Kjøpt den samme to ganger, begge ligger i søppel med samme skuffelse. Hvor finner jeg en god en? Er villig til å betale 1000kr for produktet sånn at jeg kan bli ferdig med alle disse dårlige ostehøvl... Vis mer
Anbefaler ingen å legge igjen noen penger hos Bjørklund. Elendig kundeservice både i butikk og de gidder ikke en gang svare når man sender inn en formell klage via nettsiden deres. Kort fortalt ble ne... Vis mer
Leverte inn en ring til reperasjon den 14.februar, i dag er 7mai og har ennå ikke fått ringen min tilbake, vurderer sterkt og anmelde for tyveri svart, og betaler iallefall ikke for servicen.
Jeg bestilte en Seiko Prospex Diver, en SRPH11K1, som var på veldig bra tilbud i anledning black week. Noen dager etter å ha bestilt, fikk jeg en mail om at varen ikke var på lager alikevell, og klokk... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Hos Bjørklund finner du et enormt utvalg av smykker, forlovelsesringer, klokker, diamantringer, dåpsgaver og bunadsølv i 90 butikker og i nettbutikken.
Storgata 32, 0184, Oslo, Norge
- bjorklund.no
Har ikke svart på negative anmeldelser
Jeg kjøpte et smykke av 9 karat “gull”…
Jeg kjøpte et smykke av 9 karat “gull” dette brukte jeg kun en gang i 6 måneder. Smykket okisderte. Mine hogm smykker varer til og med lengre. Da jeg sendte det til reklamasjon, så fikk jeg verken nytt smykke eller pengene tilbake. Fikk tilbake samme smykke renset og da svarer kundeservice med at jeg må rense det med jevne mellomrom. Dette er da snakk om et smykke som er brukt en gang, noen timer. Ikke hadde jeg på meg kremer eller parfyme. Dette tyder på at dette kan skje igjen. De har herved mistet meg som kunde. Jeg føler meg lurt. Forbrukerrådet bør komme inn her.
Jeg fikk Øredobber i hvitt gull med…
Jeg fikk Øredobber i hvitt gull med diamanter 18/3-25.Min datter satte de på meg,og siden har jeg ikke tatt dem av! Nå har 1 av dem løsnet,og jeg finner den ikke!\ det var dyre saker til å være så dårlig!\ kostet vel et sted mellom 12-15000,- kjøpt i Bodø,- var der og klaget på dette;/ men NEI!!!!
Anbefalar alle å holde seg vekke frå…
Anbefalar alle å holde seg vekke frå Bjørklund. Tek ikkje imot reklamsjon på ting som innlysande er reklamasjon.
Reparerte mer enn avtalt uten å gi beskjed
Jeg leverte inn en klokke til Bjørklund Storo for at de skulle lime på en 2 mm lang bit som hadde løsnet fra urskiva. Ba dem om at de samtidig kunne bytte batteri. Det tok 2,5 mnd før klokka kunne hentes. Da hadde de byttet deler, smurt urverk, renset, byttet pakninger, slik at regningen kom på 1810,-. Dersom jeg ber om en konkret reparasjon forventer jeg ikke at verkstedet utvider oppdraget uten å gi beskjed
Ikke meld dere inn i kundeklubben!
Det går ikke jo ikke ann å melde seg ut av kundeklubben, de sender mail hele tiden og kundeservice kan ikke hjelpe deg.
Jeg skulle få byttet batteri på klokka…
Jeg skulle få byttet batteri på klokka mi som hadde begynt å gå seint. Som alltid når jeg hadde et slikt ærend gikk jeg til Bjørklund på Sørlandssenteret , til avdelingen ved Vinmonopolet.Jeg byttet batteri på samme klokka det 16.juni 2024 . Da var det gått 14-15 måneder siden forrige gang. Jeg ble fortalt at det bare var 1 års garanti på batterbytte , så jeg måtte betale for skiftet - noe jeg fant helt ok.
Men, denne gangen var det under 1 år siden forrige bytte - da var det plutselig ingen garanti.De var samme dame som ekspederte meg begge gangene . Hun kunne gjerne bytte batteriet for meg , men jeg måtte pent betale .
Jeg fikk altså forskjellig opplysninger fra samme dame for samme jobb på samme klokke.
Da valgte jeg å få utført jobben hos en annen.
I fremtiden vil jeg benytte en annen butikk både til reparasjon og kjøp .
Kjøpte mansjett og slipsnål til dress…
Kjøpte mansjett og slipsnål til dress ved Bjørklund Kristiansund. 3t senere gikk jeg tilbake til samme butikk, med kvittering i hånd og ville returnere. Dette fikk jeg ikke fordi jeg ikke hadde «returlapp». Hva er vitsen med kvittering da? Dårlig praksis av butikk å nekte kunder returrett!
