Selskapet har svart
Mijn vorige review over de terugleverkosten was weliswaar negatief en daarover is mijn mening onveranderd, maar het is wel zo fair om een review te schrijven als ze een goede actie doen. Vanwege... Vis mer
Selskapet har svart
Zijn goed tevrede. Graag zouden wij wat meer informatie hebben over battery Zonnepanelen wat jullie voor ons kunnen betekenen
Selskapet har svart
Al jaren klant van Delta Energie, niet de goedkoopste, wel heel betrouwbaar. De website is duidelijk, de klantenservice prima. (nog) geen problemen met Delta gehad. Dus ik ga niet veranderen van maats... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Buitenruststraat 8-12, 4337 EH, Middelburg, Nederland
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra DELTA Energie
Goede en eerlijk voorlichting voor een prima prijs.

Svar fra DELTA Energie
Problemen met contact met medewerkers van Delta. Wanneer ik een vraag heb, dan kunnen ze die niet beantwoorden en krijg ik een telefoonnummer Ook die kunnen mij niet helpen en weer een ander telefoo=n nimmer. Begin november afgelopen jaar glasvezelkabel aangevraagd.. Meerdere keren gebeld..zouden mij terug bellen .. hoor niets.
Voel mij niet serieus genomen.. Ook mijn buren hebben dezelfde klachten.

Svar fra DELTA Energie
Dit bedrijf is top al jaren zo ! Geen onzin gewoon eerlijk en oprecht

Zijn goed tevrede.
Graag zouden wij wat meer informatie hebben over battery
Zonnepanelen wat jullie voor ons kunnen betekenen

Svar fra DELTA Energie
Duidelijke app waardoor je alles goed kunt terugkijken.

Svar fra DELTA Energie
Ik probeer mijn delta-energie te koppelen aan mijn internet-account. ik heb dus blijkbaar twee klantnummers. als ik koppel (maakt niet uit met welke account) zegt ie dat ik reeds zo'n account heb gekoppeld. maar ik kan nog steeds mijn energiecontract niet zien, omdat ie wil dat ik blijf koppelen. wordt er gek van. de chatbot kraamt onzin uit en sluit af met 'nog een fijne dag'.

Svar fra DELTA Energie
Waarom moet dit in het Engels? Om het toegankelijk te maken? Gewoon in het Nederlands dus.
Delta legde geen gas aan, geen kabel, geen glasvezel. Dat was allemaal te duur. En nu vragen ze een revieuw! Wat denk je?
1 ster is nog teveel eigenlijk

Svar fra DELTA Energie
Vanwege de oorlog in het Midden-Oosten bestond natuurlijk de angst dat de energieprijzen enorm zouden stijgen bij variabele energiecontracten. Nu ontving ik gisteren een e-mail dat ze de reeds vastgestelde prijzen, die ingaan op 1 april 2026, niet gaan aanpassen/verhogen vanwege de oorlog. Dat siert ze en moet wat mij betreft zeker benoemd worden.

Svar fra DELTA Energie
We worden goed op de hoogte gehouden over het verbruik en krijgen ook geregeld tips.

Svar fra DELTA Energie
Delta is betrouwbaar niet opdringerig en zeer klantvriendelijk.

Svar fra DELTA Energie
Zo fijn zijn dat er waardergelijk ook de stroom binnen krijgt die je ook hoort te krijg erkomt maar 200v binnen terwijl je minimaal 230 240 hoort te krijgen.
De reden dat ik dit plaats is dat ik al 3 jaar elektrische rijd en thuis laat en de laaste 3 maanden kan het gewoon niet.ik kook op gas maar had ik elektrische gekookt waren mijn aardappelen nu nog steeds niet gaar.het antwoord krijg je gewoon dan moet je je meterkast maar verzwaren.belachelijk.

Svar fra DELTA Energie
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.