Een hele slechte dienstverlening. De gemaakte afspraken kloppen niet. 90 procent van de aangeleverde leads nemen niet op. Van de overige 10 procent zeggen de meest dat ze geen verkoopmakelaar wilde, z... Vis mer
Se hva andre synes
Compleet waardeloos bedrijf! Adverteren met de voorstelling dat je een overzicht krijgt met offertes van vergelijkbare bedrijven, terwijl je vervolgens wordt suf gebeld (>30x) door allerlei pipo's waa... Vis mer
Veel aanvragen van mensen die totaal nergens op reageren, maar wel zogenaamd "geverifieerd" zijn. Ik bel, email, app me suf, maar geverifieerde leads zijn net zo slecht bereikbaar als niet geverifieer... Vis mer
2 settimane fa ho fatto richiesta tramite Bambelo e dopo pochissimo sono stato subito contattato da un certo numero di persone che realizzano impianti fotovoltaici. Ho chiesto a 2 di loro di venire a... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bambelo now operates more than 25 vertical platforms to connect consumers who look for offers and partners who offer services. From our Headquarter in Breda we are actively connecting partners in the Netherlands, Belgium, Spain and Germany with interested consumers, building our pan European service platform for all services imaginable. Through effective marketing we are able to match only those consumers who look to connect with our partners. Meanwhile we help our partners become successful by making it as easy as possible to connect with consumers, allowing them them to focus on what they do best; providing the best service possible for consumers.
Kontaktopplysninger
Prinsenkade 5, 4811 VB, Breda, Nederland
- +31765246243
- info@bambelo.com
- bambelo.com
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Great partner organization!
Bambelo is a dynamic, driven, and internationally-focused partner to work with. They highly value their people and products treating both with care and defined attention. I highly recommend working with Bambelo in every way possible!
Samenwerking met Bambelo is heel erg…
Samenwerking met Bambelo is heel erg bevallen. Ze staan je netjes te woord wanneer je vragen hebt en de leads zijn van een erg goede kwaliteit. Kortom: top bedrijf!
Ik ben professioneel geholpen door Bambelo
Ik ben professioneel geholpen door vriendelijke vrouw. Ik had een site benadert maar wilde daarmee niet in zee gaan. En hun hebben dat voor mij goed afgehandeld
Ik het begin was ik totaal niet…
Ik het begin was ik totaal niet tevreden over de leads. Echter hebben wij samen met onze accountmanager Pim gezeten voor een verbetering. Pim heeft goed met ons meegedacht over de manier van bellen en het opvolgen.
Nu wij de leads veel sneller opvolgen scoren wij veel meer klanten uit de leads. Een echte aanrader (mits je zelf de opvolging goed doet).
Werkt Uitstekend!
Eigenlijk zonder al te veel gedoe heb ik een overvloed aan nieuwe klanten. Daarnaast ook altijd fijn contact met mijn accountmanager Jop
Bambelo is een professioneel bedrijf
Bambelo is een professioneel bedrijf om zakelijk mee samen te werken! Ze hebben betrokken en geïnteresseerde medewerkers en zijn altijd goed bereikbaar voor vragen en service.
Een fijn bedrijf
Een fijn bedrijf waarbij de partners goed bedient worden en zo enorm kan groeien!
Werknemers denken met je mee en het gezamelijke doel is samen groeien
Neem inmiddels al een aantal jaren leads af bij Bambelo B.V. en door de jaren heen heb ik enorm veel extra omzet weten te genereren via hun leads. Het werkt in mijn ogen zo fijn omdat de werkwijze enorm flexibel is, medewerkers staan je altijd goed te woord en denken graag met je mee. Tuurlijk zit er wel eens een foutieve lead tussen maar dit percentage valt in vergelijking met andere portalen enorm mee, daarnaast hebben ze ook een flexibel retourbeleid en is de lead met een druk op de knop teruggestuurd. Zeker een aanrader dus om je bedrijf een extra boost te geven
Hele fijne organisatie om mee samen te…
Hele fijne organisatie om mee samen te werken!
Snel en gemakkelijk bedrijven…
Snel en gemakkelijk bedrijven vergelijken via Bambelo. Een aanrader!
Super snelle manier om met bedrijven in contact te komen
Ik was op zoek naar een hovenier. Via Bambelo heel erg snel benaderd door bedrijven en uiteindelijk een hovenier gevonden!
Great Experience with Bambelo
Bambelo is the perfect company if you are looking for international experts to help bump your business, and bring you more clients. Not only that, but if you are in need of a specific service, whatever that may be, they match you with the best service providers in your region. Highly recommended!
Prettige manier om in contact te komen met een betrouwbaar bedrijf
Via Bambelo met een goede betrouwbare schilder in contact gekomen. Prettige manier om in contact te komen met een betrouwbaar bedrijf.
Geheel ongevraagd worden we benaderd…
Geheel ongevraagd worden we benaderd door Bambelo voor een schilders klus. Laat ons met rust we zitten 4 maanden vol met werk en hebben jullie waardeloze leads niet nodig die vaak totaal niet voorbereid zijn.
STOP FOUTE MARKETING SYSTEMEN
Word plat gebeld door makelaars die mijn nummer van Bambelo, 076-5246243, hebben. Nummer daar uiteraard nooit door mij achtergelaten. Er mag niet meer ongevraagd gebeld worden, maar zij vinden het volslagen normaal om mij te stalken.
HOUD OP MET, HET GEBRUIKEN VAN, DIT SOORT FOUTE FOUTE FOUTE MARKETING SYSTEMEN!
Wij werden benaderd om leads te…
Wij werden benaderd om leads te proberen via Bambelo en wilden wel eens kijken wat deze club te bieden heeft voor €25,00 per lead. Afgesproken was 2 leads in de week tot eind december 2021. Ze sturen echter 3 "leads" en is 3x niets. De leads zijn koud, zie het als canvassen langs de deuren zoals we vroeger deden: Ze sturen je adressen met telefoonnummer uit een telefoonboek en je mag zelf uitleggen waarom je hun belt. Dit zijn geen leads, dit is geld aftroggelen van een ondernemer. Dan bel je ze en krijg je te horen dat ze jou dat ook verteld hebben. Mensen, er zijn betere leads, ga naar Werkspot of Solvari.
De groei staat centraal, betrouwbare partij!
De groei staat centraal! Erg betrokken en enthousiaste medewerkers die altijd klaar staan om mijn groei te realiseren. Leuke club!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.