Beter Horen - Heerlen Anmeldelser 87

Bytt filial

Akerstraat 23, 6411 GW Heerlen, Limburg, NL

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben nogal gevoelig voor goede service en vriendelijke behandeling. Mede daarom kocht ik na 5 jaar ook weer mijn 2e set hoortoestellen bij Beter Horen in Heerlen. Ditmaal een type in de hogere prijs... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bij mijn 2e afspraak gelijk het nieuwe hoortoestel gekregen. En meteen alles goed afgesteld. Ben ook blij dat dit hoortoestel voorzien is van bluetooth, dus kan vanaf nu telefoneren. Dit is voorh... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Beter horen heeft mij prima geholpen ! Ben blij eindelijk de stap gemaakt te hebben en niet meer hoef te vragen " wat zeg je " Dus ,vooral over die drempel heen stappen!

Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vakbekwame medewerkers die ook zelf een…

Vakbekwame medewerkers die ook zelf een goed luisterend oor hebben.

9. juni 2026

Beste Jan S,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat onze medewerkers deskundig waren en goed naar u luisterden. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Beter horen heeft mij prima geholpen !

Beter horen heeft mij prima geholpen !
Ben blij eindelijk de stap gemaakt te hebben en niet meer hoef te vragen
" wat zeg je "
Dus ,vooral over die drempel heen stappen!

21. april 2026

Beste mevrouw Ograjensek - Driessen,

Wat fijn om te horen dat we u zo goed hebben kunnen helpen! We zijn blij dat u de stap heeft gezet en nu weer volop kunt genieten van gesprekken zonder te hoeven vragen "wat zeg je". Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Helemaal goed

Helemaal goed
Goede communicatie en perfecte hoortoestellen
Ben uiterst tevreden
Dank voor de goede en vriendelijke uitleg

5. mai 2026

Beste mevrouw Habets,

Fijn te horen dat u tevreden bent met de goede communicatie en uw hoortoestellen. We zijn blij dat de uitleg goed en vriendelijk was. Dank voor uw positieve beoordeling! Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik kom reeds 37 jaar bij Beter Horen in…

Ik kom reeds 37 jaar bij Beter Horen in Heerlen.
Zij blijven altijd vriendelijk en behulpzaam. Niets is hun teveel. Dit ondanks het feit dat in deze periode nogal van personeel is gewisseld.

14. april 2026

Beste meneer Bos,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u al 37 jaar bij ons komt in Heerlen. We zijn blij te horen dat u onze vriendelijkheid en behulpzaamheid waardeert, ondanks de personeelswisselingen. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Goede hoortest

Goede hoortest, ook met klanken.
Goede uitleg en ze nemen de tijd
Vriendelijk personeel.
Ze proberen je niet meteen het duurste toestel uitproberen maar zoeken naar een toestel dat bij je gehoorproblemen past.

24. mars 2026

Beste mevrouw Beijer- Gommans,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Heerlen, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beste mevrouw Piters,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik word altijd vriendelijk behandeld…

Ik word altijd vriendelijk behandeld en zijn leuke en goede ontvangst van deze mensen

20. januar 2026

Beste P. Zirbi - Braad,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Perfecte afspraken en deze ook precies…

Perfecte afspraken en deze ook precies nagekomen.
Zeer klanrvriendelijk en behulpzaam en adviserend.
Zeer tevreden

13. januar 2026

Beste meneer Jacobs,

Zeer vriendelijk geholpen.

Zeer klantvriendelijk en goed geholpen.

27. november 2025

Beste R. Bosma,

Gewoon alles goed uitgelegd

Gewoon alles goed uitgelegd

25. november 2025

Beste H.J. Quadvlieg,

Perfect geholpen

Perfect geholpen, heel tevreden.

25. november 2025

Beste H.M.H. Vonken,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Heerlen en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Vriendelijke werknemers👌

Vriendelijke werknemers👌
Die goed uitlegden hoe alles werkte,
Mogelijkheden van telefoon,kasje tv
Schoonmaak spullen enz enz
De kosten uitlegden en de mogelijkheden ervan.
Naar buiten gelopen elke keer met een glimlach en tevredenheid

28. oktober 2025

Beste J. Rijksen,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Heerlen en dat u tevreden bent met onze service. Wij zijn blij om te horen dat u goed bent voorgelicht en dat u elke keer met een glimlach naar buiten loopt. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Blij met mijn nieuwe hoortoestel

Bij mijn 2e afspraak gelijk het nieuwe hoortoestel gekregen.
En meteen alles goed afgesteld.
Dit is voorheen met andere toestellen nooit gebeurd.
En ik werd er heel goed geholpen.
Met vriendelijke personeel.

12. september 2025

Geachte meneer Dieteren,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent over uw hoortoestellen. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Eind goed al goed!!

Op 7 oktober rond 14:30 uur klantenservice gebeld over een beloofd product..Een zeer klantonvriendelijke dame ((Oost-Europees accent) stond mij te woord. Niet empatisch en ze hing plotseling gewoon op. Vandaag 8 oktober mijnheer Conemans gesproken van filiaal Heerlen. Deze mijnheer Conemans snapt wel hoe je met klanten moet omgaan. Fijn gesprek gehad en de beloofde TV Streamer zou voor mij klaargelegd worden. Zo kan het dus ook. Bravo. Misschien eens uitzoeken wie mij gisteren zo onbeleefd te woord heeft gestaan. Uiteindelijk eind goed al goed.

7. oktober 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Geachte meneer Lemmens,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren.

Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met onze klantenservice. Dit is absoluut niet de ervaring die wij onze klanten willen geven. Onze oprechte excuses hiervoor. Deze signalen nemen wij serieus en deze situatie zal met de desbetreffende klantenservice medewerker besproken worden om herhaling te voorkomen.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega bij de Beter Horen winkel in Heerlen. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Vriendelijk-vakkundig geweldige service

Vriendelijk vakkundig

7. oktober 2025

Geachte meneer Cox,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Een aanrader.

Beter Horen was niet mijn eerste contact met een audicien. Maar de aanpak van Beter Horen was vanaf het begin uitstekend. Professioneel en effectief. Dank zij de deskundigheid van mevr. S. Loomans. Ik gebruik de hoortoestellen vanaf 8 uur 's morgens tot 's avonds 11 uur zonder problemen. Een aanrader voor iedereen die ( het ) wilt horen.

30. september 2025

Geachte meneer/mevrouw de Jong,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent over uw hoortoestellen. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Geachte mevrouw Riet,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Klantvriendeijk

Klantvriendeijk, behulpzaam en correct

19. august 2025

Geachte meneer Spierts,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De medewerkers zijn vriendelijk en zeer…

De medewerkers zijn vriendelijk en zeer behulpzaam.
Ik werd uitstekend te woord gestaan, met een geweldige uitleg omtrent het gebruik van het gehoor
toestel.

5. august 2025

Beste meneer/mevrouw Ploumen,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Heerlen. Wij zijn blij om te horen dat wij u goed hebben kunnen informeren over de hoortoestellen en hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Beter Horen

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv