Beterabonnement Anmeldelser 76

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ze zijn een callcenter die zich voordoet als de KPN. Verkopen zonder BTW tarief en beloven kortingen en databundels die niet geleverd worden. Regels telemarketing beschermen ook zzp’ers De regels... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Met Niels Post een heel prettig persoonlijke ervaring ondervonden, waarin hij mij alle duidelijkheid heeft gegeven met het nieuwe contract ik met Eneco ben aangegaan. Een fijn en gezellig gesprek en h... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

The team from Better abonament is incredibly helpful, even when the KPN themselves are not able to help with my questions. They explain things clearly and follow through on their offers. They think... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb een energieabonnementbij Eneco afgesloten, begeleid door Shaiem. Hij was vriendelijk, duidelijk en nam rustig de tijd voor mijn vragen. De eerste keren dat hij belde had ik geen tijd; hij dro... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Telefon- og internettjenester
  2. Energileverandør
  3. Internettleverandør

Om Beterabonnement

Skrevet av virksomheten

Info over Beterabonnement

Beterabonnement is het persoonlijke serviceplatform voor telecom en energie. Wij helpen consumenten, zzp’ers en mkb’ers met eerlijk en deskundig advies, zodat zij zorgeloos kunnen overstappen en goed blijven zitten.

Waar veel prijsvergelijkers draaien om snelle deals en anonieme keuzes, kiezen wij bewust voor persoonlijk contact. Geen algoritmes, maar echte adviseurs die met je meedenken. We kijken naar jouw situatie, wensen en toekomstplannen en adviseren op basis van wat echt bij je past.

We werken samen met betrouwbare A-merken zoals KPN en Eneco. Je krijgt de kwaliteit en service van de aanbieder zelf, met de extra begeleiding en betrokkenheid van een vaste adviseur.

Onze service stopt niet na de overstap. Wij bouwen aan langdurige relaties en doen jaarlijks een check om te zorgen dat je abonnement nog steeds aansluit bij je situatie. Zo blijf je niet alleen voordelig, maar vooral passend verzekerd van de juiste keuze.

Zo simpel is het:

1. Gegevens invullen
In een paar minuten vertel je ons wat je nu hebt en wat je zoekt.

2. Persoonlijk advies
Een adviseur neemt contact met je op en geeft een eerlijk voorstel dat past bij jouw situatie.

3. Overstap + check
Wij regelen de overstap van A tot Z en controleren jaarlijks of je nog steeds goed zit.

Geen gedoe. Wij doen het werk, jij profiteert van duidelijkheid, gemak en blijvend voordeel.

Ga naar beterabonnement.nl

Onze belofte

Skrevet av virksomheten

Persoonlijk advies. Zorgeloos overstappen.
Wij geloven dat telecom en energie eenvoudig en duidelijk moeten zijn. Daarom krijg je bij ons geen algoritmes, maar persoonlijk advies van een vaste adviseur. We begeleiden je van A tot Z bij je overstap en blijven betrokken met een jaarlijkse check. Zo weet je zeker dat je niet alleen goed zit, maar ook goed blijft zitten.

Onze servicegarantie

Persoonlijk advies. Zonder verplichtingen.

Wij geven eerlijk en transparant advies dat past bij jouw situatie. Je zit nergens aan vast voordat je zelf akkoord geeft. Wij regelen de overstap pas wanneer jij zeker weet dat het voorstel bij je past. Geen druk, geen verrassingen, geen kleine lettertjes.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Helemaal geweldig

Helemaal geweldig

Hartelijk dank mevrouw Bloks voor uw enthousiaste reactie! 😊
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Daar doen we het voor!

Goede vergelijking

Goede vergelijking. Goed advies.

Svar fra Beterabonnement

Hartelijk dank voor uw review, meneer Van Elk.
Fijn om te horen dat u onze vergelijking en het advies als goed heeft ervaren. Daar zijn we blij mee!

snelle prima prijsbesparing!!

Snelle prijsbesparing berekend en spijkers met koppen geslagen. Nieuwe medewerker deed het prima, schakelde snel en kwam direct professioneel over.

