bij.
aan gegeven dat de blower bij opstarten airco een paar keer uit valt. monteur gekomen loopt eerste instantie naar de airco niet wetende wat hij doet komt even later binnen om het systeem te testen.tot mijn grote verbazing valt de blower dit keer niet uit [ weet niet wat hij buiten gedaan heeft]. maar is voordurend met zijn baas in contact blijkt 3 min later een rekening van 179 euro voorrijkosten van twee dagen per email binnen te komen.heb aan gegeven dat ik niet betaal omdat ik het gevoel heb er ingeluist te worden door zijn baas. zijn baas bedreigt me met een incassobedrijf als ik mijn vorige review niet verwijder, heb het helaas gedaan stom van me .
volgende dag airco gestart 4 keer blower uitval na ongeveer twee uur blijft de blower doorgaan weer gemeld het probleem vrijdag zou hij bellen voor een afspraak.niet gebeld.
vele malen gehoord wij lossen het op , geven aan als ik de airco opstart de airco op 28 graden moet zetten ander bedrijf gebeld en vind heel vreemd deze uitspraak.verder heb ik geconstateerd dat de binnen unit condens afvoer slang gelijk staat met de aanvoer lucht van de airco. waarschijnlijk zuigt hij de condens water zo de airco in,de afvoer slang hoort onder de airco te zitten . vandaar ik met zoveel problemen zit.
helaas kan er geen foto,s bij gestuurt worden voor de knullige afwerking.de vakkundigheid van deze monteur heb ik sterk mijn twijfels over.
dit bedrijf sinds 17 maart 2024 gestart hadden hiervoor nog twee gelijkwaardige bedrijven gehad wie weet kunnen we straks in de rij staan bij de curator
weg garantie?

18. januar 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn een zeer blije klant van Blue…

Wij zijn een zeer blije klant van Blue Airco,

Wij hebben al een paar projecten aan hun overgedragen in onze vakantie huizen, deze week hebben hun de 31e vakantie huis bij ons op het park voorzien van airco’s.

Een fijne samenwerking met een zeer goede band, aangezien het een familie bedrijf is behandelen ze ons ook als familie.

Gelijk een afspraak gemaakt voor nog 18 huisjes.

In een woord een top bedrijf!

25. november 2024

Beste,

Bedankt voor u 5 sterren beoordeling daar doen wij het voor!

Wij zijn ook blij met u als klant, en met u gastvrijheid en natuurlijk met het mooie huisje waar onze installateurs mochten overnachten tijdens de werkzaamheden.

Wij kijken weer uit naar onze volgende klus bij u,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer vriendelijke monteur en goede…

Zeer vriendelijke monteur en goede airco voor een goede prijs

27. september 2024

Beste Familie Appelhof,

bedankt voor u 5 sterren beoordeling, daar doen we het voor!

Wij wensen u een hele fijne klimaat toe het gehele jaar door,

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Zeer tevreden

Twee airco’s laten plaatsen door bleu airco, zeer tevreden, afspraken goed nagekomen,vriendelijke mensen en vakkundig geplaatst!

18. oktober 2024

Beste,

bedankt voor u 4 sterren beoordeling, wij willen u een fijne klimaat wensen, en bedankt voor het kiezen voor Blue Airco.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Recent is bij ons dPrima sercice en plaatsing

Recent is bij ons de airco in de woonkamer geplaatst. De airco werkt prima en de installatie is goed verlopen. Hadden een klein puntje maar ook dat is netjes opgelost. Wij zijn er super tevreden mee! Bedankt Blue Airco.
Familie Priems / Lukassen

1. oktober 2024

Goedemorgen Familie Priems / Lukassen,

bedankt voor u 5 sterren beoordeling, daar doen wij het voor!

Wij wensen u nog heel veel koel en warmte plezier!

Waardeloos geinstalleerde airco's

Zelfde bedrijf als Airco lijn, Airco Triple. Ik heb hierheen split airco systeem gekocht van Daikin, buitenlands model bleek later. Installatie niet vlekkeloos verlopen. Ik zit nu met twee niet werkende airco’s van €4700.

januari 2024 Blue- Airco:
Zodra de sensor binnen is, zullen we een afspraak maken met u om deze bij u te komen installeren.

7 mei 2024: Nooit meer iets vernomen.....

4-09-24: Eindelijk een goed bedrijf over de vloer gehad, Service Controls uit Loenen. Zij hebben het systeem en de aansluiting nagekeken, bleek dat de bekabeling van de binnenunits verkeerd was aangesloten, waardoor er steeds een storing ontstond...

Blue Airco... prutswerk!

4. september 2024

Beste Emiel Bosman,

dit is totaal niet waar wat u nu allemaal verwoord, wij hebben u 100 keer gezegd dat wij het heel graag met u op willen lossen, dat de temperatuursensor kapot is gegaan is u eigen fout, wij moesten hem van u op dat stroompunt aansluiten u moet wel eerlijk zijn! Wij hadden de temperatuursensors besteld voor u en zelfs binnen, maar u wou niet geholpen worden en u geeft ons de schuld van u eigen fout, wij hadden u duidelijk gezegd wij kunnen het wel op dat stroompunt aansluiten maar op u eigen verantwoording en dan toch ons de schuld geven is onterecht! Maar goed als u zich bij deze review goed voelt moet u dat fijn doen wij weten zelf wel beter, we hebben het u honderd keer gezegd maar u wou het zo en nu is het onze fout prima joh u geniet denk ik van slechte publiciteit dat zegt meer over u dan over ons.

En even daarbij doe eerst goed u huiswerk voordat je wat zegt, want Airco Lijn is nooit van ons geweest nog niet misschien!

een heel fijn negatief leven gewenst!

Heldere uitleg

Heldere uitleg, goede communicatie wat wel en niet kan
Denken goed met je mee
Alles netjes geplaatst voor een prima prijs

25. juli 2024

bedankt voor u 5sterren beoordeling, daar doen wij het voor!

Bedankt voor u vertrouwen in ons, en wij wensen u een hele fijne klimaat toe het gehele jaar door!

Vandaag is de monteur bij ons geweest,

Vandaag is de monteur bij ons geweest,
Die heeft op zolder en in de woonkamer een airco geplaatst wij zijn er super tevreden mee! Bedankt Blue Airco voor de goede en snelle service, wij gaan jullie zeker aanraden.
Familie Van Boxtel

2. juli 2024

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hoi wij zijn zeer tevreden over dit…

Hoi wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf na diverse mails en telefoontjes naar diverse bedrijven hebben wij gekozen voor blue airco goed advies en goede uitleg zeer goede afwerking ze hebben kwaliteit geleverd aan rader !!

7. mai 2024

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeker een dikke 10 voor dit airco…

Zeker een dikke 10 voor dit airco bedrijf netjes afgewerkt schoon op geleverd goede uit leg over de airco functies blue airco is zeker een aan rader 👌

24. juli 2024

Great

Great
This company did a very good job, the service was perfect and just how it needs to be, they left everything clean behind

1. juli 2024

Svar fra BlueAirco

Thank you for your'e feedback, whe wish you a pleassure tempareture,
Friendly Regartz Blue Airco.

Airco was top

Airco was top!
Hele goede kwaliteit en heb er geen spijt van. De Airco doet het super goed!

8. juni 2024

Mvg Team Blue Airco.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv