Brobizz A/S Anmeldelser 22 028

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Det er ganske enkelt det gale vanvid, vi i så mange, mange år har skullet betale så ublu priser for overfart. Det må snart være betalt ned, så folk kan få lidt gavn, af alle de penge, vi har lagt der.... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Meget godt alternativ til norske tilbydere, som det er veldig mye problemer med. Dette var et mye bedre alternativ. En oversiktlig mobil-app hvor man kan få oversikt over registrerte brikker, passerin... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Søndag skulle jeg over broen for at hente en ny bil og aflevere den gamle. Dejligt, at det går så hurtigt med at tilknytte et nyt registreringsnummer og fjerne det gamle

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Konceptet er genialt. Jeg ville bare ønske, at min handicap-pris ganske automatisk gjaldt også ved drive- through. Nu skanner jeg koden i betalings automat (kort eller kontant). Lille ulempe.

Informasjon om virksomheten

1. Transport

Skrevet av virksomheten

Brobizz A/S udvikler og administrerer Brobizz-konceptet, der sikrer automatisk betaling ved bl.a. broer, færger, afgiftsbelagte veje og parkeringsanlæg.

Kontaktopplysninger

• Vester Søgade 10, 1601, København, Danmark

• brobizz.com

4,5

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

22k anmeldelser

Har svart på 46 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Det virker bare😉👍

29. august 2022

Hej Jørgen

Mange tak for din oplevelse. Vi er glade for, at du har en god oplevelse med Brobizz og at det bare virker.

Bliver lurt

Til de som siger opp sin avtale og selskapet som krever brobizz tilbakesendt for og få igjen depostitum , bliver lurt og om en ige sender brobizz i retur går depositum tapt , konklusjon er at man taper uanset depositum hva en gjør
Jeg kan se du har indbetalt et depositum på 200 kroner for din bizz. Hvis du skal have dette retur ved lukning af aftalen skal bizzen sendes retur til følgende adresse:
Vester Søgade 10
1601 København V

4. august 2022

Svar fra Brobizz A/S

Tak for din anmeldelse. Du kan læse mere om reglerne for depositum her: https://brobizz.com/hjaelp/aftale-og-vilkar/hvordan-opsiger-jeg-min-aftale/
God dag.
Mvh. Katrine

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Brobizzen er helt super

Brobizzen er helt super! Når først Bizzen virker er den helt super, men når det kommer til problemer er det virkelig vanskelig. Elendig kundeservice! Det er flere ganger som Bizzen ikke har virket og jeg har måtte betalt full pris. Hvis man skal ha tak i kundeservice må man være enten arbeidsledig eller pensjonist. Det tar evighet før noen svarer. De som svarer kan dessverre dårlig norsk. Så får man beskjed om at "Nå er alt bra" men nei. Da er det på'n igjen med ringing. Samme gjentar seg gang på gang. Det skal sies at når alt har gått i orden, har det aldri vært noe problem med å få tilbake mellomlegget. Savner en mail side hvor man kanskje kunne få hjelp og svar på spørsmål.

30. juli 2022

Svar fra Brobizz A/S

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, du har fået dårlig kundeservice. Hvis du er blevet fejlopkrævet, skal du tage fat i det anvendelsessted, du har benyttet. Du kan altid læse vores spørgsmål og svar på vores hjemmeside her: https://brobizz.com/hjaelp/
Mvh. Katrine

virker hver gang

24. juni 2022

Hej John

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, du har en god oplevelse med Brobizz.

Alt virker perfekt

20. juni 2022

Hej Johnny

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har en god oplevelse med Brobizz.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

det fungerer bare både v broen over…

det fungerer bare både v broen over storebælt og m molslinjen.

16. juni 2022

Hej Lone

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har en god oplevelse med Brobizz og at det bare fungerer.

Enkel å grei å bruke

Enkel å grei å bruke. Fungerer over alt.

13. juni 2022

Hej Hans

Fungerer effektivt

Funger effektivt

13. juni 2022

Hej Lisbeth

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jeg har kun et lille klagepunkt

Jeg har kun et lille klagepunkt - det ville være så rart, hvis handicapkorter kunne følge personen og ikke bilen. Det sker jævnligt, at jeg har en ledsager med, hvis bil vi benytter. Ellers er jeg meget tilfreds.

7. juni 2022

Hej Berit

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har en god oplevelse med Brobizz og tager dit forslag til efterretning.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ser ikke ut som denne registreres på…

Ser ikke ut som denne registreres på ferjen Mortavika-Arsvågen i Norge??

Hej Skogland

Tak for din anmeldelse. For at kunne knytte din bizz til rabataftalen Autopass Ferje, skal du gøre følgende:

1. Oprette en Autopass Ferje-aftale, hvis du ikke har en i forvejen. Det gør du her: https://minside.autopassferje.no/registrer

2. Sikre dig, at du har en bizz-aftale (med et bizz-nummer på 16 cifre)

3. Gå til Autopass Ferjes hjemmeside og log ind på Min Side for at tilknytte dit bizznummer. Du kan følge trinene i denne guide: https://autopassferje.no/hvordan-registrere-din-brikke/

Brobizz A/S håndterer ikke dette tilmeldingsflow, hvorfor vi ikke kan vejlede yderligere, og vi må i stedet henvise til Autopass Ferjes egen kundeservice ved yderligere spørgsmål.

Bra nettside

Bra nettside. En oversiktlig app og hyggelig kundeservice når en trenger det

Hej Yngvar

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Brobizz er enkel å bruke

Brobizz er enkel å bruke, i appen ser en lett sine passeringer. Er lett å finne bilag som skal til et eventuelt regnskap

Hej Bernt

Best

Brobizz er best

Hej Bruce

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtigt glade for, at du synes vi er de bedste.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det bare fungerer uten problemer

Det bare fungerer uten problemer. Betalte en kort periode for en bil som var solgt men bare en mail med salgs opplysninger så var den saken ute av verden

Hej Arnfred

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har en god oplevelse med Brobizz og skønt at det blev løst så hurtigt.

Dere gjør en god jobb

Dere gjør en god jobb, men nettsiden dereskan være vanskelig å finn frem i. Spesielt om det omhandler easygo+

Hej Thor

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har en god oplevelse med Brobizz og noterer at der er plads til forbedring på vores hjemmeside.

Tilbakebetaling av penger.

Nå har jeg i snart halvannen måned ventet på å få tilbakebetalt 2x 1055 kr for tur /retur med øresundbroen ,
jeg har også skrevet flere meldinger til Brobizz uten å få svar på mine henvendelser annet enn automatiske svar, jeg har også kastet bort over 120,- kr i telefonregninger med å vente i telefonkø, det er rett og slett uforskammet!
Når skal jeg få tilbakebetalt mitt tilgodehavende ?

29. mai 2022

Hej Per

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager meget, at du ikke har modtaget svar på din henvendelse. Der er rigtig travlt i kundeservice, men det ændrer selvfølgelig ikke på din oplevelse, og din mail vil blive besvaret hurtigst muligt.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fakturaen er alltid korrekt og…

Fakturaen er alltid korrekt og inneholder all info jeg kan ønske.
Meget godt.

23. mai 2022

Hej Erik

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du har en god oplevelse med Brobizz.

Louise, Brobizz A/S

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv