AthenaSummary Anmeldelser

TrustScore 3 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Je ontvangt samenvattingen van voorgaande jaren waar dus nieuwe stof uit ontbreekt, waardoor je alles moet checken. Heb 50 euro meer betaald dat ik de papieren versies thuis kreeg maar die zijn zelden... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijne samenvattingen! Heel prettig dat ze alles up-to-date houden, maar je ook oude samenvattingen kan zien. Zo kun je alles goed bijhouden. De tentamentrainingen zijn goed, alles wordt duidelijk uitg... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ontzettend slecht bereikbaar en denken vrijwel niet mee! Ik heb meerdere trainingen gevolgd bij Athena, maar in het afgelopen jaar werd dit steeds slechter. In eerste instantie waren trainingen live,... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Tijdens de online cursussen kon ik ook vragen stellen die als “makkelijk” beschouwd konden worden. De docent van Statistiek 1 en MD1 leggen deze vragen duidelijk uit met uitgewerkte voorbeelden waardo... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Høyskole

Skrevet av virksomheten

Bij AthenaSummary focussen wij ons op het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige samenvattingen voor universitaire studenten. De kwaliteit staat altijd op 1 en daarom werken wij enkel met de beste studenten in Nederland. Door studenten, voor studenten!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

47 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Great service

Great service! I had lost access to one of my online summaries since I had purchased it a year ago. Unfortunately I realized it on a Friday around midnight - Still my issue was solved within 5 minutes and I received access immediately, really great experience!

7. mars 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geen training ontvangen en niet te bereiken

8 dagen geleden heb ik 60 euro betaald voor opnames van een training. Tot op heden nog niks ontvangen, en mijn tentamen begint morgenochtend. 6 mailtjes verder en ik heb alleen gehoord 'dat ze er mee bezig zijn'. Zonde van je geld!!

27. februar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dit jaar heb ik een decentraleselectie gevolgd

Dit jaar heb ik een decentraleselectietraining gevolgd voor geneeskunde aan de VU. De trainster gaf op zich wel oké les, maar helaas komt ze haar woorden niet na. De samenvattingen waren enorm slecht gemaakt, vol met fouten, en uiteindelijk heb ik er niks aan gehad. Bespaar je geld en vertrouw op je eigen kunnen, deze trainingen zijn echt niet nuttig.

22. februar 2025

Decentrale selectie Geneeskunde

Voor de selectie van geneeskunde heb ik hun cursus gevolgd voor 180 euro. Ik vond alles bij elkaar niet goed en zonde van mijn geld. De samenvatting zouden we zowel online als op papier krijgen. Er is niks bekend gemaakt toen de online samenvatting al klaar was. Hier moest je zelf achteraan.

Verder stond de samenvatting vol met taalfouten, onjuiste informatie en oefenvragen met onjuiste antwoorden. Bij de online cursus wist de docent wel redelijk wat ze vertelde, maar het grootste deel las ze voor en was dit niet motiverend voor mij. Bovendien kon ze vele vragen van de studenten niet beantwoorden en heeft de docent ook vragen beantwoord met onjuiste informatie.

De selectie bestond uit een leertoets en een toets over VWO kennis met medische actualiteiten. Ik had verwacht dat we alle onderdelen zouden bespreken, maar dit was niet waar. Er is alleen informatie verteld over de leertoets en er is verder niks benoemd over de VWO kennis en medische actualiteiten, terwijl dit 25% van de selectie is. Er werd dan ook gezegd, focus je gewoon op de leertoets, want je kan toch niet leren voor de andere toets.

Uiteindelijk had ik meer verwacht van deze dure cursus die zoveel studenten hebben gekocht voor 180 euro. Tot slot heb ik hen ook gemaild en alles uitgelegd, maar je krijgt geen antwoord op je mails.

Ik raad het iedereen af. Bespaar je geld en tijd!!

1. februar 2025

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf! Ik heb een training gedaan voor de selectie Psychologie in Utrecht. De communicatie is om te huilen, ze reageerden niet op meerdere mails en appjes, naar verschillende adressen. Ik heb 190 euro betaald voor een training die uiteindelijk alleen online bleek te zijn, maar van 10-half 2 duurde, en bijna hetzelfde was als het hoorcollege van de selectie. Hier heb je dus weinig aan. Er werd ook niet iets extra uitgelegd over de selectie. De samenvatting is alleen digitaal beschikbaar en lijkt in elkaar geflanst. Veel dingen kloppen niet en de samenvatting is bijna even lang als de stof zelf. ABSOLUUT geen 190 euro waard, zou dit dus afraden.

