Een hele slechte dienstverlening. De gemaakte afspraken kloppen niet. 90 procent van de aangeleverde leads nemen niet op. Van de overige 10 procent zeggen de meest dat ze geen verkoopmakelaar wilde, z... Vis mer

Compleet waardeloos bedrijf! Adverteren met de voorstelling dat je een overzicht krijgt met offertes van vergelijkbare bedrijven, terwijl je vervolgens wordt suf gebeld (>30x) door allerlei pipo's waa... Vis mer

Veel aanvragen van mensen die totaal nergens op reageren, maar wel zogenaamd "geverifieerd" zijn. Ik bel, email, app me suf, maar geverifieerde leads zijn net zo slecht bereikbaar als niet geverifieer... Vis mer

1. Samarbeidsplattform på nett

Bambelo now operates more than 25 vertical platforms to connect consumers who look for offers and partners who offer services. From our Headquarter in Breda we are actively connecting partners in the Netherlands, Belgium, Spain and Germany with interested consumers, building our pan European service platform for all services imaginable. Through effective marketing we are able to match only those consumers who look to connect with our partners. Meanwhile we help our partners become successful by making it as easy as possible to connect with consumers, allowing them them to focus on what they do best; providing the best service possible for consumers.

2,5

Under middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

2 settimana fa

2 settimane fa ho fatto richiesta tramite Bambelo e dopo pochissimo sono stato subito contattato da un certo numero di persone che realizzano impianti fotovoltaici. Ho chiesto a 2 di loro di venire a casa mia per un preventivo. Sono davvero felice che tutto si sia svolto facilmente e velocemente, penso che portero' a termine il lavoro quanto prima con uno di loro :)

1. september 2023

Problema Risolto!

Ho risolto un problemone contattando questa azienda per la scelta degli impianti fotovoltaici. Mi sento fortunato perché mi hanno dato una soluzione in tutto e per tutto. Gentilissimi!

4. september 2023

Veloci e competenti

2 settimane fa ho fatto domanda tramite Bambelo. Sono stato subito contattato da un certo numero di persone che realizzano impianti fotovoltaici. Ho chiesto a 2 di loro di venire a casa mia per un preventivo. Sono davvero felice che tutto si sia svolto facilmente e velocemente, penso che portero' a termine il lavoro quanto prima :)

7. september 2023

Drama

Drama. Ik word gespamd door leveranciers die een verkeerd telefoonnummer via Bambelo hebben ontvangen. Hier kunnen zij overigens niets aan doen. Bambelo is echter niet bereikbaar via telefoon en het contactformulier geeft een foutmelding. Hiermee is het dus niet mogelijk om dit te corrigeren en de stroom leveranciers te beeindigen.

21. september 2023

Wij hebben inmiddels al een paar jaar…

Wij hebben inmiddels al een paar jaar een prettige samenwerking met Bambelo. Ze zijn toegankelijk en de communcatie verloopt prettig. Ook is het fijn dat je met vaste contactpersonen te maken hebt, hierdoor hou je korte lijntjes. Kortom, van harte aanbevolen!

21. september 2023

goed geholpen

Ik was op zoek naar een bedrijf voor het plaatsen van nieuwe kozijnen. Na het invullen van mijn gegevens op Bambelo werd ik gecontacteerd door 3 bedrijven. Ze hebben me allemaal netjes geholpen. Uiteindelijk ben ik in zee gegaan met een van de drie omdat zij voor mij het beste aanbod hadden. Zowel door Bambelo als door het bedrijf dat de kozijnen geplaatst heeft ben ik goed geholpen. Zeker een aanrader!

1. september 2023

Fijne samenwerking

Het perfecte platform voor het vinden van professionals in verschillende branches. Ik ben enorm blij met onze samenwerking.

15. september 2023

Prettige samenwerking

13. september 2023

vakman gevonden via Mandelo

Ik heb op deze site van Mandelo gezocht naar een schilder voor een klus aan mijn huis. Hierdoor ben ik ln contact gekomen met drie vakkundige schilders waarvan ik uiteindelijk mijn keuze heb laten vallen op de schilder waar ik het beste gevoel bij had. De klus is prachtig uitgevoerd en ik ben zeer tevreden. Een topsite als je op zoek bent naar een vakman.

11. september 2023