GLS Denmark Anmeldelser

2 026 393
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig god service og fantastisk produkt.. Vil til hver en tid anbefale det, det gar virkelig hjulpet både min mor og jeg og flere a mine veninder og venner..! 10/10 herfra 👏👏

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Intet at komme efter. Hurtig levering. Pakken var ikke beskadiget og alt var som det skulle være. Korrekt advisering, både via email og på sms. Track and trace virkede også helt perfekt.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg var ikke hjemme da pakken kom og de tog den med. En enkelt opringning til Kontoret og tydelig og nemt at lave en engangs fuldmagt on line så pakken kom dagen efter og lagt på det aftalte sted.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Alt. Leveringen var hurtigere end forventet dato. Godt pakket ind så man er sikker på at produktet ikke blir ødelagt. Dog synes jeg prisen er uoverskuelig og i overkanten. 😭

Informasjon om virksomheten

1. Budtjeneste
  2. Frakt- og posttjeneste
  3. Leveringsbud
  4. Spedisjonstjenester

Om GLS Denmark

Skrevet av virksomheten

Det, du sender og modtager, betyder noget. Det véd vi hos GLS. Og er det vigtigt for dig, er det vigtigt for os.

Vi har mere end 1200 GLS-biler og 1.750 pakkeshops, så vi altid er tæt på dig. Vi leverer, hvor det passer dig bedst, og sørger for, din pakke kommer hurtigt og sikkert frem. Er du ikke hjemme, tager vi den med til din lokale PakkeShop, eller du kan give os fuldmagt til at lægge den et aftalt sted på adressen.

Du kan altid følge dine pakker via Track&Trace, som du finder her: http://bit.ly/findpakke

Du kan også følge dine pakker via GLS-appen, der giver dig det fulde overblik over dine pakker: Download den her: https://link.gls.dk/glsappen

Kontaktopplysninger

GLS-appen gør dit liv lidt nemmere

Med GLS-appen har du altid det fulde overblik over dine pakker.

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

2 mill. anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

(2 026 393)

326 314 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Den oprindelige pakke er bortkommet hos…

Den oprindelige pakke er bortkommet hos GLS.
Min leverandør måtte fremsende ny pakke

26. september 2026

Hej Svend

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Jeg kan godt forstå at du synes at det ikke er en god oplevelse.

Jeg har videregivet din oplevelse med det samme til vores ansvarlige afdeling.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag 😊

Phillip K - Customer Service

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg har GLS hjemme levering med qr kode…

Jeg har GLS hjemme levering med qr kode på postkassen. Alligevel blev min pakke afleveret hos et udleveringssted.
Dette er 2. gang det skete.

24. september 2026

Hej Berit 😊

Jeg er glad for, du tager dig tid til at fortælle om din oplevelse 🤗

Det er en fejl, at vi ikke har stillet pakken som ønsket, det beklager jeg.

Jeg giver din oplevelse videre til den ansvarlige afdeling, så de kan følge op på det.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag ☀️

Phillip K - Customer Service

Vurdert til 1 av 5 stjerner

GLS har bare smidt min pakke væk

GLS har bare smidt min pakke væk. Modtageren skrev til mig. Vedkommende har snakket med GLS, som har bedt mig om at ringe beskrive pakken. Jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal beskrive en pakke, som er en brun kasse som en million andre pakker. Meget meget skuffende.

24. september 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hej Jimmi

Jeg beklager din oplevelse.

Jeg vil anbefale du ringer til os på 76 33 11 11 så vi har mulighed for at snakke sammen og finde ud af næste skridt.

God dag.

Kasper S - Customer Service
GLS Denmark A/S

Langsommelighed …

Afleverede pakke i pakkeshop i Thisted torsdag d 17 kl 12.04. Da pakken ikke flyttede sig, fik vi at vide at GLS ikke havde hentet retur post fredag og heller ikke lørdag og søndag.Så min pakke kom først videre mandag d 21.😡😡😡😡👎Ikke ACCEPTABELT 👎👎👎 pakken kunne være blevet hentet fredag!!!!

17. september 2026

Hej Dorte

Tak fordi du deler din oplevelse med os 💙

Jeg beklager, at vi ikke har kunnet levere pakken lige så hurtigt som forventet.

Jeg kan se, at pakken er indleveret i Pakkeshoppen efter indleveringsfristen. Det vil sige, at den først er blevet taget med den efterfølgende hverdag.

Derfor har det altså taget os taget os 2 hverdage at levere pakken, hvilket er inden for vores forventede leveringstid på 1-2 hverdage.

Jeg ønsker dig en god dag ☀️Venlig hilsen

Frederik S - Customer Service

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Jeg bestillende varen på dør ,jeg var…

Jeg bestillende varen på dør ,jeg var hjemme hele dagen menden kom til Expert 👎

22. september 2026

Hej Jan 😊

Hvor er det dejligt, du vil hjælpe os med at blive bedre.

Jeg er ked af at høre, du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med vores levering af din pakke 😔

Ifølge GPS koordinaterne i chaufførens bil samt billeder af leveringsforsøget, kan jeg se, vi har været på din adresse kl. 08:11.

Pakken er herefter kørt til en PakkeShop for at sikre, at du har kunne modtage pakken samme dag.

Jeg ønsker dig en god dag 💙

Andreas J - Customer Service

De lyver om levering

Har bestilt pakke med levering (til 4. sal), da jeg er gravid i 9. måned - jeg er på barsel og hjemme hele tiden. De påstår så, at de har været forbi men at ingen har åbnet... Jeg VED, at min ringeklokke virker, da jeg har modtaget en nemlig-levering samme formiddag. Ringer til GLS og forklarer at jeg er gravid i 9. måned og derfor har jeg betalt ekstra for hjemmelevering - men de vil intet gøre, og nu skal jeg hente en tung pakke i et pakkecenter 2 km væk fra min adresse (ja ikke noget man lige nemt gør uden bil i indre Kbh)...

21. september 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hej Amalie 😊

Hvor er det dejligt, du vil hjælpe os med at blive bedre.

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med leveringen af din pakke 😕

Ved levering skal chaufføren dokumentere, at han er på din adresse i 1,5-2 minutter.

Jeg beklager, at det ikke er lykkedes os at komme i kontakt med dig ved leveringsforsøget.

Rigtig god dag til dig 💙

Maja B - Customer Service

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv