Scherm van carplay ging na een dag op zwart, meermaals contact gezocht en kreeg na 7(!) Maanden een nieuwe lader toegestuurd. Zijn dropshippende oplichters.
By Lisashop
Se hva andre synes
Werd netjes op de hoogte gesteld wanneer ik mijn bestelling kon verwachten,helemaal met track en trace erbij! Pakket ook op de aangegeven datum ontvangen.Netjes ook mails ontvangen waar alle mogelijkh... Vis mer
Klantendienst werkt prima en heel vriendelijk. De bestelling was niet compleet en ik had dat niet direct gezien, zonder problemen is het ontbrekende onderdeel verzonden. Het enige minpunt vind ik de... Vis mer
Erg blij met mijn carplay scherm. Het komt voor dat het blijft haperen of even wegvalt, maar dit is na even resetten opgelost. Helaas is de belfunctie niet zo goed aangezien je bijna niks hoor vanuit... Vis mer
Scherm slechte kwaliteit - onmogelijk om retour te sturen.
Mijn vriend heeft ong 1 a 1,5maand geleden het Carplay scherm besteld. Na 2 weken werd deze zogezegd concactloos geleverd door Colis Privé om 23u savonds. Absoluut onmogelijk, na bij al onze buren navraag te hebben gedaan en alles te hebben gecontroleerd etc is het pakket gewoon niet geleverd. Na daarna contact op te hebben genomen met de shop en de bezorgfirma stonden ze hier 2 dagen opeens tóch met het scherm dat contactloos geleverd zou zijn om 19u savonds. Eens het scherm geïnstalleerd bleek dit toch niet te voldoen naar verwachting, enorm traag reactie vermogen, slecht geluid noem maar op. Onze fm transmitter en gsm houder van 30€ in totaal doen beter z'n werk. Wanneer we dan een mailtje sturen voor retour krijgen we een adres aan de andere kant van de wereld, en moeten we minstens 40€ verzendkosten betalen. Alle begrip dat dit op eigen kosten is, maar we verwachten dat we dit moeten verzenden naar Nederland, en niet naar China of Bangladesh of van waar het ook komt. Enorm teleurgesteld in deze gang van zaken, dit soort 'misleidende' praktijken zou verboden moeten worden. Of 100€ in de vuilbak, is 40€ verzendkosten. Hoe dan ook triestig.
Heel blij
Ik werd op de hoogte gehouden, pakketje kwam op tijd toe en het is mooi en goeie kwaliteit
Perfecte auto speler vlugge levering
Het bedrijf is goed in de verkoop.
Het bedrijf is goed in de verkoop.
Maar mocht je door welke oorzaak dan ook het item terug te sturen dan kom je voor een nare verrassing.
Het retour sturen is duurder dan het item heeft gekost.
Ik ben heel tevreden over de levering…
Ik ben heel tevreden over de levering lekker vlot en ook van goede kwaliteit.
Fijne snelle levering
Fijne snelle levering, maar overload aan emails om de status te bespreken. Soms wel 4 op een dag.
Had laatst een vraag gesteld over de…
Had laatst een vraag gesteld over de plakstrip voor montage op het dashboard, wanneer deze los zou laten door temperatuurinvloeden zou het makkelijk zijn om een extra montage plakstrip mee te leveren om de beugel weer vast te zetten. Vg
Gekochte product werkt goed maaar!
Gekochte product werkt goed. Helaas jammer dat hetzelfde carplay scherm op aliexpress 100 euro goedkoper is dan hier. En de levertijd ook binnen en paar dagen is..
Dropshipping 🙄
Carplay besteld
Carplay besteld. Goed product en de service is erg goed.
Super blij met mijn CarPlay mooie…
Super blij met mijn CarPlay mooie scherm groot en duidelijk makkelijk aan te sluiten
Kwaliteit valt tegen
Kwaliteit valt een beetje tegen. Helaas, komt uit China. Als ik dat had geweten, had ik het niet besteld. Vandaar het lange wachten erop.
Mooie goede carplay via dit bedrijf…
Mooie goede carplay via dit bedrijf besteld je word over al vriendelijk van op de hoogte gehouden wat de status is van je bestelling en levering
Lange levertijden …
Ik vond dat we wel erg lang moesten wachten op onze bestelling. Wel kregen we veel mailtjes met uw bestelling is onderweg.
De producht en de levering was heel…snel
De product en de levering was heel goed ik was heel tervreden 💓
Prima
Goede service denken met je mee en zoeken samen naar een oplossing. Helaas heb ik alleen geen aux ingang dus eigenlijk heb ik hier nog niks aan.
Nadeel vind ik wel dat je wordt overladen met mailtjes.
Zeer tevreden
Snelle verzending en kwalitatief goed materiaal makkelijk in gebruik 🥰
Het product (houten familiefeestjes met…
Het product (houten familiefeestjes met naam) dat ik ontvangen had zag er op de afbeelding wel iets mooier afgewerkt uit dan in werkelijkheid!
Het was wel acceptabel!
Ik ben tevreden met mijn aankoop
Ik ben tevreden met mijn aankoop! Goeie kwaliteit en was snel bezorgd.
Top product
Makkelijke site, goede sevice en snelle levering. Top apparaat! Heel blij met 'n aankoop.
Goede communicatie met de…
Goede communicatie met de klantenservice. Pakketje kwam aan met het gewenste product. Ik raad dit bedrijf zeker aan! 😃
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.