Wat een geweldige service van Sajet en z’n collega . Zij hebben alle mogelijke moeite gedaan om de badkraan weer functioneel te maken . Ze denken in oplossingen en komen deze ook na. Al heb ik nooit z... Vis mer
Se hva andre synes
Wij zijn fijn geholpen en goed geadviseerd in de winkel in Almere. Ze namen er de tijd voor. Heb je achteraf nog een vraag, dan helpen ze je zeer vlot. Zowel telefonisch als via de mail zijn ze goed b... Vis mer
Szuper padlót kaptam hihetetlen ólcsón. Az eladó Jossie kiszállitotta, és segitett behordani a raktárba. Mindezt ingyen. Nagyon kedves, és barátságos volt. Csak ajánlani tudom a céget. I got a super... Vis mer
Wij hebben bij Budget Store een prachtige walvisgraat PVC-vloer laten leggen op de begane grond en laminaat op de verdiepingen. Vanaf het eerste moment zijn we vriendelijk geholpen. Het is dui... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Budget Floorstore, kwaliteit voor elk budget Wij zijn Budget Floorstore, een no nonsens familie bedrijf en dé specialist in Noord Holland en Flevoland. Met een gedreven team adviseren, verkopen en installeren wij vloeren en vloerbedekking. Hierbij staat een persoonlijke, pragmatische en klantgerichte houding voorop. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze voor een vloer die past bij uw wensen en waar u jaren van zult genieten. Uiteraard voor een juiste prijs in combinatie met top kwaliteit en persoonlijke service. Nieuwsgierig geworden? Kom langs in één van onze filialen voor een passend advies, of stuur een e-mail met uw wensen voor een op maat gemaakte offerte.
Kontaktopplysninger
Sniep 24, 1112AH, DIEMEN, Nederland
- 020 637 33 03
- diemen@budgetfloorstore.nl
- budgetfloorstore.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Brent en zijn collega's hebben ons…
Brent en zijn collega's hebben ons vakkundig en zeer goed geholpen met het kiezen van de vloer tot het leggen en de afterservice daarvan. In een woord top! Leon en zijn collega die de vloer hebben gelegd zijn ook toppers. Heel veel dank!
Top service!
De eerste x dat ik binnen kwam ging ik even globaal kijken naar het aanbod en ben ik gelijk enorm goed geholpen door een hele aardige dame met eerlijk advies. De service was top! De tweede x (maanden later) dat ik in de winkel kwam had mevrouw zelfs alles onthouden van ons vorige gesprek! Ook bij het ophalen van de bestelling werd er snel en secuur geholpen alles in te laden. Wonderbaarlijke ervaring en oprecht hele goede service. Ik ben ook meer dan tevreden met mijn PVC vloer!
Fantastische service
Vanaf het eerste contactmoment tot de oplevering zijn wij enorm tevreden over de service en kwaliteit. De communicatie was duidelijk, afspraken werden netjes nagekomen en er werd echt meegedacht.
Het team werkte snel, nauwkeurig en met zichtbaar vakmanschap. De pvc-vloer ligt er prachtig in: strak, egaal en met perfecte afwerking langs de randen en plinten. Ook de voorbereiding van de ondervloer werd zorgvuldig uitgevoerd, wat duidelijk terug te zien is in het eindresultaat.
Daarnaast lieten ze alles schoon en netjes achter, wat wij enorm waarderen. Wij genieten elke dag van onze nieuwe vloer en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid.
Een topervaring van begin tot eind!
Een prachtige vloer gescoord bij budget…
Een prachtige vloer gescoord bij budget floors Almere.
Een zeer goede en vooral mooie kwaliteit!
En zeer deskundig en snel gelegd door Martijn!
Zeer aan te bevelen !
Prachtige vloer en top service
We zijn heel erg goed geholpen door Tamara in de Budget Floor store Diemen. Zij heeft ons heel goed meegenomen in het maken van de juiste keuze van vloersoort, kleur en materiaal.
Wij zijn heel blij met het resultaat.
Op de valreep ook nog de trapbekleding meegenomen en ook daar zijn wij heel tevreden over.
Pvc vloer is heel mooi
Ben heel blij met mijn pvc vloer in appartement. Heel vriendelijk familie bedrijf dat met je meedenkt.Jarno kwam gelijk met oplossing voor bezorgen vloer. De vloer is super strak gelegd door Leon. Hulde voor die man.
Ik was lang op zoek naar een mooie…
Ik was lang op zoek naar een mooie vloer, en bij Budget Floor had ik meteen gevonden wat ik zocht. De medewerkers waren heel vriendelijk en vakkundig. Mocht ik ooit weer een vloer nodig hebben dan ga ik meteen naar Budget Floor 😁
Top service
Ik ben ontzettend tevreden over de service die ik heb ontvangen bij Budget Floorstore Almere. Bij binnenkomst werd ik meteen geholpen door een medewerker die vriendelijk, professioneel was en echt met mij meedacht. De medewerker nam de tijd om samen de juiste vloer te kiezen die perfect past bij mijn interieur en binnen mijn budget viel.
Alles werd netjes uitgelegd en er werd meegedacht over praktische oplossingen.
Room4More.nl wil kwaliteit voor goede prijs en dat krijg je bij Budget Floor
Voor een klant waarvoor ik het interieur heb ontworpen, koos ik de walvisgraat parketvloer van Budget Floor Service. Het eindresultaat was zó mooi dat ik ook met mijn volgende klant daarheen ben gegaan.
De service is vriendelijk, de afwerking prachtig, en alles wordt met zorg geregeld. Ik weet dat ik mijn klanten met een gerust hart naar Budget Floor Service kan doorverwijzen! Dankjewel Tamara!
Budgetfloor Diemen,
Budgetfloor Diemen,
Klantvriendelijke mensen, staan open voor al je vragen en luisteren naar jouw wensen.
Mooie vloer en geweldige service
Wij zijn ontzetten blij met de vloer én service van Budget Floorstore en in het bijzonder van Jarno. Vanaf het moment dat we de winkel instapten, zijn we door Jarno geholpen in het uitkiezen van de vloer. Hij kwam met goede adviezen en nam uitgebreid de tijd voor ons. Er is een ruim aanbod aan verschillende soorten vloeren en de prijs is, zoals de naam al doet vermoeden, budget vriendelijk.
Wij liepen tijdens onze verbouwing tegen wat problemen aan die vertraging veroorzaakten. Door het team van Budget Floorstore werd goed meegedacht in een oplossing en zo werd onze vloer toch nog op tijd geleverd voor het plaatsen van de keuken. Wat eerst een stressvolle situatie was, werd nu binnen een paar uur erg fijn opgelost.
Wat het bedrijf siert, is de persoonlijke benadering. HIerdoor voel je je als klant gehoord en daarmee ook uitstekend geholpen.
Bij budget floor in Almere mooie donker…
Bij budget floor in Almere mooie donker bruine laminaat gekocht . Zeer vriendelijk personeel denkt met je mee ook de levertijd verandering geen enkel probleem
Mooie vloer gehele bovenverdieping ligt de vloer . Super bedankt voor de service
Familiebedrijf dat je omarmt!
Korte inleiding: vanwege een lek in het riool moest mijn keukenvloer eruit. Zoiets komt altijd ongelegen, zeker met een parttime baan. Helemaal klaar met de situatie en gezien mijn budget besloot ik om vinyl erin te plaatsen. Goed waterdicht en betaalbaar. Maar.....de keuken is gekoppeld aan de eetkamer, waar nog steeds laminaat ligt en wat vóór alle ellende begon, doorliep tot in de keuken. En de hal. En de woonkamer. En het liefst wil ik dat weer.
Het was zondag; ik wilde me gaan oriënteren en zag dat er in Almere een 'vloerboer' open was. Een andere dan Budgetfloorstore overigens. Daar werd ik toch weer geprikkeld door het idee van laminaat. De verkoper maakte een offerte zodat ik een beeld kreeg hoe en wat er allemaal bij komt kijken. In gedachten liep ik de winkel uit en stuitte op....Budgetfloorstore! 10 meter verder. Als een kind in een snoepwinkel liep ik rond, wat een keuze aan vloeren! De vriendelijke medewerker maakte me wegwijs en voordat ik het wist was ik in mijn overenthousiasme een aanbetaling aan het doen en liep met een rekening de deur uit. Ik werd totaal meegesleept door de vrijgekomen dopamine! Eenmaal thuis viel het kwartje. Na 2 nachten slecht tot niet slapen besloot ik, midden in de nacht, om de situatie voor te leggen aan Budgetfloorstore, en dat het verstandiger zou zijn het te annuleren. Ik ging naar de website en las over wat ik had gestart met mijn aanbetaling. De medewerker had mij niet verteld dat annuleren dan niet mogelijk is, niet uit onkunde, maar hij zag natuurlijk hoe blij ik was een dacht dat het een gesloten deal was. Ook las ik een prachtig stuk over hoe het bedrijf is ontstaan als familiebedrijf. Met foto's van de familie. En dat de zonen zich bij hun ouders hebben gevoegd. Goede uitstraling en allemaal een mooi koppie. Leuk jong vitaal gezin! Mijn maag draaide zich om, want de Baas, Jos, zou die ochtend komen meten en ik had het niet meer van ellende. Ik dacht: hoe moet ik het zeggen? Normaal gesproken val ik niet snel stil, maar nu voelde ik me helemaal stil van binnen.
De ochtend verstreek. Geen Jos. Zouden ze mijn mail hebben gelezen? Maagomdraaïing. De klok tikte door en ik moést de deur uit, maar moest ook wachten op Jos natuurlijk. Toen het echt tijd was om te vertrekken raapte ik alle moed bij elkaar en besloot te bellen. Ik kon Jos niet voor een gesloten deur laten staan! Zoon Brent (ook zo'n leuke naam) nam op. Met een vriendelijke en begripvolle toon zei hij dat hij de mail had gezien en dat het al was afgeblazen. Geen zorgen. Hoe hij het tegen me zei was zo ontzettend lief en warm, en bijna ook logisch voor hem en zijn familie om me te helpen, ik dacht: wauw.... hier stroomt warm bloed door de aderen. Dit is écht vanuit een familiegedachte, warm, opvang, begrip. Ik was er zo ondersteboven van, ik had me zo'n zorgen gemaakt, ik was meteen ontlast van het gewicht van de pakken laminaat op mijn schouders. Ik was zo blij dat ik zei: gebruik die aanbetaling maar om iets voor jullie te kopen! Nee, zei Brent, mijn vader gaat het vandaag nog terugstorten!
Dus.....daarom ga ik vandaag een gigantische bos bloemen kopen voor moeder Tamara, en iets lekkers erbij zodat Brent er ook wat aan heeft.
Ondanks dat ik niets heb gekocht ben ik met de liefste en meest begripvolle benadering geholpen.
Als het kon gaf ik 10 sterren. Ik hoop dat mijn bijdrage/review veel mensen zal bewegen om te kopen bij deze familie. Er is een grote zaak in Almere en in Diemen. Personeel is übervriendelijk (met dank aan Victor Almere) en de keuze is écht reuze. Als je hier niet slaagt dan weet ik het niet meer. En het is de familie van harte gegund, want een hart, dat hebben ze zeker!
Een warme groet van ondergetekende.
Top service
Top service. In Almere aankoop gedaan. Meedenkend, en service na aankoop ook geweldig.
Review voor Budget Floorstore
Review voor Budget Floorstore
Ik ben ontzettend blij met de service van Budget Floorstore! Ik was op zoek naar een vloerleverancier die niet alleen snel kon leveren, maar ook snel kon leggen — en die heb ik hier gevonden.
