Slovenia
Már a harmadik pár cipőt rendeltem.
Abszolút elégedettt vagyok!
Nagyon jó minőségű.Kényelmes viselet.
Korrekt, pontos szállítás!
Nagyon korrektül vissza igazolta a kérdésem. Részletesen beszámolót az áruról, kérés nélkül megkaptam minden információt a lehetséges bökkenőkről /csere visszaküldés/. Nagyon gyorsan, 2 nap alatt megkaptam az árut zökkenő mentesen! Köszönöm szépen! 😊

Svar fra Bareon
Are produse de calitate. Gasesti adrese de e-mail in caz ca ai nevoie sa faci retur sau sa trimiti o sesizare. Acum ramane sa constat calitatea produsului in timp.

Svar fra Bareon
nagyon jó cipő.Először 1 párat vettem,majd vettem egy másikat is..fehér a nyári ruháimhot,fekete a kosztümjeimhez....jó a cipő kialakitása...

Svar fra Bareon
Envia tudo da china , produtos de má qualidade e encontram se na temu a 2€ e estao a cobrar cerca de 30€ ou mais euros por apenas um par , scam total , nao dao refunda nao fazem nada , full scam empresa nao portuguesa , sem armazem portugues

Svar fra Bareon
Első használat közben nem fáradtam el, sokkal többet tudtam sétálni. Kényelmes viselet, nem irritáló, hogy vékony a talpa, még akkor sem, ha nem egyenletes talajon járok.

Svar fra Bareon
Niestety , mój kontakt z firmą jest fatalny .Nie otrzymałam zwrotu pieniędzy za odesłany towar ani odpowiedzi na e-maile .

Svar fra Bareon
A termékről még nem tudok véleményt mondani. A megrendelés egyszerű volt, a kiszállítás nyomom követhető, akkor érkezett amit rendeltem, amikorra ígérték. A cipő mérete is jó, a hirdetésben leírtakat követve. A számlát is megkaptam. Csupa olyan tapasztalat, amire mások azt mondanák: hát nem ez a természetes?! Igen, ez lenne, de nekem már volt rossz tapasztalatom más esetben.

Svar fra Bareon
Annyira elêvedet vagyok, hogy máris megrendeltem a következö cipőt kék színben.

Svar fra Bareon
A meghírdetést és az oldal felkeresése után, kiválasztva a kívánt méretet és színt egy héten belül postázta azt a cipőt, amit megrendeltem. A cipő szuper könnyű, kényelmes, biztosan fogok rendelni a jövőben is tőlük.

Svar fra Bareon
Nagyon gyorsan megérkezett a megrendelt termék.

Svar fra Bareon
Rychlá reakce, možnost platby dobírkou, možnost volby takového způsobu doručení, který mi vyhovuje nejvíc. Napřed jsem měla pochybnosti a obavy, ale nakonec jsem s produktem velice spokojená a objednávky nelituji. Snad nějakou dobu vydrží a poslouží.