Snel geleverd met ook nog korting van IZZ ,schoenen zitten heerlijk,meteen een hele dag op gelopen zonder problemen
Selskapet har svart
Voor mijn werk in de zorg was ik al langere tijd op zoek naar comfortabele schoenen vanwege het vele lopen. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij BSS Shoes en ik wil nooit meer anders! De schoenen zitt... Vis mer
Selskapet har svart
Het bedrijf reageerde snel en de schoenen waren snel binnen. Alleen jammer dat er geen track and tracé was of bekent via welk postorderbedr u nf het bezorgd zou worden. Verder zitten ze goed fijne ant... Vis mer
Selskapet har svart
Koop al jaren dezelfde schoenen in verschillende kleuren, en nu hadden ze zelfs de kleur taupe, voor mij een nieuwe kleur. Super enthousiast en zoals gewoonlijk zitten ze voor mij heerlijk. Steunzolen... Vis mer
Selskapet har svart
Online verkoop van gecertificeerde werksneakers met aandacht voor diegene die de schoen draagt. Extra zorg door de goede voetondersteuning en hieldemping. Met als direct resultaat minder vermoeidheid en op termijn minder fysieke klachten. Want 20.000 stappen per dag is al snel 15km. En doe dat maal 5. We werken hierin samen met de landelijke organisatie van Podologen. Stijlvol je dag beginnen en deze ook uitgerust weer afsluiten.
Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super
Snelle verzending en hele goede schoenen
Een ideale schoen!!!
Zeker als je veel moet staan en lopen
Geeft veel steun
Echt een aanrader

Svar fra BSS Shoes
Ik draag de schoenen al een tijd met veel plezier.
Ik werk in de horeca achter de bar, en vaak einde dag/avond is dat best wel glad.
Op deze schoenen merk ik daar helemaal niets van door de anti slip!
Werkt een stuk fijner, en veiliger!!
Zodra ik nieuwe nodig heb ga ik niet verder zoeken, maar bestel ik deze zeker opnieuw.
In April schoenen gekocht. Vanaf dat moment eigenlijk alleen nog deze schoenen gedragen. Afgelopen tijd begonnen ze te kraken, dus gemaild of het kon zijn dat ze aan vervanging toe waren. Kreeg mail terug of ik foto's kon sturen. Dit gedaan en kreeg mail terug dat ik een nieuw paar kreeg opgestuurd. Dat noem ik echte service en een bedrijf dat achter zijn product staat.
Wat een top sneaker!
Zelfs na 3 dagen op een beurs staan niet moe, en geen last van mijn rug.
Voor mij geen andere sneakers meer!!!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.