Je ontvangt samenvattingen van voorgaande jaren waar dus nieuwe stof uit ontbreekt, waardoor je alles moet checken. Heb 50 euro meer betaald dat ik de papieren versies thuis kreeg maar die zijn zelden... Vis mer
Se hva andre synes
Fijne samenvattingen! Heel prettig dat ze alles up-to-date houden, maar je ook oude samenvattingen kan zien. Zo kun je alles goed bijhouden. De tentamentrainingen zijn goed, alles wordt duidelijk uitg... Vis mer
Ontzettend slecht bereikbaar en denken vrijwel niet mee! Ik heb meerdere trainingen gevolgd bij Athena, maar in het afgelopen jaar werd dit steeds slechter. In eerste instantie waren trainingen live,... Vis mer
Tijdens de online cursussen kon ik ook vragen stellen die als “makkelijk” beschouwd konden worden. De docent van Statistiek 1 en MD1 leggen deze vragen duidelijk uit met uitgewerkte voorbeelden waardo... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bij AthenaSummary focussen wij ons op het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige samenvattingen voor universitaire studenten. De kwaliteit staat altijd op 1 en daarom werken wij enkel met de beste studenten in Nederland. Door studenten, voor studenten!
Kontaktopplysninger
Herengracht 456, 1017CL, Amsterdam, Nederland
- info@athenasummary.nl
- athenasummary.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
te laat en rare zinnen
Samenvattingen hadden rare vertalingen.
Soms leken de samenvattingen geschreven door ai, zulke rare zinnen of woorden die letterlijk vertaald zijn uit het Engels. Maar goed, dan over de levering...VERSCHRIKKELIJK vaak komen de samenvattingen 1 week voor de tentamens. Als je leert vanaf enkel samenvattingen is dit echt te kort. Deze periode worden de samenvattingen waarschijnlijk in de tentamenweek pas geleverd wat fijn zeg! De service vertelt me dat ze er niets aan kunnen doen vanwege drukte bij de drukkerij...Begrijpelijk, maar zorg dan dat de online samenvattingen beschikbaar zijn voor iedereen(als compensatie). Echt schandalig.
Geen producten ontvangen oplichters
Geen producten ontvangen. Tig keer gemaild 130 euro kwijt. Geen reactie niets!
Echt schandalig
De athenasummary samenvattingen helpen…
De athenasummary samenvattingen helpen mij enorm met het bijhouden van grote hoeveelheden leerstof. Ik hoef nu niet telkens naar TIU te reizen om elk college bij te wonen.
Top trainingen en samenvattingen
Top trainingen en samenvattingen, gemaakt door honours studenten, master studenten en meesters in de rechten. Aanrader ofc.
Doesn’t respond to complaints and ignores you
Paid for a course that wasn’t given because of sickness. Company won’t respond to my complaints and thereby refuses to give back money. Very unprofessional behaviour.
They sell incomplete summaries and the…
They sell incomplete summaries and the the customer service is non-existent. They don't care about their customers.
Niet de slides gekregen bij de opname
Niet de slides gekregen bij de opname, ook dubbel geld gevangen voor de samenvatting van financieel management 2, omdat ze niet hadden aangegeven dat dat er bij zou zitten. al met al 155 euro kwijt voor geen service en maar 12 uur aan filmpjes, zonder de presentatieslides en vragen te kunnen stellen.
Kansloos
Kansloos, betaalt je scheel aan samenvattingen met fouten. Is je geld echt niet waard.
Athena-trainingen zijn enorm fijn en…
Athena-trainingen zijn enorm fijn en nuttig. Ik studeer geneeskunde en volg vaak de training, en de kwaliteit is altijd top. Het is een hele handige manier om goede overzicht te krijgen van de stof, te kunnen oefenen, en al je vragen te kunnen stellen, ook nog na de trainingen. Ook krijg je achteraf een heel fijn geschreven en ingedeelde samenvatting erbij. Ik ben heel tevreden!
Samenvatting na het tentamen nog niet…
Samenvatting na het tentamen nog niet ontvangen. Weigeren geld terug te geven want ‘wij hebben geen retourbeleid’. Ik kan korting krijgen voor een volgend blok vak.
Compleet kansloos. Geef er je geld niet aan.
Inhoudelijk slechte samenvatting + veel te late verzending
Inhoudelijk slechte samenvattingen met irrelevante informatie en ontbrekende stof.
Papieren samenvatting komt een dag voor het tentamen of de dag van het tentamen aan.. Veelte laat en dat voor 60 euro voor 3 delen. Erg late reactie op mail contact en er wordt geen passende oplossing/compensatie voor bovenstaand geboden.
Als gezondheid en leven student zou ik het overslaan
Wou toch even de rest helpen en dacht laat het even weten. Ik kreeg voor een deeltentamen 4 pagina’s met tekst zonder plaatjes als samenvatting voor gezondheid en leven. Zou als je deze studie doet niet 19 euro voor een samenvatting hier betalen. Op stuvia enz staan al 100 x betere.
Hele fijne en goede samenvattingen
Hele fijne en goede samenvattingen, zetten de stof duidelijk op een rijtje en dragen echt bij aan een goed tentamencijfer.
Goed geregeld en duidelijke cursussen
Fijne cursussen en goede docenten
Leerzame cursussen en uitgebreide samenvattingen
Ik zit nu in mijn derde jaar…
Ik zit nu in mijn derde jaar International Business Administration en ik weet niet hoe ik het zonder ze gedaan had. Zowel de courses als de summaries altijd van top kwaliteit! Ze geven een duidelijk overzicht van welke stof belangrijk is en ook een aantal handige manieren om deze stof te oefenen.
Study savior
I have both followed many courses and bought summaries from Athena and that always helped me so much with exam preparation. Tutors are always really helpful when you need additional explanations and summaries are really good especially for theory based courses. And they often include practice questions too!
I highly recommend their trainings
I highly recommend their trainings, as they are not only engaging, but also effective in helping me pass my exams. The trainings paired with the summaries have proved extremely useful.
Top!
Super fijn overzicht van de stof! Aardige docenten
Top!
Na eerst een vak niet gehaald te hebben, heb ik met de Athena cursus toch een voldoende gehaald!! Super fijne stoomcursus.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.