Ze zijn een callcenter die zich voordoet als de KPN. Verkopen zonder BTW tarief en beloven kortingen en databundels die niet geleverd worden. Regels telemarketing beschermen ook zzp’ers De regels... Vis mer
Selskapet har svart
The team from Better abonament is incredibly helpful, even when the KPN themselves are not able to help with my questions. They explain things clearly and follow through on their offers. They think... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Beterabonnement is het persoonlijke serviceplatform voor telecom en energie. Wij helpen consumenten, zzp’ers en mkb’ers met eerlijk en deskundig advies, zodat zij zorgeloos kunnen overstappen en goed blijven zitten.
Waar veel prijsvergelijkers draaien om snelle deals en anonieme keuzes, kiezen wij bewust voor persoonlijk contact. Geen algoritmes, maar echte adviseurs die met je meedenken. We kijken naar jouw situatie, wensen en toekomstplannen en adviseren op basis van wat echt bij je past.
We werken samen met betrouwbare A-merken zoals KPN en Eneco. Je krijgt de kwaliteit en service van de aanbieder zelf, met de extra begeleiding en betrokkenheid van een vaste adviseur.
Onze service stopt niet na de overstap. Wij bouwen aan langdurige relaties en doen jaarlijks een check om te zorgen dat je abonnement nog steeds aansluit bij je situatie. Zo blijf je niet alleen voordelig, maar vooral passend verzekerd van de juiste keuze.
1. Gegevens invullen
In een paar minuten vertel je ons wat je nu hebt en wat je zoekt.
2. Persoonlijk advies
Een adviseur neemt contact met je op en geeft een eerlijk voorstel dat past bij jouw situatie.
3. Overstap + check
Wij regelen de overstap van A tot Z en controleren jaarlijks of je nog steeds goed zit.
Geen gedoe. Wij doen het werk, jij profiteert van duidelijkheid, gemak en blijvend voordeel.
Skrevet av virksomheten
Persoonlijk advies. Zonder verplichtingen.
Touwslager 5, 3861 SP, Nijkerk, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Beterabonnement
De medewerker was vriendelijk en professioneel en legde alles rustig uit. Ik had ook niet het idee dat ik gepusht werd om ja te zeggen.

Svar fra Beterabonnement
Weet niet waar dit over gaat, waarschijnlijk de net gegeven review.

Svar fra Beterabonnement
Ik heb een energieabonnementbij Eneco afgesloten, begeleid door Shaiem. Hij was vriendelijk, duidelijk en nam rustig de tijd voor mijn vragen. De eerste keren dat hij belde had ik geen tijd; hij drong niet aan en maakte netjes een nieuwe belafspraak op een moment dat voor mij uitkwam. Ook na het afsluiten belde hij nog om te checken of alles goed was verlopen.
Dank voor de fijne begeleiding — ik kan dit zeker aanbevelen.

Svar fra Beterabonnement
Belde optijd terug en zijn praatje was overtuigend

Svar fra Beterabonnement
Ik vond het persoonlijk heel vervelend dat jullie niet duidelijk maken met welke bedrijf ik contact heb. De ene keer doen jullie je voor als iemand van "beterabonnement" en de keer erna zijn jullie ineens een medewerker van bijvoorbeeld Eneco. Daarnaast is de communicatie over het boetebedrag niet goed en als ik dan terugbel om de persoon met wie ik contact heb gehad te spreken. Wordt ik niet teruggebeld. Jullie after care is gewoon heel slecht.

Svar fra Beterabonnement
Vandaag werd ik gebeld met het aanbod voor een nieuw energie contract. Sinds 5 jaar bij een leverancier, dus stond open voor een aanbod. Ik had al eerder gesproken met deze service voor de overstap naar een nieuwe internetprovider, en dat bevalt me prima. Ik kreeg Gaultier aan de lijn, die me de vorige keer op een heel prettige manier had geholpen en ook deze keer was ik overtuigd. Dank je Gaultier! Ik ben nieuwsgierig naar je volgende aanbieding:)

Svar fra Beterabonnement
I had a big problem when changing the name of a contract and they help me a lot specially Aga.

Svar fra Beterabonnement
Gaultier was erg duidelijk en heeft alles verteld. Was ook geduldig als iets gevraagd werd. Heeft volgens afspraak ook netjes binnen de genoemde tijd terug gebeld. Complimenten.

Svar fra Beterabonnement
Met Niels Post een heel prettig persoonlijke ervaring ondervonden, waarin hij mij alle duidelijkheid heeft gegeven met het nieuwe contract ik met Eneco ben aangegaan. Een fijn en gezellig gesprek en hij alle twijfels weghaalt, omdat hij ook eerlijk en oprecht klinkt. Ik kan hem een ieder aanraden om daarmee in gesprek te gaan. Uiteraard ben ik daarom ook blij, dat ik Niels als contactpersoon heb voor eventuele vragen! Een warm persoon ..

Svar fra Beterabonnement
Goed meegedacht en gezocht naar de beste oplossing

Svar fra Beterabonnement
Erg fijn geholpen en ze hebben enorm veel geduld, leggen alles goed uit en kijken goed met je mee.
Kortom de moeite waard om eens te kijken wat het op jaarbasis kan besparen.

Svar fra Beterabonnement
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.