Bjørklund avd Stovner
Jeg er SVÆRT skuffet over kundeservicen. Jeg har nå ventet i seks uker på tilbakebetaling, etter å ha mottatt feil informasjon fra deres ansatte + at systemet detes har vært nede i na ge uker. I utgangspunktet ble jeg informert om at byttelapp var tilstrekkelig, og at kvittering ikke var nødvendig – i dag får jeg beskjed om det motsatte.
Videre ble jeg heller ikke opplyst av noen av de to ansatte jeg snakket med om at varen var kjøpt i en annen bjørklund butikk enn den jeg henvendte meg til. Denne manglende og motstridende informasjonen har medført unødvendig tidsbruk og frustrasjon!!!
Hadde det vært mulig ville jeg ikke gitt 1 stjerne heller.
Bjørklund på Tveita
Bjørklund på Tveita: Jet leverte inn 2 gullringer for å få dem tatt inn + et diamantsmykke de skulle endre, men jeg skulle få forslag til design først. Ringene ble forhåndsbetalt. Jeg har vært å etterlyst smykkene i 2 måneder og har vært i butikken 5-6 ganger, og hver gang skulle det gå 1 uke til. Jeg spurte dem flere ganger om det ikke var mulig å ringe for å høre hvor lang tid dette kunne ta, men det kunne de ikke. Så ingen tidspunkt ble gitt for når man kunne forvente å få smykkene tilbake. Ble redd de hadde rotet bort smykkene. Jeg måtte faktisk be om å avslutte handelen og få smykkene mine tilbake. Da tok de endelig tak. Da skulle de ordne opp. Jeg spurte pent om det var mulig å få et lite avslag pga dette rotet, men fikk kontant nei. Hadde jeg ikke skulle hatt smykkene til en bestemt anledning, hadde jeg avsluttet handelen, men da hadde jeg risikert å ikke få smykkene til denne dagen. Veldig spent på om smykkene kommer i dag som lovet. Uansett, så kommer jeg faktisk ikke til å handle mer hos Bjørklund. Trist og rotete kundeservice👎
Bjørklund Åsane Storsenter.
Bjørklund Åsane Storsenter.
Var inne for å få pris på å sette inn diamant på alliansering. De måtte sende den til Oslo. Det tok 14 dager å få svar. Deretter en uke til for å få ringen igjen. De skulle ha 2-3000 kr mer enn andre gullsmeder, som har pris på nett eller svarer kjapt på forespørsel. I tillegg tok de 250 kr i "depositum", som vi ikke fikk igjen.
Betjeningen (en kvinne) var skikkelig frekk og ufordragelig mot både samboer og meg. Dårlig service og totalt uegnet ansatt.
Bjørklund Kvadrat holder ikke det de…
Bjørklund Kvadrat holder ikke det de lover. uhyggelig betjente. Styr unna.
Bjørklund Strømmen Storsenter
Bjørklund Strømmen Storsenter, 17.2.25.
Voksen dame med langt grått hår var på jobb. Vi skulle kjøpe et gullkjede til å henge en giftering på. Hun foreslo et massivt kjede til 15000 kroner. Jeg spurte om de hadde noe lignende det jeg hadde på meg. Ja, det hadde de, men det tålte ikke så mye, så det kom til å ryke raskt. Vi måtte be om å få se hva de hadde… hun viste oss da det tykkeste av den typen, til rundt 12000 kr. Igjen spurte vi etter noe nettere og billigere. Det hadde hun, men d var ikke noe vits i å kjøpe, for det kom til å ryke raskt. Som om det var et tungt lodd som skulle henge der. Vi måtte be om å få låne en ring for å se hvordan det ble, ikke minst for å se på lengden. Hun mente det var 50 cm som var det eneste riktige, det var ikke noe vits i å prøve noe annet. Vi insisterte på et kjede som var mindre karat, nettere i tykkelsen og ikke minst, billigere. Nei, dette var hun helt uenig i, det kom til å ryke!! Denne dama eier ikke servicemind og er heller ikke imøtekommende for kundens ønsker. Vi kom oss ut derfra, gikk over gangen inn til Thune. Der var det en meget hyggelig mann som skjønte hva vi var ute etter, så her ble det handel til drøye 3000 kr. Vi setter aldri våre bein hos Bjørklund igjen, de har ikke skjønt det med å høre på kunden. Hun ville selge det dyreste, «for enhver pris», hvilket som oftest slår veldig feil ut. Det viktigste burde være å få fornøyde kunder!!
