Se hva andre synes
Was door fysiotherapeut op deze site gekomen vanwege mijn artrose. Eerste bestelling geplaatst.De volgende dag had ik het product in huis. Goed materiaal en makkelijk in gebruik. Waterbestendig. 1 m... Vis mer
We hadden met spoed een looprek nodig. Gebeld met Harderwijk en na online besteld te hebben stond het looprek al klaar toen ik een half uurtje later aankwam. Top service en vriendelijk personeel. Aanr... Vis mer
Bij buren afgegeven, een vermelding van huisnummer waar afgeleverd werd, zou leuk zijn. Pas 2 dagen later pakje van buur ontvangen omdat we niet bij iedereen wilden aanbellen om ernaar te vragen .
Informasjon om virksomheten
- Protesetjenester
- Leverandør av hjelpemidler for funksjonshemmede
- Butikk for ortopediske sko
- Leverandør av fysioterapiutstyr
Om all4fysio.nl
Skrevet av virksomheten
All4fysio is de specialist op het gebied van hulpmiddelen voor het bewegingsapparaat. Het bewegingsapparaat omvat het geheel van spieren, pezen, gewrichten, botten en ligamenten die samenwerken om bewegingen te maken. Dit omvat onder andere de rug, nek, schouders, heupen, knieën en enkels. Het goed functioneren van je bewegingsapparaat is belangrijk voor de dagelijkse activiteiten en de fysieke gezondheid.
Al meer dan 10 jaar helpen wij mensen om beter te bewegen en te herstellen van blessures door het geven van advies en aanbieden van de beste producten. Of het nu gaat om braces, compressie, footfitting of protectie, bij All4fysio vind je altijd het juiste product voor je specifieke behoefte.
Voor het vinden van het juiste hulpmiddel voor het ondersteunen van je rug, nek, schouders, heupen, knieën en/of enkels vind je heel veel informatie op deze webshop. Bij vragen of als je hulp nodig hebt bij je keuze, neem dan contact met ons op. Wij staan altijd klaar om je te helpen.
Kies voor All4fysio, de specialist in hulpmiddelen die je in beweging houden!
Kontaktopplysninger
Fokko Kortlanglaan 223, 3845 LC, Harderwijk, Nederland
- 0341 - 431 055
- klantenservice@all4fysio.nl
- all4fysio.nl
Har svart på 98 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Lange levertijden
Ondanks meten was de maat niet goed. Moest ook lang wachten tot het geleverd werd + 10 dagen.
Retour aanmelden ging goed. Wilde product ruilen. Dat mocht.
De nieuwe bestelbevestiging ontvangen op 31-3. Nu 18-4 het product nog steeds niet ontvangen. En dat voor een bedrijf wat in Nederland zit. 😡
Amerikaanse communicatie dus géén communicatie
Gisteren een bestelling gedaan bij All4Fysio BV Harderwijk één grote frustratie € 54,85 direct afgeschreven zonder dat ik hiervan via de mail een bevestiging heb gekregen. Maar nu komt de grote frustratie de bot die zij gebruiken geeft geen antwoord waar je iets aan hebt.Hij geeft je formulieren waarvan de link is verouderd. Dan maar bellen antwoordapparaat je kunt mailen in geen velden of wege op de site is een émailadres te ontdekken en de bot geeft het ook niet grgrgrgrgrgrgr
Amerikaanse systemen die bepaald klantonvriendelijk zijn grgrgrgrgrg
ps toegegeven ik heb een typefoutje gemaakt in mijn émailadres maar desondanks is de onbereikbaarheid frustrerend en moet dit bedrijf gewoon telefonisch en per émail bereikbaar zijn maar daar zit overduidelijk een blokkade op. grgrgr

Svar fra all4fysio.nl
Ik heb mijn product zondag besteld en…
Ik heb mijn product zondag besteld en pas zaterdag ontvangen. Als je een brace besteld omdat je ergens last van hebt is dat zeer vervelend

Snelle levering,goede pasvorm
Alles goed gedaan en verwerkt!
Bizar geweldig dit, om 19.45 nog een bestelling doen die de volgende dag dan gewoon geleverd is
Dit is echt zo bizar fijn, vrijdagavond om 27-03 een wandelstok besteld vanwege een ontsteking in de heup , ik dacht die komt na het weekend wel een keer, nou niet dus, die kwam gewoon zaterdag 28-03 met de pakketdienst geleverd. Wat ben ik hier blij mee en uit de brand geholpen want ik kan amper lopen. Mooie stok, 17 euro en verzendkosten gratis actie. Super super tevreden. Zou hier weer kopen als nog wat nodig mocht hebben, bedankt voor de superfijne snelle goeie service!!
Mooie spullen en snelle levering
bestellen daar al een tijd meerdere keren per jaar. Snelle verzending en goede spullen
Retourproces niet op orde
Ik bestelde een kniebrace: verkeerde maat. Wilde 'm ruilen voor een maat kleiner, maar tegen de tijd dat dit administratief geregeld was, was deze uitverkocht. Mail gestuurd of ze mijn tegoed terug konden betalen. Nu bijna 3 weken later: GEEN antwoord. Telefonisch onbereikbaar, super irritant.

Snelle levering.
Snelle levering.
En de knie braces valt heel goed mee.ik draag hem als ik in de tuin aan het werken ben .
Dan heb ik na het werken minder pijn .
goede producten
Snelle levering en ruim assortiment
Goede producten voor een nette prijs
Goede producten voor een nette prijs. Snelle levering en goede communicatie.
Heel tevreden met resultaat
De bestelde brace duimbrace's geven de steun die hoopte te krijgen, dus ik ben zeer tevreden hierover en kan weer doorgaan met alles zoals voorheen
waardeloos
Tijdig besteld, veel te laat geleverd, vervolgens niet bereikbaar....

positieve ervaring
's-middags rond 15.30 bestelling geplaatst, pakket de volgende ochtend ontvangen. Heldere communicatie over bestelling. Info op site duidelijk
Wees voorzichtig bij het bestellen via…
Wees voorzichtig bij het bestellen via de website van dit bedrijf, want mijn ervaring is dat een ontvangen product niet overeenkomt met de foto's en de beschrijving. Op e-mails wordt niet gereageerd.
Update: Blijkbaar heeft dit bedrijf wel de tijd om mijn review hier direct na het plaatsen ervan te rapporteren, maar geen tijd of zin om e-mails te beantwoorden en mijn klacht in behandeling te nemen.

Svar fra all4fysio.nl
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.