Kjøpt den samme to ganger, begge ligger i søppel med samme skuffelse. Hvor finner jeg en god en? Er villig til å betale 1000kr for produktet sånn at jeg kan bli ferdig med alle disse dårlige ostehøvl... Vis mer
Anbefaler ingen å legge igjen noen penger hos Bjørklund. Elendig kundeservice både i butikk og de gidder ikke en gang svare når man sender inn en formell klage via nettsiden deres. Kort fortalt ble ne... Vis mer
Leverte inn en ring til reperasjon den 14.februar, i dag er 7mai og har ennå ikke fått ringen min tilbake, vurderer sterkt og anmelde for tyveri svart, og betaler iallefall ikke for servicen.
Jeg bestilte en Seiko Prospex Diver, en SRPH11K1, som var på veldig bra tilbud i anledning black week. Noen dager etter å ha bestilt, fikk jeg en mail om at varen ikke var på lager alikevell, og klokk... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Hos Bjørklund finner du et enormt utvalg av smykker, forlovelsesringer, klokker, diamantringer, dåpsgaver og bunadsølv i 90 butikker og i nettbutikken.
Storgata 32, 0184, Oslo, Norge
- bjorklund.no
Har ikke svart på negative anmeldelser
Styr unna bjørklund city syd!
Drittbutikk! Bjørklund city syd. Svigermor tok turen tilbake med et armbånd hun kjøpte til sitt barnebarn. Etter bare 3 ukers bruk var platen med innrisset navn helt utslitt ( så nermest ut som om det var pusset med sandpapir). Svigermor dro til butikken for å høre om det skulle være slik, men ble ganske raskt møtt med trusler av butikksjefen selv med at hun ringer vekterne hvis hun ikke forlot butikken. Dårligere kundeservice skal man vel lete lenger etter! Jeg og forhåpentligvis mine rundt meg kommer aldri noen gang til å sette fot hos bjørklund (city syd) igjen! Skammelig oppførsel
Jeg kjøpte en diamantring med hvit gull…
Jeg kjøpte en diamantring med hvit gull , etter 6 måneders bruk jeg kan se allerede det gule gullet under.
Kjøpte et SEIKO ur på deres butikk på…
Kjøpte et SEIKO ur på deres butikk på Moa . Type automatic .Dette senker alt for mye . 2-3 min pr uke . Prøvde å reklamere på dette . Ingen positiv respons . Det er normalt at denne type ur senker en del. Dette vart ikke opplyst ved kjøpet. Kjøpt i april i år . Er det noen plass jeg kan henvende meg for å få omgjort kjøpet ?
Mvh Magnar Bjørdal
Fortjener vel ingen stjerne!
Fortjener vel ingen stjerne!
Vi dro innom Bjørklund City syd for å se på forlovelse og gifteringer.
Den ene dagen vi var innom, var det to jenter som jobba der. Denne ene opptatt med å rydde etc, og den andre sto og prøvde på produkter og tok selfie i speilet. Ingen hjelp å få, enda vi prøvde å få øyekontakt flere ganger. Vi sa høyt på vei ut av butikken, at her var det ingen hjelp å få.
Etter noen dager, prøvde vi på nytt, ny dame bak disken. Øynet håp om å endelig få hjelp, men ikke denne gangen heller.
Gikk derfor til Gullfunn på baksiden av Bjørklund og la igjen 30K i ringer!
Leverte 7 gullringer til utvidelser
Leverte 7 gullringer til utvidelser, hadde avtale om pakkepris på ca 7-800,- pr ring
Når jeg skulle hente kom prisen på nesten 12000,-
Fikk kun 10%rabatt på dette når jeg klagde,syns med en gang at blant annet gifteringen var blitt tynnere
Etter ca7-8 uker knakk den ene ringen, mens jeg satt og spiste, en annen var blitt helt oval, og en tredje var på nippet til og ryke.
Jeg dro til butikken og den ansatte var helt enig med meg at sånn skulle det ikke være, hun syns også de var blitt veldig tynne.
Hun sendte de inn, og etter kun kort tid fikk jeg beskjed om at det var på grunn av hard bruk at de var blitt sånn.
Det stemmer ikke da jeg fortiden går hjemme.
Jeg sa at det her er uakseptabelt og at dette må de rette på, hun skulle sende en Mail med mitt syn på saken.
