Een hele slechte dienstverlening. De gemaakte afspraken kloppen niet. 90 procent van de aangeleverde leads nemen niet op. Van de overige 10 procent zeggen de meest dat ze geen verkoopmakelaar wilde, z... Vis mer
Se hva andre synes
Compleet waardeloos bedrijf! Adverteren met de voorstelling dat je een overzicht krijgt met offertes van vergelijkbare bedrijven, terwijl je vervolgens wordt suf gebeld (>30x) door allerlei pipo's waa... Vis mer
Veel aanvragen van mensen die totaal nergens op reageren, maar wel zogenaamd "geverifieerd" zijn. Ik bel, email, app me suf, maar geverifieerde leads zijn net zo slecht bereikbaar als niet geverifieer... Vis mer
2 settimane fa ho fatto richiesta tramite Bambelo e dopo pochissimo sono stato subito contattato da un certo numero di persone che realizzano impianti fotovoltaici. Ho chiesto a 2 di loro di venire a... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bambelo now operates more than 25 vertical platforms to connect consumers who look for offers and partners who offer services. From our Headquarter in Breda we are actively connecting partners in the Netherlands, Belgium, Spain and Germany with interested consumers, building our pan European service platform for all services imaginable. Through effective marketing we are able to match only those consumers who look to connect with our partners. Meanwhile we help our partners become successful by making it as easy as possible to connect with consumers, allowing them them to focus on what they do best; providing the best service possible for consumers.
Kontaktopplysninger
Prinsenkade 5, 4811 VB, Breda, Nederland
- +31765246243
- info@bambelo.com
- bambelo.com
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
The best company everr
I’m very happy with the way this company works, it is an efficient service that really works, it has met all my expectations, I really recommend it!
wij hebben een maand geleden een samen…
wij hebben een maand geleden een samen werking aan gegaan met bambelo voor leads. en ik ben alvast zeer tevreden van de diensten. ik kan het alleen maar aanraden.
Top ervaring
Via bambelo in contact gekomen met meerdere schilders. Uiteindelijk een goede schilder kunnen vinden die uitstekend werk heeft geleverd. Aanrader!
Geweldig bedrijf mijn zoon heeft een…
Geweldig bedrijf mijn zoon heeft een uitstekende rijschool gevonden
Muy buena empresa
Muy buena empresa. Un servicio impecable, Laura me aconsejó muy bien y su trato al cliente fue de lo mejor que he recibido desde hace mucho.
Bambelo is een fantastisch bedrijf
Bambelo is een fantastisch bedrijf om mee samen te werken. De leads die ze leveren zijn van uitstekende kwaliteit, waardoor onze zakelijke activiteiten aanzienlijk zijn verbeterd. Wat indruk op me heeft gemaakt, is hun snelle responstijd. Bij Bambelo begrijpen ze het belang van efficiënte communicatie en handelen ze snel, wat de samenwerking soepel en productief maakt. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en hoogwaardige leads!
Fantastisch
Muy recomendable
Muy recomendable , seguro que repetimos.
Una experiencia muy buena
Una experiencia muy buena, el personal excelente. Volvería a repetir sin duda
fantastische klantenservice
Voor mijn nieuwe kozijnen een aantal passende offertes ontvangen. Nadat ik per ongeluk verkeerde gegevens had ingevuld snel geholpen door de klanten service.
Nu een mooi paar nieuwe kozijnen in huis, heel blij mee!!
De leads van Bambelo hebben ons…Kickstart gegeven!
De leads van Bambelo hebben ons startende makelaarskantoor echt een kickstart gegeven!
We raden andere ondernemers de leads van Bambelo van harte aan! Goed contact met onze vaste accountmanager als er vragen of onduidelijkheden waren.
De communicatie met de medewerkers, top
De communicatie met de medewerkers zijn top, ze zoeken mee naar oplossingen en niets is hun te veel als je iets vraagt. Ze zijn altijd wel snel met hulp aan te bieden. We werken al jaren samen met hun. Candide één van de medewerkers is echt een topper, blij om zo'n accountmanager te hebben in hun bedrijf. Danielle was ook zo een topper voor dat Candide ons dossier over heeft genomen.
Top samenwerking
De samenwerking is zeer prettig. De communicatie verloopt erg naar wens. Als je klant ben krijg je je eigen accountmanager toegewezen. Dit zorgt voor een persoonlijk contact. De dienstverlening is transparant en duidelijk. Kortom wil je je bedrijf een boost geven en voor blijven lopen op de rest van de markt is je aanmelden bij Bambelo een must!
WONEN Makelaars werkt al jaren samen…
WONEN Makelaars werkt al jaren samen met Bambelo, Sommige leads zijn zeer waardevol voor de business.
Ook het contact met Freek - Senior Partner Happiness Manager is uitstekend en denkt goed mee.
persoonlijke service
Al 6 jaar een fijn contact met Freek. Wij krijgen mooie leads aangereikt. Freek denkt mee en is goed bereikbaar.
Goede partij om mee samen te werken!
Fijne partner! Altijd heel vriendelijk en persoonlijk contact en ze denken altijd mee in oplossingen!
Comparador de mudanzas súper ágil y…
Comparador de mudanzas súper ágil y fiable. Nada más cumplimentar mis datos me contactaron desde varios servicios de mudanzas cubriendo en todo momento mis necesidades. Servicio 100x100 recomendable.
Wat een fijne website
Wat een fijne website! Ik was op zoek naar een hovenier en via bambelo heb ik die gevonden. Ik heb nu weer een fantastische tuin!
Ik heb offertes opgevraagd voor…
Ik heb offertes opgevraagd voor zonnepanelen. Goed benaderd door bedrijven en ook offertes ontvangen, kan zo mooi een vergelijking maken.
Via Bambelo 6 offertes ontvangen voor…
Via Bambelo 6 offertes ontvangen voor het leggen van zonnepanelen. Goed benaderd door de bedrijven en een keuze gemaakt!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.