Het eerste gesprek in de winkel verliep heel prettig. Samen met een medewerker heb ik gekeken naar de verschillende opties. Hij luisterde echt goed naar mijn wensen en dacht actief mee. Uiteindelijk hebben we samen een vloer uitgekozen die perfect bij mijn situatie past. Ik mocht zelfs twee planken meenemen om thuis te kijken of ze goed stonden in mijn interieur — dat vond ik super fijn.
De levering zou een aantal weken duren. Daar was ik al blij mee, want het was aanzienlijk sneller dan bij andere bedrijven. Maar door de tijdsdruk waar ik mee zat, was het helaas nog nét te laat voor mijn planning.
Een paar dagen later ben ik opnieuw langsgegaan om de vloer alsnog te bestellen. Dit keer werd ik geholpen door de zoon van de eigenaar en een andere medewerker. De ene heeft op basis van mijn plattegrond en beschrijving alles ingemeten en het benodigde aantal vierkante meters ingeschat — en dat bleek achteraf helemaal te kloppen! Normaal gesproken komen ze opmeten, maar door de haast was dat nu niet mogelijk.
De andere medewerker vroeg of ik al iemand had om de vloer te leggen. Dat had ik nog niet geregeld. Gelukkig bleek er nog een medewerker beschikbaar die op korte termijn kon komen leggen. Wat een meevaller!
Inmiddels ligt de vloer erin en ik ben er zó blij mee. Het resultaat is prachtig en ik kan er nu heerlijk van genieten samen met mijn dochter.
Mega bedankt voor de snelle en goede service, Budget Floorstore! Echt een aanrader.
Pa un vloer bon bunita i di bon kalidat…
Pa un vloer bon bunita i di bon kalidat bo mester ta serka Budgetfloorstore.
Nan ta juda bo ku pasenshi anto nan ta duna bo un “idea kiko si anto kiko no “
Hele aardige werknemers en behulpzaam
Tot gauw op Curacao 🥰🥰✈️✈️
Goede afspraken maken
Top service en goede communicatie
Hier is een positieve review voor…
⭐⭐⭐⭐⭐
Ik wil graag mijn ervaringen delen over Budgetfloor Store Diemen, waar we onze keldervloer hebben laten renoveren. Onze situatie was niet eenvoudig, omdat egalisatie niet mogelijk was voor de PVC vloer die we in gedachten hadden. Maar het team van Budgetfloor heeft ons snel en professioneel geholpen door over te schakelen naar een andere oplossing.
Door het hoogteverschil in de vloer van onze kelder was het een behoorlijke klus, maar het resultaat is werkelijk fantastisch! De vloer ligt er super strak in en we zijn enorm blij met het eindresultaat.
Het personeel was ongelooflijk vriendelijk en zeer meedenkend , en ze hebben ons gedurende het hele proces goed geadviseerd. Ik kan Budgetfloor Store Diemen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele vloeroplossing!
Bedankt, Budgetfloor, voor jullie geweldige werk!
Voel je vrij om het aan te passen als je dat wilt!
Super tevreden klant!
Wij zijn na 25 jaar overgestapt van een plavuizenvloer, met daaronder vloerverwarming, naar een prachtig mooie PVC vloer "Kadoelerbos" van FLOER BOSSEN. Brent en collega's hebben ons heel netjes en goed geadviseerd waardoor wij tot deze keuze zijn gekomen. Alle vragen die we hadden tijdens en na het leggen zijn heel snel en netjes beantwoord. Ook de mannen die de vloer gelegd hebben waren netjes en vriendelijk!
Top bedrijf
Wat een vriendelijk persooneel. Ze zijn vakkundig weten precies wat ze moeten doen, adviseren goed. Kom je de vloer halen helpen ze het ook in de auto liggen echt top!
Henriette Blaricum
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.