Etter dette har jeg ikke hørt noe fra dem.STYR UNNA BJØRKLUND det er den dårligste og dyreste opplevelsen jeg noen gang har fått
ALDRI MER HANDLE PÅ BJØRKLUND
Dårlig kvalitet på gifteringer, enda verre kundebehandling. Kommer ingen vei, styr unna!
Kjøpte gifteringer i hvitt gull i slutten av januar 2023, tok i bruk den ene som forlovelsesring, men leverte den inn igjen etter to uker da kvaliteten ikke er slik som forventet. Ringen har tydelige riper og merker selv etter forsiktig håndtering (ikke brukt på jobb, trening etc.).
Verken ved bestilling, eller ved kjøp og henting av ringene fikk vi opplyst at dette ville være forventet slitasje etter så kort tid, heller ikke da vi leverte inn ringen igjen. Da vi kom innom butikken i midten av februar bekreftet nemlig selger at dette ikke var slik ringene deres skulle se ut etter kun 2 uker. Selger mente det var uvanlig for denne type ringer å se slik ut ved forsiktig bruk. Vi fikk også beskjed om at dette ikke var slik kvaliteten skulle være, da denne type slitasje ikke skulle vises etter så kort tid. Av selger fikk vi full forståelse ovenfor vårt ønske om å heve kjøpet, da selger kunne skjønne at denne opplevelsen her gjør at vi ikke vil ta i bruk ring nr 2 når vi gifter oss om noen år, men forståelsen og kommunikasjonen stopper der.
Ringen ble levert 18.02.23, og vi skulle bli kontaktet av butikksjef mandag 20.02.23. Etter flere dager uten kontakt, måtte vi selv henvende oss til butikken. Ringte fredag den 24.02.23, fikk da ny beskjed om at det var stor pågang på verkstedet, men at vi skulle bli kontaktet på nytt av butikksjef uken etter (uke 9). Hørte ikke noe mandag 06.03.23. Da fikk vi til svar svar om at ringen står til krav om kvalitet.
Samme dag sendte vi klage til den offisielle e-postkontoen til Bjørklund hvor vi ba om svar etter 7 dager. Vi hørte ikke noe verken fra butikk eller via Mail. Vi tar derfor kontakt via facebook den 25.03.23, og får den 27.03.23 svar om at vår henvendelse har blitt videreformidlet til butikk, men at de skal purre. På e-post informerer de også om at saken har blitt videresendt til butikk og driftsleder, og bekrefter igjen at de nå har sendt ny purring.
Vi som kunder har stått i en sak som har pågått i over alt for lang tid, uten ordentlig oppfølging, og med svar den 31.03.23 om at de ikke møter oss på kravet om heving av kjøp.
Butikken har elendig service og dårlig kvalitet på varene! Så om man ønsker seg gifteringer av kvalitet anbefaler vi ikke Bjørklund. Ripene indikerer at legeringen er svak, og belegget av rhodiumet blir tydelig slitt av etter ufattelig kort tid.
Kjøp smykkesett et annet sted
For noen år siden kjøpte jeg et smykkesett med matchende diamantkjede og ørepynt hos Bjørklund på Ski Storsenter. Kolleksjonen var gullsmedens egen. Prisen var grei og betjeningen hyggelig (derfor to stjerner). Nylig var kona så uheldig å miste en av øredobbene. Ved forespørsel på salgsstedet opplyser betjeningen at de ikke lengre selger halve sett ørepynt. Jeg blir tilbudt å kjøpe et helt sett, som fremdeles finnes i kolleksjonen, til full pris. Dette i motsetning til eksempelvis Mestergull og Thune som ved forespørsel ikke har slike begrensninger - de selger gjerne halve sett. Under antakelse om at dette må skyldes en misforståelse prøver jeg å opprette kontakt med Bjørklund på nett. Henvendelsen (og purringen) besvares ikke. Ved å lese flere erfaringer forstår jeg nå at Bjørklund av prinsipp ikke svarer på «negative» henvendelser - prinsipper og penger betyr alt og enkeltkunder ingenting. Kjøp et annet sted, og i hvert fall om du skal ha et sett!
Noen dager etter at jeg hadde skrevet denne anmeldelsen fikk jeg tilbud om å kjøpe settet ørepynt med ca 30% rabatt. Fremdeles er dette dyrere enn et halvt sett, men jeg slo til.
Klikk og hent er ikke lenger klikk og hent
Jeg reserverte, via klikk og hent, en vare på nettsidene. Jeg var noe over de to dagene man i utgangspunktet får for henting av klikk og hent-varer.
