Kjøpt den samme to ganger, begge ligger i søppel med samme skuffelse. Hvor finner jeg en god en? Er villig til å betale 1000kr for produktet sånn at jeg kan bli ferdig med alle disse dårlige ostehøvl... Vis mer
Anbefaler ingen å legge igjen noen penger hos Bjørklund. Elendig kundeservice både i butikk og de gidder ikke en gang svare når man sender inn en formell klage via nettsiden deres. Kort fortalt ble ne... Vis mer
Leverte inn en ring til reperasjon den 14.februar, i dag er 7mai og har ennå ikke fått ringen min tilbake, vurderer sterkt og anmelde for tyveri svart, og betaler iallefall ikke for servicen.
Jeg bestilte en Seiko Prospex Diver, en SRPH11K1, som var på veldig bra tilbud i anledning black week. Noen dager etter å ha bestilt, fikk jeg en mail om at varen ikke var på lager alikevell, og klokk... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Hos Bjørklund finner du et enormt utvalg av smykker, forlovelsesringer, klokker, diamantringer, dåpsgaver og bunadsølv i 90 butikker og i nettbutikken.
Storgata 32, 0184, Oslo, Norge
- bjorklund.no
Har ikke svart på negative anmeldelser
Bjørkund Byporten er super
Handlet et armbåndsur på Byporten i dag
Svært hyggelig selger som hadde god produktkunnskap og informerte meg om garantier. En hyggelig handleopplevelse. Kan virkelig anbefale denne butikken.
Bjørklund Gjøvik, styr unna
De er overhodet ikke interessert i å hjelpe kunden, mest interessert i kunden bak meg. Ikke snakk om å hjelpe meg med å få byttet en ubrukt ring eller å få endret størrelse på den. Fikk til svar at det ikke var mulig å gjennomføre. Måtte gå til konkurrenten deres, gullfunn, der fikk jeg hjelp med en gang, til tross for at jeg hadde kjøpt smykket hos bjørklund. Ringen er nå endret i riktig størrelse, takket være gullfunn. Styr unna bjørklund!!!
Slett service i butikken på Jekta i Tromsø
Skulle reklamere på en defekt klokkereim til en klokke jeg hadde kjøpt til datteren min to uker før, men butikken insisterte på å sende klokken inn. Dette ville medført at datteren min ville vært uten klokke i et par uker, minst. Det minste man kan gjøre for kundene er å bytte ut dårlige deler på klokken, for så å heller sende reimen til klokkeprodusenten for egen reklamasjon. Vi har tross alt kjøpt klokke av Bjørklund og ikke av produsenten.
Dette er utspekulert trenering og dårlig service. Vi slutter herved å kjøpe varer fra Bjørklund, av prinsipp, da slik dårlig service vil vil føles enda verre i forbindelse med dyrere varer. Styr unna!
Lyver om kvaliteten. Dårlig kundeservice
Fikk en ring til jul av kjæresten min som var kjøpt på Jekta, Tromsø. Det er steiner rundt hele ringen. Etter noen dager begynte steinene å falle av, til slutt var det nesten ingen steiner igjen. Den ringen ble sendt til reparasjon noe jeg syns er teit siden de kunne sendt inn den skadde ringen og gitt meg enn ny, enn at jeg måtte vente til den var ferdig reparert, noe som tok ganske lang tid. Da jeg bor 2-3 timer unna så er det vanskelig for meg å bare dra å hente ringen da den er ferdig reparert. Så ble den nye ringen hentet Torsdag 29. Februar og det er fem dager siden og flere steiner har allerede begynt å falle av. Dette synes jeg er dårlig. På nettsiden deres står det at steinen er solid og tåler godt med vann uten å miste farge, noe som heller ikke stemmer. Ringen heter Midnight gold ring og kostet 699kr. Meget misfornøyd!! Har vært plaget med dette siden nyttår!! Kundeservice til Jekta svarte meg aldri på mail. Var nødt å ringe. Utrolig at jeg ikke får tilbud om tilgodelapp
Fantastisk service på Bjørklund…
Fantastisk service på Bjørklund Jessheim storsenter.
Jeg har akkurat hatt «æren» av å møte…
Jeg har akkurat hatt «æren» av å møte det mest ubehagelige mennesket jeg har møtt på lenge, som er en ansatt på Bjørklund City Syd. Jeg pleier aldri å skrive anmeldelser her, men denne gangen vil jeg advare andre mot å handle der. Jeg vet at denne damen er kjent for å være lite serviceinnstilt og veldig sur, men denne gangen overgikk hun seg selv! Og løy til og med. Orker ikke å fortelle hele historien, men styr unna Bjørklund City Syd! Gull funn ligger rett på andre siden, og der er servicen en helt annen.
Bjørklund Vinterbro senteret
Bjørklund Vinterbro senteret
Fikk en ring av min mor til jul. en ring til ca 1000kr. Jeg tok den i bruk dagen etter. Det gikk ca 4t så var diamanten forsvunnet.. jeg hadde ikke gjort stort annet enn sitte på sofaen og kjørt en kort tur ut med bilen.
Jeg tenkte med en gang at dette måtte være en raklamasjonssak, så jeg drar til Bjørklund Vinterbro å spørr.. der får jeg et svar som er helt på trynet.. De sier til meg at jeg må betale 350 for at den skal bli vurdert om dette er en reklamasjon eller ikke jeg blir litt satt ut og svarer: akkurat så hvis Bjørklund mener at dette ikke er en reklamasjon sitter jeg igjen med en ødlagt ring + jeg har tapt 350kr til…
Ja sier damen i butikken.. hvordan er dette mulig? makan til dårlig kunde service tenkte jeg og tok min ubrukelige ring å gikk..