Svar fra Beterabonnement

Hartelijk dank voor uw mooie review!
Fijn om te lezen dat u de snelle berekening, duidelijke aanpak en professionele houding van onze medewerker als positief heeft ervaren. We geven dit compliment graag aan hem/haar door.

Dank voor het vertrouwen en mocht u in de toekomst vragen hebben, dan helpen we u uiteraard graag verder.

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen. En kwam beter uit

Svar fra Beterabonnement

Hartelijk dank voor uw review.
Fijn om te horen dat u vriendelijk bent geholpen en dat het aanbod voor u beter uitkwam.

Heldere uitleg

Heldere uitleg, geen gedram, nemen ruimschoots de tijd!

14. januar 2026

Svar fra Beterabonnement

Hartelijk dank voor uw review, J. Oppenheim. Fijn om te horen dat u onze uitleg helder vond en dat u het gesprek als rustig en prettig heeft ervaren.

Beste Piet,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u onze uitleg als duidelijk en overzichtelijk heeft ervaren. Wij helpen u graag en staan uiteraard voor u klaar als u nog vragen heeft.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

verkoper deed zich anders voor

het was wel een goed gesprek, maar de verkoper heeft zich wel voorgedaan alsof hij van Eneco belde ipv beterabonnement.nl.
dit zijn best verdachte praktijken en ben nu ook echt aan het twijfelen of ik het abonnement wat ik heb afgesloten bij jullie moet annuleren

13. januar 2026

Svar fra Beterabonnement

Dank u wel voor het delen van uw ervaring.

Wij begrijpen dat het gesprek bij u verwarring heeft veroorzaakt en dat vinden wij vervelend. In het gesprek is aangegeven dat wij u eerder hebben geholpen met KPN-diensten en dat wij u daarom opnieuw hebben benaderd. Vanuit die bestaande klantrelatie hebben wij vervolgens namens Eneco gekeken of wij ook op energiegebied een besparing voor u konden realiseren.

Tegelijk erkennen wij dat dit duidelijker had gemoeten. Het moet vanaf het begin helder zijn dat het Serviceteam een service- en bemiddelingspartij is en geen energieleverancier. Als dat anders is overgekomen, dan spijt ons dat en nemen wij dat signaal serieus.

Het afgesloten energiecontract is een rechtstreeks Eneco-contract, met alle wettelijke zekerheden, waaronder de 14 dagen bedenktijd. Mocht u twijfels hebben of het aanbod rustig willen bespreken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u daar graag bij.

Eneco altijd de beste

Eneco altijd de beste

13. januar 2026

Svar fra Beterabonnement

Hartelijk dank voor uw review, Rob!
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Dank voor het vertrouwen.

Prima service

Duidelijke en snelle afhandeling

12. januar 2026

Svar fra Beterabonnement

Hartelijk dank voor uw review!
Fijn om te horen dat u onze service als prima heeft ervaren en dat de afhandeling duidelijk en snel was.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hele aardige jongen en ben veel…

Hele aardige jongen en ben veel goedkoper uit

16. desember 2025

Svar fra Beterabonnement

Bedankt voor de positieve review King! ! Erg fijn om te horen dat je goed bent geholpen en super dat je veel goedkoper uit bent. Daar doen we het voor!

Topper

Heel enthousiast en vriendelijk! Werd goed geholpen en hij kon mijn precies alles uitleggen hoe alles zat. Heel eerlijk: ik had denk ik niet overgestapt als ik niet door deze persoon geholpen zou zijn.

26. november 2025

Svar fra Beterabonnement

Bedankt voor je mooie woorden, Timo! Heel fijn om te horen dat alles duidelijk was en dat we je zo goed hebben kunnen helpen. We staan altijd klaar als je nog vragen hebt!

Great experience!

The experience was really positive. I was assisted by Shain, who went above and beyond to explain everything clearly in English. He took the time to understand my needs and carefully selected the best pricing options for my situation. I'm really grateful for the excellent support!