"Så lenge den ligger her er ikke det noe problem!", fikk jeg beskjed om. Og varen lå der, så det var jo flott. Men, da fikk jeg beskjed om at det var til fullpris. Ikke halv pris, som jeg hadde reservert varen til. Nei, skulle jeg ha det til den rabatterte prisen måtte jeg hente det samme dagen tilbudet gikk ut.
Jeg informerte om at jeg i løpet av mine flere år på begge sider av klikk og hent-ordre aldri hadde vært borti den varianten før. Men, slik var det, kunne begge bak disken informere om.
Slukøret gikk jeg tomhendt ut av butikken. Klikk og hent-instituttet står for fall.
Dialogen via e-post stoppet også opp, og jeg har ikke fått svar på to måneder.
Raske og flinke
Bestilte klokke på 30% der det sto på…
Bestilte klokke på 30% der det sto på lager. Ordre ble kansellert da de ikke hadde oppdatert nettsiden sin på helg. Fikk mail om dette. La inn ny bestilling mandag kveld på en klokke som var på lager. Tirsdag hadde de kansellert denne også da de ikke hadde klokken likevel. Hjelper lite å kjøre kampanjer når dem ikke har varer på lager.
Amatørmessig.
Fikk forlovelsesring i julegave av…
Fikk forlovelsesring i julegave av samboer fra dere, den var for stor så tenkte det var null problem å sende i retur for mindre strl. Jeg hadde da bare hatt ringen på i ca 30min for å se om jeg kunne gå med den eller om den ble for stor. Da jeg møter kundeservice, nekter de å bytte ringen da de mener at den er blitt brukt mye mer enn hva 30min tilsier. Jeg blir også møtt av en dame som er skikkelig uhøffelig i bjørklund butikken, og svarer meg frekt. Kommer aldri tilbake. Dette var trossalt en ring til 13000kr.
Fikk smykke i julegave fra moren min
Fikk smykke i julegave fra moren min, hun var usikker på om jeg likte den så hun i disken hadde send med en byttekvittering. Når jeg skulle bytte varen var ikke denne kvitteringen nok, smykke måtte ha «byttetag» som ikke ble nevnt til moren min. Når man skal ha mulighet til å bytte varen må de sende med det vi trenger for å bytte.
Dårlig kvalitet og kundeservice
Fikk et armbånd av mine besteforeldre til jul for et år siden. En dag mister armbåndet en sten, og noen dager etter ryker det, til tross for å kun ha blitt brukt som et «finsmykke» og ikke til hverdags. Ekstremt dårlig kvalitet til å koste rundt 1500kr. I og med at jeg hadde fått armbåndet i gave, hadde jeg fått med byttelapp/kvittering. Tok med armbåndet og lappen til Bjørklund på Storo, der armbåndet ble kjøpt. Jeg forklarer situasjonen til de ansatte, men opplever å ikke bli tatt seriøst. De sier jeg må ha vært for «hardhendt» med smykket, noe jeg ikke kan forstå da jeg har brukt det sjeldent og tatt vare på det. Først vil de ikke ta saken videre engang, men etter litt overbevisning er de villige til å sende saken videre opp i systemet. De skriver da: «kunden forventet at armbåndet skulle vare mer enn et år». Dersom smykkene fra Bjørklund ikke er ment til å vare mer enn et år, er det bare å unngå å handle der, for de vet åpenbart ikke hva de driver med. Jeg har aldri opplevd så usaklig og dårlig kundeservice og så dårlig kvalitet på smykker. Dette er urovekkende.
Advarer alle jeg kjenner om å ikke handle her!
Fantastisk service
Til den det måtte angå!
Vi er mange som på Kongsberg er veldig fornøyd med Katrine Johnson på deres filial på Stortorvet. Hun gir ikke bare god service, og er flott i måten hun kombinerer profesjonell varme og tilstedeværelse på, men forstår virkelig kundens behov.
Hun er virkelig gull verdt for Bjørklund.
Mvh Firoza Vego
Advarer alle å handle her!
Advarer alle å handle her!
Fikk et smykke i gave av kjæresten og opplevde at det kjedet revnet når jeg skulle ta den av. Jeg tenkte at dette kanskje var et engangstilfelle, så jeg leverte den inn og fikk ikke et nytt et, dette måtte jeg betale for. Dette har jeg mine tanker om.
Så revnet det igjen når jeg skulle ta det av. Jeg tenkte at det er greit at dette skjer en gang, men to ganger, da er det noe som ikke er slik det skal være. Jeg dro for andre gang og spurte om en refusjon for pengene. Jeg fikk beskjed om at jeg hadde vært for hardhendt med smykket. Jeg hadde tatt den av på en helt vanlig måte. Det skal uansett ikke tåle så lite. Det er ikke normalt at dette skjer to ganger når jeg bare skal ta av et smykke.
Jeg ville ikke ha et nytt smykke på grunn av dette. Det eneste hun kunne gi meg var en tilgodelapp på kjedet på rundt 200 kr, ikke hjertet på smykket som koster 1600 kroner.
Ufattelig dårlig service som Bjørklund driver med. Dere skaper ikke noe kundelojalitet med å drive slik. Jeg har nå sendt inn klage til hovedledelsen. Fikk bare beskjed om at de sender den videre til den butikken det gjelder.
Så det hjelper vel mye!
Elendig kvalitet og service
Svært skuffet av deres produkter og service.
Min samboer kjøpte en diamantring til meg i julegave og selvfølgelig ønsket jeg å ha på denne ringen til enhver tid da den betydde veldig mye for meg.
Etter bare noen måneder ser jeg plutselig at diamanten har falt av, noe jeg synes var veldig spesielt da jeg hadde ligget hjemme syk i 10 dager. Vi klarte heller aldri å finne diamanten igjen da den var såpass liten.
Vi sendte ringen inn til reklamasjon da vi syntes det var veldig dårlig at diamanten bare skulle falle ut etter noen måneder. Her får vi tilbakemelding om at en tung bærepose kan ha gjort at ringen fikk klem skade og at dette kan ha gjort at diamanten har falt av. Vi får ingenting tilbake på reklamasjon og får rett og slett beskjed om at «noen ganger er man uheldig».
Man kjøper jo en diamantring for å nettopp bruke den og vise den frem, så at en «tung bærepose» skal gjøre at en diamant faller av synes vi rett og slett er elendig kvalitet og elendig service av bjørklund å bare svare at «noen ganger er man bare uheldig».
Så, vår konklusjon: dereom du skal kjøpe en forlovelsesring til din kjære eller bare en fin gave: ikke kjøp hos bjørklund for der kan diamanten falle ut av å bære en tung bærepose! :)
Elendig kundeservice..
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice da vi bestilte gifteringer. Først feil størrelse, deretter galt navn på gravering. Ingen kompensasjon.
Elendig kundeservice
Kjøpte en barneklokke til min datter. Var bekymret for kvalitet om den fort ble ødelagt pga pris på ca. 500kr. Selger forsikret om at den var lageget for barnebruk og tålte litt lek. Den skulle også tåle vanlig håndvask. Flott tenkte jeg og kjøpte klokken. Datteren min på 5 år brukte klokken i 2 dager så røk festet på den ene siden, da hun sto og danset i stuen. Hun var ikke engang i kontakt med noe, den bare falt av hånden mens vi så på henne danset. Forklarte hendelsen til Bjørklund på vinterbro, de skulle se på detog komme tilbake til oss. Kan legge til at de først prøvde seg med at siden jeg ikke hadde med et eget kjøpsbevis som fulgte med klokken, men kun kvitteringen, så ville ikke garantien gjelde. Men den ansatte lot seg overtale til å la daglig leder se på saken dagen etter. Dette i seg selv sier litt. Dagen etter fikk vi en sms da det sto at to stykker der hadde vurdert skaden og dette var opplagt en brukerskade iflg dem fordi det var en ripe i glasset. Dro tilbake og forklarte på nytt for døve ører. At de selv sier at klokken skal tåle vanlig lek legger de altså ikke mye vekt på, men at vi liksom skal lyve for skarve 500kr det er helt åpenbart for Bjørklund. Oppsummert elendig produkt der limet på deres produkt ikke holder mål og enda værre og særdeles arrogant kundeservice. Smiler og forsikrer når du handler, vil ikke høre på deg nesten når ting ikke fungerer som det skal. Kommer aldri til å handle noe som helst der. Styr langt unna.
Dårlig service , varene ikkje levert 🤬
Dårlig service , bestiller varer på klikk & hent å får beskjed om at varene er lagt av i butikken , kom å hent.
Men NEI når eg kom hadde de ikkje varen inne , men tilsvarene til 3 ganger prisen 🤷🏼♀️💸💸💸