Dette stedet kan ikke kundeservice og produktene er tydeligvis av svært dårlig kvalitet. En ring skal holde lenger enn 4 t
Det var siste gang jeg handlet på Bjørklund
Amatører !
610,- for bytte av batteri i klokken min! Ingen svarer meg på mail og ingen svarer på telefon! Maken til arrogant holdning skal man lete lenge etter. Fyren i butikken på Byporten Oslo,flira av meg da jeg hentet klokken og klagde på prisen! At det går an!
God kundeservice
Bestilte en pakke som var forsinket, da jeg kontaktet kundeservice var de veldig snill og ba om unnskyldning. Veldig hyggelig og grei kundeservice, produkter er og av veldig god kvalitet!
Brukte en opparbeidet bonussjekk til julepresang
Brukte en opparbeidet bonussjekk i nettbutikken for å kjøpe en julegave. Mottaker ønsket at vi byttet til et annet produkt så derfor ble gaven returnert med den returlappen som fulgte med i pakken.
Etter to etterlysninger om hvor det blir av bonussjekken så får vi vite at den ikke kommer da produkter kjøpt på bonussjekk ikke refunderes. Tenkte at om jeg fortalte at jeg skulle kjøpe en nytt og også dyrere produkt så ville det ordne seg men nei.
Forsøkte da men at de kunne returnere det produktet som jeg i utgangspunktet hadde hentet ut men nei igjen det kunne dem ikke.
Forsøkte en siste gang å få et bekreftene svar fra dem om det ikke var noe å gjøre med dette, den har de ikke svart på en gang.
Så folkens IKKE returner noe du har kjøpt med bonussjekk da tar de det bare fra deg :-(
Bjørklund Madla Amfi
Styr unna. Produktene holder bare et par måneder. Ingen reklamasjon da de mener det er brukt «for mye».
Oppdatering: Gikk innom Bjørklund Kvadrat og fikk ny med en gang. 5 stjerner til Bjørklund Kvadrat.
Dårlig Service
Det er fine produkter der, men når jeg skulle fikse klokka mi, sa de at den kom til å være fikset på onsdagen eller torsdagen før jul og at de skulle sende meg en e-Mail når den var klar til å hentes. Nå er det nyttårsaften i morgen og jeg har fortsatt ikke fått noe Mail av de.
Netthandel
Bestilte fra nettbutikken og fikk pakken dagen etterpå! Helt fantastisk 👏🏻😃 Da rakk jeg den gaven til jul 😊
Knall i padden!
Elendig service
Elendig service. Kom et kvarter før stengetid på Kilden, og de ville ikke ekspedere oss. Vi skulle skifte reim og batteri. Vi sa vi kunne levere klokkene inn, men ble blankt avvist.
Alle armbåndene jeg har kjøpt løsner
Alle armbåndene jeg har kjøpt løsner. Utrolig dårlig kvalitet
Grenser til ulovlig
Sølv armbånd røk etter under ett års normal bruk.
Overholder ikke reklamasjonrett. Feil på produkter blir påskylt kunden uten vidre. Bjørklund Burde vært under gransking ifra forbrukerrådet.
Gjelder Bjørklund Trondheim Torg
Gjelder Bjørklund Trondheim Torg:
Svært ufint personale. Har en reklamasjonssak på et par gulløredobber, og dette er enda ikke fikset 6 mnd senere. Ligger fremdeles på verkstedet, da de ikke klarer å fikse problemet men nekter å levere ut nye øredobber.
Flere besøk hos Bjørklund idag og de…
Flere besøk hos Bjørklund idag og de foregående dagene. Bortsett fra en av besøkene så har servicen vært tipp-topp i begge butikkene jeg har besøkt. Kjempefine produkter til en god pris i tillegg, gjør det enkelt for meg å velge Bjørklund igjen og igjen :))
Har aldri vært borti noe så sur…
Har aldri vært borti noe så sur betjening🤔 smilekurs hadde vært greit å ta. Jeg var å hentet en vare, og her var det ikke hyggelig. Blir ikke Bjørnlund neste gang æ handler. Trondheim torg 🤨
Den 20.07.2023 var jeg på Bjørklund…
Den 20.07.2023 var jeg på Bjørklund City syd, og kjøpte et digitalt dameur. Jeg sa til henne som ekspederte meg, at jeg ønsket et digitalt ur for å se eksakt tid uten å måtte ta frem mobilen. Jeg stusset over at den viste feil tid der og da, men hun sa at det var bare å gå inn på en webbside og få satt riktig tid. Men da jeg kom hjem og skulle gjøre det,så viste det seg at jeg først måtte laste ned en app som kostet ca Kr 700,00. Så det var jeg ikke interessert i, så jeg gikk tilbake til butikken, men der kunne de heller ikke skjønne hvordan de skulle stille klokken. Etter 3 uker med 6 besøk, fikk jeg beskjed om at den viste engelsk tid med am og pm. Det var jo ikke det jeg ville ha, så jeg ba om å få bytte den inn i en annen vare. Men det fikk jeg ikke, fordi jeg hadde hatt den på hånden da de tilpasset lenken til håndleddet mitt, og da var den å anse som tatt i bruk. Jeg hadde den på i ca 5 minutter, så jeg sa meg uenig i at den var tatt i bruk. Ser en del andre anmeldelser her fra andre kunder, som også er missfornøyde med kundeservicen hos Bjørklund. Det virker som både daglige ledere og butikkmedarbeidere, kunne ha behov for opplæring i både produktkunnskap og kundebehandling!