Kjøpt den samme to ganger, begge ligger i søppel med samme skuffelse. Hvor finner jeg en god en? Er villig til å betale 1000kr for produktet sånn at jeg kan bli ferdig med alle disse dårlige ostehøvl... Vis mer

Anbefaler ingen å legge igjen noen penger hos Bjørklund. Elendig kundeservice både i butikk og de gidder ikke en gang svare når man sender inn en formell klage via nettsiden deres. Kort fortalt ble ne... Vis mer

Leverte inn en ring til reperasjon den 14.februar, i dag er 7mai og har ennå ikke fått ringen min tilbake, vurderer sterkt og anmelde for tyveri svart, og betaler iallefall ikke for servicen.

Jeg bestilte en Seiko Prospex Diver, en SRPH11K1, som var på veldig bra tilbud i anledning black week. Noen dager etter å ha bestilt, fikk jeg en mail om at varen ikke var på lager alikevell, og klokk... Vis mer

1. Shopping og mote

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Hos Bjørklund finner du et enormt utvalg av smykker, forlovelsesringer, klokker, diamantringer, dåpsgaver og bunadsølv i 90 butikker og i nettbutikken.

1,3

Dårlig

Har ikke svart på negative anmeldelser

Fantastisk kundeservice. Strekker seg extra for å beholde kunder

Kjøpte diamant ring i hvitt gull til julegave 2021. Bare et par dager før jul. Fant et bra tilbud og en perfekt ring til min samboer.
Tok bare 3 dager før ringen kom, noe som er veldig raskt i den travle juletiden.
Dessverre viste det seg at de hadde sendt feil ring. Tok kontakt med kundeservice samme dag og fikk svar samme kveld at dette var leit og at de skulle sende rett ring neste morgen med expresslevering. Og fikk pakken levert 23 desember (dagen etter jeg tok kontakt) og jula ble reddet.
Dette kaller jeg kundeservice på høyt nivå. 10/10

14. februar 2022

Julegave

Fikke julegave fra kjæresten min! Han var ganske sent ute med å bestille, men den kom i tide allikevel!
Kjempefornøyd med ringen👍🏻

14. februar 2022

Ufattelig dårlig netthandelløsning

Ufattelig dårlig netthandelløsning. Bestilte en gullring, men de klarer ikke å levere den. Den er ferdig pakket og posten har fått melding om dette, men de har ikke klart å prestere å levere pakken til posten på over tre virkedager. Dette er svært ueffektivt.

21. januar 2022

Helt paff..

Jeg kjøpte en diamantring i hvitt gull med en rekke av små diamanter. 6 måneder senere falt den ene diamanten ut. Da jeg ville reklamere på dette, fikk jeg til svar at ringen var for hardt brukt til at garantien dekker rep. Ringen er brukt på den ikke-dominante hånden, og jeg jobber på et kontor. Ingen uhell med ringen. Gifteringen min, som sitter på den dominante hånden min, har jeg hatt i 10 år uten å ha mistet noen diamanter. Her er det både dårlig kvalitet og dårlig oppfølging!

14. januar 2022

Ring i hvitt gull med diamanter

Ring i hvitt gull med diamanter, kjøpt til kampanjepris men koster ordinært 7500,- Kjøpt desember 2018, lite brukt fordi jeg jobber innen helse. Ringen har blitt skeiv og ser ut som en skikkelig kjip sølvring. Reklamerte men fikk tilbakemelding om at dette ikke var reklamasjon. Har flere ringer i hvitt gull m/diamanter og disse er like fine, den ene er 55 år gammel. Forlovelsesringen som jeg har brukt hver dag i 18 år er også like fin og rund. Fikk beskjed om at de kunne polere og rette den opp, dette koster 900,- og jeg måtte evt. betale dette selv. Kommer aldri til å handle eller ønske meg smykker fra BJØRKLUND igjen og anbefaler heller ikke andre til å handle her. STYR UNNA!!

14. september 2021

Var innom Bjørklund på City Lade i…

Var innom Bjørklund på City Lade i Trondheim og fikk justert ut str. på gifteringen min. Det viste seg i ettertid at de hadde fjernet graveringen i den. Jeg gikk tilbake og klaget på hvordan dette kunne skje og fikk som svar at dette det var ganske normalt i forbindelse med justering. Hadde jeg visst dette, hadde jeg aldri justert ringen, da det som stod var et verdifullt minne fra en helt spesiell dag. De kunne gravere på nytt og kanskje gi litt rimeligere pris, men det er lite trøst da de har ødelagt ringen. Min kjære kone har uhelbredelig kreft, noe som gjør at ringen er enda verdifull. Men siden Bjørklund har slettet graveringen blir det ikke helt det samme. Jeg fikk aldri informasjon om at graveringen kunne forsvinne, noe jeg burde ha fått.

9. mars 2021

Sykt dårlig service i butikk

Sykt dårlig service. Fikk ikke byttet en vare, enda jeg hadde med kvittering på varen og var innen fristen det stod på kvitteringen. Var innom 2 ulike Bjørklund butikker og fikk samme dårlige kundeservice hos begge butikkene. Ikke særlig høffelige var de heller. Ble til at jeg måtte ringe ledelsen i Bjørklund. Ledelsen kontaktet da de ansatta i butikken, etter dette fikk jeg endelig byttet varen min. Alt for mye styr og dårlig service av de ansatte i butikkene! Ledelsen var hyggelig da.

20. februar 2021

Advarsel

Advarsel, de kan ikke faget. leverte inn en gullring til utvidelse fikk den tilbake totalt deformert med en regning på 900,-

11. mars 2020

Fantastisk service hos Bjørklund Sandvika Storsenter!

Jeg kjøpte en fotoramme til dåp, inkl gravering. Dette var på Bjørklund på Sandvika Storsenter. Jeg skulle komme igjen 2 dager senere og hente den. Jeg ruslet litt rundt på senteret og mens jeg spiste lunsj fikk jeg SMS om at den var klar for henting (!). Dette var bare et par timer etter kjøpet. Helt fantastisk! 🤩

18. desember 2019

I år gikk julegavene kjøpene til…

I år gikk julegavene kjøpene til Bjørnlund og Frelsesarmeen. Nydelige vennskaps bånd ble handler inn på black friday pris .
Alle damene i min familie får dette i år.
Kjempe tiltak av Bjørnlund og servicen man har fått etter handel har vært kjempe superb.
Nydelig hjemme side og promt sending.

28. november 2018
Vis anmeldelser på alle språk. (97 anmeldelser)