Pakken kom frem til.tiden og skulle ikke efterlyses eller var forsvundet til forskel for dao hvor jeg har mistet 2 pakker i værdi til samme 800 kr så dem vil jeg ikke have sendt fra mere ...
Den 9/3skulle i aflevere en pakke fra onemed til min adresse og jeg var hjemme men pakken blev afleveret i pakke shoppen jeg har fået leveret pakker med gls i mange år og været meget tilfreds lige nu... Vis mer
jeg er glad for at i kan stille pakken ved min dør hvis jeg ikke er hjemme da jeg er dårligt gående så det er svært at hente den andre stedder .
Pakken blev leveret som lovet. Men hvorfor har i et felt hvor man kan skrive hvor pakken må stilles.? Jeg skriver hvert gang hvor den må stilles men 100% af jeres leveringer smider I den et tilfældi... Vis mer
Om GLS Denmark
Vi har mere end 1200 GLS-biler og 1.750 pakkeshops, så vi altid er tæt på dig. Vi leverer, hvor det passer dig bedst, og sørger for, din pakke kommer hurtigt og sikkert frem. Er du ikke hjemme, tager vi den med til din lokale PakkeShop, eller du kan give os fuldmagt til at lægge den et aftalt sted på adressen.
Du kan altid følge dine pakker via Track&Trace, som du finder her: http://bit.ly/findpakke
Du kan også følge dine pakker via GLS-appen, der giver dig det fulde overblik over dine pakker: Download den her: https://link.gls.dk/glsappen
Kokmose 3, 6000, Kolding, Danmark
- gls-group.eu/dk/da/home
GLS-appen gør dit liv lidt nemmere
jeg skulle handle i butikken da jeg så…
jeg skulle handle i butikken da jeg så slå to fluer på engang og så kunne jeg spare penge i forhold til hvis det skulle være til hjemmeadressen -
Varer kom til tiden
jeg er glad for at i kan stille pakken…
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
Bule i pakken
Fantastisk hurtig levering, men en ordentlig bule i kassen er ikke ok!
Heldigvis var indholdet af min pakke også omviklet med bobbelplast, så indholdet var trods alt intakt!

Svar fra GLS Denmark
Pakken kom frem til.tiden og skulle…
Har betalt for levering i hjemmet var…
Har betalt for levering i hjemmet var hjemme hele fredagen men skriver at jeg ikke var hjemme og må hente langt væk fra mit hjem og må have hjælp det er ikke service

Svar fra GLS Denmark
Min pakke var en flad kuvert som kunne…
Min pakke var en flad kuvert som kunne gå i postkassen
Jeg var ikke hjemme og måtte derfor køre i supermarked for at hente min pakke
Det synes jeg er spild af resourser da postkassen jo stod der

Svar fra GLS Denmark
Pakken var sendt som fragile med der…
Pakken var sendt som fragile med der var hul i emballeringen. Heldigvis havde afsender lagt ekstra beskyttelse som varen ikke var beskadiget.

Svar fra GLS Denmark
Omdirigerede levering fra privat til…
Omdirigerede levering fra privat til postshop, fin information og levering til tiden !
Hurtig levering og god kommunikation
Pakken kom til tiden og de pære jeg…
Pakken kom til tiden og de pære jeg havde bestilt virkede så der var passet på pakken
Fordi jeg betale ekstra for at få den…
Fordi jeg betale ekstra for at få den sent hjem også kom de op til en pakke boks

Svar fra GLS Denmark
Jeg bestilte hjemmelevering pakken…
Jeg bestilte hjemmelevering pakken skulle jeg hente i et supermarked,
Jeg har en QR kode på døren og fuldmagt til at pakker må stilles