Afspraak maken was supersimpel. Monteur was precies op de afgesproken tijd thuis. Vriendelijke man, die plezier in z'n werk lijkt te hebben en duidelijk weet wat ie doet. Super service!
Selskapet har svart
1 Ster..is nog teveel, ik heb vorige week banden besteld, maar me bedacht omdat ik eerst wilde weten of er misschien bredere banden op die velgen konden. dus bestelling geannuleerd en die vraag gestel... Vis mer
Selskapet har svart
Echt een super ervaring. Alhoewel we in eerste instantie een afspraak hadden vanwege een vermoedelijke lekke band, bleek al snel dat de voorbanden van de auto oud en versleten waren. De monteur had ge... Vis mer
Selskapet har svart
Bandenthuis vervangt al 6 jaar onze winterbanden voor zomerbanden en omgekeerd dus we zijn een tevreden klant. De communicatie is goed, korte lijnen en een vast aanspreekpunt (Paul). We wor... Vis mer
Selskapet har svart
Bandenwissel, waar je ook bent. Wij zoeken, vergelijken, monteren en vervangen banden. Thuis of op je werk.
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
De banden van mijn Suzuki Alto laat ik ieder half jaar wisselen bij Bandenthuis. Het handige is dat als ik zelf aan het werk ben, ze naar mijn aangegeven locatie kunnen komen zodat ik niet zelf tijd vrij hoef te maken. Zeer tevreden!

Svar fra Bandenthuis
Erg goed geholpen door banden thuis. Komen de afspraken na die ze maken. Top bedrijf. Zeker een aanrader voor andere.

Svar fra Bandenthuis
De eerste keer dat ik voor mijn auto de banden thuis heb vervangen. Tot nu toe ging ik naar de garage. Super goede ervaring. Woensdagavond een goede offerte ontvangen op mijn aanvraag, donderdag even gebeld en goed advies gekregen, en vrijdag kwam de monteur van Bandenthuis mijn nieuwe banden monteren. Al met al van begin tot eind zeer correct en goed geholpen. Aanrader!

Svar fra Bandenthuis
Vandaag perfect geholpen door Banden Thuis. Keurig op tijd aanwezig en de wissel van zomer- naar winterbanden snel en vakkundig uitgevoerd. Alles netjes gedaan, zonder gedoe. Erg vriendelijke medewerker die duidelijk verstand van zaken heeft. Absoluut een aanrader

Svar fra Bandenthuis
Hele fijne service zeg, banden gewisseld met uitlijnen voor de deur van kantoor. Sleutels werden weer netjes naar mij toegebracht na afloop. Monteur genaamd Furkan, erg bedankt!

Svar fra Bandenthuis
Woensdag contact opgenomen voor een wissel naar winterbanden en afgelopen vrijdag door Furkan op de afgesproken tijd en professioneel de banden gewisseld. Top service en topvent die Furkan.

Svar fra Bandenthuis
Keurig op afspraak en aardige kerel. Mn zoontje houdt van techniek dus de monteur heeft even wat uitleg gegeven over t balanceren.
Ik heb de nodige ervaringen gelezen over slechte communicatie, lijkt erop dat dat inmiddels achter de rug is. Even gekletst met de monteur en er ging het nodige fout in het verleden vanwege een nieuw afsprakensysteem, dat is inmiddels dus opgelost.
Ideaal, niet 3 uur wachten op locatie maar gewoon thuis op de oprit word de boel snel en profi geregeld. Ze mogen zeker weer komen!

Svar fra Bandenthuis
Vandaag mijn eerste ervaring met bandenthuis. Was een zeer goede ervaring, zeer goede monteur, alle werkzaamheden werden uitgevoerd. En zeer gemakkelijk om aan huis deze service te hebben. Banden wissel, wielen wissel, afvoer oude banden. Volgende stap zal ook zijn aanschaf banden, dan heb je alles in één.

Svar fra Bandenthuis
Erg goed advies gehad voor het aanschaffen van nieuwe zomerbanden. De bandenwissel ging ook erg soepel bij mij op kantoor. Ik zou het iedereen willen aanraden die efficiënt zijn wissel en opslag wil regelen.

Svar fra Bandenthuis
De service van start tot finish ben ik erg over te spreken, de expertise van de heer aan de telefoon over welke banden er het beste passen onder mijn auto mbt kilometers en rijstijl, tot de service en expertise van de monteur die de banden op locatie bij mijn werk heeft gewisseld. Ze weten waar ze over spreken en dat verdient voor mij een 5 sterren review, ga zo door en tot de volgende wissel!

Svar fra Bandenthuis
Ik was nog wel zo enthousiast over het concept van thuis banden vervangen en de monteur heeft ook prima zijn werk gedaan. Toch zal ik geen gebruik meer maken van dit bedrijf. Na eerdere ervaringen elders waarbij achteraf extra kosten in rekening werden gebracht, heb ik duidelijk en expliciet gevraagd naar de kosten bij bandenthuis, o.a. rekening houdend met run flat banden. Ik ontving een offerte met een vast bedrag. Vervolgens worden achteraf toch extra kosten berekend voor ventielen en een meerprijs voor achteraf betalen. Vooral dat laatste irriteert me. Had de monteur een pinautomaat meegegeven (daar rekenden wij ook op), dan was het direct betaald. Op mijn mail hierover is niet gereageerd, op de uitblijvende betaling volgde wel een telefoontje. Rekening is zojuist voldaan maar ik ben weer klant af.

Svar fra Bandenthuis
Een afspraak maken ging erg makkelijk. De monteur was erg vriendelijk, professioneel en vakkundig. Mijn banden waren in zeer korte tijd geplaatst. Ik ben zeer tevreden met deze service.

Svar fra Bandenthuis
Ik heb gister banden besteld en ik kon die morgen ophalen in Amsterdam West. Ik heb geen bevestiging gehad van de bestelling geen mail ontvangen helemaal niks. Ik weet niet eens waar ik moet wezen. Wel al betaald.

Aangepaste review.
Verschil na contact opgelost.
Nou ja opgelost.
Ik heb geld van de wissel terug gekregen maar moest wel de garage betalen door hun fout, was even iets duurder.
Ik werd gebeld met de vraag mijn review aan te passen omdat het opgelost was, was anders slecht voor de zaak. Later werd ik weer gebeld, ik had mijn review nog niet aangepast., daar hebben ze wel tijd voor schijnbaar. Echt hé, maar gedaan hoewel ik er veel spijt van heb.
Lees aub goed waar je aan begint, lees de smoesjes van personeel tekort en ziekte, gebruiken ze al een half jaar.
Zeer slechte service en uitvoering. Bijna niet te bereiken of ze moeten dus iets van jou willen.
Ik heb mijn review zoals ze wilden aangepast, maar of ze er blij mee zijn???

Slecht tot niet bereikbaar

Svar fra Bandenthuis
Monteur maakt schade aan velgen tijdens rft bandenwissel. Monteur doet de schade af als al bestaande stoeprand schade. De binnendienst man zegt hetzelfde als zijn monteur gebaseerd op zijn verhaal en toegemailde foto´s van de velgenschade .Ze weten dus gewoon niet hoe stoeprand schade eruit ziet. (of leugentje om bestwil?) Maar goed, later de verkoper/coo aan de lijn gehad die wel toegaf dat het geen stoeprand schade was, maar dat de lak van de velg los liet en dat de schade die ontstaan was aan de kwaliteit van de lak lag, en niet door de handelingen van de monteur en zijn gereedschap. Omdat het balanceren ook niet goed gedaan was ,ben ik naar een First Stop (bandenspecialist) gegaan om daar opnieuw het balanceren te laten doen, deze meneer vertelde mij ook nadat er gebalanceerd was, dat de schade aan de velgen wel door een bandenmonteur gemaakt moesten zijn! Dat kon hij zien aan de schade en aan de startplaats waar de band als eerste gelicht wordt .(Nabij het ventiel) Alle velgen starten daar met de lak schade. Ik hoop dat bandenthuis een verzekeringsexpert langs stuurt of zijn verantwoordelijkheid neemt , want ik ben/was toch volgens hun een gewaardeerde klant? Tot op heden heb ik niets meer van hun vernomen !
Niks gemerkt, zo klaar!
Sleutel achtergelaten bij de receptie op kantoor en terwijl ik in meetings zat zijn mijn winterbanden gewisseld. Ideaal, geen omkijken naar.

Svar fra Bandenthuis
19 December 4 banden besteld en betaald met ruil op locatie. Nooit een orderbevestiging nog factuur ontvangen . Meteen een mail via contact op de site verstuurd, tot op heden geen reactie ontvangen. Heb net gebeld en 20 minuten in de wacht gestaan met de melding dat ik de eerstvolgende was. Hierna melding om een bericht achter te laten. Heb vandaag weer een mail naar jullie verstuurd.
Ik heb vaker met jullie zaken gedaan ,en zonder problemen. maar schrik nu wel van het slecht bereik en service en de actuele reviews. Ik heb ook Michelin banden bij jullie besteld, maar indien ze niet leverbaar zijn wil ik mijn aankoopbedrag zsm terug!

Svar fra Bandenthuis
Banden besteld geen orderbevestiging ontvangen. Gemaild geen reactie. Gebeld na 17 minuten te horen dat ik eerste in de wachtrij stond. Kreeg ik te horen dat deze nummer niet bereikbaar was.

Svar fra Bandenthuis
Ik was op zoek naar winterbanden en via Autoweek bij Bandenthuis terecht gekomen. Ondanks de vele slechte reviews, die vaak over monteren gaan, toch besloten om banden te bestellen. Ik heb geen montage nodig, wil enkel de banden thuis ontvangen. Op 22-11 een order geplaatst en betaald, bij de betaling werd er 25,- meer gerekend voor de bezorging. Dit is echter nergens terug te zien. Geen orderbevestiging gekregen. Geprobeerd te bellen en iemand gesproken. Die zei dat het systeem niet goed werkte maar dat de order binnengekomen was. Gevraagd om een bevestiging, maar nooit gekregen. Na 1,5 week geprobeerd contact op te nemen. Zelfde ervaring als de andere reviewers, zie ook Google reviews. Er zijn altijd wachtenden voor je (die allemaal lang "telefoneren") en als je eindelijk aan de beurt bent na inderdaad een minuut of 15 krijg je te horen dat het nummer niet bereikbaar is en dat je een boodschap kunt inspreken. Diverse keren geprobeerd en uiteindelijk heeft toch iemand de telefoon opgenomen. Deze persoon zou uitzoeken wat er aan de hand was. Vreemd, hij kende mij niet en vroeg niet om gegevens. Hoe kun je dan een order nazoeken?? Dus ik geef mijn ordernummer en conclusie is dat de banden (Michelin Alpin 7 235x50 R19) niet leverbaar zijn. Deze staan echter nu nog steeds op de website. Aangegeven dat ik mijn order wil annuleren en mijn geld (bijna 900,-) terug wil hebben. Hij zou het doorgeven aan de accountant. Wat heeft die ermee te maken? Inmiddels weer een week verder. Mail gestuurd. Geen reactie. Vandaag 12-12 geprobeerd te bellen. Er was nu 1 wachtende voor mij. Toen ik aan de beurt was werd er opgehangen.
Nogmaals een mail gestuurd en iemand heeft uiteindelijk gereageerd en beloofd dat ik het aankoopbedrag terugkrijg. Dat is inderdaad gebeurd, op 16-12 heb ik het aankoopbedrag terug ontvangen.
De reactie van Bandenthuis is dat ik op 22-11 reeds mijn aankoopbedrag terug ontvangen heb. Dat is niet juist, ik heb er veel moeite voor moeten doen en veel tijd ingestoken.
Als tip kan ik meegeven: lees de reviews op de diverse platformen. Ze staan er niet voor niets.

Svar fra Bandenthuis
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.