16. februar 2025

NIET AAN TE RADEN

Ik heb voor de decentrale selectie geneeskunde toets 200 euro uitgegeven. Diegene die les gaf wist de stof wel goed, maar te weinig over de toetsing en belangrijke informatie. Bovendien hebben we slides gekregen met oefeningen die vol fouten zitten. Het samenvattingsboekje die je erbij krijgt zit ook met fouten en onjuist informatie. In het boekje stond er dat er een taaltoets is, maar dat is dus onjuist. Het voelt alsof dit door iemand in 1 dag in elkaar is gezet en gecopy paste uit andere jaren, want op het boekje staat zelfs 2024!
Hoewel de goede oefeningen wel goed zijn, zijn ze niet de 200 euro waard, en vooral niet met zooveel fouten. Ik raad jullie sterk aan om een ander bedrijf te zoeken.

12. februar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dit is de meest slechte bedrijf kantoor…

Dit is de meest slechte bedrijf kantoor met slechte medewerkers of studenten. Ze lachen achter iedereen zijn rug en zijn slecht met betalen. Stuur je herinnering of aanmaning die leidt tot incasso, die geven er geen f*ck om. Alcohol, drugs wat ik laatst op kantoor had aangetroffen en s*x op kantoor Tilburg in de avonduren man man man. Dat de opzetter/eigenaar dit kan accepteren of die imbeciel slaapt en weet er niks van. Kortom ze houden nergens rekening mee het gaat van ene oor erin en de andere weer eruit.

5. februar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Verspilling van tijd en geld

Ik had het tentamen Materieel Strafrecht meerdere keren niet gehaald en besloot daarom de cursus van Athena te kopen. Voor €129,- leek het me de moeite waard, zeker met een beloofd slagingspercentage van 91%. Eindelijk dit vak afsluiten, dacht ik.

Helaas viel de cursus enorm tegen. De slides waren niet op orde, er stond onjuiste informatie in en de oefenvragen hadden foutieve of onvolledige antwoorden. Na de cursus en hard studeren haalde ik mijn tentamen opnieuw niet. Gelukkig zou ik recht hebben op een gratis hertentamentraining.

Na meerdere keren mailen en appen kreeg ik na 1,5 maand eindelijk de code voor de gratis cursus. Maar toen bleken ook nog eens de helft van de video's niet te werken.

Dit doe ik nooit meer!

23. januar 2025

Slaat aantekeningen niet op

Als je arceert en annotaties maakt, bestaat de kans je werk niet opgeslagen blijft. Nadat dit twee keer bij mij is gebeurd en ik beide keren contact heb opgenomen met Athenadocs, werd er beide keer gezegd dat ze niks voor me konden betekenen. Veel te duur voor iets dat niet werkt en waarbij je ook niet wordt geholpen als er iets mis gaat vanaf hun kant!

28. desember 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

bad summaries and bad service

you pay almost 20 euros for re-written slides and in case of ANY problem, there is NO way of getting a refund. I accidentally ordered a summary of a different university and couldn't get my money back on an obviously unused summary, and of course exchanging it with the correct summary also not an option. Also, they are ALWAYS late on deliveries and a few times the summary arrived after the exam date and I still could not get my money back. unacceptable, unprofessional, don't waste your money. simple as that

16. desember 2024

Time savers!

At least for my program, the summaries are rather thorough and to the point, picking up the most important information but giving enough background to know what is going on theory wise. The trainings I've had were good in quality, and all my questions were addressed.

13. desember 2024

Simplified the knowledge

Athena simplified the knowledge and helped me understand the course material easily. Their trainings also helped me with last minute preparation and I was able to score a desired grade.

11. desember 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Geen aanrader

Voor de prijs die je moet betalen is de kwaliteit absoluut niet goed genoeg. Samenvattingen bevatten ontzettend veel spelfouten en zinnen die niet correct lopen. Kost veel tijd om het te begrijpen zo. Verder spammen ze je ook helemaal vol met mails. Geen 1 ster, omdat het wel eenvoudig is om contact met ze op te nemen.

11. desember 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Voor de prijs bar slechte…

Voor de prijs bar slechte samenvattingen. Kwaliteit wordt niet goed opgevangen: zeker een aantal samenvattingen gezien die niet al het nodige tentamenmateriaal bevatten. Werknemers doen zich bovendien voort als studenten om zodoende hun materiaal te promoten, dit zie ik zelf als schofterig.

Al in al geen bedrijf waar ik persoonlijk zaken mee zou willen doen. Aanrader om voor 1/4e van de prijs een samenvatting via Stuvia te regelen.

5. desember 2024
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Summaries and time.

This company is beneficial when it comes to the summaries. Teachers often upload different pats of books readings, and in order for us to make notes it can become unstructured and disorganised with the topics. That is why relying on athenas summaries is a good option, since they write the imporant informatin that you need and in a language that is understandable. However talking about thhe time, it is a bit stressful that sometimes athenas takes long to upload summaries, for example now, we are almost in week 5 and they are still not uploaded.

13. november 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Spammen je vol met marketingmails

Na een keer je email te hebben aangemeld, ontvang je wekelijks meerdere mails. Ik heb me al meerdere keren uitgeschreven uit de mailinglijst en mails gestuurd maar blijf ze ontvangen. Waardeloos

21. oktober 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv