Niet intrappen!! Het is geen echt goud en het zijn geen echte historische munten. Ze versturen goud als 999 puurheid maar uit controlle blijkt het 989 te zijn. Oh en niet bang zijn voor de incasso... Vis mer
Selskapet har svart
Afspraken en verzending worden goed nagekomen Wordt netjes verzonden zodat je munten niet beschadigd raken. Wel vindt ik dat als er bij een advertentie staat " gratis" duidelijker aangegeven kan wor... Vis mer
Selskapet har svart
Schandalig, een munt besteld. Deze zou gratis zijn, nu hebben ze mij blijkbaar op een lijst gezet en blijf ik die munten opgestuurd krijgen. Ik wil ze helemaal niet en de klantenservice is erg lastig.... Vis mer
Selskapet har svart
Prima service. Enige nadeel is dat met 1 item ook anderen uit de collect automatisch worden nagezonden. Moet je eerst 1 terugsturen en dan pas stopt dit proces. Dat zou wel aangepast mogen worden.
Selskapet har svart
Het Amsterdams MuntKantoor is met haar meer dan 100 jaar gezamenlijke ervaring in de muntenbranche dé betrouwbare aanspreekpartner voor muntverzamelaars in Nederland.
Postbus 30339, 1303 AH, Almere, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
hier helaas hetzelfde verhaal, herdenkingsmunt in maart besteld, munt prima niks mis mee. Daarna ongevraagd een nieuwe munt ontvangen, deze terug gestuurd. Nu krijg ik mailtjes dat er 2 facturen nog openstaan. Ik betaal helemaal niks.

geachte klantenservice / directie
graag nu even stoppen met deze onzin
ik heb al zo vaak contact met jullie moeten opnemen en heb inmiddels zoveel tijd in jullie foutieve administratie gestoken die kosten kan ik nu wel aan jullie factureren ik ben hier helemaal klaar mee
de feiten zijn simpel en glashelder
1 ik heb alles al lang opgezegd zie eerdere mails en correspondentie
2 ik heb niks ontvangen of alles wat ongevraagd was is afgewezen
3 ik ga niks betalen voor de onterecht verstuurde facturen
dus graag verzoek ik u dringend om al die onterechte facturen per direct in te trekken en mijn gegevens te markeren als uitgeschreven voor alles collecties én spam
als dit niet nu opgelost wordt en de spam niet per direct stopt schakel ik de acm consuwijzer in
bedankt en asjeblieft doe normaal

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Eenmalig een bestelling gedaan, Het ging om een bevrijdingsmunt die ik leuk vond om te hebben. Specifiek geen abonnement afgesloten.
Nu maanden later krijg je munt na munt opgestuurd en uiteraard later de factuur dat je nog moet betalen.
Ik heb hier nooit voor ingestemd!
Trap er niet in!

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
1 ster is nog teveel. Grootste oplichters ooit. Trap er niet in. Ongevraagd worden er munten en facturen gestuurd en zit je ineens An een lidmaatschap vast. Je eindigt bij een incassobureau. Onbegrijpelijk dat dit zomaar kan.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Munt via ideaal betaald vervolgens de munt dubbel binnengekregen, met nog een betaalverzoek. Daarnaast ook zelfde probleem als andere dat ik ongevraagd alle munten in de collectie krijg opgestuurd. Met de daarbij horende kosten. Heb nooit ergens aangegeven dat ik lid wilde worden of iets, waarom sturen ze het zomaar op?

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Na in april via de STER een munt besteld keurig afgerekend. Aangegeven verder geen contact te willen hebben via mail invulformulier geprobeerd, te bellen, ontvang ik nog steeds mails met betaalverzoeken zonder duidelijk te maken op de factuur waar het om gaat, wel dreigen met aanmaningskosten, incassobureau.
Dhr. Knol heeft het over formele ingebrekestelling buitengerechtelijke kosten, vermogensschade, wanprestatie. Wat vindt de directeur zelf. Informeer in ieder geval acm/keurmerken in en indien mogelijk de STER reclame

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Ga niet met dit bedrijf in zee!! Na 1 bestelling zit je aan een soort abonnement vast, dit staat niet duidelijk vermeld. Je krijgt dan ongevraagd munten thuisgestuurd. De factuur komt later...helaas blijken de munten zelf nauwelijks iets waard. Het zijn oplichters!

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Oplichter! Niet betalen. Hij Fokko Knol heeft geen enkel recht op ons geld. Ga werken i.p.v. mensen oplichten!

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Ik heb 1 keer een munt besteld bij AMK. Hierna kreeg ik opnieuw een munt toegestuurd waar ik niet om gevraagd had. Deze heb ik netjes geretourneerd en naar AMK gemaild dat ik de munt geretourneerd heb.
Desondanks bleef ik meerdere malen facturen krijgen en heb ik meerdere keren per e- mail aangegeven dat ik de munt niet aangevraagd heb en geretourneerd heb.
Inmiddels ben ik ervan overtuigd dat AMK moedwillig mijn communicatie negeert. Ik krijg wel steeds een betalingsherinning die een aantal weken in het verleden is gedateerd.
Daarom heb ik vanochtend aangifte gedaan wegens oplichting door AMK (artikel 7:7 lid 1 van het Burgerlijk Wetboek geldt dat een consument geen betalingsverplichting heeft bij ongevraagde levering van goederen).
Daarnaast ook melding gedaan bij ACM. Ik roep iedereen, met dezelfde klachten, op om hetzelfde te doen via acm meldpunt en kies: Ongevraagde levering of misleidende verkoop.
Absoluut geen partij waar je zaken mee moet doen.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Ongevraagd een munt opgestuurd gekregen, uiteraard niet betaald. Echter krijg ik nu een aanmaning, en lopen de kosten op. Wat een triest gebeuren! Oplichtingspraktijken. Ziekelijke mensen.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Ik twijfelde om een munt te kopen, gegevens ingevuld maar vervolgens toch gewist omdat ik geen zin had in een abonnement. Ik heb de bestelling niet bevestigd. Toch werd de munt naar mij toeverzonden met het verzoek tot betaling. Ik vind het erg bijzonder dat dit zo maar kan!

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Bedrijf stuurde ongevraagd munten op met een rekening.
Oplichting en dus melden bij de ACM
Authorities Consument en Markt
Update: 5 juni 2026 een algemene reactie na (8 maanden naderhand ….) Na interventie van juridische hulp er vanaf gekomen. Ondanks de (ze lijken fake) goede reviews vertrouw dit bedrijf absoluut niet!!!

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
1 munt besteld en vlot geleverd.
Hierna nog 4 munten geleverd die ik niet besteld had.
Meerdere aanmaningen ontvangen van AMK. Geen reactie op mijn mails. Hun telefoon wordt niet opgenomen.
Reactie via het klantcontact formulier worden niet beantwoord. Uiteindelijk een instructie hoe de munten terug te sturen.
Ik heb de munten teruggestuurd.
Geen reactie , maar aanmaningen.
Weer regelmatig gemaild maar geen reactie. Aanmaningen.
Geen contact mee te krijgen

Heb 2 keer een munt bij ze besteld
Nu krijg ik zomaar een pakketje binnen met een munt waar ik niet om heb gevraagd👎
Ze zijn telefonisch niet bereikbaar en heb ze een mail gestuurd waar ze niet op reageren
Zoals ik al zie in de reviews ben ik niet de enige bij wie ze dit doen. Ik vind dit een hele slechte zaak en ga er ook nooit meer wat bestellen!!

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Niet eens 1 ster waardig.
1 munt besteld voor 3.95, en vervolgens even later ontvang je weer een pakket tegen een hoger tarief, terwijl ik dit niet besteld heb. Blijkbaar stem je in met een abonnement bij de eerste (kennismaking) bestelling.
I.o.v. met de medewerker retour gestuurd, maar vandaag ontvang ik een aanmaning voor deze munten + nog een ander factuurnummer. Er gaat binnen dat bedrijf echt iets goed fout..
Daarnaast probeer ik al weken contact met ze te krijgen, maar reageren niet op mijn mails.
MENSEN TRAP ER NIET IN!!!!!
Ik noem dit oplichterij
Oh ja!
Reactietijd binnen 3 dagen, maar na 1,5 maand heb ik nog geen reactie, maar wel aanmaning sturen!

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Ik heb 1 keer 2 bevrijdingsdagmunten besteld. En nu blijven ze maar munten opsturen en 33 euro in rekening brengen voor dingen die ik nooit heb besteld. Het gaat dus om afpersing inmiddels.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
slechte organisatie. meerdere keren gebeld krijgen kantoor gesloten en gemaild dat ik de munten heb terug gestuurd en dat ik ze niet meer wil, heb hier nooit van terug van gehoord . Vervolgens krijg ik nu een brief met een aanmaning en dreigingen van incassokosten. Pas op met dit bedrijf het zijn gewoon OPLICHTERS.OPLICHTERS

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
pakket nooit besteld ,KvK-nummer 34266124,Herengracht 83, 1015 BD Amsterdam. Dat is adres van AMK .Fokko Knol is Directeur .Gewoon alles terug sturen indien ongevraagd pakket hebt ontvangen en verzoek uitschrijving klantenbestand .Onbeschoft bedrijf .

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
We blijven maar munten ontvangen en nu vandaag een map. Niet om gevraagd!!!’ Hoe gaat iemand hier mee om??

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Zelfde verhaal. Munt gekocht, gelijk opgezegd, uit laten schrijven van nieuwsbrief maar wordt steeds belaagd door deze lieden. Pakketje via brievenbus, "retour afzender" krijg nu weer pakket maar deze gaat naar een pakketpunt, dus daar laat ik hem mooi liggen dan gaat hij vanzelf weer retour. Is niet mijn probleem meer.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.