26. november 2025

Svar fra Beterabonnement

Thank you so much, Yulia! Great to hear that Shain was able to guide you clearly in English and find the best pricing options for you. We really appreciate your kind words and are always here if you need anything!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vriendelijke mensen die je helpen geld te besparen

Ben geholpen door Shaiem, op bijzonder vriendelijke en professionele wijze. Helaas ga ik het aanbod niet accepteren maar dat heeft te maken met opgebouwd krediet bij Essent en ligt niet aan het scherpe aanbod dat Shaiem me deed.

25. november 2025

Svar fra Beterabonnement

Dank je wel voor je vriendelijke review, Joost! Fijn dat je ons aanbod en de uitleg waardeerde. Jammer dat het opgebouwde krediet bij Essent de doorslag gaf, maar uiteraard volledig begrijpelijk. Mocht je in de toekomst nog advies willen, dan helpen we je graag verder.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben erg goed geholpen door Shaiem

Ik ben erg goed geholpen door Shaiem. Dankjewel

18. november 2025

Svar fra Beterabonnement

Dank je wel, Laura! Wat fijn dat je zo goed geholpen bent door Shaiem. We waarderen je bericht enorm. Mocht je later nog vragen hebben, dan staan we altijd klaar.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Poeh, wat een gedoe.

Het lijkt heel aantrekkelijk om over te stappen op KPN tv en internet. Echter: er wordt maar één tv box geleverd en voor een tweede moet je bijbetalen. Meerdere tv's kunnen aan gesloten worden met de tv-app, maar dan moet je een behoorlijk jonge smart tv hebben, die ondersteund wordt door Google. Zo niet, dan moet je 5 euro per maand per televisie bijbetalen. Wij hadden pech met de monteur: een aardig jong, maar geen uitleg, geen instructie, maar één matig werkende tv, enz. Het heeft ons al flink wat uren gekost om alles aan de praat te krijgen en het gaat nog een aantal uren duren. Het prijsvoordeel gaat al snel op aan relatietherapie...

18. november 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Beste Pedro Bardoel,

Dank u wel voor uw bericht. Jammer om te horen dat uw ervaring niet was zoals u had verwacht, dat is uiteraard niet de bedoeling.

Wel wil ik graag één belangrijk punt extra benadrukken:
tijdens het gesprek is aangegeven dat u volledig gratis kunt kijken via de KPN TV-app.
Deze app werkt op meerdere apparaten tegelijk (tot 5 toestellen), zoals smart-tv’s, mobiele telefoons, tablets of via een Chromecast. Veel klanten gebruiken dit juist om zonder extra kosten op meerdere televisies te kijken, zodat zij niet voor elke televisie €5,- per extra ontvanger hoeven te betalen.

Het standaard KPN-pakket bevat inderdaad één fysieke tv-ontvanger; dat is de normale werkwijze van KPN. Maar dankzij de gratis TV-app kunt u op uw tweede televisie gewoon kijken zonder extra maandelijkse kosten.

Dat uw tweede televisie nu nog niet werkt, is uiteraard vervelend. We helpen u graag om dit alsnog netjes op te lossen met de gratis app, of indien u toch liever een extra ontvanger wilt, kunnen we dat uiteraard ook regelen.

Laat het gerust weten, we ondersteunen u graag verder.

Vertrouwen

Ze kwamen uit zichzelf met een mooiere aanbieding. Plus altijd gebleven bij ENECO al meer dan 50 jaar nog nooit problemen gehad.

30. oktober 2025

Beste Cees,

Dank voor uw mooie review! Fijn dat we u namens Eneco een betere aanbieding konden aanbieden en dat alles netjes is afgerond. We waarderen uw vertrouwen enorm.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Niels Post aan de telefoon gesproken

Niels Post aan de telefoon gesproken, hij heeft mij helder uitleg gegeven. In eerste begin was ik wantrouwend maar door zijn deskundige manier van praten was dat snel over. Hij kwam zijn afspraak van terugbellen netjes na en gaf op al mijn vragen een helder antwoord. Daarom heel hartelijk dank aan Niels!!

4. november 2025

Beste Hendrik van Leeuwen,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Geweldig om te horen dat Niels u zo deskundig en duidelijk heeft kunnen helpen, en dat het gesprek uw vertrouwen heeft bevestigd. We geven het compliment zeker aan hem door.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv