Na 15 maanden ondervind ik nog steeds dezelfde goede service en begeleiding. Ik heb 2 kunststof toonbochtjes ontvangen binnen 1 week tijd na een defect aan de oude. Deze kreeg ik gratis uit coulance.... Vis mer
Selskapet har svart
Goede uitleg op alle facetten.Tevens is mijn gehoor geoptimaliseerd ! De woorden zijn beter afgerond. Verder zijn er veel instellingen te gebruiken op de app. Kortom zeer tevreden gebruiker !
Selskapet har svart
Geachte dames en heren, De opgedane ervaring met Audibene is goed verlopen. De aanbeveling van het Hoorcentrum te 's-Gravenzande, deze zaak en de mensen zijn terzaken kundig en weten van wanten... Vis mer
Selskapet har svart
de contacten met Audibene verliepen via mail en dat was prima. Men hield zich goed aan de afspraken en de communicatie was heel duidelijk. Het overleg met en ook de bezoeken aan de opticien waren fant... Vis mer
Selskapet har svart
Wij van audibene hebben als doel om uw kwaliteit van leven te verbeteren met de modernste hoortoestellen. Ons landelijke netwerk van met zorg geselecteerde partneraudiciens werkt samen met u om voor u de beste oplossing te vinden voor uw hoorwensen. Of u nu last heeft van een lawaai- of een leeftijd gerelateerde slechthorendheid, een vrijblijvend gesprek met onze hoor-experts is de eerste stap naar een hogere kwaliteit van leven. Meer informatie kunt u terugvinden op www.audibene.nl. Tevens staan onze hoor-experts telefonisch voor u klaar.
Skrevet av virksomheten

Gratis en vrijblijvend uitproberen
Utrecht, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Audibene B.V.
Zeer goede ervaringen met Alize en Sven! Duidelijke, geduldige en vriendelijke begeleiding gedurende de hele proefperiode! Niet opdringerig! Hartelijk dank en veel succes toegewenst!

Svar fra Audibene B.V.
Na 15 maanden ondervind ik nog steeds dezelfde goede service en begeleiding. Ik heb 2 kunststof toonbochtjes ontvangen binnen 1 week tijd na een defect aan de oude. Deze kreeg ik gratis uit coulance. Chapeau!

Svar fra Audibene B.V.
Goede uitleg op alle facetten.Tevens is mijn gehoor geoptimaliseerd !
De woorden zijn beter afgerond.
Verder zijn er veel instellingen te gebruiken op de app.
Kortom zeer tevreden gebruiker !

Geachte dames en heren,
De opgedane ervaring met Audibene is goed verlopen.
De aanbeveling van het Hoorcentrum te 's-Gravenzande,
deze zaak en de mensen zijn terzaken kundig en weten van wanten. De ontvangst was hartelijk en met koffie.
Buitengewoon goede ervaring, bedankt Audibene.
Hoogachtend,
B.Fresco.

Svar fra Audibene B.V.
Meteen vanaf het begin er op gericht om goed en eerlijk advies te geven.
Heel fijn kontakt met Rob die bij mij thuis kwam voor de meeting en het advies.
Kan het iedereen aanraden .

Svar fra Audibene B.V.
de contacten met Audibene verliepen via mail en dat was prima. Men hield zich goed aan de afspraken en de communicatie was heel duidelijk. Het overleg met en ook de bezoeken aan de opticien waren fantastisch

Svar fra Audibene B.V.
Uitstekend en professioneel geholpen door audicien Bram Jongbloed in Reeuwijk.
Zeer tevreden.

Svar fra Audibene B.V.
De audicien was kundig, vriendelijk en eerlijk.

Svar fra Audibene B.V.
Vanaf het allereerste kontakt met kantoor zijn daar stappen uitgezet hoe er gewerkt zal worden.Die stappen zijn allemaal ingevuld op een prettige manier.
De vragen die er van mijn kant waren zijn allemaal Inge
vult.
De rekening moet nog komen.Die zie ik met vertrouwen
Tegemoet.

Svar fra Audibene B.V.
Mijn oplaaddoosje met 2 gehoorapparaten was zoek geraakt. Na bellen kon ik dezelfde nog terecht voor een nieuwe set. Ook kreeg ik goed advies over hoe het verlies bij de verzekering te melden. Ook dat was dezelfde dag nog geregeld. Dus alles supersnel en goed afgerond. Aanrader dus

Svar fra Audibene B.V.
omdat alles wat ik gelezen heb juist is en Jochum de Bueger een vakman is

Svar fra Audibene B.V.
Goed product met eerlijke uitleg. Aanrader

Prettige ontvangst - goede voorlichting

Svar fra Audibene B.V.
Van begin tot einde perfect te woord gestaan en geholpen.
Absolute aanrader!

Svar fra Audibene B.V.
het contact met zowel Audibene als de aangesloten Audicien was correct en prima

Svar fra Audibene B.V.
Als er een probleempje was werd daar heel snel op gereageerd

Svar fra Audibene B.V.
Het feit dat alles bij jou thuis gebeurt, is bevorderlijk voor het keuzeproces. Afspraken worden nagekomen, er wordt geen haast getoond of gesuggereerd.

Svar fra Audibene B.V.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.