Ubehagelig opplevelse i flere butikker
Hadde en bakdel på en ørepynt (verdi av 2500 NOK) som jeg ønsket å reklamere på da den var svak, og hadde revnet når jeg la den i boksen. Butikkansatte i første butikk (Trondheim Torg) jeg var i anklaget meg for å ha ødelagt den ved å rive av byttelapp, noe som ikke var på produktet. Deretter kontaktet jeg Bodø, og de ville ikke se på det med mindre jeg reiste opp dit fysisk. Deretter kontaktet jeg de via nett - og fikk beskjed om å fortelle hvor jeg ville dra innom så de kunne si i fra til butikken på forhånd. Da dro jeg innom til City Syd og opplevde nok en gang dårlig kundeservice. Det er svært ubehagelig å stå i en butikk og at hun påstår jeg har ødelagt produktet på en måte og at jeg lyger. Nå har jeg klaget med Forbrukerrådet sitt klagebrev. Håper saken løser seg. Har opplevd svært ubehagelige situasjoner i butikk så anbefaler ikke å handle der til andre...
Bjørklund city nord.
Kjøpte en forlovelsesring for 2 år siden. En diamant har falt av, mens 3 andre er løsnet. Dro til Bjørklund City nord, som sendte den inn. Fikk til svar at ringen er deformert, og skyldes bruk. På butikken var de enige i at en ring vil formes etter fingeren, men det endret seg til at det skal den ikke. Fikk også beskjed om at når ringen brukes daglig vil den ha kortere levetid.....ergo, maks 2 år. Styr langt unna!
Fryktelig dårlig erfaring med Bjørklund…
Fryktelig dårlig erfaring med Bjørklund Maxi. Lite hyggelig betjening! Leverte et bunadsbelte inn i oktober for å montere på støler, fikk beskjed om at de hadde fryktelig travelt så det kunne ta en stund. Var innom i slutten av januar og etterlyste beltet, svaret var da at «ååå det var akkurat det jeg tenkte jeg skulle gjøre i dag»... Hentet det etter 2 dager, prisen var da 700,- og ikke 320,- som står oppført på nettsiden. Personalet var helt uforstående til den prisen og nektet å gi seg. Betalte og gikk, og når jeg kommer hjem oppdager jeg at hun har laget det mindre enn bestilt…. Kommer ALDRI til å handle der mer!
Bestilte 3 par øredobber på 3 for 2…
Bestilte 3 par øredobber på 3 for 2 salg. Fikk beskjed dagen etter at salget var avsluttet at de kun kan levere 1 par. Øredobbene står fortsatt som tilgjengelige på nettsiden deres. Jeg hadde enkelt valgt en annen type, eller kjøpt i butikk hvis jeg visste at jeg ikke kunne få 3 par. Bjørklund sier jeg står fritt til å legge inn en ny bestilling, men at jeg da ikke vil få tilbudet 3 for 2, som er det jeg har kjøpt og betalt for. Tilbyr ingen kompensasjon eller løsninger. Bjørklund viser ingen vilje til å ta ansvar eller rydde opp i situasjonen, og oppleves svært lite imøtekommende på kundeservice. Styr unna.
Bjørklund Oslo City svindel?
Produktet i seg selv er fint. De fortalte at det ikke var noe stress å stramme inn ringen GRATIS om de ikke passet. På samme tid måtte vi bestille : 3-4 uker før bryllupet for å være sikker på at vi fikk den. Giftet oss på lørdag på mandag får min samboer beskjed om at reklamasjonen bare gjelder i en måned. Hvordan kan dette ikke kan defineres som noe annet enn svindel? Så påregn deg 1500 kr ekstra per ring i prisen om du velger å hente kjøpe ring her.
Ikke takk ja til medlemskap
Ikke takk ja til medlemskap! Det er umulig å melde seg helt av. Har konfrontert dem. De sender bare et standard svar.
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice. Jeg skulle bytte et sett jeg hadde fått i gave på Bjørklund City Syd, men fikk ikke byttet det til tross for at det var byttelapp på esken. Jeg ble fortalt at feilen var at byttelappen måtte henges på selve smykket og ikke klisteres på esken. Derfor måtte jeg dra til Sirkus Shopping (der settet ble kjøpt) for å rette opp i det, i stedet for at Bjørklund, som er en kjede, løste det internt. Jeg synes det er merkelig at en feil gjort av Bjørklund Sirkus skal gå utover kunden, og at kunden forventes å rette opp i det.
Kundeservice fra Helvete
Erfaring fra Lambertseter, Oslo. Ren svindel i kassa. Her sitter unnskyldningene løst for hvorfor tilbud og rabatter likevel ikke skal gjelde. Rett ut HORRIBEL kundebehandling. Vi kommer aldri tilbake, og vil anbefale alle til å holde seg langt unna! Toppen av Kransekaken er at Bjørklund sentralt ikke klarer å rydde opp, men lar personalet fortsette med slikt. Skammelig Bjørklund. SKAMMELIG!